januari 27, 2021

Martijn van den Berg | Review & Ervaring | Vastgoed Koning?!

by Jaco

Als je op deze Martijn van den Berg review bent uitgekomen dan ben je waarschijnlijk benieuwd naar wie deze man precies is en wat mijn ervaringen met hem zijn. 

Er bestaat ook een grote kans dat je de Vastgoed Academy of het investeren in vastgoed over het algemeen interessant vindt of in ieder geval bent tegengekomen en je wilt hier wat meer over te weten komen.

In dit artikel deel ik enerzijds mijn persoonlijke ervaringen met Martijn van den Berg en anderzijds vat ik alles samen wat ik over hem heb kunnen vinden wat voor jou allicht interessant is.

Klaar om alle antwoorden op jouw vragen te ontdekken?

1.0 Wie is Martijn van den Berg?

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Martijn van den Berg flink aan de weg aan het timmeren is. Anders was je hem tenslotte nooit tegengekomen en was je nooit op zoek gegaan naar meer informatie over deze man.

Niet alleen met zijn vastgoedportfolio van zo'n 1,5 miljoen euro gaat hij erg hard, maar tegenwoordig ook met zijn vastgoed cursus 'De Vastgoed Academy' waar op het moment van schrijven maar liefst 758 man in zit.

Ik heb zelf deze cursus enkele maanden geleden aangeschaft om te volgen. Want ik was, net als jij waarschijnlijk, ook geïnteresseerd in het investeren in vastgoed om zo een volledig passief inkomen te gaan verdienen naast wat ik al doe.

Mocht je overigens meer willen weten over de cursus en mijn ervaringen zelf, lees dan even mijn De Vastgoed Academy review en ervaring.

Uiteraard ben ik toen der tijd uit eigen interesse ook onderzoek gaan doen naar Martijn van den Berg. Al snel kwam ik erachter dat dit de man was waar ik het investeren in vastgoed van wilde leren. Hij is wat monotoon en wat 'droog', maar zijn expertise is enorm en hier was ik echt naar op zoek.

In dit artikel ontdek je mijn bevindingen over Martijn van den Berg en lees je uiteraard ook mijn persoonlijke ervaring. Zo kun je voor jezelf bepalen of van den Berg ook de man voor jou is, of dat je op zoek gaat naar een alternatief.

martijn-van-den-berg-vastgoed-academy-1 (1)

1.1 Scholing

Ik heb even zijn LinkedIn erbij gepakt om eens te kijken naar opleidingen en zijn professionele loopbaan. Het is grappig om te zien dat niks direct in aanraking komt met de wereld van het vastgoed.

En dit is natuurlijk typisch. Het is inmiddels voor de meeste mensen geen geheim meer dat je op school niks nuttigs omtrent financiële zaken leert. Laat staan hoe je ondernemer kan worden en ook financiële vrijheid kan bereiken.

Martijn denkt zelf dat ze dit vanuit het onderwijs expres doen. Ik denk hier exact hetzelfde over. Op het moment dat jij voor jezelf begint en ook financiële vrijheid bereikt, dan heeft de regering geen controle meer over jou. Je bent vogeltje vrij en kan doen en laten wat je wil.

Dit is een verhaal voor een andere keer. Ik heb vaak de neiging om veel te ver af te dwalen. Goed, terug naar Martijn en zijn opleidingen.

Hij is in 2001 begonnen op de hotelschool tot en met 2002, heeft van 2004 tot en met 2008 een Bachelor of Economics gevolgd aan de Hogeschool Inholland en heeft in 2020 een opleiding Personal Awareness and Self-Improvement afgerond.

Zo zie je dat alleen de Bachelor of Economics een beetje in de buurt komt. Hier leer je wel het een en ander over de economie, inflatie enz. Dit kan je toepassen op je vastgoed business en het helpt zeker om dit soort dingen al wel te weten. Maar echt ver ga je hier niet mee komen.

1.2 Van management en sales naar vastgoed

Qua werk is Martijn van den Berg begonnen als manager/salesmanager/PR manager en méér. De laatste jaren van zijn carrière in loondienst waren in de muziekindustrie als project manager.

Dankzij deze baan kon hij de wereld over reizen om overal en nergens evenementen te organiseren. Uiteindelijk kwam hij in aanraking met vastgoed en vond hij dit zo interessant dat hij hier meer over gaan leren is.

Cursussen volgen, boeken lezen en vooral gewoon gaan starten. In maart 2018 is Martijn dan ook begonnen met investeren in vastgoed en in 2019 heeft hij zijn baan als projectmanager opgezegd.

In augustus 2019 is van den Berg De Vastgoed Academy gestart. De academy en zijn vastgoedportfolio brengen nu genoeg geld in het laatje om het vastgoedportfolio uit te bouwen.

