Wat Is Voice Search?

Wat is voice search. Goede vraag want hier kun je heel goed je voordeel mee doen als het gaat om internetbusiness. Voice search is een technologie met de functie om gesproken zoekopdrachten op het internet te zoeken. Dit door je uiteraard door het gebruiken van je stem.

Voice search is een software dat je terug kunt vinden op smartphones, computers en veel spraakapparatuur. Het is niet meer weg te denken uit ons leven. Denk maar eens aan de woorden ‘hey google’ of ‘hey siri’ van Google en Apple. Of Alexa van Amazon.com. Op deze manier laat je je telefoon weten dat je een voice search wil doen.

In de voice search spreken mensen meestal hele zinnen in zoals: Hoeveel calorie├źn zitten er in een banaan? Hier kun je heel goed op inspelen als internetmarketeer. In plaats van losse keywords heb je namelijk long-tail-keywords. Door deze op je website te gebruiken krijg je goede gerichte bezoekers op je website.

Dus je keyword is niet banaan, maar de hele zin. Deze zin gebruik je dus meerdere keren in je artikel om zo gevonden te worden op deze long-tail-keywords.

Wat is voice search