december 11, 2020

Bol Masterclass Kopen? | #10 Redenen Voor Actie | 70% Korting

by Jaco

Als je met het verkopen op bol.com wilt starten dan is het handig om hier een kant-en-klaar stappenplan voor te volgen. De Bol Masterclass kopen is dan ook een stap in de goede richting.

Er zijn ontelbare cursussen en guru's tegenwoordig die allemaal beheren het wiel opnieuw uitgevonden te hebben. Jia Ruan en de Bol Masterclass waren als eerste en staan wat mij betreft tot op de dag van vandaag nog aan de top.

Dit omdat er geen enkele andere cursus in de buurt komt qua prijs/kwaliteit verhouding. De coaching van team Unstoppable is werkelijk next level vergeleken met de concurrent. Helaas zien echter veel mensen door de bomen het bos niet meer, voor mij reden genoeg om dit artikel te schrijven met 10 redenen om de Bol Masterclass te kopen.

Ik sta 100% achter deze cursus en in dit artikel lees je waarom dit zo is!

#10 Redenen om de Bol Masterclass te kopen

Om maar direct met de deur in huis te vallen begin ik gewoon gelijk met de 10 redenen om de Bol Masterclass te kopen. De reden voor het schrijven van dit artikel is, omdat ik wil dat jij de juiste keuze maakt.

De afgelopen maanden zijn er veel guru's opgestaan die binnen enkele weken een cursus uit de grond stampen zonder zelf echt ervaring te hebben. Deze cursussen moet je vooral VERMIJDEN als je echt een goede business op wil zetten. 

Het kopen van de Bol Masterclass is wel een juiste keuze. Dat is waarom ik dit artikel geschreven heb, zodat jij ook de beste keuze kan maken als je echt een bol.com business op wil gaan zetten.

Reden 1: het is een compleet stappenplan om jou verkopen op bol.com business op te starten

Ik zeg altijd dat je een cursus meestal niet koopt om de informatie. Klinkt misschien wat raar, maar laat het mij even uitleggen. Informatie is namelijk overal te vinden. Op Google, YouTube en ga zo maar door. Dit kan zowel gratis als betaalt.

Waarom koop je dan wel een cursus? Dit zijn een aantal punten, waarvan je ze allemaal terug ziet komen in deze lijst. Punt 1 is, omdat de verkopers alle informatie op de juiste volgorde leggen en alles duidelijk uitleggen.

Ze maken er een waar stappenplan van, waardoor je met elke video weer een stapje verder kunt gaan bouwen aan je business. Dit maakt het 10x makkelijker op een e-commerce business op te starten. Ook voor mensen met weinig ervaring of technische kennis. Het is dan simpelweg een kwestie van nadoen.

Natuurlijk klinkt het zo wel erg makkelijk, maar in de basis is het wel zo.

Reden 2: persoonlijke coaches naast het 'basis' stappenplan

Reden nummer 2 om de Bol Masterclass te kopen, en dit is wellicht wel een van de belangrijkste redenen, is de persoonlijke coaching. Je betaalt bij een cursus in principe voor het stappenplan, maar ook voor de coaching. En dit is nog waardevoller in mijn optiek.

Iedereen doorloopt namelijk hetzelfde stappenplan. Dit is de 'basis' cursus. In deze videotraining leer je alle statische informatie. Denk aan het doen van product onderzoek, leveranciers benaderen, je listing maken en ga zo maar door.

Maar een ieder zal tegen andere problemen aan gaan lopen in zijn business. Dat is waar deze coaches van onschatbare waarde zijn. Kom je ergens niet uit? Vraag het een van de coaches. Zie je het even niet meer zitten? Vraag een van de coaches om hulp.

Je staat er nooit alleen voor dankzij de coaches van team Unstoppable. Wat mij betreft is de coaching ook 10x zo veel waard als de prijs van de cursus zelf.

Reden 3: de Bol Masterclass blijft continu vernieuwd worden

De Bol Masterclass was er als eerste op het gebied van een verkopen op bol.com cursus. Om ook op plek 1 te blijven staan moeten ze echt hun best doen; en dat doen ze. Anders had ik tenslotte niet dit artikel geschreven en raadde ik je nooit aan om de Bol masterclass aan te schaffen.

Ze vernieuwen namelijk continu. Inmiddels zitten we al in een Bol masterclass 4.0. Dit betekent echter niet dat de cursus pas 4x vernieuwd is. Ja, de hele cursus wel. Maar er worden regelmatig nieuwe video's en modules toegevoegd om de leden extra waarde te blijven bieden.