Martijn heeft vooral een grote passie voor het helpen van mensen om hetzelfde te bereiken. Dit merk je aan alles bij deze kerel en al helemaal als je ziet dat hij studenten ook na bijvoorbeeld de cursus ondersteuning blijft geven.

1.3 Martijn van den Berg was binnen 2 jaar financieel vrij

Wie is Martijn van den Berg dan om na 1,5 jaar tijd een vastgoed cursus te maken en dit aan andere mensen te leren? Ja, dit is vrij snel, maar niet als je weet dat hij zelf binnen 2 jaar financieel vrij is geworden dankzij de methodes die hij gebruikt heeft voor het investeren in vastgoed.

Dit is toch JUIST de man waar je het dan van wilt leren?! Ik leer liever van iemand die binnen 2 jaar financieel vrij geworden is, dan van iemand die hier 10 jaar over gedaan heeft. Dit zegt namelijk genoeg over de mind- en skillset van de desbetreffende persoon.

Ik moet zeggen dat ik ook echt verbaasd was over hoe goed de cursus in elkaar gezet is. Ik heb eerder een vastgoed cursus gevolgd (Masters of Property), waar ook goede informatie in gegeven werd. Alleen daar houd het wel op.

Ik mistte daar heel erg het stappenplan en de begeleiding. Martijn heeft alles op exact de juiste volgorder gezet en geeft je ook daadwerkelijk opdrachten om dichter bij jouw eerste vastgoedobject te komen.

In de video hieronder verteld hij over zijn verhaal en hoe hij binnen 2 jaar financieel vrij geworden is. Toffe podcast waarin je ook direct zal zien wat ik bedoel met 'monotoon' en 'droog'. Ik adviseer je ook om je eens aan te melden voor zijn gratis vastgoed training.

Dit is goed voor jouw oriëntatie en zo leer je Martijn een stuk beter kennen. Aanrader!

1.4 Martijn heeft de missie om vastgoed voor iedereen toegankelijk te maken

Wat heel veel mensen in eerste instantie denken als ze het woordje 'vastgoed' horen, zijn oude, grijzende mannen met veel geld en succes in het zakenleven. Hier maakte ik mijzelf ook schuldig aan vóórdat ik mij begon te verdiepen in vastgoed.

Dit is namelijk een van de grootste fabels die er is. Werkelijk IEDEREEN kan starten met investeren in vastgoed. Ja, ook echt zonder groot eigen vermogen of ervaring.

Ervaring en kennis kun je opdoen dankzij de vastgoed cursus van Martijn van den Berg en het mooie is, dat hij je hier ook leert welke methodes jij kan gebruiken om te starten met vastgoed zonder eigen vermogen.

Een stuk of 4 á 5 methodes komen aan bod. Ik kan je garanderen dat er ineens een aantal deuren voor je opengaan. Het kan allemaal zo simpel zijn, maar dan moet je het wel weten.

Dankzij Martijn kan nu ook iedereen starten met vastgoed. Er is geen excuus meer om dit niet te doen als het je tof lijkt!

2.0 Producten

Ongetwijfeld ken je Martijn van den Berg doordat je gehoord hebt van De Vastgoed Academy of een van zijn andere producten. Ik was bij hem uitgekomen toen ik op zoek ging naar een geschikte vastgoedcursus.

Hieronder vind je alle producten van Martijn, zowel gratis als betaald, en leg ik je hier meer over uit. Je kan besluiten om met een van de producten aan de slag te gaan, of om er eerst nog wat meer over te leren. 

2.1 Aanmelden voor het gratis vastgoed webinar

Als eerste heb je het gratis vastgoed webinar van Martijn waar jij je voor aan kan melden. In zo'n webinar van zo'n 1,5 uur ga je natuurlijk niet alle stappen leren om te investeren in vastgoed. Dit is onmogelijk in zo'n korte tijd en zijn cursus is niet voor niks 20+ uur.

Wat je wel gaat leren zijn de globale stappen en voor wie het investeren in vastgoed, en de cursus, geschikt is. Zelf ben ik toen de training gaan volgen om gewoon eens te kijken of ik Martijn als leraar prettig vond.

Na het volgen van dit webinar heb ik besloten om de cursus aan te schaffen. Dus het antwoord op of ik Martijn een prettige leraar vind, weet je wel.

Meld je ook aan voor het eerst volgende webinar als je dit nog niet gedaan had.

2.2 Gratis e-book van Martijn van den Berg

Het volgende gratis product van Martijn, is het gratis vastgoed e-book dat hij geschreven heeft. In dit e-book leer je ook wat er voor nodig is om met vastgoed te starten. Daarnaast krijg je ook een kijk op deze wereld en hoe je dit dus ook zonder eigen vermogen kan gaan doen.

