juli 30, 2020

The Millionaires Club Review + Ervaringen (Vasco Rouw & Boef)

by Jaco

Investeren is de enige echte manier om er op lange termijn voor te zorgen dat je financieel vrij kan worden. The millionaires club van Vasco Rouw & Boef leert je hoe je dit het beste kunt doen.

Het verspreiden van je vermogen is volgens Vasco de sleutel tot succes. De methode die je gaat leren om te investeren is hier dan ook op gebaseerd. 

Deze methode heeft hij echter niet zelf bedacht, maar heeft hij van multi-miljardairs uit zijn mastermind groep van Tony Robbins (waar hij €100.000,- per jaar voor betaald).

Deze informatie verwerkt Vasco vervolgens weer in zijn cursus en samen met Boef, een andere multi-miljonair, leren zij mensen succesvol investeren.

De vragen die centraal staan in deze The Millionaires Club review zijn:

 • Hoe goed is The Millionaires Club werkelijk?
 • Wie zijn Vasco Rouw & Boef om jou dit te leren?
 • En natuurlijk: is het überhaupt waar voor je geld?

The Millionaires Club review

Review: The Millionaires Club

Gebruik: leren investeren op alle mogelijke manieren

Effectiviteit

Je leert effectief en praktisch investeren dankzij de handige tools.

Prijs

Vrij goedkope prijs voor een cursus met deze waarde.

Gebruiksvriendelijkheid

Simpel en overzichtelijk gebouwd.

Klantenservice

De support vind ik bizar slecht. Ze reageren niet op mailtjes of pas weken later.

Pluspunten

 • Stap-voor-stap leren investeren
 • Tools om simpel je rendement en doelen te berekenen
 • Ontzettend veel kennis en verstand van zaken
 • Goedkoop

Minpunten

 • Investeren is voor op de lange termijn
 • Soms pittig om te leren

Samenvatting: The Millionaires Club is een training met twee categorieën. Je hebt het silver abonnement waarin je aan je mindset werkt, leren investeren in aandelen, obligaties & crypto. Wil je ook leren investeren in vastgoed dan kies je voor het diamond abonnement waarin je ook een vastgoed module hebt.

Overigens krijg je hier ook een ondernemersmodule en een salesmodule. Je leert dankzij de duidelijke video's en met behulp van de tools stap-voor-stap hoe je moet investeren. Het is een erg goede omgeving voor beginnende investeerders die geld aan het werk willen zetten.

Vasco Rouw: Wie Is Deze Man?

Ik volg Vasco Rouw al meerdere jaren met veel plezier. Ik schuif dan ook zeker niet onder stoelen of banken dat ik best wel fan van hem ben.

Ik heb respect voor Vasco als ondernemer, maar ook als persoon. Vasco is namelijk multi-miljonair geworden op zijn 26e door verschillende ondernemingen en investeringen waar ik zo nog even op terugkom.

Als mens is Vasco ook een heel mooi persoon. Dat zul je zo direct ook zien in een aflevering van steenrijk en straatarm.

Vasco was eerst nog niet zo bekend en dan praat ik over enkele jaren geleden. Pas sinds hij met Joshua Kaats omgaat is hij ook een volwaardig goeroe geworden.

Joshua helpt Vasco met zijn cursus en Vasco helpt Joshua met investeren. Maar door de hulp van Joshua weet Vasco wel snel veel terrein te winnen in 'goeroeland'.

Vasco is dan ook terug te vinden in de Dropship Academy met een investeringsmodule en ook in de Bol Masterclass van Jia Ruan met interview over investeren.

Zo helpen zij elkaar en dit vind ik absoluut een goede toegevoegde waarde. Sterker nog: combineer deze 2 en je hebt goud in handen.

Met een van de cursussen leer je een eigen onderneming opzetten en winstgevend maken en met het geld wat je verdient kun je investeren wat je met TMC leert!

vasco-rouw

Vasco Games B.V.

Vasco is ooit op zijn 13e begonnen met het maken van games. Dit waren text-based games wat betekent dat alles eigenlijk tekst is.

