januari 6, 2021

Trading Navigator Methode Kopen? | #10 Redenen Tot Actie!

by Jaco

Ik ben al lid van de Trading Navigator Methode sinds het begin van 2019. Om deze reden weet ik dat de Trading Navigator Methode kopen een goede en logische stap is als je het beleggen in zowel aandelen als opties wil leren.

Harm van Wijk, eigenaar van de cursus en van beleggen.com, is een van de grootste beleggingsexperts van Nederland & België. Naast het beleggen heeft van Wijk ook veel verstand van andere financiële zaken.

Zo heeft hij in het verleden bij grote bedrijven als ING en SNS Bank & de Financiële Telegraaf gewerkt. Hij was te horen op verschillende radio zenders en te zien in TV programma's. Daarnaast heeft hij ook geholpen met het opzetten van het beleggingsnetwerk van Binck bank & Lynx.

De expertise van Harm van Wijk is indrukwekkend. Inmiddels heeft hij zich volledig gewijd aan het helpen van particuliere beleggers om hier succesvol en winstgevend mee te worden. Dit doet hij met zijn team van 15 expert beleggers aan de hand van zijn training: de Trading Navigator Methode en de bijgeleverde Trading Navigator Software.

In dit artikel lees je 10 redenen waarom het kopen van de Trading Navigator Methode een goede stap vooruit is!

#10 redenen om de Trading Navigator Methode te kopen

Begin 2019 werd ik een beetje de wereld van het beleggen 'ingezogen'. Ik hoorde dat sparen geen zin had, omdat je geld dan minder waard wordt door inflatie. Dus door te sparen verlies je eigenlijk geld.

Het was in deze tijd dat beleggen eigenlijk 'het nieuwe sparen' werd. Ook al verdiende je 1% rendement dan was/is dit dus 1% meer dan je normaal zou krijgen. 

Tegenwoordig zit ik op een rendement van zo'n 19%. Dit is belachelijk hoog, maar heb ik weten te bereiken dankzij de methode die je in de training van Harm leert. Daarnaast speelt de Trading Navigator software hier ook een grote rol bij.

Er zijn genoeg cursussen op het gebied van beleggen te vinden, maar er zijn maar enkele cursussen echt goed en waar voor je geld. Ik weet dan het kopen van de Trading Navigator Methode in ieder geval een goede keuze is. Daarom schrijf ik ook dit artikel; zodat jij ook een goede keuze kan maken en geen troep koopt!

Reden 1: de Trading Navigator software

Ik begin direct met een van de belangrijkste redenen waarom het kopen van de Trading Navigator Methode zo'n goed idee is: de Trading Navigator Software.

Deze software krijg je als je de cursus aanschaft. Je kan deze software eigenlijk zien als navigatie. Een navigatie zegt hier links en daar rechts. Deze software zegt nu kopen en nu verkopen. Je hoeft dus niet eens veel verstand te hebben van beleggen om een hoog rendement te behalen.

Het is even een werk om de software op te zetten, maar als je dit eenmaal hebt staan dan is het echt een fluitje van een cent om een goed rendement te behalen en om zelfs een inkomen te genereren. Afhankelijk van wat je doelen zijn natuurlijk.

Je leert trouwens aan de hand van video's en geschreven instructies stap-voor-stap hoe je de software moet installeren. Moeilijk is het dus niet, maar het duurt wel even een paar uur. Dit is het overigens zeker waard.

Alleen deze software is al waar voor je geld. Dat garandeer ik je met de volle 100%.

trading-navigator-software-ervaring

Reden 2: compleet uitgelegd en eenvoudig stappenplan

Ik vertelde je dat je niet veel, of eigenlijk geen, verstand hoeft te hebben van beleggen om een hoog rendement te behalen. De software doet namelijk al het denkwerk voor je.

Toch leer je ook hoe je moet beleggen en krijg je van een van de grootste beleggingsexperts van Nederland les. Je gaat aan de slag met de videotraining om verschillende beleggingsstrategieën te leren en hoe je deze ook effectief toe kan gaan passen.

Natuurlijk leg je eerst een goede basis. Dit kan je zien als de fundering en vanuit deze fundering bouw je vervolgens verder aan jouw kennis omtrent beleggen. Zo stappen veel mensen als volledige beginner in en komen ze uit de training als volwaardig beleggingsexpert.

Het rendement dat de leden van de Trading Navigator Methode behalen, ligt tussen de 7 en de 21%. Ik zit dus vrij aan de hoge kant, maar als je dit stappenplan volgt en de software gebruikt zoals je leert, dan is een rendement van 19% makkelijk te halen.

Want geloof me; ik had zelf ook amper verstand van beleggen. Inmiddels schrijf ik hier zelfs artikelen over en maak ik hier video's van. Dat allemaal dankzij de videotraining van Harm van Wijk.

Lees ook: 11 tips om rijk te worden met beleggen in aandelen!

