december 17, 2020

Dropship Academy Kopen? #10 Redenen Voor Actie | 50% Korting!

by Jaco

Als je op dit artikel terecht bent gekomen dan is de kans super groot dat je de Dropship Academy wil kopen. Wellicht twijfel je nog dat kan natuurlijk ook. In beide gevallen is het een goed idee om dit artikel even te lezen.

Ik geef je namelijk 10 redenen om de Dropship Academy te kopen. Feit is namelijk dat ik weet dat dit een ontzettend goede cursus is, maar feit is ook dat er heel erg veel troep op de markt is. Dat is de voornaamste reden waarom ik dit artikel schrijf: om ervoor te zorgen dat je met kwaliteit aan de slag gaat en niet met troep!

Als je wil starten met dropshipping dan is de dropshipping training van Joshua Kaats wat mij betreft het allerbeste startpunt. Klaar om te ontdekken waarom dat zo is?!

#10 Redenen om de Dropship Academy te kopen

We gaan gewoon direct beginnen met de 10 redenen om de Dropship Academy te kopen. De afgelopen maanden zijn er ontzettend veel 'guru's' opgestaan die zogenaamd experts zijn en allemaal een cursus uit de grond stampen.

Het is voor de meeste beginners lastig om de ware experts van de neppers te onderscheiden. Juist daarom maak ik dit artikel. Ik weet namelijk hoe de Dropship Academy is en dat het een cursus van extreem hoge kwaliteit is.

Het kopen van de Dropship Academy is een uitstekende keuze en met dit artikel hoop ik te kunnen laten zien waarom dit zo is. Mocht je het nog niet zeker weten en eerst eens wat meer ervaringen wil lezen, lees dan even mijn Dropship Academy review!

Reden 1: de enorme Dropship Academy community

De allereerste reden die ik je geef om de Dropship Academy te kopen is de enorme community waar je toegang tot krijgt op het moment dat je de dropship cursus aanschaft.

Tegenwoordig lijkt het of je deze communities bij een pak cormflakes geleverd krijgt. Dat klopt ook en 9/10 van deze communities zijn het absoluut niet waard en stellen niks voor. Dit is wel anders bij de Dropship Acdemy.

In de Dropship Academy zitten namelijk duizenden dropshippers die verder zijn dan jij. Wat denk je dat dit met je mindset en motivatie doet? Als je ziet dat al deze ondernemers enorme succes halen met de informatie van de DSA.

Ze zeggen niet voor niks altijd dat je je moet omringen met personen die al hebben wat jij ook wil hebben of die in ieder geval verder zijn dan jij. Zij nemen jou automatisch mee naar boven. Hierdoor zal je dus groeien, ook als je het eigenlijk niet wil.

Tegenovergesteld werkt het ook zo. Ga je met alleen maar losers om die niks bereiken dan zal dit ook bij jou gebeuren. Ik zocht in het begin tevergeefs in mijn 'offline' omgeving naar mensen die hadden wat ik wilde hebben.

Een succesvol winstgevend bedrijf en vooral vrijheid. Wat ik opmerkten is dat ik deze mensen simpelweg niet kon vinden. Ik dacht dan ook gelijk dat het niks ging worden, totdat ik de online communities ontdekt had. Je omringen met de juiste mensen hoeft helemaal niet perse 'offline', online werkt net zo goed of wellicht zelfs beter!

Hier heb je namelijk ineens duizenden mensen om je heen die de juiste mindset hebben. In plaats van 2,3 of 4 mensen in je 'offline' omgeving. De Dropship Academy is de grootste dropshipping community van Nederland & België. Alleen dit zou al reden genoeg moeten zijn op de Dropship Academy te kopen!

Reden 2: wekelijks meerdere coaching calls

Veel cursussen doen er alles aan om mensen binnen te halen. Ze smijten met advertenties, content en acties, maar eenmaal binnen dan kun je vaak de rambam krijgen om maar even netjes te zeggen.

