februari 17, 2021

VeChain (VET) Kopen? Mijn Verwachtingen, Nieuws & Updates!

by Jaco

In de wonderen wereld van de Cryptocurrencies kun je letterlijk van alles verwachten. Veelbelovende projecten die in één klap naar de maan knallen en een ontzettend hype zijn geworden zonder enige aanleiding tot aan projecten met een ijzersterke fundering die langzaam maar zeker meer acceptatie weten te krijgen in de zakenwereld. Deze cryptovaluta voegen vaak daadwerkelijk waarde toe aan het echte leven.

In dit artikel ga ik het niet hebben over een 'hype coin', maar over het tweede type munt die ik hierboven beschreven heb. Een project waar ik zelf heilig in geloof en wat ook echt de toekomst is. In dit artikel leer je alles wat je moet weten over VeChain (VET).

Voorheen vond ik het investeren in cryptovaluta maar een ver van mijn bed show. Ik zag het meer als 'gokken', maar tegenwoordig weet ik wel beter. Er zijn namelijk een toenemend aantal crypto-tokens die de potentie hebben om de gekke wereld van de cryptovaluta te overleven en zelfs meer dan dat. Van een groot aantal is het vrijwel zeker dat zij succesvolle bedrijven gaan worden.

VeChain is wat mij betreft een van de beste crypto-investeringen die je kan doen. Het is een ontzettend stevig project waar steeds meer grote gerenommeerde bedrijven gebruik van gaan maken. In dit artikel ga je ontdekken wat VeChain (VET) is en daarnaast wat mijn verwachtingen van deze coin zijn.

1.0 Wat is VeChain (VET)?

Zelf geloof ik echt heilig in het netwerk van VeChain en in de visie en de missie die zij uitdragen. Dankzij het netwerk van VeChain kan je werkelijk alle gegevens over producten bijhouden. Van het begin van de fabriek tot aan het einde als het bij de klant aangekomen is.

VeChain is dan ook ontwikkeld om end-to-end product controle te garanderen door middel van blockchaintechnologie. Producten krijgen een smart chip van VeChain welke vervolgens allerlei data en updates over de producten naar het VeChain netwerk verzend. 

Er zijn 87 miljard VeChain coins in omloop en er kan niet meer gemined worden. Je kan VeChain meer zien als een soort nieuwe generatie, of geavanceerde, Track&Trace. Hier vertel ik je graag wat meer over.

vechain-vet-coin

1.1 Geavanceerde Track&Trace

Waar VeChain voor gebruikt kan worden en ook al voor gebruikt wordt, is het tracken van producten op een hele precieze manier. Je kan namelijk de volledige status van het product op afstand bijhouden. Dit komt dankzij het netwerk van deze cryptovaluta.

Zo kan je bijvoorbeeld met vleesproducten exact zien welke temperaturen het vlees gehad heeft. Hierdoor weet je of het vlees niet te warm is geworden en dat er geen gevaar op bacteriën is. Hetzelfde geld met producten die te koud geworden zijn.

Daarnaast is VeChain een hele goede manier om de verspreiding van nepproducten tegen te gaan. De Chinese overheid heeft VeChain dan ook geaccepteerd en toegelaten. VET is een van de weinige coins die dit tot nu toe gekregen heeft. Het is algemeen bekend dat er ontzettend veel nepproducten in China gemaakt worden. 

VeChain gaat ook dit tegen, aangezien je dankzij dit netwerk exact kan zien waar de producten gemaakt zijn. Je zal dus geen nepmerken en nepkleding meer kunnen ontvangen als het bedrijf waar je de kleren koopt gebruik maakt van het VeChain netwerk.

Hierdoor stijgt de betrouwbaarheid en kwaliteit van producten aanzienlijk. Daarnaast brengt dit ook ontzettend veel transparantie op de markt waardoor eerlijkheid zegeviert. VeChain heeft echt een oplossing voor een wereldwijd probleem en laat dit nou een goede indicator zijn voor een enorme waardestijging op de lange termijn. 

Dankzij VeChain weten we in ieder geval dat niemand meer een vleermuis vol met bacteriën eet, waardoor er een volledige pandemie ontstaat 😉 Klein grapje natuurlijk, maar het is wel waar.

Snap je nu waarom ik zo'n fan ben van VeChain en het project? Het is voor mij niet de kwestie of, maar wanneer VeChain enorm in waarde zal gaan stijgen. Als je nu al enthousiast bent, wacht dan maar tot je de rest van dit artikel gelezen hebt.

1.2 Het team achter VeChain

Om ervoor te zorgen dat een idee kan worden omgezet tot een project met hoge kans van slagen, heb je ook een steengoed team nodig met verstand van zaken. Voor mij is dit bij VeChain een andere reden om hier in te investeren, aangezien het team een perfecte combinatie heeft.

