november 25, 2019

High Ticket Dropshipping: De Beste Niches, Producten & Strategieën!

by Jaco

Het originele dropshipping businessmodel is om veel producten die weinig kosten te verkopen. Veel producten met weinig winstmarge. Bij high ticket dropshipping is dit net even andersom.

De focus ligt hier op weinig producten verkopen met een hele hoge winstmarge.

Om high ticket dropshipping producten succesvol te verkopen heb je eigenlijk maar drie dingen nodig.

Een goede niche, een goed product en een goede strategie.

Ik heb een lijst gemaakt met de beste high ticket dropshipping producten van dit moment. Daarnaast geef ik je tips over hoe je succesvolle high ticket dropshipping verkopen krijgt.

Wat Is Een High Ticket Dropshipping Product?

Er is geen standaard vastgesteld voor een high ticket dropshipping product. Vaak noemen we een product dat duurder is dan €1.000,- euro een high ticket product.

Dit is best wel hoog voor een dropshipper. Er zijn namelijk niet zo veel spullen die je kunt dropshippen voor deze prijs.

In dit artikel gaan we dus kijken naar producten die €500+ euro kosten. Dit is nog steeds een stuk meer als 'normale' dropshipping producten.

Je wil gaan zoeken naar producten waar je minimaal €150+ euro winst op kunt maken. We gaan bij high ticket dropshipping producten dan ook uit van 35-40% winstmarge op een product.

Lees ook: High-Ticket Dropship Academy Review!

Hoe Vind Je High Ticket Dropshipping Producten?

De belangrijkste beslissing die je gaat maken is het bepalen van welk product je gaat verkopen. Sommige high ticket producten zijn veel makkelijker te verkopen dan andere.

Ik heb een lijst samengesteld waar een aantal van de beste high ticket dropshipping categorieën op staan. Zo kun je met een vliegende start beginnen met je product research.

Daarnaast heb je ook wat voorbeelden van high ticket producten en wat marketing strategieën.

Lees ook: in 8 stappen met high ticket dropshipping beginnen!

Zoek Op Prijs

Het vinden van high ticket dropshipping producten is relatief makkelijk. De meeste dropshipping leveranciers hebben een filter op de site waarbij je producten kan filteren op prijs.

Kies simpelweg de prijs range die je wil en begin met het zoeken naar beschikbare producten waarvan je verzekerd bent dat ze verkopen.

Een advies is om te zoeken naar minder populaire producten. Dat betekent namelijk ook dat je een stuk minder concurrentie hebt. Dit betekent meer verkopen voor jou 😉

Zoek Op Prijs

Hier kun je dus zelf invullen vanaf €500,- tot €1.000,- bijvoorbeeld. Daarna ga je producten uitzoeken die in beeld verschijnen.

De Beste High Ticket Product Categorieën

Als je high ticket dropshipping producten gaat kiezen, kan het handig zijn om te weten welke producten mensen al kopen op het internet.

Goed nieuws dat ik je kan vertellen is dat online aankopen doen de standaard norm aan het worden is. Steeds meer en meer klanten laten zien dat ze bereid zijn om grote dure aankopen te doen via het internet.

Als je al bezig bent met dropshipping en dus al een winkel hebt, probeer dan eens op zoek te gaan naar high ticket producten die binnen je shop passen.

Als je een nieuwe dropshipper bent en op zoek bent naar high ticket dropshipping producten om te verkopen, check dan de lijst hieronder met de meest populaire high ticket dropshipping producten.

De Beste High Ticket Dropshipping Product Categorieën

 • Fietsen, elektrische fietsen & fietsendragers
 • Meubels & andere producten voor in huis
 • Camera's & accessoires
 • Thuis bioscoop spullen
 • Horloges & sieraden
 • Huishoudelijke apparaten
 • Auto onderdelen en accessoires
 • Elektrisch gereedschap
 • Kunst
 • Drones

Is High Ticket Dropshipping Een Goed Idee?

Een feit die je niet kunt ontwijken is dat hoog geprijsde producten moeilijker te verkopen zijn dan laag geprijsde producten. Dit is zo bij alle producten in elke business, niet alleen bij dropshipping.

Maar, daarentegen zijn de winstmarges op high ticket producten een stuk hoger. Wat betekent dat je een groter budget hebt om te adverteren en voor andere marketing campagnes.

Net zoals bij elk product moet je eerst product onderzoek gaan doen. Je moet ervoor zorgen dat het verkoop volume, de marketing kosten, en de winstmarges gebalanceerd zijn en resulteert in winst.

Ik wil je adviseren om zowel high ticket als low ticket producten in je store te verkopen. Zo balanceer je het goed en is er voor iedereen wel iets wat ze kunnen veroorloven.

