september 21, 2020

High-Ticket Dropship Academy Review + Ervaring [Joshua Kaats 2020]

by Jaco

In deze High-Ticket Dropship Academy review ga ik dieper in op de gloednieuwe cursus van Joshua Kaats.

Al maanden schrijf ik artikelen over high-ticket dropshipping en niet zonder reden. Het is de bedoeling om hier mensen mee verder te helpen, want feit is; high-ticket dropshipping is niet heel veel anders als normaal dropshippen.

Het blijft een specifieke vorm van e-commerce en dat is dus dropshipping.

De vraag die daardoor bij mij vooral door mijn hoofd spookten was: is dit niet simpelweg gewoon een nieuw verdienmodel voor Joshua Kaats?

Hij adverteert tegenwoordig ook alleen nog maar voor de High-Ticket Dropship Academy... Dus ik ben volledig uit gaan zoeken hoe het zit!

Naast de Dropship Academy zelf heb ik de High-Ticket Dropship Academy aangeschaft. In deze review lees je mijn ongezouten mening en ontdek je in ieder geval:

 • Mijn ervaring met de High-Ticket Dropship Academy
 • Waarom High-Ticket dropshipping beter zou zijn dan het normale dropshippen
 • De inhoud van de cursus en mijn mening hier over
 • Ervaring met Joshua Kaats & Sven Jansen

Daarnaast deed ik nog wat interessante ontdekkingen... Wat dit is ontdek je in deze High-Ticket Dropship Academy review!

Tip: Sinds kort kun je je ook aanmelden voor het exclusieve (gratis) high-ticket dropshipping webinar, aanrader!

Inhoudsopgave


High-Ticket Dropship Academy Review [VIDEO]

Mijn High-Ticket Dropship Academy review video komt er binnenkort aan. Even geduld ;-)!

Waarom zou je kiezen voor High-Ticket dropshipping?

Er zijn verschillende redenen waarom ondernemers liever kiezen voor high-ticket dropshipping. Hieronder een aantal redenen waarom ik een grotere fan van high-ticket dropshipping in plaats van normale dropshipping ben.

Deze manier van dropshippen is veel ethischer 

Het normale dropshipping is gebaseerd op het producten in China heel goedkoop inkopen en hier via je eigen webshop duurder verkopen. Vaak letten dropshippers niet op de kwaliteit, waardoor je de klanten nooit meer terugziet.

Met high-ticket dropshipping ga je high-ticket producten dropshippen. Dit zijn duurdere luxe producten. Denk hierbij aan producten van minimaal €200,- euro. Hoe duurder de producten, hoe hoger jouw winstmarge per verkoop is.

Je werkt met dit model ook met Nederlandse leveranciers. Dit zorgt voor super goede kwaliteit van je producten en brengt nog wat andere voordelen met zich mee.

Extreem korte levertijden

Zo zorgen de Nederlandse leveranciers ervoor dat het product binnen 1 dag al in huis is. Dit is wel even wat anders als de 30 dagen van het 'low-ticket dropshipping'.

Nu hebben de jongens van de Ecomtrics Dropshipping cursus een methode ontwikkeld om de producten vanuit China met een levertijd van 3-7 werkdagen te leveren. Dit is nog wel te doen, maar ook niet geweldig. En bovendien blijven dit de low-ticket producten.

Veel minder klantenservice

Verkoop je duurdere producten, dan verkoop je logischerwijs ook minder. Dit resulteert in een super rustige klantenservice.

Waar je bij het traditionele dropshipping soms 100 mailtjes per dag hebt, heb je er met high-ticket dropshipping meestal niet meer dan 5.

Dit scheelt werk en eventuele kosten om iemand in te huren voor de klantenservice.

Minder klanten meer winst

En je hebt natuurlijk minder klanten nodig om een goede winst te behalen. Je verkoopt minder producten, dus heb je minder klanten. 

Maar de producten en klanten hebben wel een veel hogere waarden vergeleken met normale dropshipping klanten. Je pakt geen euro's winst per product, maar tientjes en vaak zelfs honderden.

Joshua Kaats & Sven Jansen

Joshua Kaats is een bewezen dropshipper die maandelijks tonnen verdient met de methodes die hij in over brengt aan de leden van zijn cursus.

