Wat Verdient Een Vuilnisman?

Vuilnisman wordt altijd gezien als een ''vies beroep'' dat weinig geld verdient. Het inkomen van een vuilnisman is dan ook niet zo hoog, maar ook niet zo laag als je zou denken.

Waarschijnlijk ben je erg benieuwd naar wat een vuilnisman nu daadwerkelijk verdient. Geen zorgen dat vind je zo direct terug in dit artikel.

Er zijn namelijk veel mensen die graag willen weten wat bepaalde beroepen verdienen. Het leek mij dan ook leuk om hier eens wat artikelen over te schrijven. 

Er zijn namelijk veel toegankelijk mogelijkheden voor werkelijk iedereen om zelfs meer dan een piloot te verdienen.

wat-verdient-een-vuilnisman

Een Vuilnisman Is Het Slechts Betaalde Beroep, Toch?

De meeste mensen denken dat vuilnisman zijn het slechtste beroep is dat je kunt hebben. Vaak worden er grapjes gemaakt als ''kijk, dat wordt je als je je school niet afmaakt''. 

Iedereen heeft dit wel eens gehoord. Hierdoor denk je als kind al direct ''slecht'' over dit beroep en deze mensen.

Het zal je dan ook waarschijnlijk verbazen als ik je zeg dat een kok, een kapper en een postbode minder verdienen dan een vuilnisman!

Een vuilnisman verdient gemiddeld 2300,- euro bruto per maand.

  • Een kok 2290,- bruto
  • Een postbode 2080,- bruto
  • Een kapper 2040 bruto

Het is dus helemaal niet zo'n gek beroep als je dit gaat vergelijken met andere beroepen. Het is zeker niet het slechtst betaalde beroep. Dat is zeker!

Wat Verdient Een Vuilnisman?

Een vuilnisman in Nederland verdient dus gemiddeld tussen de 1900 en 2275 euro bruto. Netto komt dit neer op ongeveer 1800,- euro per maand.

Jaarlijks is dit zo'n 27.600 euro bruto en 22.200 euro netto. Het loont om 10 jaar vuilnisman te zijn, want dan krijg je een hoger salaris.

Als je net start dan verdien je minder dan 1800,- euro per maand. Hoeveel dit exact is ligt eraan bij welke gemeente je werkzaam bent.

Wat Verdient Een Vuilnisman In New-York?

In New-York is het best lucratief om een vuilnisman te zijn. Als je net start dan verdien je zo'n 34.000 dollar (27.000 euro) per jaar. Na 5 jaar gaat dit omhoog naar omgerekend 56.000 euro per jaar.

Dit is nog exclusief overwerk en andere toeslagen. 56.000 euro per jaar is ver boven het gemiddelde inkomen van de Nederlander (bron).

Heeft Het Zin Om Te Gaan Werken Als Vuilnisman?

In Nederland heeft het weinig zin om te gaan werken als vuilnisman. Je behoort dan tot een van de slechtst betaalde beroepen.

Als je echter niks anders kunt vinden dan is dit een prima tijdelijke oplossing. 

Wat nog beter is, is om eens te gaan kijken naar mogelijkheden waar mensen niet zo snel aan denken en waar je bizar veel geld mee kunt verdienen.

Wat ik doe is affiliate marketing. Een manier om geld te verdienen van achter mijn laptop. De website waar je nu op zit levert mij alleen al zo'n 2.500,- euro netto per maand op. En dan te bedenken dat ik 10+ websites beheer.

Ik heb een gratis e-book geschreven voor je waarin je leert hoe dit werkt en tevens kennis maakt met de andere mogelijkheden om geld te verdienen met je laptop.

Zo leer je om geld voor jou te laten werken en niet andersom. Als je het niet probeert dan weet je het ook niet 😉

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik mail het e-book direct naar je!

Download Jouw Gratis E-Book!

Vul je naam en mailadres in en ontvang direct jouw gratis exemplaar van het online ondernemen e-book!

online geld verdienen e-book