oktober 15, 2020

[LSOB] Lifestyle of Business Review | John Slabbekoorn Jeanet Wolf!

by Jaco

Wil jij ook een kickass leven, leven dankzij het koppel John Slabbekoor & Jeanet Wolf? Dan zit je bij deze Lifestyle Of Business review helemaal goed.

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn gemengd. Enerzijds goed en anderzijds wat minder goed, maar niks kan perfect zijn toch?

Voor jou is het zaak om aan de hand van mijn ervaringen met Lifestyle of Business te bepalen of jij de samenwerking aan wilt gaan met John & Jeanet of dat je liever op zoek gaat naar iemand anders.

Er staan een aantal punten centraal in deze review over Lifestyle of Business, namelijk:

 • Wat is Lifestyle of Business en waar komen de roots vandaan? (KickAssLeven.nl)
 • Wie zijn John & Jeanet en wat is hun missie en vissie?
 • De producten van Lifestyle of Business en mijn ervaring hiermee
 • Is dit überhaupt waar voor je geld?

De roots van Lifestyle of Business (LSOB)

Jeanet Wolf heeft in 2012 het bedrijf ''kickassleven'' opgericht dat we vandaag kennen als Lifestyle of Business.

Toen Jeanet dit bedrijf begon had ze nooit durven dromen dat het zo groot zou worden. Op een gegeven moment kon zij al het werk niet meer aan en had ze meer mensen nodig.

Zo heeft ze John weten te overtuigen om mede-eigenaar van het bedrijf te worden. Hij nam het financiële gedeelte en de marketing over en vanaf dat moment zijn ze alleen maar gaan groeien.

Jeanet wilde fulltime gaan reizen en het bedrijf tegelijk runnen. Dit was wat spannend voor John, maar uiteindelijk heeft hij hier ook mee ingestemd.

Hier komt ook het ''op slippers'' gedeelte vandaan, waar je straks wat meer over gaat lezen bij de producten van LSOB.

Inmiddels is het een gerenommeerd bedrijf met 7 werknemers (incl. John & Jeanet). Dat al duizenden ondernemers geholpen heeft om meer vrijheid te creëren in hun business en niet meer werknemer in eigen bedrijf te zijn.

Jezelf misbaar maken. Dit is een van de belangrijkste facetten van Lifestyle of Business. Als je misbaar kan zijn in je bedrijf dan kun je doen en laten wat je maar wil en wanneer je maar wil.

Meer over LSOB vind je op de ''over ons'' pagina op de website zelf.

''De kracht van het team, is ieder individu. De kracht van ieder individu, is het team.''
lifestyle-of-business-review

John Slabbekoorn & Jeanet Wolf... wie zijn het eigenlijk?

John & Jeanet zijn beide serie-ondernemers, wat betekent dat ze dus meerdere bedrijven runnen. Het is een koppel dat inmiddels al een aantal jaren samen is en bovendien ook al getrouwd zijn.

Jeanet Wolf is hier de geboren onderneemster. Zij heeft al meerdere bedrijven opgezet en succesvol gemaakt in verschillende branches.

Denk aan een paardenbranche, maar ook in de fitness. Het is belangrijk om te vertellen dat zij vroeger vooral ondernemers hielpen op online gebied, maar nu toch echt de focus leggen op het helpen van offline bedrijven.

Daar waar zij vroeger zelf ''business coaches'' waren, en nu eigenlijk nog steeds zijn, horen zij dat liever niet meer. Sterker nog: ze zetten zich echt af tegen deze business coaches, omdat iedereen dat tegenwoordig maar is.

John & Jeanet hebben elkaar echt gevonden in het ondernemen. Als je samen een bedrijf succesvol kunt maken dan weet je dat de relatie ijzersterk is, haha 😉

Maar wat zij wel gingen merken is dat als een van de twee niet actief bezig was in het bedrijf, de boel een beetje tot stilstand kwam. Zij waren dus werknemers in eigen bedrijf.

En hiervoor word je geen ondernemer!

Om die reden zijn zij dus vele seminars en opleidingen gaan volgen om ervoor te zorgen dat zij misbaar konden worden in het bedrijf. Dus echt buiten het bedrijf te kunnen stappen, zonder dat er iets zou veranderen.

