november 18, 2020

Wat Heb Je Nodig Om Met High-Ticket Dropshipping Te Starten?!

by Jaco

High-ticket dropshipping is een prachtig businessmodel dat nog vrij onontdekt is. Dit betekent dat er nog veel kansen zijn en relatief weinig concurrentie.

Daardoor starten veel mensen halsoverkop met high-ticket dropshipping, omdat ze er als de kippen bij willen zijn. Dit is alles behalve slim als je het mij vraagt.

Zo kom je geheid voor onaangename verrassingen te staan. Ze zeggen niet voor niks: een goed begin is het halve werk. Maar een goed begin is maar de helft.

In dit artikel ontdek je wat je allemaal nodig hebt om met high-ticket dropshipping te starten en hoeveel startkapitaal je hiervoor moet reserveren.

Dat is de eerste helft van de start van jouw high-ticket dropshipping avontuur. Met de tweede helft, de daadwerkelijke start, ga ik je ook helpen in dit artikel!

1.0 Wat heb je nodig om met high-ticket dropshipping te starten?

Het mooie aan het starten van een online onderneming is dat je hier amper iets voor nodig hebt. Enerzijds weinig spullen en anderzijds dus ook weinig startkapitaal.

Maar dit betekent niet dat je helemaal niks nodig hebt. Dus om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid start; is hier een lijst met wat je allemaal nodig hebt. Onder deze lijst, bij 2.0, vind je het startkapitaal!

1.1 Shopify membership

Als je gaat high-ticket dropshippen dan zal je ook webshops moeten gaan bouwen. Schrik niet direct, want dit is veel simpeler dan je denkt.

Voorheen moest je coderen en verstand hebben van HTML enz. Dit is vandaag de dag met de mooie technologie niet meer nodig. Je hebt verschillende software waarbij je zelf amper meer iets hoeft te doen.

Ja, de indeling, het thema en de kleuren bepalen. Dat moet wel lukken toch? Als je weet hoe een muis en een toetsenbord werkt dan ben je er al bijna!

Shopify is veruit het meest gebruikte platform voor dropshippers, maar ook voor normale e-commerce webshops. Dit vanwege het gemak en de vele integraties die speciaal ook voor dropshipping zijn.

Voor meer informatie over deze software kun je altijd even mijn Shopify review raadplegen.

shopify-high-ticket-dropshipping

1.2 Domeinnaam

Naast Shopify heb je ook een domeinnaam nodig. Een domeinnaam is de naam van je website en wat je intypt als URL. Van deze website is dat dus 'www.degeldwolf.nl'.

Daarnaast heb je normaal ook een hosting nodig waardoor je domeinnaam ook daadwerkelijk online staat. In dit geval is Shopify je hosting en kan je tevens ook een domeinnaam bij Shopify aanschaffen.

Zo heb je direct een domeinnaam, hosting en software om direct te gaan bouwen aan jouw eerste high-ticket dropshipping webshop.

Lees ook: high-ticket dropshipping in Nederland: de 4 simpele stappen

1.3 Laptop

Het is vrij logisch, maar ik wil het toch maar even genoemd hebben. Je hebt een laptop nodig als je wilt starten met high-ticket dropshipping.

no shit sherlock GIF by Team Coco

Jaja, ik weet het!

Alleen de fout die ik aan het begin gemaakt had, was dat ik dacht dat ik ook wel kon werken met de mini laptop die ik op dat moment had.

Je wil werkelijk niet weten wat voor scheldwoorden er dagelijks door de kamer vlogen als dat ding weer eens vastliep of als ik niet alle vensters kon openen die ik open moest hebben om goed te kunnen werken.

Tegenwoordig werk ik op 2 grote beeldschermen en ik kan je vertellen dat ik dit direct vanaf het begin al had moeten doen. Hierdoor krijg ik mijn werk sneller af en is het van een hogere kwaliteit, omdat ik geen enkele irritatie heb ;-).

Mijn advies is dus: schaf een goede laptop aan en als je geld over hebt ook een extra beeldscherm voor thuis. Een toetsenbord en een draadloze muis kan dan ook geen kwaad.

Zelf heb ik deze laptop. En ik kan je vertellen: hij werkt heerlijk!

1.4 Internetverbinding

Een werkende en snelle internetverbinding is ook wel erg fijn. Als je dit niet hebt dan heb je ook vrij weinig aan een snelle en goede laptop. Dan moet je namelijk alsnog continu gaan zitten wachten tot de pagina laad.

Bestel dus eens een wifi-versterker of laat een monteur komen om de wifi bij jou in huis te fixen als deze niet snel genoeg of goed werkt.

Het is bij mij vaak genoeg voorgekomen dat de wifi eruit klapten terwijl ik mijn werk niet opgeslagen had. Je weet wat voor een feestje het op dat moment is. 

1.5 De juiste kennis is hier heel belangrijk

De juiste kennis hebben is wat mij betreft het allerbelangrijkste. Je kan ook niet zomaar een salesmanager worden bij een groot bedrijf. Hiervoor heb je vaak minimaal 4 jaar opleiding voor nodig.

Rustig maar, dat heb je niet nodig om met high-ticket dropshipping te starten, maar ik adviseer je absoluut wel om een training of cursus te volgen.

