Wat Is Een Affiliate Programma?

Veel mensen willen beginnen met affiliate marketing maar weten niet wat een affiliate marketing programma of netwerk is. Gebruik maken van een affiliate programma is key als je niet alles zelf wil doen en een goed overzicht wil houden.

Een affiliate programma zorgt voor alle betalingen van de verkoper naar jou en de uitbetaling naar jou. Meestal nemen ze hier wel een klein percentage van. Dit is het zeker waard als je ziet hoeveel tijd je bespaard.

Voorbeelden Van Affiliate Programma’s

Er zijn 3 programma’s die het meest gebruikt worden door affiliate marketeers in Nederland. Dit zijn:

Deze programma’s helpen je ook bij het vinden en opzetten van de juiste campagnes. Je vind in deze programma’s welke campagnes het goed doen en welke je dus het beste kan gaan promoten. Ook vind je hier gelijk hoeveel commissie je krijgt en kan je promotiematerialen vinden.

Voor een affiliate is het dus super belangrijk om lid te zijn van in ieder geval een van de programma’s. Elk programma is gespecialiseerd in andere producten/diensten.

De affiliate links van de producten staan ook in deze programma’s, zo is het heel makkelijk om te beginnen. De verkopers betalen de commissie uit die in je account op een van de programma’s komt te staan. Bepaal zelf wanneer je uitbetaald wordt! Je hoeft je alleen maar aan te melden en hopla, je bent affiliate marketeer!

aanmelden als affiliate bij paypro
PayPro affiliate campagnes

Zelf Succesvol Worden Als Affiliate Marketeer?

Als je zelf aan de slag wil gaan als affiliate marketeer dan wil ik je adviseren om de affiliate marketing revolutie te volgen.

In deze cursus leer je van A tot Z hoe je €250+ euro per dag kunt gaan verdienen.

Lees voor meer informatie: Affiliate Marketing Revolutie REVIEW