Je wordt dan aan je lot overgelaten en moet het doen met een statische videotraining. Bij de Dropship Academy kun je wekelijks meerdere groepscoaching calls bijwonen. Hier kun je terecht met al de vragen waar je mee zit. 

Kijk, je kan een videotraining nog zo uitgebreid maken, maar een ieder zal toch echt weer tegen andere problemen aan gaan lopen. Als je dan geen goede coaching hebt, gaat het niks worden. 

De coaching calls worden door zowel Joshua Kaats als leden van zijn team gedaan. Dit zijn allemaal experts die je persoonlijk verder zullen helpen in je business. Nog een hele goede reden om de Dropship Academy te kopen lijkt mij!

dropship-academy-kopen-coaching

Reden 3: continu nieuwe updates, altijd innoverend

Het mooie is dat de Dropship Academy continu bezig is met het innoveren van de cursus. Zo verschijnen er regelmatig nieuwe video's en updates om ervoor te zorgen dat alle leden op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Vaak zie je, zoals ik net ook al aangaf, dat verkopers eenmalig een training maken en hier vervolgens niet meer naar omkijken. De DSA heeft een compleet team dat dagelijks met de training bezig is om deze altijd te vernieuwen. Oude content dat niet nuttig meer is verwijderen en nieuwe content toevoegen.

Juist dit innoverende zorgt ervoor dat de Dropship Academy nog altijd de nummer 1 van Nederland & België is. Dat brengt mij direct bij reden 4 om de Dropship Academy te kopen.

Lees ook: wat heb je nodig om met dropshipping te starten?

Reden 4: de DSA was de eerste en is nog steeds nummer 1 van NL & BE

Vaak zie je dat de eerste enorm veel voordeel kan halen uit het 'first mover adventage'. Vrij vertaald betekent dit als je als eerste bent dan kunnen mensen niet anders als naar jou gaan. Later zie je dat nieuwere trainingen veel beter zijn en de nummer 1 van de troon stoten.

Dit is echter nu niet het geval en dat komt mede weer dankzij reden 3: innovatie. Doordat de DSA continu bezig is met de training zelf, zorgen ze al die jaren al dat ze met kop en schouders boven de rest uitsteken en nog steeds op nummer 1 staan in Nederland & België.

Er komt geen bedrijf of cursus in de buurt die net zo veel of meer mensen geholpen heeft om succesvol dropshipper te worden. Dit zegt genoeg over de kwaliteit van de Dropship Academy denk ik zo!

Reden 5: meerdere coaches, een voor elk vakgebied om jou te begeleiden

Een ander groot voordeel van de DSA is dat zij meerdere coaches hebben. En niet zomaar coaches die van alles en nog wat doen, maar echt experts op verschillende vakgebieden.

Zo kun je bijvoorbeeld bij coaches terecht voor Facebook Ads, maar ook bij coaches die weer meer weten van Shopify. Zo kun je dus telkens op zijn best geholpen worden door een expert op het vakgebied waar je problemen hebt.

Aan deze reden kun je ook opmerken dat het inmiddels echt een gerenommeerd bedrijf is met veel werknemers in dienst. Allemaal met de volle focus om een succes van jou te maken. Dit is tenslotte ook goed voor hun, win-win situatie.

Reden 6: compleet A-Z stappenplan dat je alleen maar hoeft te bewandelen

Een training of een cursus koop je eigenlijk niet voor de informatie zelf. Want laten we eerlijk zijn; deze informatie is overal op het internet te vinden. Er zijn miljoenen pagina's en video's die jou allemaal leren hoe je moet dropshippen. Hier zit echter ook het probleem.

Als beginner weet je absoluut niet waar te beginnen en laat staan wat de juiste informatie is. Het is namelijk ook een feit dat meer dan de helft van wat je op het internet kan vinden, niet waar is.

