Wat Is Online Marketing?

Wat is online marketing? Online marketing of internet marketing is het inzetten van internet voor marketing doeleinden. Elk jaar komen er weer meer online marketing mogelijkheden bij.

Online marketing komt in ontzettend veel verschillende vormen en maten. Een voorbeeld is affiliate marketing. Hier wordt ook goed gebruik gemaakt van zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Affiliate marketing is een van de meest lucratieve manieren van thuis geld verdienen en dus een groot deel van online marketing.

Het fijne van online marketing, is dat je consumenten veel persoonlijker kunt benaderen. Je kunt op basis van het gedrag van de consument door cookies te weten komen waar hun interesses liggen.

Op deze interesses kun jij met jouw producten inspelen door juist die producten aan te bieden bij de consument.

Dat online marketing ontzettend mooi is weten we allemaal. Dit wil niet zeggen dat je geen gebruik meer moet maken van offline marketing. Ik adviseer altijd om beide te gebruiken.

Het hangt heel erg van je doelgroep af. Maar vergeet offline marketing dus zeker niet! Ouderen zijn bijvoorbeeld veel beter offline te targetten.

Zelf starten met online marketing en geld verdienen vanaf je laptop? Neem hier even een kijkje: Affiliate Marketing Revolutie

wat is online marketing