Een aantal maanden na het starten van de game speelden duizenden mensen de game van Vasco. De kosten van de hosting liepen hierdoor op tot 300,- euro per maand, terwijl Vasco geen geld verdienden aan de game.

Zijn moeder kwam op het idee om door middel van een 0900 nummer, net als de bingo die zij altijd speelde, geld te verdienen aan de game.

Zo is het ondernemen bij Vasco allemaal begonnen en was het de start van zijn imperium.

vasco-games

Van 110 panden naar 50

Het game bedrijf groeide uit tot iets ontzettend groots. Vasco had op zijn hoogtepunt meer dan 140 werknemers in dienst die allemaal bezig waren met het maken van nieuwe games.

Vasco Games B.V. bracht 15 games per week uit. En nee, dit zijn niet de nieuwste Call Of Duty's, maar spelletjes voor op het internet zoals bijvoorbeeld tank battle (ken je vast wel).

Hier vind je meer van zijn games.

Met het geld wat Vasco hiermee verdienden is hij gaan investeren in vastgoed. In zijn beste tijd had hij maar liefst 110 panden in bezit. Allemaal in Emmen (zijn woonplaats).

Hij kwam er echter achter dat dit helemaal niet slim was. Hij was zijn vermogen namelijk niet aan het spreiden, want hij had maar liefst 90% van zijn vermogen in vastgoed.

En ook nog eens allemaal in Emmen! Hierdoor heeft hij ongeveer de helft van zijn panden verkocht, waardoor hij weer enkele miljoenen bijgeschreven kreeg op zijn rekening.

Dit is hij gaan investeren in aandelen, obligaties en cryptocurrency. Zo verspreid Vasco zijn vermogen en heeft hij al ruim 7 miljoen euro in bezit.

Het game bedrijf zwakte overigens enorm af door een aantal veranderingen in Google, waardoor Vasco bijna al zijn werknemers moest ontslaan.

Vandaag de dag heeft hij geen werknemers meer, maar levert het game bedrijf (Vasco Games) nog wel zo'n 30.000,- euro netto per maand op. Bizar toch?!

Daarnaast verdient hij dus enorm veel geld met vastgoed en zijn investeringen en is ook The Millionaires Club nu een bron van inkomsten geworden. Ook al is de prijs enorm laag dus veel zal het niet zijn.

Mijn Vasco Rouw ervaringen

Ik heb het al even kort genoemd, maar ik volg Vasco al voor een langere tijd. Simpelweg, omdat ik geïnteresseerd ben in het investeren in vastgoed.

Ik zie mijn onderneming namelijk niet als eindstation, maar juist als voortuig. Dit brengt mij naar het volgende level.

Zo wil ik het geld dat ik verdien uiteindelijk verspreiden en investeren in vastgoed. Aandelen, obligaties en crypto zit ik momenteel al in.

Vasco is heel intelligent en heeft enorm veel verstand op dit gebied. Sinds TMC gekomen is heeft dit mijn gevoel alleen maar versterkt.

Vasco blijft wekelijks en anders maandelijks nieuwe super waardevolle content toevoegen aan de cursus. Dat zegt genoeg over Vasco zelf, maar ook over de cursus!

Meer van Vasco Rouw vind je hier

Als je op zoek bent naar meer van Vasco Rouw dan kun je onderstaande bronnen eens raadplegen. 

Sofiane Boussaadia (Boef)

Sofiane Boussaadia oftewel rapper Boef! Wie kent hem niet? Waar hij vroeger op het slechte pad was en vaak slecht in het nieuws kwam is dit tegenwoordig met 180 graden gedraait!

Boef is namelijk naast rapper ook een echte zakenman. Zo verdient hij miljoenen met zijn rappers carriere die hij grotendeels investeerd in onder andere vastgoed en aandelen.

Onlangs gaf hij aan in een interview met Andy van der Meijde dat hij over enkele jaren wil stoppen met rappen.

Hij wil een 'normaler' en rustiger leven kunnen gaan leven. Dit met financiële vrijheid door de keuzes en investeringen die hij nu maakt.