Een training of cursus koop je dan ook voor het pad dat uitgelegd is voor je. Alle informatie is netjes op volgorde geplaatst en door middel van voor-doe-video's kun je precies nadoen wat, in dit geval Joshua kaats, doet. Zo kun je dus werkelijk zonder technische kennis of ervaring een business opbouwen.

Daarnaast betaal je natuurlijk ook voor de toegevoegde waarde, zoals de coaching. Alleen dit is wat mij betreft absoluut al waar voor je geld.

dropship academy modules

Reden 7: het zijn inmiddels bewezen winstgevende methodes

Aan het begin, een jaar of 3 geleden, was het nog behoorlijk spannend en nieuw voor iedereen. Online cursussen op het gebied van online geld verdienen waren er simpelweg nog niet in Nederland & België. Eerst kreeg dit, voor geen reden, het stigma 'scam', want geld verdienen op internet is niet mogelijk.

Inmiddels weten we met zijn alleen wel beter dan dat en zijn er steeds meer mensen die het licht zien. Dit komt ook, omdat er al werkelijk duizenden mensen uit de Dropship Academy zijn die vrijheid behaald hebben met hun business en nu duizenden euro's verdienen met het dropshippen.

Dit allemaal dankzij de bewezen methodes die je kunt leren in de Dropship Academy. Het zijn de methodes die Joshua Kaats vandaag de dag zelf ook nog gebruikt. Deze reden is goud waard en kun je vandaag kopen door de Dropship Academy aan te schaffen!

Reden 8: bestaat uit meerdere cursussen om expert te worden

Als je besluit om de Dropship Academy te kopen, dan koop je een heel arsenaal aan cursussen aan die jou stuk-voor-stuk een betere dropshipper gaan maken. Zo heb je uiteraard de 'basiscursus' waarin je leert hoe je jouw dropshipping business op moet zetten.

Hier komt niche onderzoek, product onderzoek, Shopify en meer aanbod. Simpelweg dus het geraamte van je business. Dit is ook waar andere cursussen stoppen. Ze leren je om dit op te zetten en klaar, maar zo ga je het natuurlijk niet winnen van je concurrenten.

Wat Joshua Kaats met de Dropship Academy gedaan heeft is, net als met de coaches, cursussen maken op verschillende vakgebieden. Zo zitten er de volgende cursussen in:

 • Facebook Ads blueprint
 • Klantgeluk blueprint
 • Platinum partner secrets
 • Chatbot domination
 • Google mastery
 • E-mailmarketing
 • Boekhouding & administratie

Facebook Ads blueprint is een compleet nieuwe cursus waarin je alles leert omtrent Facebook Ads. Enorm waardevol aangezien je dit medium het meest gebruikt voor dropshipping. 

In de cursus klantgeluk leer je hoe je met klanten om moet gaan, de nazorg, de klantenservice, het bouwen van een klantenservice team en meer. Ook dit is een extreem waardevolle toevoeging.

Zelf ben ik ook een grote van van de cursus Platinum Partner Secrets. Joshua Kaats betaalt jaarlijks €100.000 euro aan de grootste 'succesguru' van de wereld: Tony Robbins. De beste man helpt de grootste namen van de wereld met succes. Denk hierbij ook aan presidenten van Amerika en bekende Hollywood sterren.

Tijdens de masterminds komen de grootste miljardairs van de wereld spreken en de technieken leren aan de mensen die aanwezig zijn. Een daarvan is dus Joshua Kaats. Hij schrijft kladblokken vol en maakt thuis video's over wat hij geleerd heeft. Dit vind je terug in Platinum Partner Secrets. Met een waarde van €100k dus!

dropship-academy-platinum-partners-module

Reden 9: 24/7 support

Als beginner MOET je 24/7 support hebben. Vergis je niet: je gaat een serieus bedrijf opzetten. Het lijkt wellicht allemaal wel makkelijker dan een 'offline' bedrijf opzetten, maar in principe komt het op hetzelfde neer.