Reden 3: een team van 15 experts staat dag en nacht voor je klaar

Harm van Wijk is inmiddels al tientallen jaren bezig met het helpen en coachen van particuliere beleggers via beleggen.com. Inmiddels heeft hij een team van 15 beleggingsexperts opgebouwd die een ieder die de Trading Navigator Methode gekocht hebben te helpen.

Dit zie je ook terug op het forum en de klantenservice. Binnen no-time heb je reactie op je vragen en kun je weer vooruit. Zo'n groot en ervaren team achter een cursus ga je niet vaak meer tegenkomen. Dit vind ik een van de grootste pluspunten van deze beleggingscursus.

Je kan gebruik maken van deze experts door of je vragen te stellen via de mail of door naar het forum te gaan waar je toegang tot krijgt en hier je vragen te stellen.

Reden 4: het actieve forum waar je toegang tot krijgt

Het forum is dan ook reden nummer 4 waarom het kopen van de Trading Navigator Methode een goed idee is. Door het forum kom je terecht in een omgeving met duizenden gelijkgestemde mensen.

Ze hebben allemaal een doel voor ogen: succesvol en winstgevend beleggen.

Een hele hoop leden hebben dit doel inmiddels bereikt en zijn ook experts te noemen. Zij delen allen hun ervaringen en mening omtrent kansen om veel geld te verdienen aan aandelen, opties of obligaties.

Naast alle leden van de cursus vind je uiteraard ook het team van 15 experts terug. Je raakt enorm geïnspireerd door al deze mensen en daarnaast til je jouw mindset naar een hoger niveau. Het voelt een beetje als magie om in een groep te komen waar iedereen jou begrijpt!

trading-navigator-methode-forum-beleggen-com.PNG

Reden 5: allesomvattende cursus voor zowel aandelen als opties

De Trading Navigator Methode is een allesomvattende cursus omtrent het handelen en beleggen in aandelen, maar ook in opties. Je krijgt ook twee software pakketten waarbij een voor het gebruik van aandelen is en de andere vanzelfsprekend voor opties.

In de cursus leer je ook beide werelden kennen en leer je hoe je succesvol kan beleggen in zowel aandelen als opties. Er is ook niks omtrent deze onderwerpen weggelaten. Het is dus echt een allesomvattende cursus op het gebied van winstgevend beleggen in aandelen en opties.

Als beginner kan het een pittige cursus zijn, maar dat is niet erg bij een online training als deze. Je hebt namelijk 24/7 toegang tot de cursus en kan deze bekijken waar en wanneer je maar wil. Snap je een video niet goed, dan pauzeer je deze of bekijk je hem opnieuw!

Reden 6: nu nog een éénmalige investering

De volgende reden waarom ik vind dat de Trading Navigator Methode nu aanschaffen een goed idee is, is omdat de investering nu nog minimaal en éénmalig is.

Je betaalt dus een keer de prijs voor de cursus en daarna heb je voor de rest van je leven toegang tot de content, het forum en alle nieuwe toekomstige updates.

Ik heb gehoord dat Harm van Wijk toe wil werken naar een abonnementsvorm. Dit zal in de loop van dit jaar komen, als ook de cursus weer een nieuwe update krijgt.

Het is goed om te weten dat je als huidig lid van de TNM altijd toegang krijgt tot de nieuwe video's en modules. Daarnaast hoef je uiteraard niet ineens een abonnement te gaan betalen zodra deze ingevoerd wordt. Dit geldt alleen voor nieuwe leden.

Daarom denk ik ook dat NU het juiste moment is om de training aan te schaffen en in ieder geval alvast in bezit te hebben.

Lees ook: vanaf welk bedrag is beleggen interessant?

Reden 7: Harm van Wijk is een van de meest ervaren beleggers van Nederland & België

Harm van Wijk is geen onbekende naam voor veel Nederlanders. Deze man is al tientallen jaren actief in de financiële wereld en heeft ontzettend veel verstand van de economie en de stand van zaken.

Daarnaast heeft Harm geholpen met het opzetten van verschillende beleggingsnetwerken, zoals die van de Bick bank, maar ook die van Lynx en ABN Amro Turbo's. Voor deze werkzaamheden was Harm werkzaam in hoge functies bij bedrijven als de ING, SNS Bank en meer.

Ervaring genoeg. Juist deze ervaring heeft van Wijk gebruikt om zo succesvol te beleggen en een enorm miljoenenportfolio op te bouwen. Inmiddels brengt hij al deze kennis met plezier over aan iedere particuliere belegger die graag wil leren hoe hij/zij succesvol kan beleggen.

De expertise en professionaliteit is aan alles terug te zien in de cursus. Mocht je meer willen weten over de cursus en mijn ervaringen hiermee dan adviseer ik je om mijn Trading Navigator Methode review eens te lezen. Of bekijk onderstaande video eens waarin ik mijn ervaringen deel en je een rondleiding geef.