Tibor Olgers is een van de mentoren van John & Jeanet die hen deze principes bijgeleerd heeft. Inmiddels hebben zij deze principes eigen gemaakt en helpen ze hier andere ondernemers mee.

Ik ben zelf een groot van van de IMU. Martijn van Tongeren heeft een interview afgenomen met John Slabbekoorn & Jeanet Wolf die ik erg goed vind. Bekijk de video hieronder.

Tip: download het meer AAN dan IN je bedrijf werken e-book!

De producten van Lifestyle of Business & mijn ervaring

Lifestyle of Business heeft niet maar een product, maar meerdere producten voor verschillende problemen. Zodra je besluit om een van de producten te kopen dan krijg je toegang tot Lifestyle of Business University.

Dit is het e-learning platform van John & Jeanet waar je alle producten in terug kunt vinden.

Via de e-mail krijg je, je gegevens toegestuurd. Je kunt nu inloggen en aan de slag gaan met het product dat je gekocht hebt. De rest van de producten staan op slot.

Besluit je om een ander product te kopen? Dan ontvang je geen nieuwe gegevens, maar gaat het slotje van dit product af in de University omgeving. Werkt erg prettig!

Hieronder vind je alle producten, zowel betaalt als gratis, en mijn mening en ervaring hiermee.

Gratis producten om mee te beginnen

Laten we eens beginnen bij het begin. Om kennis te maken met John & Jeanet en Lifestyle of Business kun je een van de gratis producten van het koppel downloaden.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet, want laten we eerlijk zijn: Lifestyle of Business heeft enorm veel producten.

Voor jou kan het dan een goed plan zijn om eens de test te doen om te kijken waar je nu staat en wat voor jou interessant is. Dit is een begin en vanuit hier kan je verder.

Mocht je wel al weten wat je zoekt dan kun je onderstaande producten eens bekijken!

Persoonlijk Leiderschap op Slippers

Persoonlijk leiderschap op slippers is het product dat het meest afgenomen wordt door mensen die voor het eerst in aanraking komen met LSOB.

Ik acht het ook de meest geschikte training voor ondernemers die nog maar net begonnen zijn. Dit was voor mij in ieder geval absoluut de juiste keuze.

Ik begon namelijk aan het avontuur van ondernemen om meer vrijheid te creëren voor mijzelf. Maar zonder dat ik het doorhad, maakten ik weken van 80 tot soms wel 100 uur.

Nu snap ik wat Tonny Loorbach altijd zegt: ondernemers zijn de enige gekkies die 80 uur per week werken om niet voor een baas te hoeven werken.

Gelijk heeft hij, maar hoe mooi is het als je niet voor een baas hoeft te werken en WEL veel vrijheid hebt? 

In de training Persoonlijk Leiderschap op Slippers helpen John & Jeanet om weer plezier te krijgen in het ondernemen, meer te kunnen relaxen en toch enorm te groeien als bedrijf zijnde.

De cursus is verdeeld in 4 stukken:

 • Relaxed vlammen
 • Onbewogen veerkracht
 • Begrensde vrijheid
 • Comfortabel discomfort

Wat misschien nog mooier aan John & Jeanet is, is dat zij niet geloven in die achterlijk hoge prijzen. Dat alles voor iedereen 'gewoon' betaalbaar moet zijn.

Daarom kost deze training normaal €425,- euro... maar momenteel met de lopende actie betaal je een kleine €295,- euro! Een absolute aanrader als je een ECHTE ondernemer wilt worden en geen werknemer in eigen bedrijf meer wilt zijn.

persoonlijk-leiderschap-op-slippers_tastbaar-450x308

Sales op Slippers

De volgende training van LSOB is Sales op Slippers. Jep... wederom op slippers! Ik was je nog een uitleg verschuldigd. Het is heel simpel, want het komt van ''ondernemen op slippers''.

Oftewel, overal ter wereld ondernemen. Zelfs op je slippertjes op het strand met een lekker drankje erbij! Dit klinkt heel 'guru-achtig' en dit is het misschien ook wel, maar het zijn wel feiten!

Want dankzij de trainingen van John & Jeanet kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt en alsnog een draaiende business hebben.

Wat heel erg veel ondernemers vergeten of simpelweg niet goed kunnen is: sales. En laat sales, verkopen, nu net een van de belangrijkste aspecten aan je business zijn.

Want zonder verkopen is er geen omzet!

