Affiliate Marketing

Affiliate marketing is in mijn optiek het allermooiste businessmodel dat er bestaat. Als affiliate marketeer ben je eigenlijk een tussenpersoon. Je staat tussen de koper en de verkoper in.

Als een koper via jouw unieke affiliate link een product koopt bij de verkoper, dan krijg jij hier commissie over uitgekeerd. In dit voorbeeld gaat het om PPS (Pay Per Sale). Dit is veruit het meest gebruikte en meest lucratieve model van affiliate marketing.

Je kan ook op andere manieren betaalt worden met affiliate marketing. Dit is via PPC, PPL,of via PPV.

Je kunt op verschillende manieren geld gaan verdienen met affiliate marketing. Denk aan het schrijven van blogs waar je affiliate linkjes in plaats, het maken van YouTube video’s, social media en e-mailmarketing.

Het beste is natuurlijk om dit allemaal te combineren en echt een merk te gaan bouwen van jouw business. Zo bouw je een automatische geldmachine op waar je voor langere tijd veel geld mee gaat verdienen.

Ik geef elke week een gratis affiliate marketing training, het lijkt me tof als ik je bij een van de volgende trainingen zie 😉 Hier leg ik namelijk dit hele principe duidelijk uit voor je.

Wil je nu meer weten over affiliate marketing, navigeer dan via onderstaande knoppen door de affiliate marketing kennisbank!

wat-is-affiliate-marketing

Kennisbank Artikelen:

Gerelateerde Artikelen: