december 24, 2020

High Ticket Dropship Academy Kopen? | #10 Actie Redenen | 50% Korting

by Jaco

De High Ticket Dropship Academy (HTDSA) kopen is wat mij betreft de beste zet als je snel en efficiënt een winstgevende high ticket dropshipping business op wilt zetten. Veel beginners verkijken zich op het feit dat je werkelijk een bedrijf op gaat zetten.

Beginnende ondernemers die het op eigen houtje gaan doen zie je vaak ook binnen enkele weken falen en direct stoppen. Vervolgens hoor je geluiden als ''het werkt niet'' en ''het is onzin, dat online geld verdienen''.

Logisch, want het opzetten van een goed bedrijf doe je niet zomaar even zonder kennis en ervaring. Dat is waarom je een training als de High Ticket Dropship Academy koopt. Voor het stappenplan dat uitgelegd is en voor de extra toegevoegde waarde als persoonlijke coaching.

Ik weet dat het kopen van de High Ticket Dropship Academy een goede stap is, aangezien ik deze zelf ook gekocht heb. Dat is ook waarom ik dit artikel schrijf. Ik heb liever dat je de juiste keuze maakt dan dat je met een cursus aan de slag gaat van iemand die zelf amper verstand heeft van dit businessmodel.

In dit artikel geef ik je 10 redenen om de High Ticket Dropship Academy te kopen!

#10 Redenen om de High Ticket Dropship Academy te kopen

Enkele maanden geleden heb ik de High Ticket Dropship Academy gekocht. De cursus won enorm veel terrein aangezien het high ticket dropshipping nog een onontdekt businessmodel is en toch steeds meer mensen hier de waarde van inzien en hiermee willen starten.

De HTDSA is de enige Nederlandstalige high ticket dropship cursus die momenteel beschikbaar is. Dat moet echter niet de reden zijn om deze cursus van Joshua Kaats te kopen. Ik ben er gelukkig achter gekomen dat het werkelijk een steengoede cursus is en dat het een goed idee kan zijn om de HTDSA te kopen.

In dit artikel geef ik je daarom ook 10 redenen waarom het een goed idee is om de High Ticket Dropship Academy te kopen. Ben je meer op zoek naar ervaringen en de inhoud van de cursus? Lees dan even mijn High Ticket Dropship Academy review en ervaringen!

Reden 1: stappenplan dat helemaal uitgelegd is voor je

De eerste reden om de High Ticket Dropship Academy te kopen is uiteraard vanwege het volledige stappenplan dat is uitgelegd voor je. Kijk, in principe betaal je niet voor de informatie als je een cursus aanschaft. Je betaalt voor de toegevoegde waarde op die informatie.

Want laten we eerlijk zijn: alle informatie is op het internet te vinden. Er zijn miljoenen pagina's en video's die jou alle informatie bieden, alleen zit hier ook het probleem. Je hebt namelijk, zeker als beginner, geen idee waar je moet beginnen en welke informatie nou juist is.

Een goede cursus maakt deze informatie zelf en legt het zo voor je uit dat het een eenvoudig te bewandelen pad wordt. Als je de HTDSA koopt hoef je dus alleen nog maar te starten met lopen en je zal video voor video steeds verder jouw high ticket dropshipping business opbouwen.

Reden 2: high ticket dropshipping is veel ethischer en leuker dan 'low ticket' dropshipping

High ticket dropshipping is wat mij betreft veel ethischer in vergelijking met het low-ticket dropshipping. Met low-ticket dropshipping werk je (bijna) altijd met goedkope leveranciers uit Azië. In de meeste gevallen met AliExpress & AliBaba. 

Hier koop je voor een euro of 2 prul in en verkoop je het hier voor een euro of 20. Levertijden van 14+ dagen en slechte kwaliteit. Je moet er maar achter kunnen blijven staan... ik vind het helemaal niks en dat is ook de reden waarom ik nooit met low-ticket dropshipping doorgegaan ben.

