Vastgoed Webinar ‘Investeren Is Te Leren’ Volgen? Review & Ervaringen!

investeren-is-te-leren-vastgoed-webinar-review-ervaringen

Het volgen van een vastgoed webinar is behoorlijk goed voor je oriëntatie als je nog niet actief bent in de vastgoed wereld. Een cursus steekt er met kop en schouders bovenuit in Nederland.

Dit is de cursus is van ‘Great Property Experience‘ en is ook echt een aanrader. Eens in de maand geven zij een gratis vastgoed webinar. Dit heet het ‘Investeren Is Te Leren webinar‘.

In dit artikel lees je wat dit webinar is, wat je er mee kunt en hoe je je aan kunt melden!

Direct aanmelden voor het investeren is te leren webinar doe je hier >>

‘Investeren Is Te Leren Webinar’ review & ervaringen

In het ‘Investeren Is Te Leren’ vastgoed webinar ga je van de eigenaren van Great Property Experience leren hoe jij een tweede inkomen kan gaan realiseren met vastgoed.

Veel mensen, net als ik aan het begin, denken dat investeren in vastgoed een ver van hun bed show is. Dit blijkt echter niet zo te zijn. Pieter Monsma en Frank Bakker komen beide uit twee hele verschillende werelden, maar hebben het allebei geflikt.

Pieter was al zijn hele leven boer en was dit zat. Daarom heeft hij besloten om de vastgoed in te gaan en inmiddels is hij multimiljonair en heeft hij een enorm groot portfolio opgebouwd.

Denk je dat als een simpele boer dit kan, jij dit ook kunt? Natuurlijk!

Frank heeft 19 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en heeft wel meer ervaring in de serieuze zakenwereld. Dat maakt deze beide zo’n goed koppel en ook extreem goede mentoren.

Reden genoeg om je aan te melden voor het gratis webinar.

Waarom kan dit vastgoed webinar van waarde zijn?

Ik denk dat je zelf al wel snapt dat je niet in één enkel webinar kan leren hoe je stap-voor-stap in vastgoed kan gaan investeren. Dat is simpelweg onmogelijk.

Wat je wel gaat leren is welke stappen je moet zetten en daarnaast ook hoe beide heren jou kunnen gaan helpen met het opzetten van jouw vastgoed business dankzij de Masters of Property cursus.

Zo leer je in dit webinar exact wat er voor nodig is om te kunnen starten en kun je eens goed oriënteren en kijken of je deze heren graag als mentor zou willen hebben.

investeren-is-te-leren-vastgoed-webinar-review-ervaringen

Waarom is het ‘Investeren Is Te Leren webinar’ maar 1x per maand?

Tegenwoordig zie je vaak dat een webinar 1x opgenomen is en vervolgens spelen ze deze 2x per week af als ‘live webinar’. Terwijl dit niet het geval is.

Pieter Monsma en Frank Bakker doen het ‘Investeren is te leren webinar’ wel degelijk live. En ze hebben nou eenmaal niet de tijd om dit twee keer per week te doen.

Daarom doen ze dit één keer per maand, maar daardoor blijkt het webinar wel ontzettend waardevol te zijn. Je zal dus even moeten wachten als er net een webinar geweest is.

Uiteindelijk kun je, als je echt alle methodes en begeleiding wilt hebben, beter direct aan de slag gaan met Masters of Property. De vastgoed cursus van beide heren.

Aanmelden voor het live vastgoed webinar ‘Investeren Is Te Leren’!

Aanmelden voor het live vastgoed webinar ‘Investeren Is te Leren’ is wat mij betreft een ontzettend goed idee als je meer wilt leren over het vastgoedproces.

Beide heren horen bij de top van Nederland en winnen ontzettend hard terrein met hun cursus.

Bekijk op deze pagina wanneer het volgende live webinar is en meld je direct aan!

investeren-is-te-leren-vastgoed-webinar.PNG (1)