december 5, 2019

Thuis Geld Verdienen? Verdien €7.500 Per Maand (Stappenplan)

by Jaco

Thuis geld verdienen is voor vele mensen een ver van hun bed show. Waarschijnlijk voor jou in.

 

Je hebt geluk vandaag, want je bent op het artikel uitgekomen waarin je gaat zien dat thuis geld verdienen veel dichterbij is dan je denkt.

 

Ik vertel je de gouden methode om thuis vanuit je luie stoel, je bed of vanuit een vakantiebestemming geld te verdienen.

 

En het blijft niet alleen bij de methode vertellen. Ik ga je ook stap-voor-stap leren hoe je dit moet gaan doen.

 

Dus als je klaar bent om de regie van je leven weer in eigen handen te nemen dan gaan we lekker beginnen.

 

Oh ja..

 

Pak even een goed glas water, want de komende 15+ minuten wil je niet meer achter dit beeldscherm weg.

Thuis Geld Verdienen: Wat Komt Er Allemaal Bij Kijken?

 

Voor thuis geld verdienen heb je in dit geval bijna niks nodig. Je hebt namelijk alleen een laptop of computer met een internetverbinding nodig.

 

Ik denk dat je dat wel hebt, anders had je dit artikel ook niet kunnen lezen. Tenzij je op je smartphone zit natuurlijk.

 

Dan wil ik je adviseren om de laptop open te klappen, want met je telefoon kun je de stappen niet goed volgen.

 

Als je helemaal klaar zit dan ben je al klaar om €7.500,- euro per maand te gaan verdienen. Dit is zo'n €250,- euro per dag.

 

Voordelen Van Thuis Geld Verdienen

 

Veel mensen willen thuis geld verdienen, maar waarom eigenlijk?

 

Ik denk dat jij en ik allebei wel een goed antwoord kunnen geven op die vraag, maar hieronder laat ik je nog een aantal van, in mijn optiek, de grootste voordelen zien.

 

Als je nog wat mist in dit rijtje dan kun je altijd even een reactie achterlaten onder dit artikel. Dan voeg ik het toe ;)Locatie onafhankelijk werken

 

✔ Geen standaard 9-5 baan✔ Geen baas meer✔ Nooit meer in de file staan✔ Je eigen dagen kunnen indelen en bepalen✔ Werk wanneer je wil✔ Je hoeft met niemand meer rekening te houden✔ Je bepaald zelf wat je verdient✔ Op vakantie gaan wanneer je wil

 

Heb ik nog iets gemist? Let me know!

 

Wat voor mij persoonlijk de reden was om vanuit huis geld te gaan verdienen is de vrijheid die je creëert.

 

Je hoeft niks meer aan iemand te vragen. Niet of je naar de dokter mag, niet of je naar de tandarts mag en ook niet of je een paar dagen vrij mag.

 

Je hebt niemand meer die bepaald wat jij doet behalve jezelf.

 

Dit was voor mij de reden en ik heb nog nooit zo'n goede beslissing gemaakt.

 

De Gouden Methode

 

''Oké, dat is leuk allemaal. Klinkt goed, maar hoe doe ik dit dan''

 

Hoor ik je al zeggen.

 

Rustaaagh!

 

Daar zijn we nu aan toe gekomen.

 

Thuis geld verdienen kun je het beste en makkelijkste bereiken met affiliate marketing. Dit is simpelweg de meest lucratieve manier die je op de lange termijn passief geld gaat opleveren.

 

Affiliate marketing is en blijft altijd de gouden methode. Je gaat namelijk echt elke dag steentjes leggen om zo een online imperium op te bouwen.

 

Een eigen stukje online vastgoed wat met de dag groter wordt en wat je met de dag meer geld gaat opleveren.

 

Het mooie aan deze methode is ook dat je gratis bezoekers naar je website gaat krijgen. Je hoeft dus niet te adverteren en geld uit te gaan geven.

 

Een groot nadeel van adverteren is ook nog eens dat je je business kwijt bent op het moment dat je stopt met adverteren.

 

Dit wil je niet lijkt mij. Affiliate marketing is iets voor op de lange termijn. Hier heb je de rest van je leven profijt van en laat je telkens meer geld verdienen.

 

Thuis Geld Verdienen Video

 

Hoe Werkt Affiliate Marketing?

 

Het principe affiliate marketing is eigenlijk heel makkelijk uit te leggen.