Op zowel zakelijk als technisch gebied is dit team erg goed. Sunny Lu, CEO en een van de mede-oprichters van VET, heeft zijn baan als CEO bij Luis Vuitton China opgezegd om zijn droom en passie in de blockchain-industrie na te gaan leven. Uiteindelijk heeft hij de keuze gemaakt om een van China's grootste en bekendste problemen op te lossen: verspreiding van namaakproducten.

Niet alleen worden mensen opgelicht met nepmerken, maar ook het Chinese melk schandaal uit 2008 is hier een goed voorbeeld van.

Dankzij zijn werk als CEO bij Luis Vuitton heeft Sunny Lu de zakenwereld goed leren kennen. Dankzij deze ervaringen heeft hij zijn team zorgvuldig samengesteld. Dit team bestaat uit mensen uit het bedrijfsleven en de technische sector. Het is een gezonde en evenwichtige combinatie van beide. Maar ook mensen uit de financiële wereld zijn aangetrokken.

De mensen die nu voor VeChain werken hebben enorm veel ervaring bij internationale grote bedrijven en organisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Deloitte, Hewlett Packard, Louis Vuitton, de Miami Heats en een bedrijfsjurist die ook The Rolling Stones, Mick Jagger, Disney en meer tot zijn cliënten heeft kunnen rekenen. Kortom: VeChain wordt uiterst serieus genomen.

sunny-lu-vechain-vet (1)

Sunny Lu (CEO & mede-oprichter VeChain)

1.3 VeChain is uniek en een ware pioneer

VeChain is een uniek netwerk. Zij zijn pioneers in wat zij doen en tot op de dag van vandaag hebben zij nog geen concurrerende coins tegenover zich staa. VeChain heeft zich gericht op het gebruik van blockchain-technologie als een service (ook wel BAAS genoemd) dat via hun VeChain ToolChain-Platform loopt.

Waar andere crypto vooral de strijd met elkaar aangaan op het gebied van Decentralized Finance (DeFi), het maken van tokens of het veilig overbrengen van waarde van de ene individu naar de ander (Bitcoin). Dit is natuurlijk gunstig voor VeChain, aangezien deze bedrijven zich totaal niet in het 'werkgebied' van VET bevinden.

VeChain past de blockchain-technologie toe op de volgende 5 gebieden:

  • Product Lifecycle Management 
  • Supply Chain Process Control (traceerbaarheid & kwaliteitswaarborging)
  • Data deponeren
  • Datacertificering
  • procescertificering
''Vechain is already at the forefront of the revolution within the supply chain of several Fortune 500 companies, leading the way towards full transparency, accountability, and trust every step of the way. No other blockchain company has attained this level of adoption in the business world. Period.''

1.6 Belangrijke miljarden investeerders

Als je uit wil zoeken of een cryptocurrency, project of bedrijf een goede langetermijninvestering is, dan is het belangrijk om eens te kijken naar wie het project ondersteunt. VeChain heeft een aantal hele krachtige investeerders die het project ondersteunen. Dit zijn Amerikaanse miljardairs die zich volledig achter het project van VeChain geschaard hebben.

Denk aan mensen als Jim Breyer, oprichter en CEO van Breyer Capital. Hij heeft een geweldige reputatie als het neerkomt op vroege investeringen in fenomenale projecten. Jim was er bijvoorbeeld vroeg bij, bij bedrijven als 21st Century Fox, Spotify & Facebook.

Een ander persoon is Tim Draper, oprichter van VC Draper Fisher Jurvetson. Draper heeft enorme successen geboekt, denk hierbij aan: SpaceX, Tesla, Skype en nog veel meer. Het feit dat deze miljardairs, en nog veel meer met hen, het vertrouwen hebben in VeChain is veelzeggend. 

1.5 Grote (Fortune 500) internationale bedrijven die VeChain NU al gebruiken

Laten we ook eens gaan kijken naar bedrijven die nu al gebruik maken van het netwerk van VeChain. Dit zijn namelijk geen kleine namen en zelfs een aantal internationale Fortune 500 bedrijven! Denk hierbij aan bedrijven als BMW China, H&M, Renault Groupe ,LVMH (Moët, Hennessy, Louis Vuitton), Walmart China, ENN, BYD auto, PICC, Shanghai Gas en nog veel meer.

Het team van VeChain is ook continue bezig met het zoeken van nieuwe goede partnerships om het netwerk te vergroten en versterken. Ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is alvorens een groot deel van de wereld gebruik maakt van het netwerk van VeChain. Dit is echt een oplossing waar je eigenlijk niet meer omheen kan.

1.6 VET & VTHO token

VeChain heeft 2 verschillende tokens welke beide ook een andere functie hebben. Het verschil zit hem vooral in hun eigen netwerk. Je hebt namelijk:

  • VET Token (VeChain): wordt gebruikt om waarde over VeChains netwerk te versturen (transactiekosten). Hoe meer VET munten een gebruiker heeft, hoe hoger de prioriteit deze gebruiker in het systeem krijgt.
  • VTHO Token (VeChainThor Energy): wordt gebruikt als toestemming voor Decentralized Apps (DAPPS) op de VeChain Thor blockchain. VTHO tokens worden automatisch gegenereerd vanuit VET met een waarde van 0.000432 VTHO per VET per dag.

