november 28, 2020

Review: In 10 Stappen Succesvol Beleggen Pakket [Harm van Wijk]

by Jaco

Harm van Wijk is geen onbekende naam in de financiële wereld en de wereld van het beleggen. Al vele jaren helpt Harm om mensen zoals jij en ik te helpen met beginnen met beleggen in aandelen en opties.

Dit doet hij al tijden met de Trading Navigator Methode, zijn volledige training met software omtrent het beleggen in aandelen en opties. Tegenwoordig is er een nieuwe variant beschikbaar waar je aanzienlijk minder geld voor betaalt.

Dit is het ''In 10 stappen succesvol beleggen boek + pakket''. Ik was vooral benieuwd of je hier ook goed mee uit de voeten kunt als je als volledige leek wil leren beleggen in aandelen.

Dat is ook waarom ik deze In 10 Stappen Succesvol Beleggen boek + pakket review schrijf; om jou exact te kunnen vertellen of dit waar voor je geld is of dat je wellicht beter direct met de 'hoofdcursus' kan beginnen.

Ik moet zeggen dat ik dit uiteindelijk een behoorlijk interessant concept vind. Benieuwd wat mijn ervaringen met het pakket zijn en wat ik allemaal ontdekt heb tijdens het volgen van deze training en het lezen van het boek?

1.0 In 10 Stappen Succesvol Beleggen Pakket review samenvatting

Review: In 10 stappen succesvol beleggen pakket

Gebruik: in 10 stappen succesvol leren beleggen

Effectiviteit

Je leert aan de hand van 10 stappen hoe je kan beleggen.

Prijs

Goedkope prijs in verhouding met wat je krijgt.

Gebruiksvriendelijkheid

Mooie cursusomgeving en een duidelijk geschreven boek.

Klantenservice

Reageert op werkdagen vaak al binnen het uur.

Pluspunten

 • De informatie is kwalitatief erg goed
 • 10 stappenplan om te starten met beleggen
 • Met audioboek & e-book
 • Inclusief een goede online training
 • + extra opnames van interviews met experts
 • Belachelijk lage prijs en goede garantie

Minpunten

 • Net niet genoeg voor de volledige leek

Samenvatting: Het in 10 stappen succesvol beleggen boek en de training zijn ontzettend goed. Er zit veel overlap, maar je leert zo wel heel sterk welke 10 stappen je moet doorlopen om succesvolle beleggingen te doen. Dit aan de hand van advies van een van de grootste experts van Nederland: Harm van Wijk.

De training is mooi opgezet en de informatie is kwalitatief goed. Echter acht ik het boek en de training niet voldoende voor de volledige leek die nog nooit iets met beleggen gedaan heeft. Het is een goed begin, maar om het echt goed te leren adviseer ik toch de Trading Navigator Methode te volgen. Je kan starten met deze training en later besluiten om TNM te kopen, maar als je sowieso wilt gaan beleggen in aandelen dan adviseer ik je om direct aan de slag te gaan met de volledige training van Harm!

2.0 Het ziet er allemaal spannender uit dan het is...

Als je nieuw bent in de wondere wereld van het beleggen dan kan het allemaal behoorlijk spannend zijn. Althans; het schrok mij aan het begin behoorlijk af.

Je ziet allerlei grafieken en tabellen, hoort rare en moeilijke termen en denkt dat deze wereld eigenlijk alleen maar iets is voor de echte expert beleggers. De mensen die jaren gestudeerd hebben in dit vak en die hier enorm veel ervaring mee hebben.

Dat is voor mij de reden geweest waarom ik nooit begon met beleggen. Ik wist wel dat het ontzettend belangrijk was om het geld voor mij aan het werk te zetten in plaats van andersom, alleen wist ik nooit hoe.

Op je spaarrekening word je geld alleen maar minder waard dankzij inflatie dus je moet wel. En wat is er beter dan geld aan het werk zetten om nog meer geld te maken? Klinkt als magie toch? Dat is het ook stiekem wel een beetje, mits je het goed aanpakt.

Ik ben daardoor op zoek gegaan naar een training om te leren beleggen. Na lang zoeken heb ik toen besloten om de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk te gaan volgen. Dankzij deze training ben ik nu 'succesvol belegger' geworden.

Harm geeft overigens ook zo af en toe een gratis training over beleggen. Hier kun je je gratis aanmelden voor de eerst volgende training die gegeven wordt. Een absolute aanrader als je interesse hebt in beleggen.

Een van zijn nieuwste producten is het ''in 10 stappen succesvol beleggen pakket''. Daar ga ik in deze review eens een stuk dieper op in voor jou. Dit product is namelijk 20x zo goedkoop, maar doet dat ook te niet aan de kwaliteit ervan? Je ontdekt het allemaal!

