Beleggen.com Review & Ervaringen

beleggen.com-review-ervaringen

In deze Beleggen.com review zet ik de hele website van Harm van Wijk uit een en deel ik mijn ervaringen met je.

Als je namelijk wilt starten met beleggen in bijvoorbeeld aandelen of opties dan kom je al snel uit op de website beleggen.com. Maar is er geen andere keuze of is deze website simpelweg steengoed?

In mijn optiek is niet alles perfect, dat ga je ook zeker ontdekken in deze review over beleggen.com, maar voor de meeste mensen is het absoluut de moeite waard!

Beleggen.com Review: wat is dit voor website?

Harm van Wijk, beleggingsexpert, is eigenaar van de website beleggen.com. Het is een platform voor (beginnend) beleggers waar de krachten worden gebundeld om zo allemaal zo succesvol te starten met beleggen.

Het is een heel goed platform om (gratis) antwoord te krijgen op je vragen en om verder geholpen te worden als je bijvoorbeeld vast zit in een bepaalde positie.

Naast vele andere beleggers en ware experts is ook Harm van Wijk nadrukkelijk aanwezig op het platform.

Mijn beleggen.com ervaringen

Aan het begin was ik erg sceptisch over beleggen.com en Harm van Wijk zelf. Ik dacht namelijk de zoveelste guru gevonden te hebben, maar niks was minder waar.

Harm is een man met een enorm trackrecord. Hij is vroeger ontzettend vaak op TV geweest en ook kon je hem horen in radioprogramma’s. Hier praatte hier over zijn expertise.

Harm van Wijk is niet alleen een financieel expert maar ook al tientallen jaren een ontzettend succesvol belegger. Althans; als je meer dan 20% rendement per jaar verdient dan doe je toch echt iets erg goed.

Deze principes leert hij inmiddels ook al meer dan 30 jaar aan andere mensen. Deze mensen halen gemiddeld een rendement van tussen de 7,3% en de 20,7%.

Bizar hoge rendementen die getuigen van de kennis van Harm. Dit was dan ook wat ik direct merkten toen ik aan de slag ging met beleggen.com, het forum en de Trading Navigator Methode.

Het mooie is dat het volledig ingericht is voor de beginner, zodat zij als volledige leek in kan stappen en als professioneel belegger eruit kan komen.

Ik ben bijzonder positief over beleggen.com en Harm van Wijk. En ik ben niet de enige; lees onderstaande ervaringen met beleggen.com maar eens!

trading-navigator-methode-review-dashboard-alle-modulesP

Beleggen.com ervaringen van andere

Ook andere mensen zijn louter positief over beleggen.com, Harm van Wijk en zijn training. Zie hieronder enkele screenshots die ik gemaakt heb van Google reviews:

beleggen.com-ervaring
beleggen.com-ervaring-2
beleggen.com-ervaring-3

Eigenlijk is iedereen die hier mee start zeer positief. Dat komt mede dankzij de niet-goed-geld-terug garantie. Als mensen niet tevreden zijn dan krijgen ze gewoon hun geld terug.

Bovendien halen de meeste studenten enorm hoge rendementen door de training van Harm. Ook mijn rendement wordt met de tijd dat ik bezig ben steeds hoger.

Het is vooral een proces van blijven leren en toepassen. Hierdoor word je steeds een stukje beter. Mijn ervaringen met beleggen.com, en die van andere, zijn dus positief!

Beleggen.com review overview:

Waar bestaat de website nu precies uit en wat kun je hier allemaal? Daarnaast is het ook goed om te weten of de website voor jou geschikt is of niet!

Succesvol leren beleggen

Op dit platform, of website, leer je hoe je succesvol kunt beleggen. Als gevorderde belegger heb je wellicht veel aan de blogs, maar als beginner kun je starten met het volgende:

Gratis beleggen training

Harm heeft eens in de zoveel tijd een gratis beleggen webinar. Als beginner heb je hier ontzettend veel aan en zal je leren hoe je kan starten met beleggen.

Binnenkort is er ween een volgend webinar. Meld je daar hier voor aan om een begin te maken met beleggen.

Harm van Wijk neemt je dan stap-voor-stap mee in de wereld van het beleggen door middel van een webinar met honderden slides. Heel interessant als beginner!

beleggen.com-gratis-training.PNG

Gratis ”Hoe selecteer je 30 aandelen binnen 5 minuten” e-book

Een tweede optie, maar je kunt het natuurlijk ook allebei doen, is het gratis e-book ”hoe selecteer je 30 aandelen binnen 5 minuten” downloaden.

