januari 16, 2021

Masters Of Property Kopen? | 50% Korting | #11 Redenen tot Actie !

by Jaco

Vastgoed is momenteel een van de meest interessante beleggingsopties voor mij. Een aantal maanden geleden besloot ik om Masters of Property van Great Property Experience te kopen. Ik had veel goede verhalen gehoord over deze vastgoed cursus en die bleken ook waar te zijn.

Frank Bakker & Pieter Monsma zijn twee hele verschillende mannen die allebei vanuit een andere achtergrond komen. Zo is de een voor een groot deel van zijn leven boer geweest en komt de ander uit de zakenwereld.

Beide hadden geen verstand van vastgoed, maar hadden wel hetzelfde doel: vrijheid. Inmiddels hebben zij beide dit doel gehaald en een miljoenenportfolio opgebouwd. Daarnaast leren ze ook al wat jaren aan andere mensen hoe zij dit op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen doen.

Zelfs zonder enige kennis of ervaring. Je hebt zelfs geen groot eigen vermogen nodig om jouw eerste vastgoedobject te kunnen kopen. In de cursus leggen ze exact uit hoe dit in zijn werk gaat. Dat is 1 van de redenen waarom ik het voor jou een logische stap vind om Masters of Property te kopen als je ook wilt starten met beleggen in vastgoed!

#11 Redenen om Masters Of Property van Great Property Experience te kopen

Uit eigen ervaring weet ik dat het kopen van Masters of Property absoluut een goede zet is als je wil leren hoe je moet starten met investeren in vastgoed. Het is een unieke cursus en geen copy van honderden andere cursussen die al online staan.

Zij hanteren hun eigen methodes. Methodes waarbij je niet eens een groot eigen vermogen nodig hebt, waardoor de cursus van Great Property Experience - en daarmee het investeren in vastgoed - heel laagdrempelig wordt.

Mocht je meer willen weten over wat je van de cursus kan verwachten en wat mijn ervaringen hiermee zijn, lees dan mijn Masters of Property review eens.

#1: Het is een volledig uitgelegd stappenplan inclusief werkboek

Masters of Property is een compleet en volledig uitgelegd stappenplan die je kan volgen om jouw eerste vastgoedobjecten te gaan aankopen. Je krijgt volledige begeleiding van beide heren en daarnaast kun je gebruik maken van het Masters of Property werkboek dat je bij de cursus krijgt.

Dit 19 tellende werkboek is eigenlijk jouw rode draad door heel de cursus heen. Met dit werkboek ga jij werken aan jouw doelen, je krijgt hier extra tips en je zorgt er zo voor dat je continu je progressie kan meten.

Gebruik dit werkboek in combinatie met de video's en je zal zien dat het investeren in vastgoed helemaal niet zo spannend hoeft te zijn als het nu misschien lijkt. Dat is ook direct wel een van de mooie aspecten van Pieter Monsma en Frank Bakker; ze leggen alles kinderlijkeenvoudig uit!

masters-of-property-kopen-werkboek.PNG

#2: 2 ervaren vastgoed experts als coaches in Masters of Property

Pieter Monsma en Frank Bakker hebben beide inmiddels tientallen jaren aan praktijkervaring. Het zijn dus niet de zoveelste guru's die even een cursus in elkaar knutselen om wat extra geld te verdienen.

Deze mannen hebben fouten gemaakt, veel tijd geïnvesteerd en ook veel geld verloren. Dit allemaal om zelf de juiste methodes te vinden en om deze te kunnen finetunen.

Vroeger had je niet de keuze voor de snelle of de langzame weg. Vroeger was het altijd de langzame weg. Dit was een lange weg, vol met valkuilen, waar je continu weer moest leren van je fouten om beter te worden. Nu geldt dit principe vandaag de dag nog steeds, maar kun je wel met een kickstart beginnen.