Vragen kun je overigens altijd stellen. Laat even een berichtje achter onderaan dit artikel.

Reden 8: de vele waardevolle extra's die je krijgt

Na het kopen van de Trading Navigator Methode krijg je via de mail direct de inloggegevens waarmee je in kan loggen op het e-learning platform. Op dit platform is niet alleen de videotraining zelf te vinden.

Je krijgt namelijk ook vele extra's bij de aanschaf van de cursus. Zo krijg je:

  • 2 jaar lang toegang tot mijnbeleggingscoach.nl: dit is een 2 jarig traject waarbij een team van experts jou gaat helpen met je beleggingen. Zie het als een stukje persoonlijke coaching.
  • 2 jaar alerts via Telegram: je krijgt via Telegram (een soort WhatsApp) 2 jaar lang alerts voor goede trades. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe kansen.
  • Extra e-books: je krijgt e-books die normaal ook los te koop zijn bij deze cursus. Zo krijg je: geld verdienen met opties, geld verdienen met aandelen en speeders sprinters en turbo's.
  • MeXem transactietegoed: je krijgt tegoed bij deze broker ten waarde van €500,-!
  • 2 jaar LIVE coaching: Harm van Wijk zit wekelijks 2 jaar lang voor jou klaar om live coaching te geven. Dit aan alle leden van de Trading Navigator Methode.
Trading-Navigator-Overzicht

Reden 9: eerst leren, dan investeren

Reden 9 is misschien niet direct een reden met betrekking tot de cursus, maar wel waarom je überhaupt moet investeren in een cursus of training. Er zijn genoeg mensen geweest die het allemaal wel even dachten te doen zonder kennis.

Deze mensen verloren duizenden euro's en daarnaast ook nog eens vele jaren met proberen alvorens ze uiteindelijk toch maar besloten om een cursus te gaan volgen. Ze zeggen niet voor niks ''eerst leren, dan investeren''.

Als je dit niet doet, of andersom doet, dan kan ik je met 99% garanderen dat je gaat falen. Investeren hoeft niet lastig te zijn, maar je moet wel weten wat je doet. Anders is het echt puur gokken, terwijl je met de juiste kennis en methodes goede analyses kunt maken en daadwerkelijk investeringen kan gaan doen die ergens op gebaseerd zijn.

Daarnaast betaal je bij de Trading Navigator Methode niet alleen voor de kennis zelf, maar dus ook voor de mega waardevolle software die je bij de cursus krijgt. Dit samen is de perfecte combinatie om een relatief hoog rendement te gaan behalen.

Nu kost het je even wat geld om te investeren, maar dit gaat je uiteindelijk vele malen meer opleveren. Je verliest geen tijd en nog belangrijker: je verliest niet onnodig geld door gebrek aan kennis. Eerst leren, dan investeren mensen!

Lees ook: beleggen in aandelen voor beginners

Reden 10: de garantieregeling zorgt voor geen enkel risico!

De laatste reden is er voor de twijfelaars onder ons. Ik snap dat het voor sommige mensen nu een flinke duit geld is om in één keer neer te leggen. Zeker als je niet zeker bent van je zaak; is het lastig om deze investering te doen.

Gelukkig is Harm van Wijk zo zeker van zijn product dat hij maar liefst 30 dagen 100% niet-goed-geld-terug garantie geeft. Dit zorgt ervoor dat je de training risicovrij kan gaan proberen. Vind je het niks? Dan hoef je alleen maar een mailtje te sturen en je krijgt je geld terug.

Zo is elke klant tevreden. De mensen die lid blijven behalen super mooie en hoge rendementen en de mensen die het toch niks vinden krijgen hun geld terug. Dat is de formule voor 100% tevredenheidsgarantie!

Trading Navigator Methode kopen conclusie

In 2019 ben ik zelf aan de slag gegaan met de Trading Navigator Methode en ik heb hier nog geen moment spijt van gehad. Ja, aan het begin ging het wat stroef maar ook dit is een proces van trial and error. Ik en uiteindelijk van zo'n 7% aan het begin naar de huidige 19% rendement gegaan.

Voor de meeste mensen is 7% rendement al dikke prima, maar je kan dus veel meer bereiken als je de methodes gewoon volgt. Blijf doorgaan en vertrouwen hebben, want dan zie je dus wat je kan bereiken.

Er is veel troep op de markt wat betreft beleggen cursussen en trainingen. Ook deze cursussen heb ik (jammer genoeg) mogen volgen. Uit ervaring kan ik je dus vertellen dat het kopen van de Trading Navigator Methode een hele goede beslissing is als je succesvol en winstgevend wil leren beleggen!

Wil je toch eerst nog wat meer weten? Lees dan even mijn Trading Navigator Methode review. Gelijk aan de slag of eerst nog wat meer leren over wat je krijgt na aankoop? Klik op onderstaande groene knop!

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}