In deze Sales op Slippers training van LSOB ga je aan de slag met verschillende sales technieken om meer verkopen te gaan genereren met de producten die je al hebt staan.

Deze training bestaat uit 7 onderdelen:

 1. Simpele kaders die je letterlijk in elk gesprek kunt gebruiken
 2. Nee's ontvangen was niet eerder zo makkelijk
 3. Alleen nog maar spreken met de juiste mensen
 4. Maximaal closen met deze onmisbare elementen
 5. Verkopen met je stem in combinatie met de juiste woorden
 6. Bezwaren wegnemen was niet eerder zo makkelijk
 7. Voorbeeld gesprekken

Al met al een complete sales training van het koppel dus. Normaal €425,- euro, maar momenteel ook in de korting via de actiepagina waardoor je een kleine €325,- euro betaalt voor deze training!

Productiviteit op Slippers

Productiviteit op Slippers leek mij eerst niet zo'n interessant programma. Toch ben ik eens gaan kijken waar het allemaal om ging, want in mijn optiek was ik zelf erg productief.

Little did I know!

In deze training leer je namelijk hoe je meer gedaan kan krijgen in minder tijd. En hier was ik juist naar op zoek, omdat ik op wilde gaan schalen met mijn business.

John Slabbekoorn gaat met je aan de slag en leert je door de 4P-methode exact hoe je productiever kan worden. Deze methode bestaat uit:

 1. Persoonlijk leiderschap om te doen wat je echt moet doen
 2. Power in jezelf vergroten op een niet zweverige manier
 3. Productief werken door het gebruik van een magische toolbox
 4. Plannen alsof het eigenlijk heel makkelijk is

Vooral het eerste gedeelte over persoonlijk leiderschap vind ik erg interessant!

Normaal op te pikken voor €425,- euro, maar nu met gebruik van de actiepagina betaal je een kleine €250,- euro. Het is mooi om te zien dat je normaal 997,- euro betaalt voor één enkele cursus, maar bij LSOB kun je hier bijna alle cursussen van kopen!

productiviteit-op-slippers-lsob (1)

Gelukkig om Niks & Ondanks Alles (GOA)

Spirituele-, psychologische- en emotionele ontwikkeling. In mijn optiek erg belangrijk als je als persoon wilt groeien. Groei je als persoon dan groeit je bedrijf ook.

Waar je bij de 'op slippers' producten vooral heel nuchter en met beide voeten aan de grond aan de slag gaat met het verbeteren van processen in je business, is de Gelukkig om Niks & Ondanks Alles (GOA) cursus een stuk zweveriger.

Jeanet Wolf is in dit geval jouw 'transformatie coach'. Zij gaat je helpen om meer rust, succes en vertrouwen in je leven te creëren om weer een gelukkig leven te leven.

Dit traject bestaat uit 6 verschillende fases:

 1. Herschrijf je programmering
 2. Controle over je zelfbeeld en gevoel
 3. Oordeelloos leren leven
 4. Leven vanuit het grote geheel
 5. Een mentale, emotionele en spirituele verdiepingsweek
 6. Immuun worden voor kritiek

Je gaat dus echt sleutelen aan jezelf om altijd ''gelukkig ondanks alles'' te zijn. Bij aanschaf krijg je ook toegang tot de cursussen: uitstelgedrag, watervasten, keuzes maken & prioriteiten stellen, je uiterlijk en omgeving uplevelen.

Dit is een membership, een echt traject, waarin je voor langere tijd gaat werken aan jezelf. Het kost je normaal €50,- euro per maand, maar je betaalt wederom door het actietarief €23,95 per maand zolang je lid blijft.

gelukkig-ondanks-alles-cursus.PNG

MBA op Slippers

In de Master of Business Administration op slippers cursus van LSOB ga je verder waar de cursus Persoonlijk Leiderschap op Slippers stopt. Het is dus een vervolg om uit te bouwen op wat je opgebouwd hebt met de eerste training.

Je gaat jezelf misbaar leren maken in je business. Vele mensen denken dat dit slecht is, maar hierdoor creëer je vrijheid. Je wilt dat je bedrijf door blijft draaien als jij er niet bent. 

Anders heb je echt een probleem! Hier sluit het gratis e-book ook goed op aan, want je leert hoe je AAN je bedrijf kan gaan werken en niet meer IN je bedrijf.

