Social Media Marketing Bonus Pack

  • Home
  • /
  • Social Media Marketing Bonus Pack

Hey toekomstig ondernemer! 

Wat vet dat je van plan bent om met social media marketing aan de slag te gaan.

Om je direct een super start te geven, heb ik een pakket samengesteld.

Dit pakket zijn cursussen en e-boeken die ik des tijds gevolgd heb om mijn skills te verhogen.

Ja, normaal kost dit dus best wel wat centen!

Maar, omdat jij ervoor kiest om een social media marketing cursus aan te schaffen via een link op mijn website krijg je dit complete pakket van mij cadeau!

Ik wil namelijk zo veel mogelijk mensen helpen en weet ook waar beginners tegen aanlopen.

Hier vind je nogmaals de twee social media marketing cursussen waar je uit kunt kiezen:

  1. SMMB Masterclass - verkooppagina
  2. Agency Masterclass - verkooppagina

Hieronder zie je een overzicht van de bonussen die je ontvangt!

Dit zijn cursussen en e-boeken van Amerikaanse marketeers. Vaak het beste van het beste, maar soms wat lastig voor sommige mensen die totaal geen Engels kunnen.

LET OP! Dit zijn bonussen die je ALLEEN van mij krijgt. Wees vrij om op andere websites te kijken of dit ook het geval is. Ik kan je verzekeren dat ik hier 100% uniek in ben en dat je een ongelooflijke waarde GRATIS krijgt!

Wat Moet Je Doen Om Deze Bonussen Te Ontvangen?

Bijna niks! Ik vraag een aantal dingen van je. Dit kost je verder helemaal niks, alleen 5 minuten van je tijd.

  1. Abonneer op mijn YouTube kanaal.
  2. Koop het product dat je wil hebben via een link op deze website. Maak vervolgens een screenshot van de aankoopbevestiging en mail deze naar corne@degeldwolf.nl.
  3. Vanaf dat moment krijg je binnen 24 uur de cursussen opgestuurd. Ik controleer de bestelbevestiging en check of je geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal. Meestal ontvang je de bonussen na enkele uren als alles klopt!

Aanbod Geldig:

00
Dag
02
Uur
39
Min
00
Sec

Bonus 1 - Social Media Marketing Boost (€99,95)

Geef je social media marketing skills een boost met deze cursus! Je leert de fijnste kneepjes en handige truckjes om je concurrenten te verslaan.

social-media-marketing-boost-bonus-6

Bonus 2 - Better E-mailmarketing (€199,-)

E-mailmarketing is voor de meeste mensen een ver van hun bed show, terwijl je juist met je mailinglijst het meeste geld kunt verdienen als online marketeer. In dit pakket leer je van A tot Z hoe je hier een meester in word.

Better-Email-Marketing-bonus-3

Bonus 3 - Facebook Mastery (€99,-)

In deze vijfdelige videocursus leer je hoe je een meester word in het opzetten en runnen van campagnes op Facebook. Deze bonus sluit ook weer goed aan op een van de social media marketing cursussen.

Facebook Mastery GFXSET

Bonus 4 - Facebook Ad Templates (€59,99)

Deze Facebook templates zijn conversie geoptimaliseerd en onmisbaar voor goede social media marketing campagnes. Ze zijn kant-en-klaar.

facebook-ad-templates

Bonus 5 - Facebook Monetization Strategies (€89,95)

Facebook is een van de belangrijkste platformen als het gaat om het runnen van succesvolle social media marketing campagnes. Met deze cursus leer je de verschillende manieren om geld te kunnen verdienen met Facebook.

FBMonetizationStrategies

Bonus 6 - Internet Business Startup Kit (€149,99)

Dit e-book geeft je alle informatie om een goede en sterke internet business op te starten. Als je werkt vanuit een solide basis dan gaat alles een stuk sneller.

internet-business-startup-kit-bonus-2

Bonus 7 - LinkedIn Traffic Generator (€99,-)

Deze cursus neemt je aan de hand van maar liefst 11 modules mee in de wereld van LinkedIn. Hoe draai je hier succesvolle campagnes, wat voor campagnes moet je hiervoor maken en nog veel meer.

linkedin-traffic-generator

Bonus 8 - Make Money With Embarrasing Niches (€49,-)

Een niche is een segment van de markt, een klein deel. De meeste mensen kiezen niches uit zoals: sport, gezondheid, elektronica etc. Niches die mega veel concurrentie hebben en waar je dus gegarandeerd niet slaagt. In deze bonus leer je welke niches onwijs winstgevend zijn, omdat niemand hier aan denkt!

Make Money with Embarrassing Niches

Bonus 9 - Online Business Plan (€75,-)

De meeste ondernemers zijn super enthousiast en willen zo snel mogelijk beginnen. Zonder business plan... Geen goede start! Met deze cursus leer je hoe je voor jezelf een sterk business plan schrijft dat altijd een rode draad zal zijn!

Online Business Plan

Bonus 10 - Succes Habits (€99,-)

Wat ik altijd erg belangrijk vind, is dat je de juiste mindset hebt. Zonder goede mindset zul je niet succesvol worden. Dat is een feit en altijd weer bewezen. Dit is een cursus waardoor je een mindset switch gaat krijgen. Je leert de gewoontes van succes.

succes-habits

Bonus 11 - Sharp Twitter Marketing Tips (€69,-)

In deze video leer je de beste Twitter marketing tips. Veel mensen onderschatten Twitter. Het is een super goed kanaal voor social media marketing. Je leert waarom.

Sharp Twitter Marketing Tips GFXSET