In dit e-book leer je de methodes van Harm van Wijk. Je leert exact hoe Harm aandelen selecteert die hem op termijn een rendement van 20%+ opleveren.

Ook tof om even een goed inzicht te krijgen van hoe de beleggingswereld nou precies werk.

harm-van-wijk-boek-gratis-1

Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode is de beleggerscursus van Harm van Wijk waar inmiddels al duizenden mensen als ervaren beleggers uitgekomen zijn.

Eigenlijk is dit ook het belangrijkste van de website. Deze training is waar Harm aspirant-beleggers echt mee kan helpen. Zo ben ik hier bijvoorbeeld ook door gestart met beleggen.

Lees mijn Trading Navigator Methode review eens als je hier meer over te weten wilt komen.

Maar naast een volledige cursus waarin je stap-voor-stap leert beleggen, krijg je ook een tweetal ”Trading Navigators” cadeau. Dit is de speciale software van Harm waarmee hij zelf ook zijn beleggingen plaatst.

Deze software geeft koop- en verkoopsignalen, waardoor je winsten maximaliseert en winsten minimaliseert. Je kunt deze software niet los kopen. Je krijgt de Trading Navigator software alleen bij de aankoop van de cursus.

trading-navigator-methode-pakket

Laten beleggen

Laten beleggen is ook een mogelijkheid op beleggen.com. Je kunt dan namelijk jouw rekening koppelen aan die van Harm, zodat je hetzelfde rendement als hij behaalt.

Dit kost je echter wel maandelijks geld, aangezien je een abonnement af moet sluiten.

Zelf ben ik hier niet zo’n fan van, omdat je dan niet zelf leert hoe je moet beleggen. Mocht je stoppen met het abonnement dan zal je dus ook geen rendement meer behalen.

Mijn advies is dus om een eenmalige investeren te doen in de videotraining waarin je de principes leert en ook nog eens de beschikking krijgt over de software.

Blog, koersen

Naast de gratis content en de trainingen vind je hier uiteraard als expert belegger ook veel bruikbare dingen. Denk aan een handige en informatieve blog en de actuele koersen.

Beleggen.com is dus niet alleen voor beginnende beleggers, maar ook zeker voor beleggers die op zoek zijn naar nieuws omtrent de beleggersmarkt en de actuele koersen om zo de juiste beleggingen te kunnen doen.

De beleggen.com community

De beleggen.com community is te lezen voor iedereen. Als je hier echter lid van wilt worden dan dien je je aan te melden voor het forum met een lidmaatschap of de cursus van Harm te kopen.

Op dit forum zitten veel beleggingsexperts, cursisten van de cursus en Harm van Wijk zelf. Het is goed om te weten dat een aantal van de grootste experts van Nederland aanwezig zijn op dit forum.

Dit maakt het een uitermate geschikte community voor elke belegger in Nederland en Belgiƫ.

Beleggen.com optiecalculator

Al laatste beschik je op beleggen.com ook nog over een optiecalculator. Met deze calculator bereken je eenvoudig constructies die kunnen bestaan uit maximaal 4 opties en 1 aandeel.

Met een druk op de knop zie je dan wat de waarde van deconstructie op afloopdatum zal zijn als functie van de koers. Daarnaast zie je ook hoe de waarde als functie van de tijd zal verlopen.

beleggen-com-optiecalculator.PNG

Trading Navigator Methode review

Mocht je willen starten met beleggen dan is de Trading Navigator Methode vanzelfsprekend het allerbeste startpunt dat er is.

De gratis content is leuk, maar uiteindelijk kan je daar nooit alle strategieƫn en methodes in leren om daadwerkelijk succesvol belegger te worden.

Mede dankzij die reden starten ontzetten veel beginners met de Trading Navigator Methode. Het is een stappenplan waarin je van A tot Z leert hoe je succesvol belegger kan worden en meer dan 20% rendement per jaar kunt verdienen.

Harm is hierbij jouw coach, een expertbelegger. Lees mijn Trading Navigator Methode review alvorens je gaat starten om zo een goed beeld te krijgen.

Mocht je eerst eens willen ontdekken wie Harm is en hoe hij als coach is; dan kun je je aanmelden voor zijn gratis webinar die hij wekelijks geeft.

Beleggen.com

10

Algemeen

10.0/10