Uiteraard gaat het ook heel lastig worden om met dit e-book een volledig vastgoedportfolio op te bouwen. Zie het gratis webinar en dit e-book meer als oriëntatie voor jezelf om te bepalen of je het wat vindt of niet.

Daarna kun je altijd besluiten om met de echte training aan de slag te gaan. Je kan het gratis e-book hier downloaden.

2.3 De Vastgoed Academy

De Vastgoed Academy is het vlaggenschip van Martijn. Met deze online videotraining met bonussen en coaching leer je van A tot Z met een bewezen stappenplan hoe je kan starten met investeren in vastgoed.

En ja, je leert hier ook exact hoe je jouw vastgoedportfolio op kan bouwen zonder eigen geld en met geld van anderen. Het verschil tussen goede schuld en slechte schuld staat hierbij ook centraal.

De cursus was voor mij echt vernieuwend en vooral heel waardevol. Ik heb nu alle kennis om ook daadwerkelijk te gaan starten met het opbouwen van een vastgoedportfolio. Deze periode is momenteel echter wat turbulent voor mij. Ik verhuis namelijk naar Spanje, dus het investeren in vastgoed staat even op pauze.

Met deze kennis kan ik wel starten in Spanje, en dat is natuurlijk erg tof. En ik dwaal wederom weer af, ik zei het toch ;-). Hoe dan ook, ik kan De Vastgoed Academy van harte aanraden als je méér wilt leren over het investeren in vastgoed, een echt stappenplan en een coach wilt hebben.

Je krijgt namelijk alles bij De Vastgoed Academy. Klik hier om direct meer te leren en 50% korting te krijgen op een lifetime lidmaatschap.

Klik hier als je eerst meer wilt weten over de cursus en mijn ervaring.

2.4 De Vastgoed Academy LIVE

Naast de online Vastgoed Academy, heb je ook nog ''De Vastgoed Academy Live''. Dit is een 3 daagse live training waarin je van Martijn gaat leren om in vastgoed te investeren. Hij helpt je hier dus persoonlijk met je business.

Je gaat eerst 2 dagen achter elkaar leren en de basis leggen. Martijn geeft je vervolgens huiswerk mee voor een aantal dagen. Dit moet je thuis gaan doen en de 3e dag kom je terug om de puntjes op de i te zetten.

Met de methodes die je hier leert, leer je om binnen één jaar financieel vrij te worden met vastgoed. Deze live sessie is enorm waardevol en de duurdere prijs meer dan waard. Zeker weten.

Leer hier meer over De Vastgoed Academy LIVE en plan direct een datum in als het je wat lijkt. Als je echt serieus bent en een wat hoger budget hebt, dan is dit absoluut de juiste stap voor jou.

3.0 Mijn ervaring met Martijn van den Berg

En tot slot ben je waarschijnlijk ook nieuwsgierig naar mijn persoonlijke ervaringen met Martijn van den Berg. Dat snap ik en dat is ook zeker interessant voor jou. Je hebt al een deel gelezen in deze review, maar ik zal het nog even samenvatten voor je.

Ik heb al enkele tijd contact met Martijn. De ene keer loopt dit soepeler dan de andere keer. Laat ik zeggen dat je aan alles kan merken dat van den Berg een behoorlijk drukke man is.

Soms krijg ik binnen enkele minuten antwoord op een mailtje bijvoorbeeld en soms pas na 1,5 week. Het verschilt heel erg en hier kan hij zeker nog wel wat verbeteren.

Echter als je in de cursus zit, dan heb je dit niet echt meer nodig. Je hebt dan de support groep en de klantenservice van het team van De Vastgoed Academy. 

Verder is Martijn ook zo lekker 'gewoon' gebleven. Hij is een perfect voorbeeld voor mensen zoals jij en ik die ook willen gaan investeren in vastgoed. Hij heeft, net als vele andere, gewoon opleidingen gevolgd en verschillende banen gehad.

Met dit alles heeft hij uiteindelijk niks meer gedaan. Hij heeft namelijk de omslag gemaakt om van loondienst naar vastgoed investeerder te gaan. Hiermee wilde Martijn vrijheid behalen voor zichzelf en zijn gezin. En dit is hem binnen 2 jaar met succes gelukt.

Martijn belooft geen dingen die er niet zijn en zegt ook dat het niet zo even 1,2,3 gepiept is. Hij neemt je echter bij de hand en begeleid je door het hele proces heen. Makkelijk is het nooit, maar het is meer dan goed te doen met de begeleiding van deze vastgoed expert.

Ik kan De Vastgoed Academy met 100% bij jou aanraden. Nog niet zeker over wat je nou eigenlijk wil gaan doen, klik dan op onderstaande groene knop om nog eens wat meer te gaan oriënteren.

de-vastgoed-academy-modulesp

Martijn van den Berg

9.5

Algemeen

9.5/10
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}