Boef heeft een hoop meegemaakt in zijn loopbaan dat voor jou ook veel waarde kan hebben. Denk dan vooral op het gebied van mindset. 

boef-the-millionairs-club-2

The Millionaires Club Review

The millionaires club is zo veel meer als 'gewoon een online platform'. Het is namelijk ook niet maar 1 ding. 

Het is geen dropshipping, e-commerce, affiliate marketing of wat dan ook. Nee, met TMC leer je hoe je een zekere financiële toekomst op kan bouwen.

Je krijgt cursussen, tools, evenementen, elke keer weer nieuwe modules met interviews en gasten en nog veel en veel meer. Hier kom ik zo natuurlijk op terug.

Het is duidelijk dat dit dus geen 'get-rich-quick' methode of community is. In deze community zitten alleen serieuze mensen.

'Gewone' werkende mensen, ondernemers en mensen die willen investeren. De community is van iedereen en voor iedereen die in de toekomst financieel vrij wil zijn.

Dit leer je in The Millionaires Club van Boef en Vasco Rouw. Beide heren dus met enorm veel ervaring op dit gebied.

Wat Krijg Je Van The Millionaires Club?

Als je besluit om met TMC aan de slag te gaan dan krijg je toegang tot een hele hoop producten.

Het is namelijk 1 platform, waar je ontzettend veel kunt vinden. Dus begin eens rustig met alles uitzoeken voordat je ook daadwerkelijk start.

'loop eens een rondje' door alle informatie die je ter beschikking krijgt op het moment dat je The Millionaires Club gekocht hebt.

Hieronder leg ik je nog wat meer uit over wat je krijgt en wat mijn ervaringen hier nu mee zijn.

Evenementen, masterminds & netwerken

Laat ik als eerste eens beginnen met de evenementen, masterminds & netwerken. Je krijgt hier namelijk gratis toegang tot als je lid bent van de community.

Jaarlijks heeft Vasco een groot evenement en een aantal masterminds waar je met andere gelijkgestemde mensen kunt netwerken.

Deze netwerken kunnen voor mooie nieuwe samenwerkingen zorgen en daarnaast leer je enorm veel van elkaar.

Zo was er laatst een mastermind waar Ali B kwam spreken (zelf niet echt een fan van), maar ook personen als Gil Petersil (ook een multi-miljonair). Bekijk de aftermovie video van deze mastermind eens.

Het laatste evenement van Vasco was op het militair museum Soest. Hier kwamen ook bijzondere mensen als Marco Kroon & Victor Mids spreken.

Dit is natuurlijk een geweldige omgeving en allemaal heel inspirerend. Check onderstaande video om een idee te krijgen van hoe het was.

Verschillende cursussen voor investeren

De cursussen die je krijgt verschilt per abonnement dat je kiest.

Je hebt namelijk 2 abonnementen, waar ik straks ook nog even op terugkom, waarvan 1 'silver membership' en 2 'diamond membership' bekijk ze hier.

Je krijgt met het silver membership cursussen waarin je meer leer over crypto, aandelen, obligaties, maar ook mindset.

Mensen als:

 • Kjeld Nuis
 • Victor Mids
 • Eef van Opdorp
 • Vasco
 • Boef

En nog veel meer komen voor in deze modules. Je gaat dus werken aan de juiste mindset en met de investeringsmodules leer je hoe je jouw vermogen moet gaan investeren.

Dit op een zo veilig mogelijke manier met een zo hoog mogelijk rendement. 

Als lid van het diamond membership krijg je ook toegang tot de vastgoed, sales en ondernemerschap modules.

Daarnaast heb je een exclusieve community, diamond seats op evenementen en twee privé calls met Vasco zelf.

Voor mij was diamond een betere keuze, omdat het mij gaat om het investeren in vastgoed. Dat leer je niet in silver helaas.

Een online community

Als lid van beide memberships krijg je toegang tot een exclusieve community. Een silver community en een diamond community. Je kan zelf wel raden tot welke je toegang krijgt als je een van de memberships kiest!

Deze community's zijn altijd enorm belangrijk voor zowel vragen als inspiratie. Het is dus goed dat Vasco ook dit heeft toegevoegd aan de cursus.

