november 23, 2019

Hoe Kun Je Snel Geld Verdienen Thuis? (BEGINNERSGIDS)

by Jaco

Snel geld verdienen thuis is een droom die vele mensen hebben. Echter hoeft het niet alleen een droom te blijven.

 

Jij bent ook daadwerkelijk stappen gaan ondernemen en jij gaat dus ook vandaag in dit artikel leren welke mogelijkheden je hebt.

 

Kies een van de businessmodellen uit die je wat lijkt en start direct met geld verdienen.

 

Luister niet naar mensen die zeggen dat het niet mogelijk is, want hebben deze mensen het zelf geprobeerd?

 

Advies aannemen over afvallen doe je ook niet van iemand met obesitas, toch?

 

Dus als je er klaar voor bent kun je gaan ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het artikel wil je zeker aflezen, anders mis je ontzettend belangrijke informatie.

Snel Geld Verdienen Thuis: Geld Verdienen Door Niks Te Doen?

 

Helaas denken mensen nog steeds dat je geld kunt verdienen door helemaal niks te doen.

 

Dit kan natuurlijk niet.

 

Wat wel zo is, is dat je elke dag kunt gaan bouwen aan een 'asset'. Iets wat je geld op gaat leveren door niks te doen.

 

Maar daarvoor moet je dus wel eerst wat gedaan hebben. Je kunt bijvoorbeeld heel goed geld verdienen met affiliate marketing.

 

Affiliate marketing is het promoten van producten van andere. Hier maak je websites voor en ga je artikelen over plaatsen. Door elke dag artikelen te plaatsen en te bouwen aan je website groeit je online imperium.

 

Op een gegeven moment gaat het balletje rollen en zul je hier passief geld mee gaan verdienen. Dat betekent dus snel geld verdienen thuis door niks te doen.

 

Geld Verdienen Vanuit Huis Ideeën

 

Er zijn genoeg geld verdienen vanuit huis ideeën. Het probleem is alleen dat veel mensen deze ideeën wel kennen maar er nooit iets mee doen.

 

Dan gebeurt er helaas ook vrij weinig qua inkomen, maar dat snap je.

 

In dit artikel ga ik je natuurlijk vertellen hoe je snel snel geld kunt verdienen vanuit huis.

 

Een manier die ik gelijk wil ontkrachten is thuis geld verdienen met inpakken. Dit levert wel geld op, maar is geen businessmodel waar je iets mee op kunt bouwen.

 

Als je hiermee stopt stoppen je inkomen ook en dit wil je juist niet. Je wilt dat het geld voor jou gaat werken in plaats van dat jij werkt voor geld.

 

Zo worden de rijke mensen rijker en de arme mensen armer.

 

Lees het nog eens.

 

Hoe Kun Je Snel Geld Verdienen Thuis?

 

Ook geld verdienen in 1 uur is natuurlijk onzin. Helaas heeft de huidige generatie hier veel last van. Ze willen DIRECT resultaat zien als ze ergens mee beginnen.

 

Dit is natuurlijk super fijn, maar dan is het meestal geen optie voor op de lange termijn. Vergeet de geld verdienen in 1 uur mentaliteit en kies voor een businessmodel die je zo gaat leren.

 

Dit geldt natuurlijk ook voor snel zwart geld verdienen en snel geld verdienen illegaal. Beide manieren zijn stressvolle manieren die je niet lang kunt volhouden.

 

De meeste mensen die beginnen met snel zwart geld verdienen of snel geld verdienen illegaal die eindigen achter de tralies (gevangenis). Weg business, weg inkomen en weg leven.

 

Ga dus ALTIJD voor een eerlijke manier. Een manier die misschien tijd nodig heeft, maar die je op lange termijn wel rijk gaat maken.

 

En hoe meer van deze businesses je start, hoe meer je kunt gaan verdienen. Het is namelijk super makkelijk op te schalen. Maar daar later meer over.

 

Snel Geld Verdienen Tips

 

Ik ga je nu de verschillende manieren geven om snel geld te verdienen thuis. Alle manieren zijn goede manieren, je moet dus zelf kiezen wat bij je past.

