Wat Is GetResponse & Wat Kun Je Hiermee?

Wat is GetResponse & wat kun je hiermee? Goede vraag als je geïnteresseerd bent in e-mailmarketing. GetResponse is namelijk een Amerikaans e-mailmarketing software bedrijf.

Wat Kun Je Met GetResponse?

GetResponse is een van de meest uitgebreide e-mailmarketing software dat je momenteel kunt vinden. Ze hebben een aantal bijzondere en hele goede functies.

Overtuigende Campagnes

Je kunt hele mooie en responsieve e-mails versturen naar je klantenlijst waardoor je je omzet en betrokkenheid van abonnees aanzienlijk kunt verhogen. Je kunt in een paar simpele stappen een a-mailmarketingcampagne opzetten. Hier heb je geen enkele technische kennis of ervaring bij nodig.

Daarnaast kun je de campagne volledig automatiseren met autoresponders.

Autoresponder kalender
Autoresponder kalender

Autofunnels

Autofunnels laten het verkoopproces volledig automatiseren, hierdoor kun je je winst flink laten stijgen. Je hebt hier onder andere kant-en-klare marketingsjablonen voor landingspagina’s, aanmeldformulieren, e-mails, verkooppagina’s en webinars. Al deze onderwerpen hebben een prachtige funnel waardoor je meer verkoopt, meer aandacht krijgt voor een onderwerp of je klantenlijst uitbreid.

GetResponse funnel

Landingspagina’s

Meestal krijg je wel landingspagina’s bij een goed e-mailmarketing software programma, maar deze zijn niet van deze wereld, haha 😉

De landingspagina’s van GetResponse zijn ontzettend mooi en super converterend. De landingsprogramma’s maken is ook een fluitje van een cent. Je kunt namelijk door middel van een drag-and-drop programma de pagina’s maken. Dit betekent dat je de onderdelen er dus naartoe kunt slepen. Ook hier hoef je dus niks van code te weten. Geen technische kennis nodig voor het gebruik van GetResponse dus.

De pagina’s kunnen voor elk doeleinde gebruikt worden!

GetResponse landingspagina's

Andere functies

Dit waren een aantal van de belangrijkste functies van GetResponse. Zo heb je nog ontzettend veel functies die ik niet allemaal ga behandelen. Ik zet ze hieronder even op een rijtje voor je:

 • E-Commerce optie
 • Social media marketing
 • Automatische marketing
 • Webinars
 • CRM
 • Formulieren & Enquêtes
 • Lijst uitbreiden en beheren
 • Statistieken en optimalisatie
 • Ontwerpen
 • Account- en campagnebeheer
 • Integraties
 • Enterprise-oplossingen

GetResponse is echt een alles in een programma. Hiernaast heb je niks meer nodig, dat is in mijn optiek echt ideaal!

GetResponse Prijzen

Voor niks gaat de zon op, ook GetResponse kost geld.

prijzen GetResponse
Prijzen GetResponse

Zoals je ziet kun je prima beginnen met het basispakket van €13,00 euro per maand. Mocht dit niet genoeg zijn, dan kun je het altijd verhogen. Bovendien ga je echt duizenden euro’s extra verdienen als je het goed doet, dus zelfs het duurste programma is dan niet duur 😉

Via onderstaande knop kun je je gratis aanmelden bij GetResponse en de software 30 dagen gratis uitproberen! Maak gebruik van deze kans en bekijk of het wat voor je is. Ik kan je nu alvast vertellen dat je geen betere e-mailmarketing software kunt vinden.