Leider worden dus en geen werknemer in eigen bedrijf. Het is lastig, want je moet taken uit handen gaan geven en dus veel gaan uitbesteden, maar uiteindelijk zal je zien dat deze mensen het beter doen als dat jij zou doen.

Hierdoor kun jij gaan focussen op wat je echt leuk vind en alles wat je niet leuk meer vind uit te gaan besteden. John Slabbekoorn vergelijkt de fases met het op reis gaan met het vliegtuig:

 1. Zoek en boek: bepaal wat voor jou de eerste vervolgstap is
 2. Paspoort controle: welke identiteit heb je nodig?
 3. Bagage check: om AAN je bedrijf te leren werken moet je leren loslaten van dat wat niet voor je werkt
 4. Boarding: krijg je timemanagement en prioriteiten scherp
 5. Prepair for take off: krijg financieel inzicht en laat geldstress achter
 6. See-buy-flye: zet marketing en zichtbaarheid slim in
 7. Turbulentie: voorkom cashflow- en geldproblemen
 8. Je crew samenstellen: bouw een zelfstandig en effectief team
 9. Arrival: kom aan op je eerste bestemming en groei door

Groei van vakman, naar manager door naar leider en nog veel verder dan dat. Je bouwt je onderneming uit tot een ware bedrijf met een effectief werkend team.

Als je serieus bent en je business wilt gaan automatiseren met behulp van een van de beste business coaches van Nederland dan is dit voor jou de training om te volgen.

Bekijk deze pagina voor de actuele actie en betaalmogelijkheden en start direct!

mba-op-slippers-lsob

De fysieke producten van Lifestyle of Business

Naast alle online trainingen heeft Lifestyle of Business ook nog een aantal fysieke producten. Vaak krijg je deze ook bij de aanschaf van een van de trainingen, maar ze zijn ook los te koop.

Zo kun je onderstaande producten los kopen op deze pagina:

 • LSOB action planner
 • LSOB journal
 • LSOB succes forecast

Of je besteld de LSOB fundamentals box. In deze box vind je alle 3 de fysieke producten terug. Je betaalt uiteraard minder als je de box koopt in plaats van dat je alle 3 de producten los koopt.

Ik wilde meer vrijheid... mijn ervaring met LSOB

Het geen waar ik als ondernemer naar op zoek was, was meer vrijheid. Maar ik had nog geen flauw idee hoe ik dit moest gaan doen.

Uiteindelijk werd mij, dankzij het gratis e-book, duidelijk dat ik hiervoor moest gaan zorgen dat ik misbaar in mijn bedrijf zou worden... maar je snapt wel dat ik hier niet echt veel mee opschoot.

Ik ging van de ene vraag naar de andere, want hoe zorg ik dan dat ik misbaar wordt?

Om dit probleem op te lossen ben ik begonnen met Persoonlijk Leiderschap op Slippers. Ik ben de principes toe aan het passen, waardoor ik nu al meer vrijheid ervaar.

Ik ben namelijk een team aan het bouwen. Dit team groeit en neemt langzaam maar zeker mijn taken uit handen. Goede kans dat ik straks ook zelf niet meer schrijf op deze website!

Geen zorgen... voorlopig haal ik plezier uit het schrijven ;-)! Als ik deze principes volledig toegepast heb dan ga ik door met MBA op Slippers. Mijn ervaringen met Lifestyle of Business en met John Slabbekoorn & Jeanet Wolf zijn dus fenomenaal.

Geen neppers, geen zelfbenoemde business coaches, maar werkelijk experts die weten wat ze doen. Aan te raden!

Ervaringen met Lifestyle of Business, Jeanet Wolf & John Slabbekoorn van anderen

Er zijn honderden reviews en ervaringen te vinden met Lifestyle of Business met een gemiddelde score van 5 uit 5 sterren! 

Hieronder een aantal toffe reviews van mensen en bedrijven die ik de afgelopen jaren zeer hard heb zien gaan. Dit is vanzelfsprekend het effect van de coaching van John & Jeanet!

lifestyle-of-business-review-ervaringen3.PNG
lifestyle-of-business-review-ervaringen.PNG
Tibor-Review-lifestyle-of-business (1)

Alle klanten van Lifestyle of Business hebben goede ervaringen met John & Jeanet en hebben hoe dan ook ergens binnen hun bedrijf groei gezien. Hier doen zij het voor!

