november 11, 2020

Masters Of Property Review & Ervaringen [Great Property Experience]

by Jaco
masters-of-property-review-ervaringen-great-property-experience

De vastgoed cursus van Great Property Experience wint snel en effectief terrein op het gebied van online vastgoed trainingen, en dat is niet zonder reden. In deze Masters of Property review ga je ontdekken waarom deze training zo bizar hard gaat.

Pieter Monsma & Frank Bakker, eigenaren van Great Property Experience, zijn beide ervaringsdeskundigen, hebben een groot portfolio opgebouwd en helpen inmiddels al een aantal jaren andere mensen met het beginnen met investeren in vastgoed.

Zij zijn begonnen met investeren in vastgoed naast hun eigen baan. Dat betekent dat ze met parttime investeren groot geworden zijn. Het is dus voor iedereen mogelijk; ook als je momenteel een drukke baan hebt.

Het is zelfs volledig passief te maken, waardoor je hier amper nog tijd aan hoeft te besteden. Dit en meer ga je ontdekken in deze review over Masters of Property. 

Waar je in ieder geval meer over gaat ontdekken is:

 • Mijn Masters of Property/Great Property Experience ervaringen
 • Wat meer over wie Pieter Monsma & Frank Bakker zijn
 • Hoe je met een klein startkapitaal toch kan beginnen met vastgoed
 • Waar de training allemaal uit bestaat en wat mijn mening is over deze verschillende modules
 • Zijn er ook alternatieven voor deze vastgoed cursus?

En uiteraard ontdek je nog veel meer omtrent de cursus. Je krijgt bovendien antwoord op de belangrijkste vraag: is deze cursus waar voor mijn geld; te ja of te nee?

Meld je gratis aan voor het volgende webinar over investeren in vastgoed van Pieter & Frank om kennis te maken met beide heren en het investeren in vastgoed!

Masters of Property review samenvatting

Review: Masters of Property (Great Property Experience)

Gebruik: leren investeren in vastgoed

Effectiviteit

Je leert stap-voor-stap investeren in vastgoed, ook met super weinig vermogen.

Prijs

De prijs is enorm betaalbaar en ligt ver onder marktconform prijs.

Gebruiksvriendelijkheid

De cursusomgeving is enorm overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Klantenservice

Reageren ontzettend rap met goede antwoorden.

Pluspunten

 • Bouw simpel een passief inkomen op met vastgoed
 • Voor elk vakgebied komt er een andere expert aan het woord
 • Lage prijs met 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • De cursus is voor een ieder geschikt, ook als je geen eigen vermogen hebt

Minpunten

 • Je moet heel actief mee doen en schrijven met de cursus
 • Er hadden meer ondersteunende bestanden mogen zijn

Samenvatting: In de Masters of Property cursus van de heren van Great Property Experience leer je aan de hand van hun eigen ervaring en praktijkvoorbeelden hoe je, zelfs zonder eigen vermogen, kan starten met investeren in vastgoed.

Pieter en Frank zijn twee enorm enthousiaste kerels met een ontzettend hoge kennis en kunde van investeren vastgoed. Dit komt door de tientallen jaren ervaring dat zij inmiddels hebben. Hiermee helpen ze jou stap-voor-stap met de videotraining naar jouw eerste investering in vastgoed!

Via de actiepagina krijg je tijdelijk 50% korting en betaal je maar €697,- euro!

1.0 Vastgoed kan alleen met een enorm eigen vermogen...

Ik, en veel mensen in mijn omgeving, liepen eigenlijk altijd met de gedachte rond dat het investeren in vastgoed alleen voor de vermogende mensen waren.

Voor echte zakenmannen of vrouwen die hier voor geleerd hadden en exact wisten hoe deze wereld nou in elkaar steekt. Hierdoor ben ik nooit begonnen met het investeren in vastgoed, laat staan om hier meer over te leren.

Want het had toch geen zin om hier aan te beginnen, aangezien ik geen hoog eigen vermogen had! Je gaat tenslotte huizen aankopen om vervolgens te verhuren of direct weer te verkopen.

Hier moet je toch echt een grote speler voor zijn...

