Harm van Wijk [Beleggen.com] Review & Ervaringen!

Harm van Wijk staat tegenwoordig steeds meer in de belangstelling en dat is natuurlijk niet voor niks.

Hij is al langere tijd niet meer weg te slaag uit de wereld van de financiën en inmiddels ook al jaren toonaangevend in de beleggerswereld.

In dit artikel lees je mijn volledige review over de persoon Harm van Wijk en beantwoord ik meerdere vragen van mensen.

Denk onder andere aan vragen als:

 • Is Harm van Wijk betrouwbaar?
 • Harm van Wijk bij kassa, wat was het probleem?
 • De boeken die hij geschreven heeft en te downloaden zijn
 • Mijn ervaringen met Harm van Wijk
 • Meer over beleggen.com & deslimstebelegger.nl

Klaar om alles te ontdekken over een van Nederlands’ bekendste beleggers? Oh en alvorens je gaat beginnen met het artikel… heb je je al aangemeld voor het gratis webinar dat Harm gaat geven?

Kijk of er nog plek is en meld je even aan voor het gratis beleggen webinar van Harm!

Mijn ervaringen met Harm van Wijk

Onlangs schreef ik een review over de Trading Navigator Methode. Dit is de online training van Harm waar hij toch inmiddels wel bekend van is.

Goede kans dat ook jij zo bij Harm terechtgekomen bent en dat je nu wat meer van hem wilt weten alvorens je met hem in zee gaat.

Ik moet kleur bij deze even kleur bekennen; voordat ik Harm echt leerde kennen dacht ik dat ik wederom te maken had met een guru die zijn cursus door zoveel mogelijk strotten wilde duwen.

Uiteindelijk, dankzij een aantal feiten waar ik zo op terugkom, heb ik besloten om met zijn training aan de slag te gaan. Hier leerde ik de persoon Harm van Wijk pas echt kennen.

Het blijkt een enorm sympathieke man, met bovendien een ongelooflijke kennis en verstand van zaken als het aankomt op financieel gebied en uiteraard beleggen.

Hij lijkt zich ook echt te richten op de volledige leek, de beginnend belegger, aangezien hij bij het begin begint in de cursus en ook vooral heel rustig en duidelijk uitlegt.

Ik ben Harm een toffe kerel gaan vinden, maar daar moet je hem dus eerst even voor leren kennen ;-)!

harm-van-wijk

Harm van Wijk review

Harm van Wijk is een echte expert als het aankomt op beleggen. Om deze reden is hij ook vaak te gast op de radio en op de TV. Dit waren de feiten waar ik het over had.

Als je niet te vertrouwen bent, geen kennis van zaken hebt en slechte producten aflevert dan word je niet uitgenodigd door deze media!

Hij is onder andere te zien en te horen geweest bij:

 • Radio 1
 • Radio 2
 • Rondom10
 • EenVandaag
 • Netwerk
 • BNR
 • FinanceTelevision
 • Business Class

Behoorlijk wat kanalen waarin Harm mocht praten en vertellen over zijn expertise dus. Daarnaast werkt hij ook al langere tijd met veel grote bedrijven samen.

Denk aan:

 • Lynx, ING bank, SNS bank, Binck, Alex, Citi

En daarnaast schrijft Harm ook voor De Financiële Telegraaf, Beurs.nl & BeursPlaza. Genoeg feitjes om maar even te laten zien dat Harm de real deal is.

Geen ”guru”, maar echt iemand met veel kennis en expertise waarmee hij inmiddels al 32 jaar andere mensen helpt. Het gratis te downloaden e-book is bijvoorbeeld al erg waardevol.

Hieronder een van de oude beelden van toen Harm op TV te zien was.

Enkele prestaties

Harm van Wijk heeft zelf ook een bewezen trackrecord. Je weet dat van Wijk jou goed kan helpen om een succesvol belegger te worden, maar wat heeft hij zelf bereikt de afgelopen jaren?

Ten eerste lukt het hem om zijn cliënten te helpen om een jaarlijks rendement van tussen de 7,4% en de 20,6% te behalen. Alles binnen deze getallen is natuurlijk een super mooi rendement.

Daarnaast verdiende van Wijk in 2019 alleen al 107% met opties en heeft zijn onderneming nog een openstaande winst van maar liefst 118% in Turbo’s.

Beleggen.com, de website van Harm waar ik het zo nog over ga hebben, werd in 2006 uitgeroepen tot beste adviserende instellen. Dit werd gedaan door IEX Guruwatch.

Verder investeert van Wijk vaak in bedrijven om zo dikke winstmarges op te strijken; en met succes. Hij kocht recent nog een nieuw bedrijf ”Canopy Growth Corp” en heeft het bedrijf verkocht met zo’n 500% winst.

Daarnaast heeft Harm ook de Nederlandse uitgeverij ‘Wolters Kluwer’ opgekocht. Sindsdien is de positie van die organisatie bijna verdubbeld op de markt.

Van Wijk weet dus echt wel waar hij mee bezig is en heeft belachelijk veel verstand van zaken.

Wat is het vermogen van Harm van Wijk?

Maar wat is het vermogen van Harm van Wijk dan? Is een vraag waar veel mensen op zoeken en die ik ook regelmatig gesteld krijg.

Niemand weet wat het vermogen van van Wijk is, alleen van Wijk zelf. Zijn vermogen wordt zeker wel boven de miljoen geschat als je de beleggingen meetelt!

