Trading Navigator Software [Harm van Wijk] – Revolutionair?!

trading-navigator-methode-software2P-1

Veel beleggers gaan in zee met Harm van Wijk door zijn revolutionaire Trading Navigator software.

Deze software kun je letterlijk zien als navigatie. Een navigatie zegt: sla hier links af en sla daar rechtsaf. De Trading Navigator software zegt: koop nu en verkoop nu.

Het zorgt ervoor dat je winsten maximaal en je verliezen minimaal zijn. Maar hoe prettig werkt de software nu echt?

Ik had al goede moeite met het downloaden van de Trading Navigator software. In dit artikel lees je mijn ervaring en vertel ik exact hoe het werkt!

Wat is de Trading Navigator software?

De Trading Navigator software bestaat uit twee verschillende delen. Enerzijds de software voor aandelen en anderzijds voor opties.

Wat je simpelweg met deze software kunt doen, is een zo snel mogelijke route rijden om meer rendement te behalen.

Dit doe je dankzij de koop- en verkoop signalen die de software afgeeft. Door deze signalen weet je exact op de juiste momenten wanneer je aandelen of opties moet kopen, maar ook wanneer je ze moet verkopen.

Hierdoor kun je enerzijds hoge winsten pakken en anderzijds je verliezen minimaliseren. Tof toch? Dat dacht ik ook!

Daarnaast kun je de sporen van andere succesvolle beleggers volgen, zodat je nog zekerder bent van een hoog rendement.

De software werkt ook prima, als het eenmaal staat. Het downloaden daarentegen is echt een hels karwei al zeg ik het zelf, maar hier kom ik zo nog even op terug.

trading-navigator-software-ervaring

Waar kun je de software allemaal voor gebruiken?

De software is te gebruiken voor alle onderliggende waarden. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Dividend aandelen
  • De aandelen die de Nasdaq vormen
  • Aandelen in de energie opslag sector (vanadium)
  • Aandelen in duurzame energie
  • Aandelen in de medicinale wiet
  • En nog veel en veel meer!

Voor bijvoorbeeld de Nasdaq aandelen komt het rendement gemiddeld op 32,% per jaar per aandeel uit. En dan komt er ook nog dividend of herinvesteren van winst bij.

Dankzij de Trading Navigator software volg je de trend ontzettend simpel en stap je eenvoudig uit bij een dalende trend.

trading-navigator-software-nasdaq

Mijn ervaring met de Trading Navigator software

Ik heb de Trading Navigator methode cursus nu al sinds enige tijd en daar komt ook de software bij kijken. Ik deel mijn ervaringen hier dan ook graag mee.

De Trading Navigator software downloaden is een hels karwei

Laat ik beginnen bij het begin; het downloaden van de Trading Navigator software is echt een hels karwei. Ik ben behoorlijk atechnisch dus het was flink puzzelen een aankloten voor mij.

Ik denk dat je hier geen problemen mee hebt als je technisch aangelegd bent, maar anders is het een aardig werkje.

Zoals je waarschijnlijk wel weet; komt de Trading Navigator software bij de Trading Navigator Methode, de beleggen cursus van Harm van Wijk.

Bekijk deze pagina als je hier meer over wilt weten.

In de cursus wordt eigenlijk de volledige eerste module besteed aan het downloaden en installeren van de software zelf. Je leert dus aan de hand van én een geschreven handleiding en video’s hoe je dit moet doen.

Dit maakt het al een stuk simpeler. Harm heeft de video’s ook in korte stukken geknipt, zodat je dus handeling voor handeling met Harm mee kunt doen.

Om je een kleine impressie te geven:

trading-navigator-software-downloaden

Gelukkig begeleid Harm van Wijk je volledig in dit proces. Mocht je toch ergens niet uitkomen dan kun je altijd bij Harm zelf of bij experts op het forum terecht.

Je gaat er dus hoe dan ook altijd wel uitkomen, maar bij de een zal het wat makkelijker gaan dan bij de ander.

Zo download je de software

Hieronder laat ik je zien hoe simpel je de software kunt downloaden. Het installeren zelf laat ik aan Harm over. Die besteed hier uitgebreid aandacht aan in de cursus zelf.

Als eerste ga je naar slimstebelegger.nl hier schaf je de cursus aan. Vervolgens ga je naar het forum door op het linkje in de mail te klikken. Vanaf het forum kun je navigeren naar ‘trainingen’.

Trading-navigator-software-download

Vervolgens kies je voor het board ”6 weeks coachingsprogramma”. De kat is wat vreemd, ik weet het, maar dit is de cursus en hier kun je de software downloaden.

Trading-navigator-software-download1

Eenmaal aangekomen bij de cursus, zie je alle 6 de weken. Hier kies je voor week 1 om de Trading Navigator software te downloaden.

Trading-navigator-software-download2

Als je dit gedaan hebt dan zie je een aantal lessen gaan. Voor de software ga je naar ”Trading Navigator”.

Trading-navigator-software-download3

De laatste stap is klikken op ”Trading Navigator voor opties” of/en op ”Trading Navigator aandelen”.

Zodra je dit doet zal het de bestanden naar je computer downloaden. Vanuit daar kun je de instructievideo’s van Harm van Wijk gaan volgen.

Als het eenmaal staat werkt het prettig

Maar als het helse karwei eindelijk gedaan is, dan kun je wel trots zijn op jezelf want dan heb je iets heel erg moois staan.

Met de Trading Navigator software zal je beleggingscarrière nooit meer hetzelfde zijn. Het is ineens een stuk simpeler om rendementen van 20% of meer te gaan halen.

Dit zijn belachelijk hoge rendementspercentages, maar dat is wel wat Harm van wijk vaak voor voor elkaar krijgt voor zijn studenten. Dit is een combinatie van een goede training en de juiste software!

Als je dat interessant lijkt dan adviseer ik je om je eens aan te melden voor een van de gratis webinars van Harm over beleggen en de Trading Navigator.

Demo

Hieronder een korte demo van hoe de Trading Navigator software eenmaal werkt als het gedownload is en goed staat.

https://www.youtube.com/watch?v=8jiD2hICPzw

Starten met de Trading Navigator software?

Wil je ook gebruik maken van de Trading Navigator software en leren hoe dit exact werkt? Dan zal je aan de slag moeten gaan met de Trading Navigator Methode of deze in ieder geval moet kopen om ook de software te ontvangen.

Kopen doe je hier, maar je kunt hier ook nog even mee wachten.

Want mocht je nog twijfelen over de software of over de cursus van Harm zelf dan kun je ook eerst eens mijn Trading Navigator Methode review lezen.

Hier deel ik mijn ervaringen met de cursus en de software zelf. Ook al is dit artikel wel uitgebreider of de software alleen.