Pieter & Frank hebben namelijk al de GOED werkende technieken en methodes verwerkt in Masters of Property. Great Property Experience is dan ook echt een bedrijf dat puur uit ervaring is opgebouwd. Beide mannen weten wat ze doen en dat wat ze doen; werkt.

Dit bewijzen zij zelf keer-op-keer met hun miljoenenportfolio aan vastgoed, maar ook hun studenten bewijzen dit. Vele halen de mooiste successen en weten binnen no-time de gewenste vrijheid te behalen. Want is dat niet waar we het uiteindelijk allemaal voor doen... vrijheid?

Je kan €10.000,- euro per maand verdienen, maar als je met €4.000,- euro per maand al vrijheid hebt, dan is dat goed toch? Beide is meer dan mogelijk met de methodes van Pieter & Frank. Dat is een van de redenen waarom het kopen van Masters of Property een goede zet is.

#3: Experts komen spreken op hun eigen vakgebied

Wat je normaliter bij cursussen ziet, is dat je 1 of 2 personen (de eigenaars van het bedrijf) aan het woord ziet. Zij vertellen op elk vakgebied wat hun ervaringen zijn en hoe je dingen moet doen.

Dit doen ze niet met Masters of Property. In deze cursus komen er telkens weer andere experts aan het woord. Mensen die gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied en dit veel duidelijker uit kunnen leggen dan Frank & Pieter.

Eigenlijk is dit vrij logisch en is het niet meer dan normaal om dat op deze manier te doen. Echter heb ik dit echt nog nooit in een andere cursus terug gezien.

Zo komen er vastgoed magnaten aan het woord om te vertellen over hun ervaring, komt er een wetgever aan het woord om hier meer uitleg over te geven. Iemand die veel verstand heeft van financiering en ga zo maar door.

Dit is een van de sterkste punten van Masters of Property. Kwaliteit, pure kwaliteit! 

Momenteel kun je Masters of Property van Great Property Experience kopen met 50% korting via de actiepagina!
great-property-experience-kopen-experts.PNG

#4: Je leert hoe je jouw vastgoed imperium op kunt bouwen naast alles wat je nu al doet

Wat heel tof is, is dat deze heren begrijpen dat je niet zomaar alles naast je neer kan laten vallen en met de volle 100% focus op het investeren in vastgoed kan richten. Als dit wel het geval is, dan is dit natuurlijk heerlijk. Maar in 9 van de 10 gevallen zal dit niet zo zijn.

Je werkt nog, volgt nog een opleiding of combineert beide zelfs op dit moment. Dit is absoluut geen probleem. Als je het slim doet dan hoeft het opbouwen van een vastgoed portfolio helemaal niet zo veel tijd in beslag te nemen.

Zo leer je direct in de tweede module al hoe je parttime een fulltime inkomen kan gaan bouwen uit vastgoed. Langzaam maar zeker kan je dan minder gaan werken en na een tijdje kan je jouw huidige baan of opleiding opzeggen.

Je bent zeker niet de eerste die het op deze manier zal gaan doen en ook zeker niet de laatste!

#5: Vastgoed kun je oneindig opschalen

Een ander mooi principe dat niet zo zeer direct iets met Masters of Property te maken heeft, is dat vastgoed oneindig op te schalen is. Heb je eenmaal 1 pandje gekocht? Dan kun je dit gaan verhuren en doorgaan met een 2e pandje.

Zo bouw je langzaam maar zeker een mooi portfolio op. Stel dat je maandelijks €500,- euro aan hypotheek moet betalen voor pand 1 en je verhuurt dit voor €750,- euro, dan wordt de hypotheek maandelijks door de verhuurders afbetaalt en verdien jij €250,- winst per maand.

Als je 4 pandjes op deze manier hebt, dan verdien je hier dus al €1.000,- euro aan. Om maar even een voorbeeld te geven! 

