Wat Is Daisycon & Hoe Werkt Dit Netwerk?

Wat is Daisycon & hoe werkt dit netwerk zijn vragen die in dit artikel duidelijk beantwoord worden. Als affiliate is het noodzakelijk om bij een affiliate netwerk aan te sluiten. Als je dit niet doet kun je ontzettend veel geld mislopen.

Na dit artikel weet je wat Daisycon is en of het wat voor je kan betekenen.

daisycon

Wat Is Daisycon?

Daisycon is een affiliate netwerk. Op dit netwerk zijn ontzettend veel verschillende campagnes te vinden. De meeste campagnes en de focus van Daisycon ligt vooral op abonnementen en het verkopen van magazines.

Daisycon.com
Daisycon.com

Om je een impressie te geven van Daisycon en jou de moeite te bespraken om een account aan te maken, al je gegevens en je bankrekening enz. in te vullen laat ik je hier zien wat het netwerk is.

Dashboard

Het dashboard werkt zoals je verwacht en vaak ook bij andere affiliate netwerken ziet. In het dashboard vind je de belangrijkste statistieken en hoeveel producten je al verkocht hebt en de bijbehorende commissie.

Daarnaast vind je ook nog verschillende artikelen en updates om je op de hoogte te houden van veranderingen in de markt.

Nieuws

Onder nieuws vind je nog veel meer van deze artikelen en updates. Als je op de hoogte wil blijven kan ik je aanraden om hier eens in de week een kijkje te nemen. Je kunt hierdoor goede inzichten krijgen.

Link Materiaal

Link materiaal zijn alle verschillende soorten linkjes die je kunt gebruiken om jouw unieke affiliate link te promoten. Ook deeplinken is vaak toegestaan.

Transacties

Vanzelfsprekend vind je hier alle transacties terug die plaats hebben gevonden. Dit is een van de leukste aspecten van een affiliate netwerk natuurlijk ­čśë

Statistieken

In de statistieken kun je goed bijhouden hoe je campagnes lopen. Je kunt namelijk exact zien hoeveel mensen op je campagne reageren en hoeveel er op welke affiliate link klikken.

Hier kun je je mooi op aanpassen door juist met de goedwerkende linkjes verder te gaan en de gene die niet goed werken te laten vallen. Zo optimaliseer je het hele proces.

Instellingen

Beheer hier je gegevens en, heel belangrijk, de uitbetalingen. Hier vind je ook je balans terug. Dus wat is er allemaal binnengekomen en wat is er weer uitgegaan.

Connecties

Hier kun je alle diensten vinden die het gebruik van Daisycon een stukje makkelijker maken. De diensten die je onder andere helpen zijn hieronder weergeven.

wat is daisycon, connecties

Widgets

Onder dit kopjes vind je alle widgets in elke branche die je kunt gebruiken. Widgets zijn handige bestandjes die je op je website kunt plaatsen. Een voorbeeld van een widget is een rekenmachine die op je website is geïntegreerd.

Support

Om in contact te komen met Daisycon moet je een ‘ticket’ versturen. Die kun je doen onder het kopje support. Uit eigen ervaring is gebleken dat ze meestal binnen 2 a 3 werkdagen reageren.

Als je contact wil hebben met de adverteerder, dan kun je dit het beste rechtstreeks doen.

Hulpmiddelen

Hier vind je nog een aantal hulpmiddelen die verder niet heel relevant zijn. Je gaat deze naar alle waarschijnlijkheid ook niet gebruiken dus deze hoeven we niet te bespreken.

Hopelijk heb je antwoord gekregen op de vraag ‘wat is Daisycon’. Als dit niet het geval is, wil ik je vragen om een reactie met je vraag achter te laten.