Waar er vroeger nog wel eens een discussie ontstond over 'oplichting', omdat het toen nog allemaal nieuw was, word deze vraag nooit meer gesteld.

De resultaten van de studenten uit de normale DSA en de HTDSA spreken boekdelen. 

Sven Jansen is al tijden de rechterhand van Joshua en tevens ook businesspartner. Zij zijn beide eigenaren van de HTDSA en dus absoluut ware dropshipping experts!

Tip: volg de gratis training

Als je de gratis training nog niet gevolgd hebt dan adviseer ik je om je hier even voor aan te melden. Verwacht niet dat je hiermee je high-ticket dropshipping business op kunt gaan zetten, verre van dat.

Een training als deze is er om jou over te halen, en dat is prima. Zo werkt marketing eenmaal. Maar jij kunt deze training ook in je voordeel gebruiken.

Je krijgt namelijk een goed beeld van Joshua, Sven en wat je kan gaan verwachten van de cursus. Dit kun je mee laten wegen in je besluit om de HTDSA aan te schaffen of niet.

Dus meld je even aan voor de training, kost je niks en is alleen maar in jouw voordeel!

Dit viel mij direct op in de e-learning omgeving van de HTDSA

Het e-learning platform is gebouwd in Huddle software. Hier is ook de Dropship Academy in gebouwd en dit werkt in mijn optiek erg lekker en vooral overzichtelijk. Hierdoor wist ik direct hoe het platform werkten.

Wat mij echter direct opviel aan de content zelf was dat het nog niet helemaal af is. De HTDSA zelf is volledig compleet, maar de bonus modules zijn er nog niet allemaal.

Ik heb mij laten vertellen dat dit vol in ontwikkeling is en er zeer binnenkort aankomt. Dit betreft de volgende bonus modules:

 • Google Shopping
 • Google Basics
 • Google Text Ads
 • Google SEO

En hier heb je ook direct een van de grootste verschillen te pakken tussen het traditionele dropshipping en high-ticket. Je gaat niet werken met interruptiemarketing, zoals Facebook & Instagram ads, maar met Google Ads.

Uit onderzoek is gebleken dat dit 4x zo effectief is. Dat komt doordat mensen op social media niet zitten te wachten op jouw advertenties en bijna nooit iets kopen.

Op Google zijn de bezoekers zelf op zoek gegaan naar het onderwerp waar je op adverteert. De kans op conversie is hierdoor vele malen hoger.

Klein stukje WebPsychologie wat ik erg interessant vind, dit heeft namelijk te maken met dat de bezoeker denkt dat zij de controle heeft ;-).

Hier ga je uitgebreid mee aan de slag in de cursus zelf.

high-ticket-dropship-academy-homepagepaint

Er is redelijk wat overlap met de Dropship Academy

Verder viel mij aan de start van de cursus op dat er veel overlap met de Dropship Academy is. Hier stoorde ik mij eerst aan, maar uiteindelijk dacht ik; dit is logisch Corné.

Niet iedereen heeft ook de Dropship Academy gevolgd namelijk! Dus ook de volledige leek moet weten waar hij mee begint en moet eerst nog de hele basis aanleren.

Als ervaren dropshipper zal het dus niet heel interessant zijn om het begin te volgen, maar toch adviseer ik dit wel. Hier en daar zijn er echt wel wat verschillen te noemen.

Als beginner is het een bom van kwalitatief goede informatie die je ook direct toe kan gaan passen!

Ik mis een mindset module...

Wat ik erg jammer vind, is dat ik een mindset module mis! Ik vind mindset echt een van de belangrijkste aspecten als het aankomt op succes.

Als je de DSA gekocht hebt dan heb je wel een mindset module. Het is een gemis dus hopelijk voegt Joshua Kaats deze nog toe aan deze cursus. Onthoud dat de cursus gloednieuw is en eigenlijk nog niet beschikbaar is voor het grote publiek.

Maar omdat ik weet hoe belangrijk het is om aan je mindset te gaan sleutelen, krijg je van mij een GRATIS mindset cursus cadeau!

Aan het einde van deze high-ticket dropship academy review lees je hier meer over!

''Mindset is everything''

UPDATE 2021: Mindset module toegevoegd!