Voor- & Nadelen van LSOB

 • Met beide voeten aan de grond en lekker nuchter: geen onzin verhalen en beloftes die ze niet waar kunnen maken. Lekker praktijkgericht werken en altijd op zoek naar oplossingen.
 • Enorm betaalbare prijzen: geen 997 prijzen, maar een paar honderd euro voor een bizar waardevolle training
 • Continu nieuwe updates: de trainingen en trajecten blijven up-to-date. Hier krijg je altijd toegang tot als je het product aangeschaft hebt.
 • ECHTE persoonlijke begeleiding: John & Jeanet zijn een van de eerste die ik tegenkom die werkelijk mee kijken in je business en jou persoonlijk helpen. Soms zou je zelfs denken dat zij onderdeel van het bedrijf geworden zijn.
 • Je krijgt altijd meer dan je verwacht
 • Concrete resultaten dankzij de trainingen: van vakman naar ware leider dankzij Lifestyle of Business
 • Lifestyle of Business is niet geschikt voor iedereen: alleen als ondernemer heb je wat aan de producten en diensten van LSOB
 • Veel producten: door de vele producten zien veel ondernemers door de bomen het bos niet meer
 • De prijs van MBA op Slippers is fors. Dit is wel een van de meest waardevolle trajecten van LSOB

Lifestyle of Business review: conclusie

Als ondernemers is Lifestyle of Business heel aantrekkelijk. Je leert namelijk hoe je van onderneming naar volgwaardig en gerenommeerd bedrijf gaat.

Bovendien leer je hoe je van vakman naar leider kunt gaan om vervolgens buiten je bedrijf te kunnen stappen terwijl het maar door en door blijft groeien.

Met een goede mix van enerzijds zakelijke aspecten en anderzijds universele levenslessen hebben John & Jeanet tijdloze producten en trajecten weten te ontwikkelen. Geen korte termijn hypes, maar lange termijn successen.

Daar komt ook nog eens bij kijken dat de prijzen van de trainingen van LSOB erg aantrekkelijk zijn. Ook zeker voor de beginnende ondernemer met weinig cashflow. Zo heb je Persoonlijk leiderschap op Slippers al voor €295,- euro.

Ik kan mij goed voorstellen dat je nu nog niet echt weet waar je moet beginnen. Start dan eens met de gratis content en ga vanuit hier kijken wat je nodig hebt. Bezoek de website zelf of download direct een van onderstaande e-books.

Of doe de test eens om te kijken waar je nu staat en wat je nodig hebt!

Mocht je nog wat inspiratie nodig hebben dan kun je nog even verder lezen. Dit staat verder los van deze Lifestyle of Business review!

Meer van Lifestyle of Business?

Je kunt Lifestyle of Business op ontzettend veel kanalen vinden. Hieronder vind je enkele van die kanalen waar ik vaak goed door geïnspireerd word.

Zo hebben ze maar liefst 3 podcast shows, een YouTube kanaal en zijn ze te zien en horen in vele interviews.

Lifestyle of Business podcast

In de Lifestyle of Business podcast zijn zowel John als Jeanet te horen. In deze podcast worden vele onderwerpen behandeld omtrent business, maar ook op persoonlijk vlak.

Het zijn problemen of vraagstukken waar zij zelf mee zitten of vragen van luisteraars. Als je nog een fijne podcast zoekt dan is dit zeker de podcast om te luisteren.

Imperium Podcast

Jeanet neemt je mee bij het opbouwen van een imperium. Dit doet ze door je mee te nemen in het proces van Lifestyle of Business. Zowel de problemen waar ze tegen aanloopt als de mooie successen.

Heel inspirerend als ondernemer!

Gelukkig om niks en Ondanks alles podcast

In deze podcast is wederom Jeanet Wolf te horen. Zij praat hier over allerlei onderwerpen in het leven. Denk aan je gevoel, emotie, liegen, je best doen, maar ook spiritualiteit.

Eigenlijk alle onderwerpen waarmee je aan de slag gaat in het gelukkig om niks en ondanks alles traject.

Social media

Je kunt het koppel ook terugvinden op de bekende social media kanalen:

Oké nog een laatste inspirerende video dan!

Lifestyle of Business

9.8

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Opties

9.5/10

Support

9.5/10
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}