Wat Is Een Social Media Marketing Agency?

Wat is een social media marketing agency? Goede kans dat je hier wel eens van gehoord hebt. Je wordt namelijk getarget door marketeers als je informatie zoekt over online ondernemen en geld verdienen.

Social media marketing is een hele goede manier om geld te verdienen. Zeker omdat er elke dag steeds meer nieuwe gebruikers bij komen. Het is dan ook belangrijk dat je dit gebruikt als je een eigen bedrijf hebt.

Wat nog beter is, is het starten van een eigen social media marketing agency (SMMA). Als je een SMMA hebt, dan help je andere bedrijven en personen met de social media marketing. Sterker nog, je doet het volledig zelf.

Hoe Werkt Een SMMA Precies?

Dit ga je doen door advertenties te runnen op Facebook & Instagram. Dit kun je gelukkig in een keer doen, aangezien beide platformen van dezelfde eigenaar zijn (Mark Zuckerberg).

Dit kost je hooguit een half uurtje per dag, en dan heb ik het over meerdere klanten. Je kunt dus al een bedrijf runnen met een half uurtje per dag door het beheren van advertenties voor andere bedrijven.

Hoeveel Verdien Je Met Een Social Media Marketing Agency?

Je weet nu wat een social media marketing agency is, maar hoeveel verdien je hier nu mee?

Een hele lastige vraag, het hangt namelijk helemaal van jezelf af. Een enkele klant is vaak al bereid om je €1.000,- euro per maand te betalen. Dit klinkt erg hoog, maar als jij met je advertenties zorgt voor €2.000,- euro extra per maand, zijn bedrijven dan bereid om jou hier de helft van te geven?

 money ‎reazioni get that money schmoney monay GIF

Natuurlijk! Ze houden dan namelijk alsnog €1.000,- euro extra omzet over. Geld dat ze anders nooit hadden als jij ze niet kwam helpen. Het is dus super winstgevend en bovendien kun je meerdere klanten tegelijk helpen.

Heb je 4 klanten van €1.000,- euro per maand? Dan verdien je meer dan een gemiddelde Nederlander verdient met zijn 9-5 baan. Het enige wat jij doet is klanten zoeken, advertenties runnen en de rest van de dag doe je wat je wilt!

Je bent dus ook volledig locatie onafhankelijk. Als je eenmaal je klanten hebt kun je ook vanuit het buitenland de advertenties runnen. Je hebt namelijk alleen een laptop en een goede internetverbinding nodig 😉

Zelf Succesvol Worden Met Je Eigen SMMA?

Zelf een succesvolle SMMA starten is best pittig als je niet weet waar je moet beginnen en niet de juiste hulpmiddelen hebt.

Om ergens echt succesvol in te worden heb je een goede mentor nodig. Je moet het namelijk leren van iemand die het pad al heeft bewandeld en die alle fouten al heeft gemaakt.

Daarom wil ik je echt adviseren om de Agency Masterclass te volgen.

Voor meer informatie kun je dit artikel even lezen: Agency Masterclass Review

hoe start je een social media marketing agency in 2020