Er is een volledig nieuwe mindset module toegevoegd aan de High Ticket Dropship Academy. Deze review houd ik graag up-to-date dus bij deze even een update vanuit mijn kant.

Het betreft ''De Succesformule: creëer een 100k mindset''. Voor de mensen onder ons die dit bekend vinden klinken; dat klopt. Het is de mindset module van de normale Dropship Academy. Dit maakt natuurlijk verder niks uit voor nieuwe leden, aangezien zij deze nog niet gezien hebben!

Dit is in mijn optiek een steengoede mindset module. Ik had het echter wel tof gevonden als zij wat nieuwe video's toegevoegd hadden. Nogmaals; nieuwe leden zullen hier niks van merken. Maar mensen die de Dropship Academy gevolgd hebben, hebben hier praktisch gezien niks aan.

mindset-module-htdsa-toegevoegd

De High-Ticket Dropship Academy is ENORM uitgebreid

En als laatste valt het ook direct op dat de High-Ticket Dropship Academy echt enorm uitgebreid is. Dit was ik gewend met de Dropship Academy en deze lijn trekken ze dus goed door.

De HTDSA cursus zelf bestaat uit 18 modules met 122 lessen. En dan heb je daarnaast ook alle andere (bonus) modules nog. Hier vertel ik je straks wat meer over!

Laten we eerst even inzoomen op de cursus zelf.

De High-Ticket Dropship Academy zelf

Hieronder lees je mijn ervaring met de 8 modules van de High-Ticket Dropship Academy. Niet alles vind ik even waardevol, maar dat vind je allemaal terug.

Welkomstwoord + Introductie

Het is altijd fijn om te weten wat je kunt gaan verwachten, wie de makers van de cursus zijn en waarom ze doen wat ze doen. Dat is waarom Sven Jansen & Joshua Kaats zichzelf voorstellen en een uitleg over de cursus geven.

Kaats gaat daarnaast nog wat meer vertellen over de voor- en nadelen van high-ticket dropshipping tegenover het traditionele dropshipping. Ik vind dat Joshua normaal erg overdreven is in zijn communicatie, hij belooft veel gouden bergen.

In deze cursus is hij wat meer ''down to earth'' merk ik al. Hij haalt ook eventuele verwachtingen weg en vertelt je wat wel reëel is en wat je dus wel kan gaan verwachten. Hierdoor leg je een goede basis en start je met de juiste intenties.

Mijn ervaring met week 1: Niche Goldmining

Week 1 ziet er wellicht direct wat overweldigend uit. Het zijn maar liefst 13 video's waarin je vooral eerst start met de introductie tot het businessmodel en daarna aan de slag gaat met veel theorie. Denk bijvoorbeeld aan de pricing van de producten die je aan kan gaan bieden.

Vervolgens bouw je hier op verder. Je gaat al meer leren over het doen van marktonderzoek en het maken van evergreen websites en acties. Dit zijn de meest lucratieve manieren van online marketing dus dit doen ze naar mijn idee zeer goed.

De video's zijn over het algemeen wat korter en concreter. Zo kun je direct na de video aan de slag gaan met wat je geleerd hebt en zo stap-voor-stap de video's af gaan spelen.

high-ticket-dropship-academy-module-1

Webshop Magneet

In de module 'webshop magneet' ga je aan de slag met het bouwen van jouw eerste high-ticket dropshipping webshop. Dit doe je aan de hand van zo'n 20 kortere instructievideo's.

Wat ik zo fijn vind aan deze manier van leren is dat je in 1 video ook maar 1 ding leert. Zo heb je hier de volledig aandacht bij en kun je daarna direct zelf de theorie toe gaan passen in de praktijk.

Je kan dus wel stellen dat de theorie erg goed afgewisseld is met de praktijk. Zij geven ook echt aan wanneer je zelf aan de slag moet gaan. Veel begeleiding dus en dat vind ik zeker prettig.

Als je al wat langer dropshipt dan weet je al hoe je een Shopify webshop bouwt en zal er veel in herhaling vallen. Toch doe je er goed aan om de video's nog even te volgen.