Toen kwam high ticket dropshipping. Nederlandse leveranciers, exclusieve en dure producten van extreem hoge kwaliteit en bovendien levertijden van 1 dagen. Met nog een ander belangrijk voordeel: veel hogere winstmarges.

Waar je bij low-ticket dropshipping met geluk een paar tientjes winst hebt, is dit met high ticket dropshipping al snel een paar honderd of zelfs duizend euro. Je verkoopt namelijk producten die duurder zijn, hier kan je ook hogere winstmarges opvangen.

Hier leer je alles over als je de High Ticket Dropship Academy koopt.

Reden 3: HTDSA is de enige cursus high ticket dropshipping van NL & BE

Reden 3 om de HTDSA te kopen wilde ik toch even genoemd hebben. Laat het duidelijk zijn dat dit absoluut niet de reden moet zijn om een cursus als deze te kopen, maar eerlijk is eerlijk: het is ook een reden.

Die reden is namelijk: de High Ticket Dropship Academy kopen is momenteel de enige Nederlandstalige keuze als het aankomt op high ticket dropshipping trainingen. Je kan simpelweg niet anders.

Ja of eventueel een buitenlandse high ticket dropshipping training, maar deze zijn niet gericht op de Nederlandse markt. Dus dit is sterk af te raden en bovendien betaal je hier vaak nog meer voor. Dit is des te meer reden om aan de slag te gaan met de cursus van Joshua Kaats en Sven Jansen.

Reden 4: naast de HTDSA krijg je ook allerlei andere expert cursussen

Wat ook een groot voordeel van de HTDSA is, is dat je niet alleen een 'basiscursus' high ticket dropshipping krijgt. De training is op zichzelf al enorm uitgebreid, maar daarnaast krijg je ook nog enkele andere expertcursussen.

Zo leer je in de cursus Facebook Ads hoe je een ware Facebook Ads meester wordt. Hetzelfde geld voor de Google cursussen. In de cursus klantgeluk leer je alles over de klantreis en hoe je ervoor kunt zorgen dat zij super tevreden zijn.

Platinum Partner Secrets is een cursus dat gebaseerd is op het jaartraject van Tony Robbins waar Joshua Kaats lid van is. Hier komen miljardairs spreken en vertellen ze de methodes waardoor zij zo rijk geworden zijn. Dit kost Kaats €100.000 euro per jaar en hier krijg jij dus ook toegang tot.

Kortom: belachelijk veel waarde voor relatief weinig geld!

high-ticket-dropship-academy-modulespaint

Reden 5: de High Ticket Dropship Academy community is van grote waarde

Reden numero 5 om de High Ticket Dropship Academy te kopen is de waardevolle community die je erbij krijgt. Ze zeggen altijd dat je je moet omringen met 'like-minded people'. Mensen die dezelfde doelen hebben en het beste mensen die al verder zijn dan jij.

Zelf heb ik gemerkt dat het heel lastig is om dit soort mensen in je 'offline' omgeving te vinden. Ik had zo'n plaat voor mijn kop dat ik niet inzag dat dit ook online kon. En wat is gebleken is dat dit zelfs nog beter is!

Een online community is vele malen groter en als je in de community van de HTDSA komt dan vind je alle leden die al begonnen zijn, verder zijn dan jij en vaak al duizenden euro's per maand omzetten.

Wat denk je dat dit doet voor je motivatie en je doelen...? 😉

Reden 6: wekelijks groepscoaching sessies

De videotraining van de High Ticket Dropship Academy is extreem goed, maar een videotraining kan nooit inspelen op alle fouten die gemaakt kunnen worden en alle problemen die mensen tegen kunnen komen in hun journey.

Mede daarom moet je altijd zoeken naar een training waar je ook coaching bij krijgt. En dat krijg je bij de HTDSA! 2x per week zitten Joshua Kaats en Sven Jansen klaar om, de mensen die hier behoefte aan hebben, coaching te geven!

