Tools

Gratis trainingen

Affiliate marketing

AMD-logo

Meld je aan voor het gratis webinar van Affiliate Marketing Domination en leer alles omtrent dit businessmodel en jouw kansen!

Social media marketing

smmb-masterclass-logo

Het starten van een SMMB/SMMA is een goede keuze, want het is een lucratief businessmodel. Leer alles in deze gratis training!

Low-ticket dropshipping

Normaal dropshippen ook wel 'low-ticket' is een ontzettend goed businessmodel waar belachelijk veel geld mee te verdienen is. Mijn persoonlijke voorkeur is Ecomtrics. Meld je aan!

High-ticket dropshipping

htdsa

High-ticket dropshipping is een nog onontdekt businessmodel in Nederland & Belgiƫ waar enorm veel potentie in zit.Ontdek wat je te wachten staat als je hiermee begint!

Verkopen op bol.com

jia ruan bol masterclass

Het verkopen op bol.com is inmiddels een bekend businessmodel geworden waar veel startende ondernemers mee starten vanwege de eenvoud. Leer hier alles over!

Verkopen op Amazon

Het verkopen op Amazon is nog wat nieuwer en spannender. Hier liggen net even wat meer kansen wat mij betreft. Ontdek wat de mogelijkheden zijn van dit businessmodel!

Beleggen in aandelen

beleggen-opties

Het beleggen van je geld is erg belangrijk. Je wil tenslotte dat het geld aan het werk gaat en nog meer geld gaat maken. Leer wat de mogelijkheden in beleggen in aandelen zijn!

Investeren in vastgoed

masters-of-property-review-ervaringen-great-property-experience

Je kan ook beginnen met vastgoed. Een hele goede manier van het beleggen van je geld. Dit zal vrijwel altijd in waarde gaan stijgen. Leer alles in dit webinar!

Investeren in Crypto

gratis-crypto-training

Het is belangrijk dat je jouw vermogen verspreid over verschillende investeringen. Cryptocurrency is hier een hele goede optie voor. Ontdek hoe dit werkt in deze gratis training!

Verhuren via AirBnB

mag-ik-mijn-woning-verhuren-via-airbnb

Woningen of kamers verhuren via AirBnB en andere platforms zoals Booking.com? Dat kan! Leer hier alles over in dit gratis webinar over verhuren op AirBnB.

Gratis boeken

Daytraden

Laptop Lifestyle

kevin_Book
de-laptop-lifestyle-review-jacko-meijaard

Succesvol beleggen

Dropshipping

boek-aandelen

Crypto tips

Verhuren via AirBnB

Zoekmachine optimalisatie

Bouwen van websites

Phoenix

Plug&Pay

Huddle

review-phoenix-website-software-ervaring
plugandpay-review
huddle-elearning-community-software-500x367-1

Phoenix is website software waarmee je zonder technische kennis of ervaring prachtige websites kunt bouwen. Dit met een visuele front-end editor.

Met Plug&Pay bouw je in een handomdraai prachtige checkouts voor je website. Deze zijn geoptimaliseerd voor conversie.

Met huddle kun je een community bouwen en digitale producten op plaatsen voor mensen om aan te schaffen. Dit ook zonder kennis of ervaring!

Domeinnaam + hosting

neostrada-review-ervaringen-2019

Ik ben al tijden zeer tevreden klant van Neostrada. Hier kun je goedkoop een domeinnaam en een hosting aanschaffen voor je website!

E-mailmarketing

getresponse-logo

Als je met e-mailmarketing aan de slag wilt gaan dan adviseer ik je om GetResponse te proberen. Je kan dit 30 dagen gratis proberen. Ik begon zelf met Enormail, maar ben later overgestapt op GetResponse omdat dit veel uitgebreider is. Zeer tevreden over!

Ondernemers- & mindset boeken

Hieronder vind je de boeken die bij mij het meeste indruk achtergelaten hebben en die ik dus ook van harte aan kan raden als het neerkomt op ondernemen en mindset!

Think and grow rich

Master your mindset

Rich dad poor dad

Secrets of the millionaire mind

Invloed

The 10x rule

F.U. Money

You where born rich

Het obstakel is de weg