1.1 Ik zie door de bomen het bos niet meer... waar moet ik beginnen?

Ik ken het woord ''opgeven'' niet, het staat simpelweg niet in mijn vocabulaire. Daarom ben ik eerst een aantal boeken gaan lezen; helaas zonder echt concreet resultaat.

Hierdoor kwam ik erachter dat je met het lezen van boeken niet heel ver gaat komen als het gaat om leren investeren in vastgoed. Dit is simpelweg te lastig als je echt een volledige leek bent.

Daarom ben ik verder gaan kijken. Dan zal je al snel merken dat je in de wereld van de guru's uitkomt. Iedereen beweert hier het wiel uitgevonden te hebben, maar hoe pik je nu de juiste uit tussen tientallen neppers?

Vrij lastig, maar na lang onderzoek doen ben ik uitgekomen op de gratis training waarin je leert investeren in vastgoed.

1.2 Investeren in vastgoed is de beste investering die je kan doen

Ik wist dat het investeren in vastgoed een van de beste investeringen is die je kan doen. Je betaalt tenslotte voor stenen, voor de plaats waar het pand staat. 

Als je een goede plaats kiest dan zal deze investering altijd gelijk blijven en in de meeste gevallen zal het zelfs meer waard worden. Bovendien heeft vastgoed gewoon een heel laag risico.

Dit is bijvoorbeeld bij investeren in crypto (crypto masterclass) of investeren in aandelen & opties (training navigator methode) wel anders. Hier loop je een enorm risico, maar daardoor heb je wel vaak wat meer rendement.

2.0 Is Masters of Property wel iets voor mij?

Uit eigen ervaring weet ik dat er toch een hele hoop mensen, ondernemers of niet, zich afvragen of het investeren in vastgoed wel voor hun geschikt is of niet?

Daarmee stel je natuurlijk ook indirect de vraag of Masters of Property wel voor jou geschikt is.

Om een goed antwoord op deze vraag te formuleren zal je een aantal vragen moeten beantwoorden waaraan je vast kunt stellen of je inderdaad op de juiste weg bent of niet:

 • Wil je graag een passief inkomen opbouwen waardoor je meer kan gaan leven?
 • Heb je een open mind en ben je bereid om hier alles voor te doen?
 • Bezit je over doorzettingsvermogen & discipline?
 • Heb je echt een brandend verlangen om hier een succes van te gaan maken?

Heb je een of meerdere vragen met ''ja'' beantwoord, dan weet ik zeker dat het investeren in vastgoed erg interessant is voor jou.

Mocht je nou toch twijfelen, dan adviseer ik je om je gratis aan te melden voor het volgende webinar van Great Property Experience. Je leert hierin ook of het investeren in vastgoed wel wat voor jou is.

Ik vond deze video op het kanaal van Great Property Experience. Je ziet hier Frank met zijn dochter waarin hij uitlegt dat iedereen kan leren investeren in vastgoed. Jong, oud, slim of dom. Volg de principes en het zal je lukken.

3.0 Toen ontdekte ik Great Property Experience

Na veel onderzoek doen ontdekte ik Great Property Experience. Ik besloot om eerst de gratis leren investeren training te volgen om te kijken of Pieter Monsma & Frank Bakker mij wel lagen.

Daarnaast was het een goede indicatie om nog even te dubbelchecken of ik echt de stap wilde gaan maken om te gaan investeren in vastgoed.

Na de training besloot ik om aan de slag te gaan met de vastgoed cursus. Mede omdat deze nu tijdelijk met 50% korting aan te schaffen is via de actiepagina.

3.1 Pieter Monsma & Frank Bakker; twee wat oudere mannen met enorm veel ervaring

Pieter Monsma inspireert je en Frank Bakker leert je... de slogan van Great Property Experience. Dit komt, omdat Pieter internationaal spreker, training, business-coach en eigenaar van een vastgoedfonds is.

Hij is het eerste deel van zijn leven boer geweest. Na 15 jaar boer te zijn geweest besloot hij om het roer om te gooien en een aantal bedrijven op te richten.