Deze coaching kun je bijwonen wanneer je wil. Je kan zelf vragen stellen en persoonlijk in je business geholpen worden, maar je kan ook de coaching bijwonen en gewoon leren van de vragen van andere studenten. 

high-ticket-dropship-academy-kopen-coaching

Reden 7: 24/7 support & begeleiding

Als beginner is het in mijn optiek van groot belang om ALTIJD direct over support te beschikken. Daarom is reden nummer 7 om de High Ticket Dropship Academy te kopen ook: 24/7 support en begeleiding.

Het mooie aan een online training is dat deze support zo makkelijk geboden kan worden. Je hebt namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week de volgende opties ter beschikking:

  • De community: hier kun je met al je vragen terecht. Ze worden beantwoord door mede cursisten of door teamleden van de HTDSA.
  • Coaching calls: hier kun je terecht als je lastig op papier uit kan leggen wat je problemen zijn. Je staat in direct contact met Joshua Kaats en Sven Jansen.
  • E-mail: persoonlijke vragen kun je altijd via de mail stellen.

Reden 8: high ticket dropshipping is nog onontdekt

Reden 8 om de High Ticket Dropship Academy aan te schaffen is niet zo zeer om de cursus zelf, maar om het businessmodel. Het businessmodel high ticket dropshipping is namelijk nog gloednieuw hier in Nederland & België. Je weet wel wat dit betekent toch?

Juist! Weinig concurrentie en een enorme kans om gebruik te maken van het 'first mover advantage'. Oftewel je bent een van de eerste die kan starten. Dan kan het echt belachelijk hard gaan. Er is veel vraag, zeker nu iedereen online bestelt dankzij de coronacrisis, en nog weinig aanbod.

Ik zeg: Ka-Ching!

rich money GIF by Anderson .Paak

Reden 9: je leert merken opbouwen om de rest van je leven geld te verdienen

Wat ik persoonlijk heel sterk vind aan de HTDSA is dat ze zich met de cursus echt richten op het opbouwen van merken. Dus niet even snel geld verdienen met een hype of iets in die richting, maar daadwerkelijk merken opbouwen. Merken waar je de rest van je leven op kan gaan bouwen.

Ik heb het dan over webshops in evergreen niches, niches die altijd winstgevend zullen blijven. Door deze webshops te maken kun je maand in maand uit de nieuwste producten gaan dropshippen vanuit die webshop.

Je bouwt een klantbestand op, automatiseert deze webshop en je kan door gaan bouwen aan nieuwe stores. De principes zijn heel erg sterk en werken enorm goed. Ik ben fan!

Reden 10: eenmalige investering, altijd genieten van nieuwe waardevolle content

De laatste reden om met de High Ticket Dropship Academy aan de slag te gaan is, omdat het een eenmalige investering is! Dit was aan het begin van de Dropship Academy ook, maar nu is dit een jaarlijks abonnement geworden. 

Ik heb mij ook laten vertellen dat de High Ticket Dropship Academy binnenkort ook overgaat op een abonnement. Het lijkt er dus op dat je op het juiste moment besloten hebt om de HTDSA te kopen, haha.

Je betaalt dus, op het moment van schrijven, een eenmalige prijs en kan vervolgens de rest van je leven genieten van nieuwe updates, video's en modules. Wellicht is dit al veranderd als jij dit artikel leest. Bekijk hier de huidige prijzen en vormen van betalen van de HTDSA.

High Ticket Dropship Academy kopen conclusie

Reden waarom ik dit artikel geschreven heb is, omdat ik weet dat de High Ticket Dropship Academy een ontzettend sterke cursus is. Zowel inhoudelijk als qua design en werking. Als je wil starten met high ticket dropshipping dan is dit een hele grote stap in de goede richting.

Het businessmodel is momenteel nog gloednieuw en onontdekt in Nederland en België. Er zijn enkele duizenden mensen die hier pas mee begonnen zijn en nu al extreme successen behalen. In de HTDSA vind je ook nog maar +-2.000 leden. Dit is absurd weinig als je ziet hoe groot de vraag is.

Je hebt op het juiste moment besloten om te gaan ondernemen en een high ticket dropshipping business op te starten. Waar wacht je nog op...?!

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}