Bij de concurrent zetten ze de cursus eenmalig neer en vervolgens verkopen ze jaren dezelfde (gedateerde) training. Hier is dus bij de Bol Masterclass absoluut geen sprake van.

Reden 4: het is een eenmalige investering waar je de rest van je leven van profiteert 

Reden nummer 4 sluit eigenlijk naadloos aan op reden 3 om de Bol Masterclass te kopen. Het aanschaffen van de Bol Masterclass doe je namelijk maar een keer in je leven. Eenmalig een kleine investering doen waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Verandert de markt of voert bol.com nieuwe updates door die van invloed zijn op jouw business? Jij bent de eerste die het hoort dankzij team Unstoppable die hier bovenop zitten. 

Geen abonnement, geen addertjes onder het gras. Een eenmalige betaling waar je dus continu van profiteert. Echter heb ik wel gehoord dat ze, net als de Dropship Academy, naar een abonnement willen gaan. De huidige leden houden uiteraard hun 'lifetime deal'. Je bent er dus net op tijd bij ;-)!

Reden 5: je komt in een netwerk met duizenden andere bol.com ondernemers

Een van de grootste voordelen aan de Bol Masterclass, is dat zij een enorm forum hebben met een actieve community. In deze community vind je duizenden andere bol.com ondernemers. 

Hier delen zij waarde, ze helpen andere mensen en beantwoorden vragen en ze inspireren bovendien ontzettend veel mensen. Naast deze bol.com ondernemers en experts zijn uiteraard ook de leden van Unstoppable actief.

Ze zeggen altijd dat je je moet omringen met succesvolle mensen. Met mensen die al doen wat jij ook wil doen en al hebben wat jij ook wilt hebben. Dit was bij mij altijd een probleem, omdat ik alleen in mijn 'offline' omgeving zocht.

Totdat ik in zo'n online community kwam. Daarna ging het echt in een sneltrein en het blijkt dus dat zo'n online community hetzelfde effect heeft en net zo goed werkt als een succesvolle 'offline' omgeving.

Reden 6: het is de snelste weg

Veel beginners, inclusief ikzelf, denken aan het begin ''ik kan dit zelf ook wel''. Gelukkig liep ik al snel tegen de lamp aan en wist ik niet meer wat ik moest doen. Waarom zeg ik gelukkig? Omdat ik toen de keuze heb gemaakt om te starten met mijn eerste online training.

Toen ben ik erachter gekomen dat een investering in jezelf de beste investering is die je kunt doen. Het is namelijk de snelste weg. Je weet exact wat je moet doen en hoe je dit moet doen. Alleen dit vind ik al waardevol genoeg.

bol-masterclass-kopen-renenen-snelste-weg

Reden 7: het zijn bewezen methodes (€40k+)

Reden 7 om de Bol Masterclass te kopen gaat goed samen met reden 6. Het is namelijk de snelste weg met bewezen methodes. Jia Ruan, sommige zullen hem kennen als ''die Chinees van de reclames'', verdient zelf maandelijks meer dan €40.000,- euro per maand.

Dit steekt hij niet onder stoelen of banken, want hij laat regelmatig screenshots zien van de facturen die hij ontvangt van bol.com. Denk je dat iemand die 40k+ verdient met een businessmodel de juiste en bewezen methodes heeft? Natuurlijk!

Ook zijn er duizenden studenten die zelf al meer dan €10k per maand verdienen dankzij de methodes van de Bol Masterclass. Stel dat je alleen al 10% verdient van wat Jia Ruan elke maand binnenkrijgt. Dat is heel goed mogelijk en €4k is voor veel mensen een prima bedrag om van rond te komen. Vanuit hier kun je gaan bouwen en dit laten groeien!

Reden 8: 24/7 support

Op nummer 8 staat 24 uur per dag en 7 dagen per week support. Als beginner is dit van extreem hoge waarde, aangezien alles nieuw is voor je en je vaak vragen gaat krijgen. Natuurlijk heb je ook de coaches, alleen die zijn op bepaalde momenten bereikbaar.

Naast de coaches heb je 24 uur per dag en 7 dagen per week support. Als je al wat langer bezig bent met het verkopen op bol.com dan zal je merken dat je hier steeds minder gebruik van gaat maken, maar aan het begin is dit extreem handig.

Je wordt bij de hand genomen en volledig begeleid in je business. Een vereiste is wel dat je zelf actie onderneemt en de juiste vragen stelt. Het team kan niet ruiken als jij vastloopt of vragen hebt. Ook al is het een klein vraagje: ga niet zelf lopen kloten, maar vraag het gewoon.