 1. Om je geheugen even op te frissen
 2. Omdat er ook echt wel wat nieuwe aspecten naar boven komen

Voor de volledige leek is het heel erg veel info, maar wel steengoed en op een Jip & Janneke manier uitgelegd!

Het beste thema: Shoptimized 

Week 3 gaat over Shoptimized. Dit is het favoriete thema van Sven Jansen en Joshua Kaats. Wees niet bang; je hoeft het niet aan te schaffen.

De reden dat ze hier wel een volledige module aan besteed hebben, is omdat zij de conversie flink omhoog hebben zien gaan door het gebruik van dit thema.

Ze raden het dus zeker wel aan, maar het is niet nodig. Mocht je niet willen starten met een betaalt thema dan kun je direct doorgaan met de 4e module.

In deze module ga je namelijk aan de slag met Shoptimized. Sven legt je uit hoe je dit moet downloaden, installeren en hoe het hele thema werkt. Daarnaast ga je hem ook volledig optimaliseren om een zo hoog mogelijk conversiepercentage te halen.

high-ticket-dropship-academy-shoptimizedpaint

Ervaringen met week 4: Gratis Shopify Thema

Als je kiest voor een betaalt thema dan kun je deze module overslaan. Wil je juist met een gratis thema beginnen en later over gaan naar een betaalt thema, want dat kan altijd, dan zit je in week 4 helemaal goed.

Kaats & Jansen nemen je nu mee in het gebruik van een gratis thema. Je leert hier eigenlijk exact hetzelfde als in module 3 alleen is dit met een gratis thema en is de ander betaalt.

Hier ga je aan de slag met het installeren van het thema, vertellen ze wat er goed werkt en leer je ook verschillende technieken die je toe kunt passen om je conversie te verhogen.

Week 5: Leverancier Fishing

Week 5 is een van de kortste weken uit de cursus, maar wel ontzettend belangrijk. Deze module staat namelijk volledig in het teken van leveranciers.

 • Hoe vind je geschikte leveranciers?
 • Hoe maak je hier de juiste afspraken mee?
 • En hoe moet je een gesprek voorbereiden met deze leveranciers?

Alles omtrent het zo voordelig mogelijk strikken van de juiste leveranciers komt hier aan bod. Het is misschien niet het meest interessante onderwerp, maar wel noodzakelijk.

In de video hieronder krijg je een goed beeld van wat je ongeveer kan gaan verwachten.

high-ticket-dropship-academy-module5paint

Conversie Magic: Bootcamp

Ik week 6 ga je vervolgens verder met het leren van het bouwen van funnels en het leren over conversie en hoe je dit zo hoog mogelijk krijgt. Je leert ook de basis van marketing, USP (Unique Selling Points) onderzoeken en nog een hoop andere optimalisatie punten voor je webshop.

Het is een vrij technische module die voor beginners misschien wel vrij pittig is, maar het mooie aan een online cursus als deze is dat je 24 uur per dag en 7 dagen per week de lessen kunt volgen en deze ook kan pauzeren wanneer je wilt.

Kom je er nog niet uit? Dan is er voldoende support voor je, maar hier kom ik straks nog even op terug.

Dit vind ik een van de tofste en leerzaamste modules. Het is super vet om te leren wat je precies allemaal kunt doen om meer bezoekers en een hoger conversiepercentage te krijgen.

Zet dit eenmalig goed neer en je zal hier jaren profijt van hebben.

Het vervolg: Conversie Magic: Optimalisatie.

In week 7 ga je door op week 6 en ga je vooral zelf ook veel aan de slag. Het is wederom een enorme module met zo'n 20 video's waarbij er allerlei verschillende conversie technieken aan te pas gaan komen.

Deze module is nog wat ingewikkelder ten opzichte van de vorige, maar wel een die goed te begrijpen is als je er even de tijd voor neemt. En een tip van mij; elimineer afleiding. Dit gaat je echt helpen met het opbouwen van een steengoede business.

Je kan wel zien dat Joshua ook veel producten van de IMU (Internet Marketing Unie) gevolgd heeft. Alle werkende technieken van Tonny Loorbach komen ook terug in deze cursus. Althans, de gene die relevant zijn.

Mijn mening over module 8: Sales Funnel Machine

Dit is de laatste offiële module van de HTDSA. Je gaat aan de slag met het koppelen van je Google ads account met je GAN. Ook bijvoorbeeld GAN koppelen met Shopify.

