Mindset Bonus Pack!

  • Home
  • /
  • Mindset Bonus Pack!

Hey toekomstig ondernemer!

Wat vet dat je van plan bent om te gaan werken aan je mindset!

Om je direct een super start te geven, heb ik een pakket samengesteld.

Dit pakket zijn cursussen en e-boeken die ik des tijds gevolgd heb om mijn mindset shift te bewerkstelligen. En daarna mijn business op te starten.

Ja, normaal kost dit dus best wel wat centen!

Maar, omdat jij ervoor kiest om The Unstoppable Mindset cursus aan te schaffen via een link op deze website krijg je dit van mij cadeau 😉

Ik wil namelijk zo veel mogelijk mensen helpen en weet ook waar beginners tegen aanlopen.

Dit zijn cursussen en e-boeken van Amerikaanse marketeers. Vaak het beste van het beste, maar soms wat lastig voor sommige mensen die totaal geen Engels kunnen.

LET OP! Dit zijn bonussen die je ALLEEN van mij krijgt. Wees vrij om op andere websites te kijken of dit ook het geval is. Ik kan je verzekeren dat ik hier 100% uniek in ben en dat je een ongelooflijke waarde GRATIS krijgt!


Wat Moet Je Doen Om Deze Bonussen Te Ontvangen?

Bijna niks! Ik vraag een aantal dingen van je. Dit kost je verder helemaal niks, alleen 5 minuten van je tijd.

  1. Wis je cookies. Dit kun je simpel doen door Ctrl+Shift+delete tegelijk in te klikken. Vervolgens opent het menu van je browser. Hier vink je simpel ''cookies wissen'' aan en je klikt op gegevens wissen. Hierdoor staan er geen gegevens van eerdere websites op jouw computer bij aanschaf van het product. Anders kan het zo zijn dat ik geen commissie ontvang en dan kan ik je helaas niet de cursussen opsturen.

  2. Abonneer op mijn YouTube kanaal.
  3. Schaf de cursus aan via deze link.
  4. Maak vervolgens een screenshot van de aankoopbevestiging als je de cursus eenmaal gekocht hebt en mail deze naar corne@degeldwolf.nl.
  5. Vanaf dat moment krijg je binnen 24 uur de cursussen opgestuurd. Ik controleer de bestelbevestiging en check of je geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal. Meestal ontvang je de bonussen na enkele uren als alles klopt!

Bonus 1 - Succes Habits (€199,-)

Wat ik altijd erg belangrijk vind, is dat je de juiste mindset hebt. Zonder goede mindset zul je niet succesvol worden. Dat is een feit en altijd weer bewezen. Dit is een cursus waardoor je een mindset switch gaat krijgen. Je leert de gewoontes van succes.

succes-habits

Bonus 2 - Internet Business Startup Kit (€159,99)

Dit e-book geeft je alle informatie om een goede en sterke internet business op te starten. Als je werkt vanuit een solide basis dan gaat alles een stuk sneller.

internet-business-startup-kit-bonus-2

Bonus 3 - Online Business Plan (€175,-)

De meeste ondernemers zijn super enthousiast en willen zo snel mogelijk beginnen. Zonder business plan... Geen goede start! Met deze cursus leer je hoe je voor jezelf een sterk business plan schrijft dat altijd een rode draad zal zijn!

Online Business Plan