Sindsdien heeft hij een miljoenen portefeuille aan vastgoed opgebouwd. Pieter vind het zelf ontzettend mooi om mensen persoonlijk te helpen met het doorbreken van oude gewoontes en patronen om zo de weg naar succes te openen.

Gewoon ''leven'' vind Pieter erg belangrijk. Aan zijn enthousiasme is altijd behoorlijk af te merken dat Pieter dit ook met veel passie en plezier doet. Nee, voor het geld hoeft hij het zeker niet te doen. Hij doet het puur en alleen om mensen echt verder te helpen in hun leven.

Voor niks gaat alleen de zon op!

Frank Bakker heeft altijd aan de top gestaan in het bedrijfsleven. Hij heeft bedrijven helpen oprichten en helpen reorganiseren in zowel het binnen- als buitenland. 

Frank was bijna nooit thuis en zag zijn gezin heel erg weinig. Dit moest veranderen dus ook hij besloot om het roer volledig om te gooien en parttime te gaan investeren in vastgoed.

Door parttime te gaan investeren had hij binnen no-time een fulltime inkomen uit vastgoed. Inmiddels hebben beide heren tientallen jaren kennis op dit gebied en hebben zij ook al duizenden mensen geholpen.

Hieronder kun je een mooie impressie krijgen van de energie van vooral Pieter, maar ook zeker Frank. Vooral door die energie spraken ze mij enorm aan. Ik hou er van!

3.2 Verschillende experts die komen vertellen over hun vakgebied

Wat mij al vrij snel opviel is dat deze heren niet continu zelf aan het woord zijn. Als ze het hebben over een bepaalt vakgebied waar andere beter in zijn, dan regelen zij die andere persoon ook.

Voor elk vakgebied hoor je dus verschillende experts aan het woord. Zo heb je alleen het beste van het beste. 

3.3 Van A tot Z leren investeren in vastgoed

Het is ook echt een volledig stappenplan waarbij je begin met een introductie van vastgoed en wat je allemaal gaat leren de komende tijd tot aan de beste Great Property succes strategieën die er zijn.

Je leert over wetgeving, trucjes om onder de marktprijs te komen en bovendien dus ook van ervaringen van experts. Kortom: een complete training om te starten met investeren in vastgoed.

3.4 Allemaal op basis van eigen ervaring en praktijkvoorbeelden

De cursus is vooral veel theorie, maar waarbij er wel heel veel gebruik gemaakt word van eigen ervaringen en praktijkvoorbeelden. 

Hierdoor krijg je direct een beeld van wat ze nou bedoelen. Dit geldt voor zowel Pieter en Frank als voor de experts die komen spreken en te zien zijn in de video's.

Heel inspirerend en vooral ook enorm leerzaam.

4.0 Masters of Property review: de inhoud & mijn ervaring

Alright, tijd om de cursus in te duiken en je wat meer te vertellen over wat je te wachten staat als je straks besluit om deze vastgoed cursus te kopen.

Ik vertel je kort wat je gaat leren in de modules en wat ik hier van vind.

4.1 jumpstart van je vastgoed inkomen

In de eerste week, of module, krijg je eerst een introductie van Pieter & Frank en ga je meer te weten komen over wat je allemaal te wachten staat in de komende weken.

Je zal hier direct het enthousiasme van beide heren merken; heerlijk.

Onder de video kun je het Masters of Property werkboek downloaden. Dit is een bewerkbaar Word bestand, waar je dus allerlei vragen in kan/moet gaan vullen. 

Voor jouw ervaring is het het beste om hier zeker mee aan de slag te gaan. Wat je ook direct merkt is dat je altijd de presentaties die zij gebruiken kunt downloaden. Je kan dit zien op onderstaande afbeelding bij 4.3.

4.2 parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed

In het tweede deel van de vastgoed cursus komt Job Gutteling aan het woord. Job is begonnen met het verhuren van zijn zolderkamer en heeft inmiddels een fulltime inkomen op weten te bouwen door middel van vastgoed.

Zijn verhaal is inspirerend en zijn tips zijn erg belangrijk. Pen en papier bij de hand?