1x vragen en direct leren is vele malen efficiënter dan eerst zelf een tijd proberen, misschien iets fout doen en dan daarna alles moeten herstellen. De support kun je overigens krijgen via verschillende kanalen. Denk aan e-mail, coaching calls, forum en zelfs whatsapp.

Opties genoeg toch?

Reden 9: team Unstoppable denkt altijd met je mee

Wat ik heel tof vind, is dat team Unstoppable met je meedenkt. Ze helpen je niet alleen met het opzetten van je eigen bedrijf, maar begeleiden je ook met de rest. Heb je andere business ideeën die van het verkopen op bol.com afwijken? Geen probleem!

Unstoppable denkt met je mee zo ver zij dit kunnen. Ze gaan natuurlijk geen advies geven over onderwerpen waar ze zelfs geen verstand van hebben. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het investeren van geld.

Als het goed is dan weet je dat geld op je rekening laten staan geen goed idee is. Dankzij inflatie wordt je geld minder waard. Daarom kun je beter gaan investeren en beleggen om jouw geld nog meer geld te laten verdienen.

Hier hebben zij ook veel verstand van en helpen ze je graag mee.

Reden 10: altijd op zoek naar innovatie

We zijn alweer bij de laatste reden aangekomen waarom je de Bol Masterclass zou moeten kopen. Dit is: innovatie. Het team van Unstoppable is constant bezig met innoveren. 

Ze zijn bezig met het innoveren van werkelijk alles. Niet alleen binnen het bedrijf zelf, maar ook de methodes en daarmee de training. Zo zijn ze constant op zoek naar winnende methodes die ze vervolgens weer omzetten naar content voor in de video's.

Daarnaast zijn de ook bezig met het innoveren van het team. Meer functies, andere taken en ga zo maar door. Dankzij die innovatie zal jij als member ook altijd aan de top blijven. Al met al is de Bol Masterclass kopen dus een juiste keuze als je wil gaan starten met verkopen op bol.com.

bol-masterclass-kopen-redenen-innovatie

De Bol masterclass is niet te vergelijken met andere cursussen!

Ik krijg nog regelmatig vragen over boloo of andere eventuele alternatieve cursussen. Laat ik nu voor eens en altijd een einde maken aan deze vragen. De Bol Masterclass kopen is veruit de beste keuze. 

Je kunt deze cursussen simpelweg niet met elkaar vergelijken. Waarom niet? Simpel! De Bol Masterclass was als eerste en is elke dag bezig om ook de eerste te blijven. Dit betekent innoveren, continu.

Modules worden vernieuwd, er worden nieuwe strategieën toegepast en de coaching is van uitzonderlijke kwaliteit. Ga je bijvoorbeeld met boloo aan de slag, dan krijg je een videotraining 'gratis', zogenaamd.

Ondertussen moet je wel een abonnement van 5 tientjes per maand afsluiten. Ziet dit er gratis uit voor jou? Daar ligt overigens de focus op de boloo tool. Een tool om product research te doen. De coaching is simpelweg niet aanwezig en eigenlijk word je aan je lot overgelaten.

Vind je dit prima? Dan is dat wellicht iets voor jou, maar voor 99% van de mensen is de Bol Masterclass een veel betere uitkomst. Jia Ruan verdient zelf €40.000+ euro per maand en heeft een team opgebouwd van meer dan 15 man. Het is inmiddels een  gerenommeerd bedrijf dat alleen maar meer zal groeien in de komende jaren.

De e-commerce markt groeit jaarlijks met 20%. Ontzettend explosief. Er is genoeg voor iedereen. Je zou bijna zeggen dat er te veel is!

Bol Masterclass kopen

Als je serieus bent en wilt starten met het verkopen op bol.com en hier echt merken omheen wilt gaan bouwen dan is de Bol Masterclass kopen op dit moment de allerbeste zet voor jou.

Ik ben meer dat tevreden over deze cursus en dit bedrijf. Dat is ook voornamelijk waarom ik dit artikel schrijft. Ik wil dat je de juiste beslissing maakt en niet zomaar met een of andere guru in zee gaat. Helaas heb je tegenwoordig steeds vaker dat het er aan de voorkant heel leuk uitziet, maar als ze je eenmaal 'binnen hebben' kun je de rambam krijgen...

De Bol Masterclass doet dit juist andersom. Nog niet zeker of je de Bol Masterclass wil kopen? Lees dan ook eens mijn Bol Masterclass review om mijn ervaringen met de training te ontdekken.

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}