Wat Is De Beste E-Mailmarketing Software Van Nederland?

Wat is de beste e-mailmarketing software van Nederland? Ontzettend belangrijk om te weten als je jezelf bezig houdt met online marketing en e-mailmarketing.

Waarom Nederlandse Software?

Ik vind het persoonlijk ontzettend belangrijk dat mijn e-mailmarketing via een Nederlands bedrijf loopt. Hier zijn verschillende redenen voor:

  • Nederlandse klantenservice
  • Normale prijzen
  • Goede hosting

Welke E-mailmarketing Software Is De Beste?

Tegenwoordig zijn Amerikaanse mailingbedrijven ontzettend gegroeid en steeds beter geworden. Ik kan je dus 2 software programma’s aanraden.

Enormail is een Nederlandse software en is niks op aan te merken, bovendien is een groot voordeel van Enormail dat ze een Nederlandse klantenservice hebben die je problemen vaan na een aantal uren verholpen hebben.

Enormail

Dit heb je met GetResponse niet, die klantenservice doet er meestal iets langer over. Dit is niet zo erg, want je autoresponders blijven gewoon gestuurd worden. Verder heeft GetResponse een veel breder assortiment. Je hebt veel meer verschillende opties en kunt bijvoorbeeld prachtige opt-in pagina’s maken.

Dit is dan ook de reden dat ik van Enormail overgestapt ben naar GetResponse. Ik heb nog geen enkel probleem ervaren met deze software en heb mijn sales omhoog zien gaan sinds ik deze software gebruik.

GetResponse

Kortom: als ik antwoord moet geven op de vraag: wat is de beste e-mailmarketing software van Nederland? Dan kan ik beide programma’s aanraden, maar als je meer mogelijkheden wil dan is GetResponse beter. Bovendien kun je de eerste 30 dagen gratis proberen en zijn de maandelijkse kosten maar €15,00 euro!

Als je nu jouw gratis account via deze link aanmaakt, krijg je €25,- euro tegoed op je account.

Conclusie

Wat is de beste e-mailmarketing software van Nederland? Dat is Enormail, maar GetResponse werkt ook ontzettend goed en heeft meer opties. Dus als we de vraag anders stellen namelijk: Wat is de beste e-mailmarketing software? Dan zeg ik GetResponse.

Je moet even voor jezelf beslissen of je het erg vind om iets langer te wachten op de klantenservice. Dat is het enige minpuntje aan GetResponse.

Voor meer informatie lees ook dit artikel: Enormail review + ervaringen 2019.