3.0 Is een leren beleggen training/boek wel iets voor mij?

Laat ik eerst nog even duidelijk maken voor wie dit soort producten zijn. Er zijn namelijk genoeg mensen die denken dat ze er al zijn om het moment dat ze een training aanschaffen. Dit is serieus, ik maak echt geen grapje.

Ze kopen een training en verwachten vervolgens gouden bergen. Heb ik nieuws voor je: dat gaat niet gebeuren helaas!

Trainingen zijn tools die JIJ moet gebruiken om succesvol te worden en in dit geval is dat dus om succesvol belegger te worden. Je zal de training moet volgen en ook vooral direct moeten gaan toepassen.

Hierdoor ga je leren, fouten maken en hier nog meer van leren. Alleen op deze manier ga je het spelletje begrijpen. Je zal ook echt niet de eerste en beste keer succes behalen. Als dit wel zo is, dan ben je een geluksvogel.

De sleutel zit hem hier in het volhouden en doorzettingsvermogen hebben. Weet je van jezelf dat je dit mist? Dan kun je beter niet gaan beleggen en gewoon je centjes veilig op de bank laten staan.

Heb je wel doorzettingsvermogen en wil je dat jouw geld, geld gaat verdienen voor jou? Wil je dat jouw geld gaat compounden en dat je een enorm portfolio op gaat bouwen? Dan acht ik een training als deze absoluut geschikt voor jou. 

Lees dan direct verder in mijn ''in 10 stappen succesvol beleggen pakket'' review!

4.0 Ik ontdekte het ''In 10 Stappen Succesvol Beleggen Pakket''

Ik ontdekte ergens een aantal weken geleden het ''in 10 stappen succesvol beleggen pakket''. Ik wist al van het fysieke boek, maar nu is dit ook in combinatie met een online training en wat extra bonussen. De lage prijs zorgde ervoor dat mijn interesse gewekt was.

Ik ben namelijk wel eens benieuwd hoeveel waarde Harm van Wijk biedt voor zo'n bizar koopje. Dus ik heb het pakket aangeschaft, ben het boek gaan lezen en tegelijkertijd de cursus gaan volgen.

Hieronder ontdek je mijn ervaringen met dit pakket en lees je wat je allemaal kan verwachten op het moment dat je besluit om dit volledige pakket aan te schaffen.

4.1 Het boek ''in 10 stappen succesvol beleggen''

Het begint allemaal met het gratis PDF e-book dat je kunt downloaden. Vervolgens kun je besluiten om het daadwerkelijke product te kopen. Als je dit doet dan ontvang je een aantal producten.

Het eerste is het fysieke boek ''in 10 stappen succesvol beleggen''. Dus ja, deze krijg je door de brievenbus! Maar als je direct aan de slag wil gaan dan kun je ook het e-book lezen of het luisterboek luisteren. Deze krijg je namelijk allemaal direct na de betaling toegestuurd.

Het boek is, heel verrassend, verdeeld over 10 verschillende stappen. Aan de hand van deze 10 stappen word je bij de hand genomen door Harm en begeleid hij je door het proces van beleggen in aandelen.

Het is een goed boek waar Harm duidelijk veel tijd en moeite ingestopt heeft. Wat ik ook erg sterk vind, is dat er goede ondersteunende illustraties in het boek staan.

Hierdoor snap je sneller wat Harm daadwerkelijk bedoelt als hij iets schrijft. Dit is iets wat ik toch echt wel mis bij veel fysieke boeken. Een goed voorbeeld is de Laptop Lifestyle, een boek over online ondernemen zonder illustraties. Dit leest voor geen meter weg.

Ik vind het alleen wel altijd lastig om informatie vanuit een boek om te zetten naar de praktijk. Het is toch heel erg zwart op wit. Zie dan nog maar eens toe te passen wat je gelezen hebt.

Juist daarom denk ik dat het een enorm voordeel is dat je er nu een online training bij krijgt. Dankzij die training zie je ook wat Harm doet en hoe alles in zijn werk gaat. Je krijgt ineens een hele hoop 'aha!' momentjes.

4.2 De online training ''in 10 stappen succesvol beleggen''

Ik adviseer je om eerst het boek eens volledig te lezen. Daarna de cursus volgen zorgt voor een ontzettend goede beeldvorming. Denk aan het eerst lezen van een boek en daarna het kijken van de film over dit boek.