Het probleem met alleen high ticket producten kan zijn dat je heel onregelmatig een verkoop maakt. Dit maakt het heel lastig om in te schatten wat je ongeveer gaat verdienen en om dit geld ook weer te gaan gebruiken voor andere doeleinden.

Als je hiernaast ook low ticket producten verkoopt die wel consistent elke dag verkopen genereren, dan heb je in ieder geval een stroom aan inkomen.

Als je dan ook nog een paar high ticket verkopen draait dan gaan je inkomsten echt door het dak heen.

Hoe Verkoop Je High Ticket Producten?

Er zijn meerdere strategieën die je kunt hanteren bij het verkopen van high ticket producten. Ik laat je een paar product voorbeelden zien en hoe je de markt goed kunt targetten.

Focus Op Behoeftes & Target De Mensen Die Ze Nodig Hebben

Als je een product kunt vinden dat een groep mensen nodig heeft en deze groep ook target, dan kun je consistent hoge verkopen maken.

Thuis gezondheidsproducten kunnen hier een goede kans zijn. Je kunt op forums gaan lezen wat mensen nodig hebben, YouTube reacties gaan lezen en overal waar de targetgroep actief is en over hun problemen praat.

Door het snappen van wat de consumenten nodig hebben en het uitleggen van jouw product en waarom dat hun problemen gaat oplossen in hun eigen taal ben je al een grote stap dichterbij verkopen.

Met 'in hun eigen taal' bedoel ik woorden gebruiken die zij ook gebruiken en dingen weten die je alleen kunt weten als je geïnteresseerd bent in een bepaald onderwerp.

Je kunt Facebook heel goed gebruiken om gericht advertenties te maken en groepen te targetten. Daarnaast kun je ook een product review maken op YouTube om zo de interesse in je product te verhogen.

Hulp bij het opstarten van je high ticket dropshipping business? Volg dan de gratis training eens of meld je direct aan voor de high ticket dropship academy!

High Ticket Dropshipping Apparaat dat slaap apneu tegen gaat
Apparaat dat slaap apneu tegen gaat (€854,32)

Met dit apparaat kun je dus naar forums of community's gaan waar mensen samenkomen en het hebben over slaap apneu, slaapproblemen etc.

Vind Dure Hobby's

Sommige mensen zijn bereid om veel geld te besteden aan hobby's die ze echt heel graag doen.

Probeer eens te zoeken door hobby's die vaak geassocieerd worden met dure producten en zoek hier dropship producten bij.

Racefietsen, gitaar spelen, duiken, model treinen, skiërs, auto's enz. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Dit werkt echter vaak als je zelf ook echt gepassioneerd bent en veel weet over deze specifieke hobby. Gepassioneerde hobbyisten spreken vaan in hun eigen taal, dus hoe meer je zelf in de wereld zit, hoe geloofwaardiger je zult overkomen.

High Ticket Dropshipping racefiets
Racefietsen is een dure hobby

Vind Trends

Een trend product vinden kan heel lucratief zijn, maar dit vereist wel dat je heel veel weet en op de hoogte bent van alle trends binnen een bepaalde groep.

Ook deze manier vergt dus dat je echt volledig in deze markt zit en dagelijks bezig bent met deze markt en producten. Als je niet goed oplet zul je al snel te laat zijn voor het feestje.

Spendeer wat tijd aan het lezen van niche forums en houd een oogje op de onderwerpen waar mensen over praten. Als je mekt dat er een product of behoefte ontstaat naar een bepaald iets, ga dan research doen naar de mogelijkheden.

Google Trends is bijvoorbeeld een hele goede manier om te checken of meer mensen interesse hebben in een bepaald product of onderwerp.

Daarnaast kun je social media in de gaten houden en op websites als bol.com kijken welke producten gewild zijn.

High Ticket Dropshipping elektrische kinderwagen

Hoe Moet Je Starten Met High Ticket Dropshipping?

Het starten van een high ticket dropshipping store kan heel lastig zijn als je nog nooit hebt gedropshipt. Om dit dan goed te leren adviseer ik je om hetzelfde te doen als ik gedaan heb.

Namelijk het volgen van een dropshipping cursus. In plaats van zelf maanden lang proberen en falen heb je nu binnen 30 dagen een winstgevende dropshipping store.

Dit scheelt ontzettend veel tijd en je leert het direct goed.

''Een investering in jezelf is de beste investering die je kunt doen''

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Bedankt voor je nuttige reactie! Dit artikel is volledig zelfgeschreven, plagiaat of kopieën rankt namelijk niet in Google. Dus het heeft voor mij geen enkele zin om content over te nemen. Aangezien je dit soort aantijgingen doet, gebaseerd op niks, zie ik graag een link van het artikel dat ik ‘regelrecht gekopieerd’ zou hebben.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}