Eigenlijk verbind je in deze module alle punten met elkaar, zodat alles een geheel wordt en de machine kan gaan draaien. 

Het belangrijkste hierbij zijn de Google ads. Geen social media ads dus. Verder krijg je ook direct toepasbare informatie omtrent het maken van poduct feeds, krijg je hier een checklist van en ga je leren hoe je effectief keyword research kunt gaan doen.

high-ticket-dropship-academy-module8paint

Dit is tof: Platinum Partner Secrets

Wellicht heb je er wel eens van gehoord; het Platinum Partners traject van Tony Robbins. Een van de grootste succes guru's van de wereld.

Dit traject kost net iets meer dan €100.000,- euro per jaar. Belachelijk veel geld, maar nog meer waarde. Hier komen namelijk alleen maar miljardairs aan het woord.

Zowel op financieel vlak, dus investeren en business als op mindset. Je kan dus zeggen dat er toch een soort van mindset video bij zit. Niet heel erg uitgebreid.

Deze module zit ook in de normale Dropship Academy en bevat ook video's met een Nederlandse multimiljonair: Vasco Rouw (bekend van The Millionaires Club).

Je krijgt dus een waarde van €100.000,- euro verwerkt in deze module. Alleen deze module, en dan ben ik oprecht, is al waar voor je geld. Maar je komt natuurlijk voor het high-ticket dropshippen ;-)!

high-ticket-dropship-academy-platinum-partner-secretspaint

Klantgeluk- & Facebook Ads Blueprint

Klantgeluk blueprint en de Facebook Ads blueprint zijn twee verschillende modules die beide weer bestaan uit meerdere video's.

In de klantgeluk blueprint ga je exact leren hoe je goed om moet gaan met jouw klanten. De meeste dropshippers besteden namelijk erg veel aandacht aan het krijgen van nieuwe klanten, maar laten ze daarna aan hun lot over.

Dit is zonde voor zowel de klant als voor jou. Als de nazorg beter gedaan wordt dan kun je hier nog veel meer uit gaan halen. Naast dat je meer uit bestaande klanten kan gaan halen is het natuurlijk ook zo dat klanten ontevreden worden als de nazorg slecht is.

Dit zorgt voor een slechte reputatie en ook vaak voor slechte reviews. Dan kun je je webshop wel sluiten! Je wilt dus een geautomatiseerde sales machine bouwen MET een goede customer journey. Hier komt dus ook een stukje nazorg bij kijken.

Ik vind het een hele sterke toevoeging aan de HTDSA zelf.

Waar in de cursus zelf voornamelijk de focus ligt op Google, zowel gratis als betaalt, krijg je er ook een extra module Facebook Ads blueprint bij.

In deze module leer je dus ook hoe je jouw producten op de juiste manier via Facebook aan kunt gaan bieden. Het is niet noodzakelijk, want Google Ads werkt enorm goed. Maar het kan dus wel. Keuze is aan jou!

klantgeluk-intropaint-htdsa

Premium Leveranciers Script & Case Study

Het premium leveranciers script samen met een case study zijn nog twee extra bonussen die je krijgt bij de aanschaf van de cursus. 

Ik ben op zich wel een fan van case studies. Zo krijg je namelijk beeld bij de theorie. Je kan letterlijk mee kijken in de store van Joshua waarbij hij laat zien hoe hij met een adspend van €0,73 cent €1.700,- euro verdient heeft.

Niets wordt hier achter gehouden. Je ziet de webshop, het product en de exacte advertenties.

Wat het leveranciers script betreft: goede toevoeging. Met dit script kun je premium leveranciers aantrekken. Hier wil je uiteindelijk mee gaan werken!

Hoe zit het met de support?

Om eerlijk te zijn vind ik de support van de Dropship Academy over het algemeen niet heel sterk. Zeker met mailtjes gaan ze erg laks om. Maar ook dit is heel verschillend.

Zo stuurde ik vorige maand een mail waar ik tot nu toe nog geen reactie op gehad heb. Gister stuurde ik de mail nogmaals door en vanmorgen had ik direct een antwoord.