#6: Start met weinig eigen vermogen dankzij de methodes van Great Property Experience

Een van de allergrootste voordelen van het kopen van Masters of Property is, dat je gaat leren hoe je met een relatief laag startkapitaal toch kunt starten met investeren in vastgoed.

Dit doe je door jouw vastgoedobjecten op de juiste manier te financieren en wie kan jou dit beter leggen dan iemand die zelf dit soort financieringen verstrekt? Er komt dus wederom een expert praten op het gebied van finaciering.

Na het bekijken van deze video, kun je de verdiepingen bekijken. Dit is een volledige module waarin Pieter & Frank jou meenemen in het proces van financieren. Hoe doe je dit nu en waar begin je?

Op deze manier is het investeren in vastgoed voor iedereen geschikt. Ook mensen zonder veel startkapitaal. Dit maakt Great Property Experience werkelijk 'Great'!

masters-of-property-kopen-financiering.PNG

#7: Je leert hoe je veel geld kan besparen door de belasting slim te gebruiken

Bij mij hoef je niet aan te kloppen als het gaat over belastingzaken. Ik heb hier weinig verstand van en zelfs een bloedhekel aan. Dat wil echter niet zeggen dat je hier niet mee bezig moet zijn.

Door je vastgoedportfolio op een bepaalde manier op te bouwen, kun je enorm gaan genieten van belastingvoordelen waardoor je dus minder belasting hoeft te gaan betalen.

Nee, dit is geen belastingontduiking, want dit mag gewoon. Echt goede boekhouders zullen dit ook voor je regelen, maar er zijn maar weinig echt goede boekhouders te vinden. 

In Masters of property leer je, wederom van een expert belastingzaken, hoe je jouw portfolio zo kan opstellen dat je geniet van de hoogste belastingvoordelen. Door te te leren bespaar je letterlijk duizenden of tienduizenden euro's. 

Er zijn simpelweg zo veel goede redenen om deze vastgoed cursus van Great Property Experience te kopen dat ik wel door kan blijven gaan met deze redenen. Laten we er nog 4 doen en dan stoppen we ermee ;-).

Mocht je Masters of Property willen kopen, doe dat dan via de speciale actiepagina. Deze pagina is normaal alleen voor de mensen die het webinar gevolgd hebben, maar ik heb hem dus los voor je. Normaal betaal je op de 'gewone' checkout het dubbele. 

#8: Great Property Experience Facebook support groep

Een goede online vastgoed community vinden is vrij lastig. Gelukkig hebben ze dit bij Masters of Property ook opgebouwd. Als lid van de cursus mag je toegang vragen tot de exclusieve en besloten Masters of Property Facebook groep.

Alleen als je daadwerkelijk lid bent, krijg je toegang. Je moet hier dus wel Facebook voor hebben. Hierdoor kan ik helaas geen toegang krijgen tot de groep, want ik heb geen Facebook.

Zoals je kunt zien zitten er al 1.500 leden in deze groep. Hier haal je inspiratie uit, maar wordt je ook geholpen met alle vragen die je hebt. Het is namelijk ook een stukje support vanuit Great Property Experience.

masters-of-property-facebook-groep.PNG

#9: Daadwerkelijk waardevolle bonussen waar je toegang tot krijgt

Vaak zie je dat cursussen bonussen bij de cursus geven, omdat ze denken dat dit moet. In veel gevallen zijn dit dan ook bonussen waar je helemaal niks aan hebt. Bij MOP is dit wel anders.

Een van de eerste bonussen die je krijgt is het werkboek met strategieplan. Dit hoort in mijn optiek echt bij de cursus, dus om dit nou als bonus te bestempelen is ook weer wat overdreven maar daar gaat het niet om.