 

Wat je met affiliate marketing doet is het promoten van producten van anderen.

 

Heh, wat?

 

Ja echt!

 

Je gaat producten promoten van anderen mensen. In de ruil voor de promotie krijg je voor elke verkoop een deel van het geld.

 

Dit kan een percentage van het totaalbedrag zijn van wat de klant besteld of een afgesproken standaard bedrag. De bedragen kunnen oplopen tot in de honderden euro's.

 

Zoals je kunt zien in onderstaande afbeelding. Dit berichtje stond in mijn berichten toen ik mijn telefoon weer pakte toen ik opstond.

 

Ik had dus tijdens het slapen weer een mooie €187,50 verdient. (Slapend rijk worden is dus toch mogelijk 😉 )

 

For real! Het internet is natuurlijk 24 uur per dag 7 dagen per week open. Dit betekent dus ook dat je elke minuut verkopen kunt doen.

 

Paypro commissie affiliate marketing revolutie

 

De verkoper weet dat de consumenten via jou komen doordat je jouw eigen unieke affiliate link gebruikt voor de promotie van het product.

 

Als consumenten op dit linkje klikken en een product kopen dan ziet de verkoper dus dat het van jou komt.

 

Een ander mooi aspect van dit linkje is dat het een cookie bij de consument plaatst. Dit betekent dat als de consument besluit om het product 30 dagen later toch te kopen, jij ook geld krijgt.

 

Zo heb je dus maximale kansen op het verdienen vaan geld. Ook als de consument op de dag zelf niet kan besluiten.

 

Je kent nu de methode voor thuis geld verdienen: affiliate marketing. We gaan nu verder met het stappenplan. Hoe moet je beginnen en wat voor handelingen moet je allemaal verrichten.

 

Als je iets niet helemaal begrijpt dan kun je onder dit artikel een reactie achterlaten. Ik reageer vaak binnen het uur 😉

 

Beginnen Met Affiliate Marketing

 

Je kent het principe nu en weet wat je moet gaan doen om volledig vanuit huis geld te verdienen. Je weet alleen nog niet hoe dus dat is wat ik je nu ga leren.

 

Om te kunnen beginnen met affiliate marketing is het zaak om je aan te sluiten bij een affiliate netwerk. Dit zijn bijvoorbeeld PayPro, Daisycon of TradeTracker.

 

Daarnaast heeft bol.com ook een affiliate programma, maar dat is niet super winstgevend. Voor nu adviseer ik om lekker met PayPro te gaan starten.

 

PayPro vraagt wel een fee van €50,- euro. Echter kun je dit weer terugverdienen. Met elke uitbetaling die je laat doen krijg je €2,50 extra terug. Tot je de €50,- weer volledig terug verdient hebt.

 

In deze programma's vind je hele lijsten met allemaal producten die je kunt gaan promoten.

 

Je ziet ook de score van een product staan. In PayPro is dit de PayPro score. Wat deze score zegt is hoe goed de producten verkopen. Je wil dus de producten gaan promoten die het beste verkopen.

 

Klinkt logisch, maar geloof me als ik je vertel dat er veel mensen zijn die dit niet doen ''omdat het product niet bij hun past''. Dis is denken vanuit emotie en gaat je nooit veel opleveren.

 

paypro score en commissie zien

 

Naast de PayPro score kun je ook de commissie zien die je ontvangt per succesvolle promotie.

 

Zo kun je heel gemakkelijk en snel de keuze maken. In andere programma's werkt het precies hetzelfde alleen kan het er iets anders uitzien.

 

Producten Promoten Met Jouw Affiliate Link

 

Je hebt je nu aangesloten bij een van de affiliate netwerken als het goed is. Als je slim bent heb je dat bij PayPro gedaan, puur en alleen al omdat dit het makkelijkste werkt.

 

In PayPro kun je jouw affiliate link pakken van een product om te gaan promoten.

 

Om succesvol te kunnen promoten heb je natuurlijk wel een domeinnaam en dus een website nodig. Hier ga ik je ook mee helpen, no worries 😉

 

Klik een product aan die je graag wil gaan promoten en je kunt je affiliate link kopiëren.

 

Producten Promoten Met Jouw Affiliate Link

 

Dit kun je doen door CTA-Knoppen op je website te plaatsen, bepaalde tekst een hyperlink te geven of banners op je website te plaatsen.

 

Er zijn heel veel verschillende manieren om je link te promoten, jij moet alleen even uitvinden wat het beste werkt voor jou.