Noem het laksheid, maar dit vind ik wel slordig.

Maar goed, als student in de cursus heb je zat mogelijkheden om goede support te krijgen. Zo zijn er wekelijks coaching sessies met Joshua, Sven en de andere leden en kun je terecht in de ''High-Ticket Family''.

Dit is een exclusieve FB groep waar je toegang tot kan vragen als je de cursus eenmaal aangeschaft hebt. Dit is ook een vorm van omringen met like-minded people. Zeer belangrijk!

frustrated beavis and butthead GIF by Stotes

Mijn ervaring met de High-Ticket Dropship Academy

De High-Ticket Dropship Academy heeft ontzettend veel weg van de normale Dropship Academy. Dit is ook logisch, want het heeft dezelfde eigenaar.

Als ervaren dropshipper is er nogal wat overlap te vinden in deze cursus. Maar dat heb je nu eenmaal als de cursus ook geschikt is voor volledige leken!

Wat ik tof vind, is dat ze je zelf de mogelijkheid geven om of met een gratis thema te gaan werken of met een betaalde. Beide leggen ze uitgebreid uit en de rest van de stof is gewoon toe te passen op beide stores.

Sven is wat aan de monotone kant. Ik heb liever Joshua Kaats die in de video's te zien is, maar Sven Jansen is hier nu eenmaal de grotere expert.

High-ticket dropshipping is wat mij betreft een beter businessmodel in vergelijking met het normale dropshippen. Het is veel ethischer en je bouwt echt goede merken op waar je ook op de lange termijn profijt van hebt.

Zo zet je een-voor-een geautomatiseerde 'sales machines' op, waardoor je inkomen continu zal blijven groeien. De kwaliteit van de cursus zelf is niks op aan te merken; perfect!

Resultaten & ervaringen van andere met de High-Ticket Dropship Academy

Ervaringen en resultaten van andere mensen met de High-Ticket Dropship Academy zijn er genoeg. Ik kan testimonials overnemen of screenshots plaatsen, maar ik vind video's veel inspirerender.

Bekijk daarom onderstaande video van Lisa. Zij is een van de studentes uit de High-Ticket Dropship Academy.

Voor- & Nadelen van de High-Ticket Dropship Academy

Om je een goed overzicht te geven van de voor- en nadelen van de High-Ticket Dropship Academy zet ik nog even alles op een rijtje voor je:

 • Zeer uitgebreide en complete cursus waarin je alles over high-ticket dropshipping tot in de puntjes leert
 • De cursus blijft continu in ontwikkeling. Ook als lid krijg je dus telkens weer nieuwe content om direct in te spelen op veranderen die plaats vinden op de markt
 • De opbouw van de cursus is heel erg sterk
 • Je zet een high-ticket dropshipping business op zonder enige kennis of ervaring
 • Het pad is voor jou uitgelegd, het enige dat je hoeft te doen is starten met wandelen
 • Hechte community met nog niet super veel mensen
 • De coaching van Joshua & Sven is ijzersterk
 • Geen uitgebreide e-mailmarketing module
 • De prijs is fors, waardoor het niet voor iedereen betaalbaar en dus toegankelijk is (momenteel wel korting met de introductieprijs)

High-Ticket Dropship Academy review: conclusie + Kopen

Als ervaren dropshipper zal je aan het begin niet echt verrast worden. Dit is namelijk vooral gericht op de volledige leek. Je krijgt een introductie en gaat aan de slag met het bouwen van een Shopify webshop.

Je kunt hier dus veel overslaan, maar mijn advies is om de lessen toch even te volgen. Er zijn namelijk hier en daar wel wat tweaks en verschillen tussen de normale dropshipping stores en de high-ticket versies.

Wat verder in de cursus word je echt omver geblazen met nieuwe en exclusieve content over high-ticket dropshipping. Hierdoor snap je ook direct waarom dit zo'n lucratief businessmodel is.

Langzaam maar zeker ga je door de korte video's bouwen aan jouw eerste high-ticket dropshipping store. Door middel van korte video's met een goede verhouding van theorie en praktijk loop je er eigenlijk zo doorheen.

Het is alsof je bij de hand gepakt wordt door Joshua & Sven en ze je gewoon stap-voor-stap vertellen wat je moet doen. Van de Dropship Academy ben ik gewend dat de kwaliteit van content erg goed is en dat is in de HTDSA niet anders!