De bonussen waar ik heel enthousiast over ben zijn bonus 2,3 en 4. Hieronder zal ik je wat meer uitleggen over deze bonussen:

  • 12 maanden gratis toegang tot het Great Property Experience Platform inclusief Proranq: het eerste gedeelte spreekt voor zich, maar het tweede gedeelte niet. Proranq is het programma van Great Property Experience waarmee je de beste vastgoed deals van dit moment kunt vinden. Dit is volledig geautomatiseerd met een programma en dus ontzettend waardevol!
  • Tweewekelijkse Live Q&A: een keer in de twee weken vind er een live Q&A plaats. Tijdens deze sessie kun jij als lid al jouw vragen stellen aan zowel Pieter Monsma als Frank Bakker. 
  • Day of the Masters: dit is een certificeringsevenement van Masters of Property. Tijdens dit evenement krijg je een certificaat uitgereikt waarop staat dat je de cursus succesvol doorlopen en afgerond hebt. Verder leer je op deze dag nog meer over vastgoed. Heel inspirerend.

#10: Eerst leren, dan investeren met Great Property Experience

Reden nummer 10 om aan de slag te gaan met Masters of Property is ook niet direct een reden die te maken heeft met Great Property Experience. Toch vind ik dit ook een belangrijker reden.

Eerst leren, dan investeren. Dit is zo ontzettend belangrijk. Er zijn genoeg mensen geweest die dachten dat ze het allemaal zelf wel even zouden doen. Vaak resulteert dit in schulden of komt het nooit van de grond.

Een investering maken in jezelf, in kennis, is de beste investering die je kan doen. Voor jou is het aanschaffen van deze vastgoed cursus een logische stap. Niet alleen koop je kennis aan waar mensen tientallen jaren over gedaan hebben om dit te verzamelen, maar ook heb je een stappenplan en 2 expert coaches ter beschikking.

Dit zijn alle ingrediënten om er een succes van te gaan maken. Het enige wat je zelf nog toe moet voegen is een vleugje doorzettingsvermogen, maar dit zit wel goed als je dit artikel leest denk ik!

#11: Het is een éénmalige investering (nu zelfs in de korting)

De laatste reden waarom ik denk dat je er juist NU goed aan doet om de Masters of Property cursus aan te schaffen is, omdat het een éénmalige investering is. Je betaalt dus één enkele keer en krijgt voor altijd toegang tot de cursus en de coaching sessies.

Je ziet tegenwoordig steeds meer cursussen overgaan naar een abonnement. Logisch, want op termijn haal je hier veel meer uit. Bovendien is lifetime coaching ook vrij waardevol om 'zomaar' weg te geven.

Maak er dus gebruik van nu Masters of Property nog voor een éénmalige prijs aan te schaffen is. Voor hetzelfde geld is dit morgen ook een abonnement. Uiteraard blijf je als huidig cursist altijd toegang houden tot de (nieuwe) content. Alleen nieuwe leden zullen dan een abonnement af moeten gaan nemen.

Conclusie + Masters Of Property kopen

Ik vind Masters of Property een uitstekende cursus. Dat is ook de hele reden waarom ik dit artikel geschreven heb. Ik weet dat dit de beste stap is op weg naar het opbouwen van een mooi vastgoed portfolio.

Er is veel troep te vinden op het internet en met dit artikel hoop ik dat je in ieder geval 1 goede keuze hebt wat betreft vastgoed cursussen. Pieter Monsma en Frank Bakker zijn beide ontzettend professioneel, hebben veel ervaring en houden allebei wel van een lolletje.

Juist deze combinatie maakt het leren en werken met deze mannen zo mooi. Ik kan deze cursus van harte aanraden bij een ieder die graag wil starten met beleggen in vastgoed. Met of zonder groot eigen vermogen. Beide is prima mogelijk.

Via onderstaande knop wordt je doorgestuurd naar de speciale actiepagina waar je ruim 50% korting op de Masters of Property cursus krijgt. Het kan zijn dat deze actie al verlopen is op het moment dat jij dit artikel leest. Doet onderstaande knop het nog, dan is de actie er ook nog!

masters-of-property-kopen

Nog niet over uit? Geen probleem! Meld je dan eens aan voor het gratis webinar.

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}