Wat Is Neostrada?

Als je online gaat ondernemen is het wel handig als je een website hebt. Bij een website komt een domeinnaam en een hosting kijken. In dit artikel over wat is Neostrada lees je wat de beste webhosting provider van Nederland is en wat je hier allemaal mee kunt.

Neostrada is een bedrijf dat ruim 10 jaar geleden begonnen is met het aanbieden van hostingpakketten en domeinnamen. Ze zijn sindsdien ontzettend hard gegroeid en hosting inmiddels toonaangevende domeinnamen.

Neostrada helpt al meer dan 50.000 mensen met een domeinnaam, hosting of een combinatie hiervan. Daarnaast zijn ze super goed voor hun klanten. Je kunt tijdens werktijden al binnen 15 minuten een reactie terug verwachten op je mailtje of chatbericht.

De openingstijden zijn:

 • Maandag – donderdag van 09:00 – 21:00
 • Vrijdag van 09:00 – 17:00
 • Zaterdag – zondag van 10:30 – 17:00

Zoals je kunt zien zijn ze ook in het weekend open, dit is top als je even ergens vastloopt met je domeinnaam bijvoorbeeld.

Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat dit allemaal klopt. Neostrada heeft een onwijs goede klantenservice. Bovendien is het een Nederlands bedrijf, dat maakt het voor mij altijd een stuk fijner.

Domeinnaam Registreren

Bij Neostrada kun je heel goedkoop een domeinnaam registreren. Voor €2,95 euro heb je al een eigen domeinnaam, dus website. Dit is geen geld, zeker niet als je ziet dat het op andere websites meestal vanaf €10,00 euro is.

Een domeinnaam registreren doe je onder het kopje ‘domeinnaam’. Hier kun je ook direct checken of de naam al bezet is.

Neostrada domeinnaam registreren.
Neostrada Domeinnaam Registreren

Tevens kun je onder hetzelfde kopje een SSL-certificaat aanvragen. Dit zorgt voor het slotje voor je website. Zo heb je een veilig website en schep je meer vertrouwen bij de bezoeker van je website.

Neostrada SLL-certificaat
Neostrada SLL-certificaat

Neostrada Webhosting

Om een domeinnaam werkelijk tot een website te maken, heb je een hosting nodig voor je website. Sommige programma’s ondersteunen dit zelf, maar daar betaal je dan maandelijks kosten voor. Neostrada heeft ook webhosting die uitstekend werkt voor alle websites.

Bovendien betaal je hier jaarlijks een klein bedrag voor. Als er iets verkeerd gaat, dan heb je een Nederlandse klantenservice die het binnen een aantal minuten voor je oplossen. Daarnaast heb je zelfs een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dus je loopt geen enkel risico. Ideaal!

Neostrada ondersteunt een hele hoop verschillende programma’s, maar is de beste en snelste webhost in het gebruik van WordPress. Hieronder een rijtje van de verschillende hostings:

 • WordPress
 • Joomla!
 • Magento
 • Prestashop
 • OpenCart
 • Typo3
 • Drupal
 • Vps
 • Http2
 • WooCommerce

De meest gebruikte zijn WordPress, Magento en WooCommerce.

Cloudhosting

Je kunt je eigen website ook een boost geven met je eigen cloud server. Hier kun je zelf je CPUs samenstellen. Ze maken gebruik van cPanel en DirectAdmin.

De cloud draait volledig op SSDs hierdoor is je website wel 10x sneller. Als er een server uitvalt dan neemt een andere server het direct over, terwijl het team van Neostrada werkt aan het oplossen van het probleem.

Bovendien monitoren zij de cloud 24/7. Je hebt dus totaal geen zorgen. Check deze pagina voor de cloudhosting.

Eigen Website Maken

Het mooie is dat je met Neostrada heel gemakkelijk een website kunt maken via WordPress. Daarnaast kun je ook met de sitebuilder van Neostrada ook een 1 klik een website maken. Het is ongelooflijk makkelijk tegenwoordig je hebt echt geen technische kennis meer nodig tegenwoordig.

Neostrada Domeinnaam + Hosting Kopen (Tutorial Video)

https://youtu.be/h-1YrQpZW6Y

Lees ook mijn volledige Neostrada review & Ervaringen.