Laat ik duidelijk zijn: normaal dropshippen is nog steeds een enorm goed businessmodel, maar high-ticket dropshipping is echt een model voor op de lange termijn dat niet alleen winstgevender is, maar ook een stuk ethischer- en uiteindelijk ook leuker is!

Als je wil gaan voor dropshipping dan adviseer ik zeker om met high-ticket dropshipping aan de slag te gaan. Weinig concurrentie en enorm veel kansen. Joshua & Sven zijn een van de eerste en dus de perfecte mentoren.

Ik kan de High-Ticket Dropship Academy van harte aanraden!

High-Ticket-Dropship-Academy-review

Veel gestelde vragen:

Is er een kortingscode voor de High-Ticket Dropship Academy?

Helaas moet ik je teleurstellen; er is geen kortingscode voor de High-Ticket Dropship Academy. Wel kun je nu als een van de eerste instappen voor het introductieaanbod.

Hoe kan ik bij de (HTDSA) High-Ticket Dropship Academy Inloggen?

Simpel! Na de aanschaf van de cursus krijg je een mailtje met je inloggegevens en kun je inloggen op het e-learning platform van de High-Ticket Dropship Academy.

Mocht je de link gemist hebben dan kun je naar leden.htdsa.nl/login gaan om in te loggen met je gegevens. Heb je nog geen gegevens dan moet je uiteraard eerst de HTDSA kopen!

Wat is de prijs van de High-Ticket Dropship Academy

Als je naar de betaalpagina gaat dan kun je kiezen voor 3 verschillende betaalopties:

 1. 2 maandtermijnen van €1.500,- wat neerkomt op: €3.100,- euro
 2. 4 maandtermijnen van €795,- wat neerkomt op: €3.180,- euro
 3. Eenmalige betaling van €3.000,-

Een jaarlijkse betaling is dus de meest voordelige keuze. Dit is ook absoluut aan te raden, aangezien je nog wat startkapitaal nodig hebt.

Dit geld wat je bespaart kun je dan mooi als startkapitaal gebruiken. De reden dat ze overigens de prijs omhoog hogen per meer betalingen is, omdat de kosten voor hun ook hoger liggen dan en er veel wanbetalers zijn.

Dit kost allemaal veel geld dus hebben ze liever dat je in een keer betaalt. Dat is voor hen, maar ook voor jou het voordeligst!

high-ticket-dropship-academy-prijs2

Hoeveel startkapitaal moet ik hebben?

Ik liet al even vallen dat je nog wat extra startkapitaal nodig hebt. Hoeveel dit is, is volledig van jou afhankelijk. 

Je hebt sowieso een Shopify abonnement nodig. Dit kost je ongeveer 25 euro per maand. Daarnaast kun je dus nog kiezen voor bijvoorbeeld een betaalt thema.

Het kan zo gek als je zelf wilt 😉

Kan ik ook een gratis high-ticket dropshipping training volgen?

Ja dit kan, maar verwacht hier niet te veel van. Een gratis training is in de meeste gevallen bedoelt als verkooptraining. Zo ook de gratis training van de High-Ticket Dropship Academy.

Je kunt dit echter ook zeker in je voordeel gebruiken. Meld je eens aan voor de training en ga eens kijken of Joshua & Sven jou bevallen als docenten.

Zo niet, dan ga je op zoek naar iets anders! Zo kun je dus al heel goed van te voren bepalen of je hier überhaupt mee aan de slag wilt gaan of niet.

Aan te raden!

Zijn Joshua Kaats & Sven Jansen betrouwbaar?

Ja, Joshua Kaats & Sven Jansen zijn betrouwbaar. Hier is verder geen twijfel over mogelijk!

Het track-record van Joshua is inmiddels hartstikke goed. Hij heeft letterlijk duizenden mensen geholpen naar een vrij leven en een winstgevende dropship business met de Dropship Academy.

Sven Jansen is de rechterhand van Joshua die inmiddels ook al jaren actief is in zijn bedrijf. 

High-Ticket Dropship Academy

8.4

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Opties

9.0/10

Support

7.0/10
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}