 

Natuurlijk geef ik je ook mijn voorkeur en vertel ik je waar ik het meeste geld mee verdien en waar ik het meeste toekomst in zie.

 

Thuis geld verdienen als student is ook prima mogelijk. Sterker nog, thuis geld verdienen als student is misschien nog wel makkelijker.

 

Waarom?

 

Je hebt meer vrije tijd en kunt misschien tijdens saaie lesuren ook wat werk doen 😉

 

Dit is ook hoe ik begon. Oortjes in en even lekker een uurtje werken. Dit is vaak al genoeg voor een dag. Moet je nagaan!

 

Okay... Let's get started!

 

Affiliate Marketing

 

Ik heb het net al even laten vallen en ook even kort uitgelegd. Maar nu ga ik er even wat dieper in voor je.

 

Affiliate marketing is een ontzettend goede manier om een online imperium op te bouwen. Je legt elke dag steentjes om zo echt iets groots op te zetten.

 

Iets groots dat voor je gaat werken en dat je makkelijk op kunt schalen door simpelweg meer websites te maken.

 

Affiliate marketing werkt namelijk zo dat je producten van andere gaat promoten.

 

Je maakt dus een website in een niche. Laten we zeggen dat je 'dating' kiest. Je schrijft hier allerlei artikelen over dating. Tips, tricks nieuwe trends enz.

 

Wat je dan gaat doen is dating producten zoeken die je op je website kunt gaan promoten. Bijvoorbeeld een cursus oid.

 

Als bezoekers dan het product aanschaffen via jouw unieke affiliate linkje, dan krijg jij hier commissie voor uitbetaald.

 

Om het nog duidelijker te krijgen kun je ook onderstaande video bekijken. Hier leg ik je uit hoe je snel geld kunt verdienen thuis met affiliate marketing.

 

 

Als het goed is weet je nu precies hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Echter kan het starten een stuk lastiger zijn. 

E-Commerce

 

Je kunt ook thuis geld gaan verdienen met e-commerce. E-commerce is ook een hele leuke manier waarbij je wel direct resultaat ziet.

 

Echter moet je met een e-commerce business wel constant bezig zijn. Je hebt namelijk een stukje klantenservice, voorraad, verzending etc.

 

E-commerce kunnen we onderverdelen in twee succesvolle manieren. Deze manieren zijn 'gewone e-commerce' & 'dropshipping'.

 

Gewone E-Commerce

 

Onder gewone e-commerce verstaan we producten inkopen en weer verkopen. In dit proces doe je alles zelf. Echter kun je dit nog een stuk slimmer aanpakken door te gaan verkopen op een online platform.

 

Je kunt namelijk producten gaan verkopen via bol.com. Bol doet vervolgens alles voor jou. Inpakken, verzenden, retourtjes en de klantenservice.

 

Het enige wat zij ervoor terug willen is een heel klein percentage van het verkoopbedrag. Jij houd de rest. De winst die je maakt op de producten is dus bijna volledig van jou.

 

Het enige wat je hoeft te doen is je voorraad beheren.

 

Je kunt hier uiteindelijk zelfs een eigen merk mee gaan bouwen en echt een autoriteit worden binnen de e-commerce wereld. Zo bouw je ook een hele mooie business op.

 

Meer leren over verkopen via bol.com? Lees ook: Bol Masterclass REVIEW: Is Jia Ruan Een Oplichter?

 

Hoe Kun Je Snel Geld Verdienen Thuis? (BEGINNERSGIDS)

 

Dropshipping

 

Dropshipping is ook een vorm van e-commerce. Als dropshipper ben je eigenlijk een tussenpersoon dat is ook gelijk wat dit een heel mooi businessmodel maakt.

 

Je maakt een website en bied hier producten aan van dropshipping leveranciers.

 

De klant besteld een product bij jou. Jij gaat met de gegevens van deze klant het product bestellen bij je leverancier. De leverancier verstuurt het direct naar de klant.

 

Het verschil in wat de klant jou betaald heeft en wat jij de leverancier betaald is je winst.