Schaf je VET aan, de 'gewone' VeChain, dan bouw je dus ook automatisch VeThor Tokens op.

Vraag mijn GRATIS geheime top 5 crypto gems video aan >>
verschil-vet-vtho

2.0 VeChain (VET) prijsverwachtingen

VeChain heeft de missie om volledige world domination te krijgen met het netwerk van VET. In de whitepaper van VeChain is ook het volgende te vinden:

''VeChain’s vision of lowering the barrier and enabling established business with blockchain technology to create value and solve real world economic problems has been clear to us from the very beginning.''

Zij zij echt bezig met het oplossen van wereldwijde problemen, VeChain is uniek en al veel grote bedrijven maken gebruik van het netwerk. Als zij verder gaan met het pad die zij nu bewandelen, dan weet ik zeker dat de prijs van VeChain gaat stijgen. Is dit niet explosief, dan zal het door de jaren heen zijn.

Met de partnerschappen die VeChain inmiddels al opgebouwd heeft en met de komende partnerschappen heeft VET alles in huis om de komende 10 jaar te gaan knallen.

Mijn verwachting voor VeChain (VET) is dat deze munt naar een waarde van zo'n €0,90 cent tot €1,- euro kan stijgen voor het einde van 2021. Er zijn zelfs voorspellingen van bijvoorbeeld Cryptoground dat VeChain aan het einde van 2021 op zo'n €4,- euro zal staan. De voorspellingen liggen heel erg uiteen, maar waar ik van overtuigd ben is dat VeChain (VET) flink gaat stijgen de komende jaren.

3.0 Waar kan ik VeChain het beste kopen?

Als je besloten hebt om VeChain (VET) te kopen, dan is het wel zo fijn om dit bij een veilig, betrouwbaar en Nederlands platform te doen. Hier gaat mijn voorkeur altijd naar uit. Bitvavo is hier veruit mijn favoriet en biedt ook nog eens vele voordelen voor huidige gebruikers, maar ook voor nieuwe gebruikers.

Zo krijgen mensen die via deze link een gratis account bij Bitvavo aanmaken de eerste €1000 euro handelen kostenvrij. Zo kun je dus meer VeChain voor je geld kopen. 

Mocht je meer willen weten over dit fenomenale platform dan kun je altijd mijn Bitvavo review lezen.

3.1 Meld je gratis aan bij Bitvavo

De eerste stap die je zet is om je gratis aan te melden bij Bitvavo. Hier moet je vervolgens enkele persoonlijke gegevens invullen en wat extra vragen beantwoorden. Zo mag je bijvoorbeeld niet bij Bitvavo traden als je een Amerikaanse burger bent of als een van je familieleden in de politiek werkt. Zoiets was het geloof ik, maar dit zal vanzelf duidelijk worden.

Het aanmelden is zo gedaan en vervolgens kan je door met de volgende stap.

bitvavo-aanmelden-stap2.PNG

3.2 Verifieer jouw gegevens

Deze stap is wat lastiger als je alleen bent. Je moet namelijk een foto sturen van jouw paspoort, of je rijbewijs of je identiteitskaart. Dat is simpel, maar dat was nog niet alles. Je moet namelijk ook een filmpje maken waarin je het bewijs vasthoud, zodat Bitvavo kan bevestigen dat jij het ook daadwerkelijk bent.

Dit moet nou eenmaal van de overheid en uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat dit zo gedaan is en dat Bitvavo ook snel bevestigd dat je aan de slag kan gaan. Ook moet je jouw e-mail en telefoonnummer bevestigen middels een code.

aanmelden-bitvavo-id.PNG

3.3 Stort tegoed op jouw account

Vervolgens ben je er bijna. Het enige wat je nu nog moet doen is geld storten op jouw account. Geen zorgen, je kan dit gewoon met iDeal of Bancontact doen. Er zijn in totaal 5 betaalmogelijkheden. Kies het tegoed dat jij aan cryptovaluta wil kopen en betaal dit aan Bitvavo. Het bedrag staat direct op je rekening, tenzij je kiest voor een overboeking.

bitvavo-aanmelden-stap-3

3.4 Zet dit tegoed om voor VeChain Thor (VET)

Het tegoed dat je gestort hebt kan je nu omzetten voor VeChain Thor, ja dit is anders als je gewend bent. Jij kent namelijk alleen VeChain (VET), maar als je VeChain wil kopen dan moet je VeChain Thor (VET) hebben. Je ziet exact hoeveel tokens je krijgt voor het geld wat je erin stopt en tegen welke koers je aankoopt.

Heb je nog vragen over VeChain of Bitvavo? Laat even een reactie achter onder dit artikel!

vechain-vet-kopen
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}