Waar bestaat de training uit? Dit zal je vast niet verrassen; de training bestaat uit 10 stappen! Deze 10 stappen zijn:

 1. Doelen
 2. Mindset
 3. Vergroot je kennis
 4. Kies een kansrijke markt
 5. Filter kansrijke aandelen
 6. Selecteer het instrument
 7. Kies de juiste strategie
 8. Gebruik moneymanagement
 9. Bepaal vooraf wanneer verkopen
 10. Registreer en evalueer

Hieronder even kort de inhoud van de modules en mijn ervaringen hiermee. 

4.2.1 E-book, audioboek en extra e-book

De eerste 2 modules bestaan uit het e-book en het audioboek. Dus als je niet kunt wachten tot het fysieke boek binnen is, dan kun je al direct beginnen met lezen of luisteren door naar de eerste module te gaan.

Wat je ook nog krijgt is een extra e-book ''30 aandelen in 5 minuten''. Leuk extra boek waarin je een methode van Harm leert over hoe je snel en efficiënt succesvolle aandelen kunt selecteren.

4.2.2 doelen en mindset

In de volgende 2 modules ga je werken aan je doelen. Je gaat ervoor zorgen dat je exact weet wat je wil om zo hier je plan op af te stellen en om elke dag te weten waarvoor je het doet.

De juiste mindset speelt hier, net als bij elk ander aspect van je leven, ook een grote rol. Zonder de juiste mindset ga je simpelweg geen succes bereiken. Van Wijk zit inmiddels al tientallen jaren in deze wereld en weet exact wat voor mindset je moet hebben ook succesvol belegger te worden.

Hij neemt je in deze video's mee.

4.2.3 vergroot je kennis, kies een kansrijke markt, filter kansrijke aandelen

Vervolgens ga je een hoop meer leren over de aandelenmarkt en de wereld van beleggen. Zo neemt Harm je bij de hand en ga je samen op zoek naar een kansrijke markt.

Als je deze markt eenmaal gevonden hebt, dan ga je door met het filteren van aandelen om zo de meest kansrijke aandelen voor jou te vinden. Hier werk je dus aan het fundament van de beleggingen die je straks gaat doen.

Goede modules, maar Harm blijft wel wat aan de oppervlakte. Op zich logisch, aangezien deze training er 'extra' bij is. Meld je eens aan voor het gratis beleggen webinar als je sowieso wat meer wil leren over deze wereld.

4.3.4 selecteer het instrument, kies de juiste strategie

Het kiezen van het juiste instrument in combinatie met een goede strategie kan al zorgen voor een groot deel van jouw succes in het beleggen. Het is daarom zaak dat je goed leert wanneer je wat gebruikt en hoe je dit toe moet passen.

Harm legt alles stap-voor-stap uit. De online training in combinatie met het boek leert erg lekker.

4.3.5 gebruik money management, bepaal vooraf wanneer verkopen, registreer en evalueer

De laatste 3 modules gaan over het goed beheren van het geld, het bepalen wanneer je gaat verkopen en uiteindelijk ook het registreren en, heel belangrijk, evalueren van de beleggingen die je gedaan hebt.

Money management kan wellicht wat lastig zijn voor de beginner, maar het is wel extreem waardevol. Wat ik hier goed aan vind is dat Harm niet alleen aandacht besteed aan het kopen, maar ook het verkopen van posities en wanneer je dit dan doet.

Uiteraard is het evalueren ook erg belangrijk om te zien wat er goed en minder goed ging. Hier leer je van en daardoor zal je volgende belegging weer beter gaan.

4.3 Opnames van interviews met experts over succesvol beleggen

Als 'extraatje' krijg je ook nog een reeks met videopnames. Op deze opnames zie je Harm van Wijk steeds met een andere beleggingsexpert praten. Het zijn interviews met de grootste experts van Nederland.

Hier kun je ontzettend veel van leren. Leuke extra die je ook bij aanschaf krijgt!

harm-van-wijk-interview-in-10-stappen-succesvol-beleggen (1)
harm-van-wijk-interview-in-10-stappen-succesvol-beleggen.-2 (1)
harm-van-wijk-interview-in-10-stappen-succesvol-beleggen.-3 (1)

5.0 In 10 stappen succesvol beleggen boek + pakket ervaringen

Harm van Wijk is al tientallen jaren een grote naam op het gebied van beleggen mede dankzij zijn website 'beleggen.com'. Vanuit deze website verkoopt hij al ontzettend lang trainingen en helpt hij mensen om succesvol te beleggen.

Ervaringen zijn er genoeg. Hieronder wat toffe ervaringen met het 'in 10 stappen succesvol beleggen pakket' in het specifiek. Ik heb zowel ervaringen van andere kopers gevonden, maar ook van experts.