 

Voor mij zijn dit meestal de tekst linkjes!

 

Domeinnaam + Hosting Kopen

 

Om een website te kunnen maken is het belangrijk om een domeinnaam en een hosting aan te schaffen. We gaan naar Neostrada.nl om te kijken of de gekozen domeinnaam vrij is.

 

Als de naam niet meer vrij is dan ga je net zo lang domeinnamen proberen tot je de gewenste kunt kopen. Doe hier liever wat langer over, want dit kun je niet snel meer veranderen.

 

Maar om een domeinnaam te kunnen bestellen is het wel handig om te weten hoe je een goede domeinnaam kiest.

 

Domeinnaam Kiezen

 

Een domeinnaam kiezen is heel belangrijk. Je domeinnaam moet namelijk relevant zijn aan het onderwerp van je website.

 

We nemen als voorbeeld de 'afslank receptenbijbel' die we gaan promoten van PayPro. Die scoort namelijk het beste en willen we graag gaan promoten.

 

Het is dan belangrijk dat je eerst een stukje marktonderzoek gaat doen. Het zou geweldig zijn als 'afslankreceptenbijbel.nl' nog vrij was, maar die gebruikt de verkoper zelf natuurlijk.

 

Marktonderzoek

 

We gaan gebruik maken van twee verschillende tools om tot een goede domeinnaam te komen. De Google Keyword Planner en SEMrush. Daarnaast kunnen we ook nog even kijken naar Google suggest.

 

Met deze tools kun je relevante zoekwoorden aan je product vinden. Deze zoekwoorden zijn perfect voor het maken van een domeinnaam.

 

Om je op weg te helpen heb ik een video voor je opgenomen. Om de video te kunnen volgen kun je met deze link bij Neostrada komen om te kijken of je domeinnaam nog vrij is.

Als het goed is heb je nu een domeinnaam geregistreerd waar minimaal 500 mensen per maand op zoeken.

 

Als je dit gedaan hebt is de eerste grote stap al gezet, lekker bezig!

 

Website Maken

 

Je hebt nu je domeinnaam geregistreerd en je webhosting aangeschaft. Je bent dus klaar om je website te gaan bouwen.

 

Helaas duurt het altijd 1 of 2 uurtjes vóórdat je domeinnaam actief is. Dit ligt een beetje aan de manier van betalen. Als je dit met iDeal gedaan hebt is het vaak sneller.

 

Zodra de domeinnaam actief is krijg je een mailtje met wat verdere informatie.

 

Wat de volgende stap is, is het downloaden van WordPress op je domeinnaam. Als je, zoals ik aangaf, bij Neostrada een domeinnaam gekocht hebt kun je heel makkelijk WordPress installeren.

 

Je kunt dit namelijk met een paar klikken via het cPanel van Neostrada doen. Als je op het linkje van 'WordPress installeren' hierboven klikt dan kom je bij de uitleg over hoe dit in zijn werk gaat.

 

Als je toch ergens anders een domeinnaam gekocht hebt dan is het zaak om even contact op te nemen met de klantenservice. Het is namelijk overal anders.

 

Met een beetje pech moet je dit met de hand doen, en dat is geen leuk werk 😉

 

De Basis Van Je Website Instellen

 

Als WordPress eenmaal gedownload en geïnstalleerd is dan kun je aan de slag met je website. Je kunt nu echt dingen gaan veranderen en bouwen, hoe tof is dat!

 

Ik weet dat het er best wel lastig uit kan zien aan het begin. WordPress is best wel simpel, alleen moet je er even aan wennen.

 

Hey, je wil thuis geld verdienen of niet, haha!

 

Thema's

 

Je krijgt van WordPress altijd een standaard thema. Je kunt hier een ander thema voor kiezen. WordPress heeft duizenden gratis thema's, dus kies een leuk thema uit die volgens jou bij je website past.

 

'Dyad' is bijvoorbeeld een leuk thema voor een blog die over eten gaat. Deze kun je prima gebruiken in het geval van de promotie van de afslank receptenbijbel.

 

Daarnaast kun je bij de zoek optie eens 'blog' invullen en je krijgt allemaal thema's te zien die geoptimaliseerd zijn voor het bloggen.

 

Iets wat het belangrijkste is als je affiliate marketing succesvol wil toepassen!

 

Je kunt bij thema's komen door links in de balk op 'weergave' te gaan staan met je muis en dan vervolgens 'thema's' te kiezen.