 

Winst die je zo in je zak kunt steken. Ook dit is een heel mooi businessmodel en kun je goed private labelen. Je eigen merk opbouwen dus.

 

Lees ook: Dropship Academy Review: Is Dropshipping DOOD In 2020?!

 

Social Media Marketing Bureau (SMMB)

 

Het starten van een social media marketing bureau (SMMB) is ook een businessmodel dat razend populair is geworden in 2019.

 

We zien steeds meer mensen met dit businessmodel beginnen. De cursussen raken echt overvol en dat is goed te merken. Prijzen schieten omhoog en dat is jammer voor de mensen die veel twijfelen.

 

Het is wel logisch, het is namelijk een cashflow positief businessmodel. Dit betekent dat je direct begint met winst maken.

 

Met een social media marketing bureau ga je bedrijven benaderen. Wat je gaat doen is de social media marketing van een bedrijf uit handen nemen. Jij gaat dus de social media marketing doen voor een bedrijf.

 

Bedrijven zijn bereid om jou een flink bedrag per maand te betalen. Ook dit kun je maximaal schalen door meerdere bedrijven te helpen.

 

Een half uurtje werken per dag is meestal al genoeg voor dit businessmodel. Een geweldige manier om snel geld te verdienen thuis dus. Of van elke andere plek op de wereld.

 

Nu weet je de meest winstgevende businessmodellen om makkelijk en snel geld te verdienen thuis. Je kunt bijvoorbeeld ook geld verdienen met enquetes, maar dit levert amper iets op en kost je heel veel tijd.

 

Bovendien kun je met geld verdienene met enquetes echt niks opbouwen voor op de lange termijn. Vergeet dit soort kleine dingen en start met een echt businessmodel.

 

Hieronder geef ik je nog wat snel geld verdienen tips.

 

Social Media Marketing Bureau (SMMB)

 

Snel Geld Verdienen Tips

 

 • Zoek een businessmodel voor lange termijn. Kies dus uit een van de genoemde hierboven.
 • Blijf je huidige baan/opleiding volgen totdat je genoeg verdient om er mee te stoppen.
 • Doe elke dag iets aan je business, het maakt niet uit hoe groot of klein. Ook op vakantie, ook in het weekend en ook als je ziek bent.
 • FOCUS: Follow One Course Until Succes. Hou je focus op 1 businessmodel. Verdeel je focus niet, want dan schiet je niet op.
 • Snel geld verdienen thuis vergt discipline. Je zult feestjes af moeten gaan zeggen en ook op zaterdag en zondag nog werk doen.
 • Thuis geld verdienen als student is een perfecte manier om te beginnen met een online business.
 • Online geld verdienen is betrouwbaar. Ik en vele andere online ondernemers zijn het bewijs.
 • Geld verdienen met enquetes, geld verdienen met inpakken, geld verdienen in 1 uur en snel zwart geld verdienen zijn allemaal dingen die je heel snel moet vergeten.
 • Bouw elke dag een steentje.
 • Lees boeken over je vakgebied.
 • Volg een cursus om de basis goed te leren.

 

Leer een van de 4 businessmodellen:

 

Leer 1 van de 4 businessmodellen door een geschikte cursus te volgen met een mentor die de weg al heeft bewandeld die jij wil gaan bewandelen.

 

Om erachter te komen welk businessmodel bij je past wil ik je adviseren om eerst wat meer informatie in te winnen.

 

Dit kun je doen in mijn gratis online geld verdienen e-book.

 

Daarnaast kun je ook mijn artikel met 110 verschillende businessmodellen lezen.

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. He corne,

  Ik weet niet of ik dit goed doe hier, ik bekijk al je videos op youtoube, en ben met handelen op bitvavo.

  Je hebt weleens verteld dat je onderzoek doet naar een crypto voordat je erin investeerd. Maar hoe doe je dat, waar haal je die infomatie vandaan enzo?

  Gr, gerco

  1. Echt vrij simpel, onderzoek doen op het internet. Bedrijven doorspitten, websites lezen, video’s bekijken, nieuws lezen. En aan de hand daarvan kan ik een ‘voorspelling’ maken.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}