En als ik dan zo vrij mag zijn om er een aan te raden, de gene die ik gevolgd heb, en dat is de High Ticket Dropship Academy.

Het is momenteel volgens mij zelfs de enige high-ticket dropshipping cursus van Nederland en België. De cursus is een jaar lang in ontwikkeling geweest en dat merk je. Hiermee bouw je echt stap-voor-stap op de juiste manier jouw eigen high-ticket dropship business op.

Een echte aanrader! Je kan je ook gratis aanmelden voor het eerst volgende high-ticket dropship webinar.

kennis-is-macht-high-ticket-dropshipping

1.6 Social media kanalen

Social media kanalen zijn op zich ook optioneel, maar ik kan het wel aanraden. Veel ondernemers onderschatten de kracht van social media. Het is niet alleen een goed kanaal om meer bezoekers naar je website te trekken, maar het schept ook een band van vertrouwen.

Post mooie foto's van producten die je verkoopt, klantervaringen en als je zou willen ook foto's van jezelf of teamleden enz. 

Hierdoor bouw je ook nog eens een mooie following op, waar je dan later ook weer leuk aan kunt verdienen.

1.7 Google ads account

In tegenstelling tot het normaal dropshippen, ga je met high-ticket dropshipping aan de slag met adverteren via Google. Met normaal, of low-ticket dropshippen, is dit voornamelijk Facebook ads.

Je zal dus een Google ads account aan moeten maken. Dit is in principe zo gedaan, alleen moet je wachten op de bevestiging van Google. Het is dus het beste als je dit zo snel mogelijk doet.

Het voordeel van Google ads is overigens dat je vele malen goedkoper uit bent en het verkeer dat je hier van krijgt een stuk doelgerichter is. Met andere woorden: Google ads is een stuk beter dan de dure social media kanalen.

google-ads-voor-high-ticket-dropshipping

1.8 Facebook ads account (optioneel)

Je kan ook Facebook ads gebruiken voor high-ticket dropshipping. Als je dit doet dan adviseer ik je om een gezonde mix tussen beide te gebruiken. Je moet niet al je geld op één paar zetten.

Facebook ads kun je makkelijk beheren via Facebook Business Manager. Je kunt tevens ook Instagram beheren vanuit dit account. Dus campagnes die je op Facebook draait kun je zo ook op Instagram draaien.

1.9 De juiste mindset

Naast de juiste kennis en de benodigde materialen heb je ook een ijzersterke mindset nodig. De juiste mindset is echt de sleutel tot succes. Dit geldt niet alleen voor business, maar voor op elk vlak van je leven.

De juiste mindset kun je creëren door het lezen van boeken en het volgen van cursussen. In deze gratis high-ticket dropshipping training leer je hier ook meer over.

Start dus ook met het werken aan je mindset.

2.0 Hoeveel startkapitaal heb je nodig voor high-ticket dropshipping?

Nu exact duidelijk is wat je nodig hebt, is het ook wel fijn om te weten hoeveel geld je hier nou voor moet reserveren. Oftewel: hoeveel startkapitaal heb je nodig om met high-ticket dropshipping te starten?

Gelukkig kun je al met een relatief laag startkapitaal beginnen met high-ticket dropshipping. Hierdoor is dit businessmodel ontzettend populair aan het worden.

Het ledental van de High Ticket Dropship Academy blijft daarom ook flink groeien.

Hier een overzicht met het startkapitaal dat je nodig hebt:

  • Inschrijving KvK: €50,- euro eenmalig
  • Shopify membership: €25,- euro per maand
  • Domeinnaam: €3,- tot €8,- euro per jaar
  • Advertentie budget: €100,- tot €300,-
  • Optioneel, maar absoluut aan te raden is de High Ticket Dropship Academy: €1.197,- euro eenmalig

Dat komt neer op zonder training ongeveer €400,- euro. Maar uit ervaring weet ik dat je dan echt amper tot niet een business van de grond krijgt. Hiervoor is het simpelweg te lastig.

Een business starten zonder enige kennis gaat je niet lukken. Je bent dus in totaal, met training, €1.600,- euro kwijt. Dit is natuurlijk een belachelijk laag bedrag om een business van te starten.

Zeker als je dit vergelijkt met een 'offline' business, waar je vaak tienduizenden euro's voor nodig hebt.

happy drag race GIF by Robert E Blackmon

3.0 Beginnen met high-ticket dropshipping?

Als je wil gaan beginnen met online ondernemen en dan nu high-ticket dropshipping in het specifiek dan is het van groot belang om een goede mentor te vinden.

Iemand die al heeft wat jij ook wilt hebben. Doe simpelweg wat zij doen of gedaan hebben en je zal hetzelfde resultaat bereiken. Zo eenvoudig werkt het echt.

Joshua Kaats is wat mij betreft absoluut de beste keuze. Het is een Nederlandse kerel die zelf honderdduizenden euro's per maand omzet met high-ticket dropshipping.

Inmiddels heeft hij ook al weer duizenden mensen met de High Ticket Dropship Academy geholpen om hetzelfde te bereiken. Natuurlijk verdient niet iedereen €100.000,- euro per maand, maar zelfs 10% hiervan is al meer dan voldoende en dit is goed te bereiken.

Lees voor meer informatie mijn High-Ticket Dropship Academy review of meld je via onderstaande knop aan voor het gratis webinar.

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}