 

Thema's wordpress

 

Homepagina & Blogpagina

 

Het is nu zaak om 2 'pagina's' aan te gaan maken. Dit kun je doen door links in de balk op het kopje 'pagina's' te gaan staan en dan op nieuwe pagina maken te klikken.

 

Je maakt een pagina aan met de titel ''Home'' en een pagina met de titel ''Blog''. Verder schrijf of doe je helemaal niks.

 

Je gaat vervolgens naar het kopje 'instellingen' links in de balk en gaat er weer met je muis opstaan. Dan kies je voor 'lezen'.

 

Homepagina & Blogpagina instellen

 

Nu stel je voor de homepagina de pagina 'home' in die je net hebt gemaakt en voor de blogpagina stel je 'blog' in die je ook net gemaakt hebt.

 

Nu heb je een statische homepagina waar je wat tekst over je website en jezelf neer kunt zetten. De blogpagina is waar alle blogartikelen komen te staan.

 

Als dit gelukt is kun je verder naar de volgende stap. Het is niet heel erg als dit nu nog niet lukt. Zonder deze stap kun je ook wel verder 😉

 

Echter later zul je het wel goed moeten zetten!

 

Homepagina Optimaliseren

 

Voor een goede homepagina dien je een aantal dingen te doen. Zorg dat je homepagina aan de volgende eisen voldoet:

 

 • Gebruik je focus zoekwoord in de eerste 100 woorden. Daarnaast gebruik je hem ook meerdere keren op de homepagina. Dit is je domeinnaam dus.
 • Gebruik afbeeldingen en optimaliseer ze voor Google.
 • Zet een introductie video op je homepagina.
 • Maak duidelijk waar je voor staat en wat de bezoeker kan verwachten van jou en je website.
 • Wees ten allen tijde eerlijk.

 

Dit zijn de belangrijkste punten voor je homepagina.

 

Goede Content Maken En Optimaliseren Voor Google

 

Content = king. Binnen de affiliate marketing is het ontzettend belangrijk om super waardevolle content te schrijven. Content waar een bezoeker echt mee geholpen wordt.

 

Net zoals jij in dit artikel, hoop ik.

 

Google wordt ook steeds slimmer en merkt het als de content niet goed genoeg is. Mensen verlaten de website snel of klikken hem niet eens aan als ze hem in Google zien.

 

Dit wil je natuurlijk absoluut voorkomen. Dit doe je door je teksten te optimaliseren, maar hoe doe je dit?

 

 • Zorg voor geoptimaliseerde SEO
 • Schrijf goede sterke teksten met veel waarde
 • Schrijf kleine alinea's van 2 a 3 zinnen (net als dit artikel)
 • Gebruik multimedia (foto's, video's, GIF's, social media etc.)
 • Gebruik je zoekwoord meerdere keren.
 • Schrijf over alles wat met het zoekwoord te maken heeft

 

Dit zijn een aantal van de belangrijkste punten bij het schrijven van goede teksten op uiteindelijk thuis geld te gaan verdienen door middel van affiliate marketing.

 

Content optimaliseren kun je leren door dit artikel: hoe werkt zoekmachine optimalisatie SEO? te lezen of door het kijken van onderstaande video.

 

Lukt het allemaal niet? Met deze video cursus kun je alles stap-voor-stap nadoen.

 

De Basis Staat, Hoe Nu Verder?

 

Je hebt alles gedaan nu. Je domeinnaam en hosting gekocht, je WordPress website goed ingesteld en ook je homepagina en je eerste blogpost gemaakt.

 

Maar hoe nu verder?

 

Je weet hoe alles werkt nu. Dus wat heel belangrijk is, is dat je nieuwe blogposts blijft toevoegen aan je website.

 

Zo blijft je website vernieuwen en gaat Google dit ook opmerken. Google indexeerd je website hierdoor sneller en laat je hoger ranken in de zoekmachines.

 

Hogere ranking betekent uiteraard meer bezoekers en dat staat gelijk aan meer cash!

 

Het is dus zaak om minimaal 1 blog per week te plaatsen. Als je wil dat het 2 keer zo snel gaat zul je 2 blogs per week moeten uploaden enz. Je snapt het principe.

 

Zorg wel dat je niet zomaar wat posts gaat uploaden alleen maar omdat het moet van jezelf.

