Wat Is Enormail & En Wat Kun Je Hiermee?

Wat is Enormail? Enormail is een e-mailmarketing software programma uit Nederland. Een Nederlands bedrijf hebben is vaak fijner dan een buitenlands bedrijf. De klantenservice is een stuk beter en vaak ook sneller.

Enormail bied de kans aan om meer in contact te komen met je klanten. Zo zijn er heel veel mogelijkheden om Enormail te gebruiken. De belangrijkste zijn:

  • Product of dienst in etalage zetten
  • Aanbiedingen lanceren
  • Bezoekers in je winkel verwelkomen
  • Je klanten op de hoogte houden
  • Een cursus aanbieden
  • Bedrijfsnieuws delen
  • Acties aankondigen

Verder kun je ook gebruik maken van autoresponders. Deze zijn geweldig om op de automatische piloot geld te verdienen.

Waarom Moet Ik Voor Enormail Kiezen?

Enormail is Nederlands. Dit brengt altijd zijn voordelen mee. Het is makkelijker voor je boekhouding, want de BTW is gewoon hetzelfde. Nederlandse klantenservice is vaak voor mensen fijner en een stuk sneller. Zo kun je er nog wel een aantal opnoemen. In dit artikel lees je wat ik de beste e-mailmarketing software vind.

Prijzen Van Enormail

Natuurlijk kost Enormail wel geld, voor niks gaat de zon op! Je kunt kiezen uit 2 verschillende abonnementen.

Enormail abonnementen
Enormail abonnementen

Je moet voor jezelf bepalen hoeveel klanten je denkt te gaan bereiken. Als je een goed lopende website hebt kom je al snel over de 2500 klanten heen. Het is dan zonde als je het Sumo pakket gekozen hebt.

€50,00 euro voor een e-mailprogramma lijkt veel, maar met dit programma ga je honderden en als je het goed doet zelfs duizenden extra euro’s verdienen. Dit is het dus dik waard.

Via deze link kun je Enormail 30 dagen gratis uitproberen!

Ervaringen Enormail

Ik ben even op zoek gegaan naar ervaringen van andere mensen. Ik ben zelf erg tevreden over deze software, maar dit kan zomaar anders zijn bij andere mensen natuurlijk 😉

Gelukkig zag ik dat ik hetzelfde dacht als de andere mensen die deze software ook gebruiken. Hieronder een aantal ervaringen.

Ervaringen Enormail
Ervaringen Enormail

Ik probeer je niet over te halen, maar als je een goede e-mailmarketing software wil hebben voor alleen Nederland, dan is Enormail de beste keuze!