Make It Rain Money GIF

Harm van Wijk bij kassa? Hoe zit dat?

Veel mensen zoeken blijkbaar toch graag naar dingen niet kloppen. Zo zoeken er maandelijks een hoop mensen op ‘Harm van Wijk kassa‘. Deze mensen, en misschien jij ook, zijn altijd op zoek naar een reden om ”zie je wel” te kunnen zeggen.

In het geval van van Wijk kan dit niet, want alles wat hij doet is juist. Dit doet hij met veel passie en vooral veel kennis. Hierdoor is Harm van Wijk niet bij kassa geweest.

Is Harm van Wijk overleden?

Ja Harm van Wijk is overleden, maar dit is niet de persoon waar het in dit artikel over gaat. Op 5 maart 2011 is de zenderbouwer Harm van Wijk overleden.

In dit artikel gaat het over de persoon achter beleggen.com en de Trading Navigator Methode en die leeft uiteraard gelukkig nog!

Boeken van Harm van Wijk (gratis & betaalt)

Harm van Wijk heeft een aantal boeken geschreven. Zowel gratis als betaalde boeken die je aan kunt schaffen. Met alle expertise van Harm zijn dit uiteraard goed verkopende boeken geworden.

Gratis e-book: ”Ontdek hoe je binnen 30 minuten 5 winstgevende aandelen selecteert”

In het eerste gratis te downloaden e-book leer je de strategie die Harm gebruikt om binnen no-time (30 minuten) 5 winstgevende aandelen te selecteren.

Het e-book is een goede indicator voor jou. Op deze manier leer je Harm wat beter kennen en maak je ook alvast kennis met zijn enorme kennis ;-).

P.T. Barnum (gratis boek)

In dit boek leer je wat de kunst van het verkrijgen van geld is. Dit boek werd in 1880 geschreven door P.T. Barnum, maar de regels die in dit boek staan gelden vandaag de dag nog steeds.

Het boek is vertaald in het Nederlands en krijgt het in fysieke vorm met een audioboek en een e-book. Dat alleen maar met een bijdrage aan de verzendkosten.

Zeer waardevol en aan te raden!

Geld verdienen met opties

Als je het boek ”geld verdienen met opties” koopt dan ga je stap-voor-stap leren hoe Harm geld verdient met opties. Ter ondersteuning van het boek krijg je hier ook verschillende calculators bij.

Ook OptieAlert krijg je cadeau. Hiermee ontvang je de concrete posities van Harm van Wijk. Dus de handelingen en acties die hij onderneemt om zo succesvol te beleggen.

Gratis boek ”in 10 stappen succesvol beleggen”

Hoe verdien je een maandelijks inkomen zonder dat je hier veel tijd aan besteed of risico’s loopt? In het gratis e-book ”in 10 stappen succesvol beleggen” leer je het.

De meest gestelde vragen over de Bitcoin

Dit is een boek dat samengesteld is door vijf Bitcoin experts. Het boek is nog voor geen tientje aan te schaffen en gaat je verder helpen om meer uit je investeringen te halen.

Dit gaat niet over aandelen en opties, maar uiteraard kun je je geld ook in Bitcoin beleggen. Het advies is om je vermogen zo goed mogelijk te verspreiden.

Beleggen.com & deslimstebelegger.nl

Beleggen.com is al jaren toonaangevend op het gebied van, jawel, beleggen! Als je al wat langer actief bent in deze wereld dan ben je ongetwijfeld wel eens op deze website terecht gekomen.

De eigenaar van deze website is Harm van Wijk. Je vind hier wekelijks informatieve- & nieuws blogs omtrent alles wat te maken heeft met beleggen.

Daarnaast zit ook ‘deslimstebelegger.nl’ hier aan vast. Dit is het platform voor de studenten van zijn cursus: Trading Navigator Methode.

Hier kun je naar zijn site gaan en lid worden van het ledengedeelte. Absoluut waardevol en als je wilt leren hoe je moet leggen zeker de beste stap.

Je vind op zijn site naast blogs en trainingen ook gratis content, koersen, een optiecalculator en de community!

beleggen.com-logo

De Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode is de online beleggen training van Harm dat onderdeel is van beleggen.com & deslimstebelegger.nl.

Door deze training te volgen ga je van volledige leek naar echte professional. Je leert beleggen op de manier zoals Harm dat ook doet aan de hand van zijn software: de Trading Navigator.

Met deze software krijg je koop- en verkoopsignalen, zodat je jouw verliezen kunt minimaliseren en je winsten kunt maximaliseren.

Daarnaast heb je Harm als coach en kun je terecht op het bijbehorende forum met expertbeleggers!

Harm legt hieronder exact uit hoe hij door het gebruik van de Trading Navigator jaarlijks meer dan 20% rendement verdient.

Is Harm van Wijk je bevallen en wil je zelf ook wel aan de slag met beleggen om zo jaarlijks een flink rendement te verdienen?

Zet dan je geld aan het werk en neem Harm als coach! Dit doe je door de Trading Navigator Methode te volgen. Een volledige training, inclusief de software en Harm als coach.

Absoluut aan te raden!

Harm van Wijk

9.7

Betrouwbaarheid

10.0/10

Expertise

10.0/10

Cursus

9.5/10

Opties

9.5/10

Support

9.5/10