 

Zorg altijd dat je blog veel waarde beidt aan de bezoeker. Je wil tenslotte echt iemand helpen en dat moet dus ook het doel van je tekst zijn.

 

Je moet geen blog gaan plaatsen vanuit de intentie om geld te verdienen vanuit huis. Als je dat doet ben je verkeerd bezig.

 

Hoeveel Kun Je Verdienen Met Affiliate Marketing?

 

Thuis geld verdienen is al leuk zat, maar als je weet wat er allemaal mogelijk is wil je helemaal snel gaan beginnen.

 

Om te beginnen kan ik geen vast bedrag noemen. Je snapt dit zelf ook wel denk ik. Het hangt van meerdere factoren af.

 

 • Hoeveel websites heb je?
 • Wat verdien je per website?
 • Welk product promoot je?
 • Doet dit product het goed?
 • Enz.

 

Je kunt met een affiliate website makkelijk €500,- tot €1.000,- per maand verdienen. Het kan ook zo zijn dat het veel meer of veel minder is.

 

Over het algemeen kan je heel, heel goed rondkomen van affiliate marketing en dus thuis geld verdienen.

 

Je kunt het zelf makkelijk schalen en dus ook zelf bepalen hoeveel je verdient. Klinkt te mooi om waar te zijn toch?

 

Dat is het dus niet 😉

 

Om maar even een voorbeeldje te laten zien:

 

thuis geld verdienen resultaten

 

Dit verdiende ik alleen al in een ochtendje. Reken maar uit als je elke dag alleen maar dit bedrag verdient wat je dan per maand verdient. (x7 x4).

 

Jep... €9.170,- Euro.

 

Nu ben ik wel al wat langer bezig natuurlijk, maar dit is natuurlijk ook allemaal mogelijk voor jou.

 

Blijf Altijd Doorzetten

 

Affiliate marketing is niet een businessmodel waar je vandaag mee start en morgen geld mee verdient.

 

Affiliate marketing is in mijn optiek toch de beste manier om thuis geld te verdienen. Of vanuit elke locatie die je wil.

 

Waarom?

 

Je bouwt elke dag aan je eigen stukje vastgoed. Het groeit elke dag, je inkomsten groeien ook elke dag en het mooie is dat de 80/20 regel straks omdraait.

 

Aan het begin doe je 80% werk en krijg je er 20% voor terug. Je komt na een tijdje op een kantelpunt en je zult zien dat het gaat omdraaien.

 

20% werken en 80% terugkrijgen. Dit noemen we ook wel het sneeuwbaleffect. Het balletje gaat rollen en wordt alsmaar groter en groter.

 

Dit gebeurt ook altijd met je affiliate marketing business. Zoals je ziet is thuis geld verdienen makkelijk, als je maar volhoud.

 

Helaas zie ik namelijk veel mensen die opgeven na 1,2 of 3 weken. Dit is zo jammer, want ze zitten dan meestal net tegen de eerste commissie aan wat ze het nodige duwtje in de rug geeft.

 

Deze commissies komen steeds sneller en worden steeds meer en dan...

 

BOEM!

 

Je kunt je baan opzeggen of stoppen met je opleiding. Verhuis naar een ander land of maak een wereldreis. Maak wat van je leven.

 

Het kan een paar maanden duren vóórdat je dit bereikt of misschien wel een paar jaar. Maar is dat het waard voor jou?

 

Een paar maanden of jaren inleveren om daarna de rest van je leven te profiteren?

 

In plaats van met je 67e met pensioen en genieten van het leven en alles wat deze wereld je te bieden heeft naar over een paar jaar stoppen met werken en dan al gaan genieten?

 

Maak je keuze.

 

Thuis Geld Verdienen Begeleiding

 

Ik snap dat het veel informatie is en lastig kan zijn om alles zelf uit te zoeken.

 

Denk je dat ik zelf alles heb uitgevogeld?

 

Hell no.

 

Ik heb een cursus gevolgd waarin ik alles stap-voor-stap na kon doen.

 

Van een domeinnaam kopen, website bouwen en het toepassen van affiliate marketing tot aan de email marketing. Alles kan je gewoon nadoen.

 

Daarnaast krijg je ook nog een support bij alle problemen door middel van email.

 

Als je meer wil weten over de cursus kun je mijn Affiliate Marketing Revolutie review lezen.

 

Direct starten en meer dan €7.500+ euro per maand gaan verdienen? Klik op de knop hieronder en ga naar de kortingspagina.

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}