5.1 Ervaringen van andere kopers van het pakket

Hieronder vind je een aantal ervaringen van andere kopers. Dit zijn volledige leken, zoals Sanne van Paassen (wereldkampioen veldrijden), maar ook experts zoals Dick Albers.

Lees de ervaringen met 'in 10 stappen succesvol beleggen' eens rustig door:

in-10-stappen-succesvol-bellegen-pakket-ervaringen-sanne
in-10-stappen-succesvol-bellegen-pakket-ervaringen-1
in-10-stappen-succesvol-bellegen-pakket-ervaringen-dick

5.2 Ervaringen van andere expert beleggers

Andere grote beleggingsexperts hebben het boek en de training ook gevolgd en zijn allen bijzonder positief. Hieronder vind je verschillende ervaringen terug van allerlei experts:

in-10-stappen-succesvol-bellegen-pakket-ervaringen-tom
in-10-stappen-succesvol-bellegen-pakket-ervaringen-jordy

6.0 Is er ook een alternatief beschikbaar?

Als je goed opgelet bent dan heb je gemerkt dat ik het allemaal wel wat aan de magere kant vind. En dat is ook logisch, want je betaalt nog geen 5 tientjes.

Het is een goede basistraining, waarin je een goed fundament legt. Vanuit hier kun je jezelf verder gaan ontwikkelen als belegger. Echt krijg ik wel vaak de vraag: is er ook een alternatief?

En die is er zeker.

6.1 Trading Navigator Methode

Je hebt namelijk de Trading Navigator Methode. Dit is ook een cursus van Harm van Wijk, maar dan een ontzettend uitgebreide cursus waarin werkelijk alles aan bod komt.

Het is een videotraining die ondersteund is met vele PDF bestanden. Daarnaast krijg je hier ook de Trading Navigator Methode Software bij. Met deze software kun je stop/loss instellen.

Hierdoor krijg je alerts bij bepaalde waardes en kan je zorgen voor minimaal verlies en maximale winst. Als je echt serieus wil leren beleggen dan adviseer ik je om die training direct te kopen. Lees mijn Trading Navigator Methode review eens voor meer informatie en mijn ervaring.

Ben je echter nog niet zeker en wil je eerst eens oriënteren dan zou ik zeggen: kies zeker voor het 'in 10 stappen succesvol beleggen pakket'!

trading-navigator-methode-pakket

7.0 In 10 stappen succesvol beleggen review conclusie

Het ''in 10 stappen succesvol beleggen pakket'' is wat mij betreft een goede instapcursus voor de gene die nog twijfelen of ze willen starten met beleggen en hier meer over willen leren. Je krijgt de volledige basis aangeleerd en kan vanuit deze basis gaan starten met beleggen.

Het boek leest lekker weg en in combinatie met de training die hier naadloos op aansluit is het een bijzonder goed punt om te beginnen. Niet alleen beginners hebben hier wat aan, maar ook de ervaren belegger leert hier nog wat dingen door.

Voor die paar tientjes kan je een training als deze echt niet laten schieten. Dat is ook waarom ik het een absolute aanrader vind!

in-10-stappen-succesvol-bellegen-pakket-review (1)

7.1 Voor- & nadelen van het pakket

 • Goed en makkelijk weg te lezen boek
 • Hoge kwaliteit videotraining
 • Stappenplan om te starten met beleggen in aandelen
 • Een echte expert onder de sneltoets
 • Toffe en enorm waardevolle extra's
 • Ontzettend goedkoop
 • Goede garantieregeling
 • Niet heel uitgebreid

7.2 Prijs van het in 10 stappen succesvol beleggen pakket

Waar je normaal honderden of duizenden euro's voor een training moet betalen, betaal je hier momenteel nog niet eens 5 tientjes voor. Normaliter kost dit pakket €434,44, maar nu betaal je tijdelijk een kleine €47,-.

Waarom dit pakket zo goedkoop is durf ik niet te zeggen. Het kan komen, omdat het nog vrij nieuw is en bekendheid op wil bouwen. Goede kans dat het pakket wel weer naar de originele prijs gaat.

7.3 Krijg ik ook garantie?

Absoluut! Harm en zijn team zijn zo overtuigd van dit pakket en de werking ervan dat ze een 30 dagen 100% niet-goed-geld-terug garantie ingesteld hebben. Dit betekent dus dat je het volledige pakket risicovrij 30 dagen uit kunt proberen!

In 10 stappen succesvol beleggen pakket

9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

9.5/10

Support

9.5/10

Gemak

9.0/10
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}