Persoonlijk dashboard + tools

Als laatste, en zeker niet als minste, krijg je een eigen persoonlijk dashboard met verschillende tools.

Met deze tools kun je bijvoorbeeld winsten berekenen, je vermogen tracken en financiële doelen stellen.

Door enkele gegevens in te vullen zul je zien dat de tool de rest voor je doet. Vasco komt telkens weer met nieuwe tools of geeft de oude een frisse update.

Deze helpen je weer om extra snel de doelen te bereiken die jij momenteel voor ogen hebt. Zeer waardevol en in mijn optiek enorm tof.

the-millionairs-club-dashboard

Zorg Voor Een Financieel Sterke Toekomst

The Millionaires Club is dus op het gebied van investeren op alle markten thuis. Dit is logisch, want Vasco investeerd zelf ook in veel verschillende dingen.

Ray Dalio (18 miljard networth) is de mentor die dit aan Vasco geleerd heeft op het platinum event van Tony Robbins.

Het event waarVasco 100.000,- euro per jaar voor betaald, zoals ik eerder al noemde.

Deze informatie krijg jij dus voor een paar tientjes per maand beschikbaar in TMC. Eigenlijk ook bizar.

De eerste en belangrijkste investering die je dus zal moeten doen is het kopen van The Millionaires Club.

Vanaf dat moment ga je echt bouwen aan een financieel sterke toekomst. Investeren, vermogen verspreiden en geld voor jou laten werken in plaats van andersom!

The Millionaires Club Ervaringen

Ik heb in eerste instantie puur en alelen TMC aangeschaft om meer te leren over het investeren in vastgoed.

Het is namelijk behoorlijk lastig om dit bijvoorbeeld met boeken te leren. Engels is niet fijn, want veel regels zijn hier anders qua kopen, btw etc. en goede Nederlandse vastgoed boeken ben ik nog niet tegengekomen.

Hierdoor was TMC een logische keuze. Investeren deed ik overigens al in aandelen, obligaties en crypto. 

Aandelen en obligaties door middel van indexbeleggen en crypto staat bij mij nog in de kinderschoenen.

TMC heeft mij wel laten zien dat je een hoger rendement kan behalen als je het op de manier van Vasco doet. Dit is dan voor mij ook een logische vervolgstap, maar alles op zijn tijd.

Mijn ervaringen met The Millionaires Club zijn dan ook bijzonder goed. Ik heb nog geen vastgoed gekocht, maar dit zit er zeker aan te komen in de toekomst.

Wat betreft TMC en de inhoud: Vasco kan heel goed uitleggen en vaak ook in simpele Jip & Janneke taal. Hierdoor is het voor een ieder te begrijpen.

Af en toe is hij wat té enthousiast, waardoor je hem wat minder goed verstaat. Maar ook dit vind ik nog wel mooi, want het geeft je werkelijk energie!

The Mullionairs Club Contact

Het contact van The Millionaires Club vind ik overigens wel belabberd. Ik krijg vaak na 1 of 2 weken eens een antwoord op mijn mailtje en vaak ook nog een vaag anwoord.

Op het gebied van contact kan er dus nog een hoop verbeterd worden aan de TMC.

Voor de meeste vragen kun je in de community terecht of bijvoorbeeld bij een privé call. Maar de e-mailsupport vind ik alles behalve best.

Wat Betaal Je Voor The Millionaires Club?

Eerder heb je kunnen lezen dat er 2 verschillende abonnementen zijn waar je voor kan kiezen.

 1. Silver membership
 2. Diamond membership

Hieronder vind je meer over deze memberships. De prijzen zijn overigens met 45% korting vanwegen het 1-jarig bestaan van de TMC.

Prijzen kunnen dus binnenkort weer duurder worden.

The Millionaires Club Silver

Als je het silver membership abonnement koopt dan krijg je:

 • Toegang tot de tools en het dashboard
 • Mindset modules
 • De weg naar financiële vrijheid module
 • Investering module
 • Crypto module (met experts)
 • Toegang tot silver community
 • Toegang tot exclusieve events

Het silver membership is wel wat beperkter en daardoor dus ook logischerwijs goedkoper.

Zo heb je hier geen:

 • Vastgoed module
 • Sales module
 • Ondernemerschap module

En mis je nog wat andere dingen als privé coaching van Vasco en exclusieve seats op evenementen.

Als je niks wil leren over vastgoed, sales of ondernemerschap dan kun je prima voor dit abonnement kiezen.

Je betaald hier €37,- per maand voor incl. BTW. Dat vind ik persoonlijk echt geen geld en het absoluut waard!

Bekijk hier het silver membership abonnement!

The Millionaires Club Diamond

Het diamond membership, vind ik, is ook echt niet duur en meer dan waar voor je geld. Zo betaal je een kleine €97,- euro per maand incl. BTW.

Met dit abonnement krijg je dus wel alles wat ik hierboven genoemd heb. De waarde die je krijgt voor dit geld is echt absurd en zeker de moeite waard.

Bekijk het diamond membership abonnement!

Is er ook enige vorm van garantie?

Garantie kan ik nergens op de website terugvinden. Dit betekent dat je een minimale garantie hebt van 14 dagen (wettelijke termijn).

Als dit lange was geweest dan had Vasco dit wel ergens op de website laten weten.

14dagengarantie

The Millionaires Club Review: Conclusie

The Millionaires Club is een hele goede tool van Vasco Rouw waarmee je ervoor kunt zorgen dat je jouw (financiële) toekomst goed regelt.

Ik hoef jou niet uit te leggen dat investeren de enige manier is om geld voor jou aan het werk te zetten.

Door middel van compounding interest zorg je ervoor dat je met de jaren steeds meer vermogen opbouwd.

Je krijg rente op rente en zo word je rendement jaarlijks hoger. Het is hier echter van groot belang dat je de juiste kennis bezit en dat is exact wat je aan TMC hebt.

Ik kan het van harte bij iedereen aanraden die meer wil leren over investeren in aandelen, obligaties, crypto en vastgoed en die zich wil omrigen met gelijkgestemde mensen.

Hopelijk heb je veel gehad aan deze The Millionaires Club review. Zo niet, vergeet dan niet om even een reactie achter te laten dan probeer ik je alsnog te helpen!

Met 14 dagen garantie waardoor je de TMC risicovrij kunt proberen.

EXTRA: Hey! Thanks voor het vertrouwen in mij en mijn website. Ik maak je er graag van bewust dat ik gebruik maak van affiliate linkjes. Dit betekent dat ik een klein percentage krijg per aanschaf van de TMC via een van mijn linkjes.

Dus om jou wat terug te geven als je besluit om de TMC via mijn link te kopen, krijg je een gratis mindset cursus van mij cadeau!

De cursus heet ''succes habits'' en kun je krijgen door The Millionaires Club te kopen via een van de linkjes op deze pagina. Maak een screenshot van de aankoopbevestiging en mail deze naar: marchandbusiness@hotmail.com. 

Als alles klopt krijg je binnen 24 uur de mindset cursus in je inbox!

Bij The Millionaires Club inloggen

Na het kopen van The Millionaires Club krijg je een mailtje met de inloggegevens die je kunt gebruiken om bij The Millionaires Club in te loggen.

Hier heb je vervolgens toegang tot het dashboard en alle content waar je voor betaald hebt.

Als je wil inloggen dan ga je naar deze pagina en log je in. Dit lees je ook in de mail!

the-millionairs-club-inloggen

The Millionaires Club opzeggen

Wil je The Millionaires Club opzeggen? Dat kan binnen de 14 dagen garantie. Dan zit je nergens aan vast.

Wil je het daarna opzeggen? Dan kan dat ook altijd, maar betaal je wel voor een heel jaar lang.

Het lidmaatschap betaal je namelijk maandelijks, maar is geldig voor een jaar. Na 14 dagen garantie heb je dus een jaar lidmaatschap op TMC.

The Millionaires Club

8.2

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

8.5/10

Support

6.5/10

Garantieregeling

7.5/10
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}