Je gaat ook 100% tegen dingen aanlopen en fouten maken. Dat is juist waarom je altijd iemand achter de hand wil hebben en in dit geval, als je de Dropship Academy koopt, heb je een heel team met experts achter de hand. Eigenlijk kun je niet beter krijgen dan dat.

Als je support nodig hebt kun je een aantal dingen doen:

 1. Een coaching call bijwonen
 2. Vragen stellen op het forum
 3. Mailen met je vragen
 4. Of bellen met iemand van het DSA team

Kortom: er zijn verschillende mogelijkheden om altijd contact te kunnen leggen met het team van de Dropship Academy.

Reden 10: dropshipping staat nog maar in de kinderschoenen

En de laatste reden is: dropshipping staat nog maar in de kinderschoenen. Ik krijg steeds meer de vraag of ''het dropshippen nog wel zin heeft, aangezien iedereen dit al doet''. Hier moet ik altijd wel een beetje om lachen.

Ten eerste: niet 'iedereen' dropshipt al. Dit zijn pas enkele duizenden mensen in Nederland op zo'n 17 miljoen mensen. Alleen hieruit kun je al concluderen dat er voor iedereen meer dan genoeg is. 

Ten tweede: dat is hetzelfde als zeggen dat je geen bakker meer kan starten, omdat er al zoveel van zijn. Ook onzin. Als jij gaat dropshippen moet je er gewoon voor zorgen dat je waarde genoeg levert. Dan zal je zien dat je meer dan genoeg gaat verdienen.

Dropshipping staat echt nog maar aan het begin. Dit is een enorm snel groeiende markt en er is ook steeds meer vraag naar. Kijk nu maar naar wat er in de wereld gebeurt. Lockdowns, angst voor virussen en noem maar op. Iedereen gaat online bestellen.

Winkels als bol.com krijgen het veel te druk en kunnen zelfs al niet meer de snelle levertijd garanderen. Er zijn echt goede dropship stores nodig. De e-commerce markt groeit elk jaar met zo'n 20%. Dat terwijl deze markt al zo'n 1 biljoen waard is. Weet je hoeveel nullen dat is? 12 nullen!

20% van 1 biljoen komt er dus elk jaar bij. Er is geld in overvloed. Het enige wat jij moet doen is de juiste keuze maken en dat is in dit geval de Dropship Academy kopen en starten met je business! 

Dropship Academy kopen of alternatief zoeken?

Er zijn tientallen alternatieven beschikbaar in Nederland en België. Echter zijn de meeste absoluut geen concurrent van de Dropship Academy en kan ik je ook sterk afraden om hiermee aan de slag te gaan. 

Momenteel is er een enkel alternatief beschikbaar: Ecomtrics Dropshipping. Dit is ook een erg goede training, alleen lang niet zo uitgebreid als de Dropship Academy. Het heeft een andere manier van dropshipping, meer focus op funnels. 

Redenen om de Dropship Academy te kopen conclusie

Wat ik met dit artikel duidelijk wil maken is dat de Dropship Academy kopen een juiste keuze is. Hopelijk heb ik dan ook de twijfel bij jou weg kunnen nemen en start je direct. 

Waarom? Omdat starten de enige manier is om ook dingen te gaan bereiken. Te veel mensen blijven een eeuwigheid in de oriëntatiefase, waardoor ze nooit of veel te laat starten. Ik hoop dat ik jou aanzet kan geven om vandaag te beginnen.

De Dropship Academy is wat mij betreft de beste, meest uitgebreide en waardevolste dropshipping cursus van Nederland & België. Het is niet voor niks dat hier ook al duizenden ondernemers mee aan de slag gegaan zijn en succes behaalt hebben.

Jij kan de volgende zijn, want dezelfde informatie is voor jou beschikbaar. Je hoeft alleen nu te besluiten om te gaan starten met het nieuwe avontuur... waar wacht je nog op?!

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}