4.3 psychologie van de beste deal

De video's zijn overigens vaak zo'n 1,5 uur lang. Veel materie en stof tot nadenken wat voor sommige mensen vrij lastig kan zijn. Niet iedereen kan het namelijk opbrengen om zich zo lang te concentreren.

Gelukkig heb je daar de pauze knop voor 😉

In de derde module vertelt Pieter meer over zijn eerste investering dat hem 1 miljoen netto winst opgeleverd heeft. De taal van de psychologie staat hier centraal.

Mooi verhaal en een goede combinatie van theorie en praktijk!

great-property-experience-masters-of-property-ervaringen-review-p

4.4 onder marktprijs kopen

Week 4 is de eerste week die uit meerdere video's bestaat. In de eerste video, van wederom 1,5 uur, is Anton Eizema aan het woord. Dit is een expert op het gebied van huizen onder de marktprijs vinden.

Vervolgens gaan Pieter en Frank met 8 andere video's de verdieping in. Dus ze leggen je alles stap-voor-stap uit, zodat je hier zelf ook mee aan de slag gaan gaan en de beste deals kunt vinden.

4.5 wetgeving voor vastgoed

Dan door met week 5, een in mijn optiek saaie week, maar wel een ontzettend belangrijke. Je leert namelijk hoe je veilig aan je vastgoed business kan gaan werken door middel van de wetgeving goed te snappen.

Hier komt expert Ciaran O'Conner aan het woord. Het is een vastgoed advocaat en ook een vastgoed expert. Er valt ontzettend veel te leren van deze man.

4.6 financieren met particulieren

Module 6 is erg belangrijk en bestaat dan ook uit 6 video's met verdiepingen. Je gaat namelijk in deze module leren hoe en op wat voor manieren je jouw vastgoed kan laten financieren.

Dit is een vraagstuk waar veel beginners vastlopen, maar dankzij de Masters of Property wordt dit appeltje eitje. Althans, de module is best pittig, maar als je het eenmaal het ''aha!'' momentje gehad hebt dan gaat er een nieuwe wereld voor je open.

masters-of-property-expert-2-p

4.7 vastgoed en belastingvoordeel

Izaak Koppejan komt je hier meer vertellen over hoe je ervoor kan zorgen dat je zo min mogelijk belasting betaalt. Dit is echt iets wat je moet weten, maar natuurlijk ook super interessant.

Zo maak je meer winst!

4.8 lessen van een vastgoedtycoon

In deze module leer je van vastgoedtycoon René Bakker hoe hij vanuit niks een compleet vastgoedportfolio van duizenden woningen opbouwde. Dit is wederom heel inspirerend voor jou als beginner.

4.9 sleutels tot het financieren van je portfolio

Hoe gebruik je andermans geld om banken aan jouw zijde te krijgen en jouw complete vastgoed portfolio te financieren? In deze module praten Pieter en Frank met Maryse Groenendijk, expert en ervaringsdeskundige op dit gebied.

great-property-experience-module-6-p

4.10 Great Property succes strategie

In deze module ga je aan de slag met het leren van de Great Property succes strategie om zo succesvol te kunnen investeren in vastgoed. Pieter, Frank en Melanie Gutteling (expert) zijn hier met elkaar in gesprek om jou zo meer te leren.

4.11 vastgoed mindset voor succes

Ik vind het raar dat het mindset gedeelte achterin de cursus zit, maar goed; er zit tenminste een mindset module in! Je leert hier de lessen van pro's en de mindset die je moet hebben om succesvol te worden met vastgoed.

Dit ga je leren van onder andere Pieter van Loon. Expert vastgoed investeerder.

4.12 banken begrijpen

Het begrijpen van banken is ook erg belangrijk. Als je weet hoe zij werken en waar ze naar kijken bij het eventueel financieren van jouw huizen, dan weet je exact wat je wel en niet moet doen om die financiering te krijgen.

Gerben Beers is uitgenodigd voor deze module. Dit is een echte ''bankman'' zoals Pieter hem mooi noemt. Van hem leer je exact waar een bank op let bij het financieren.

masters-of-property-laatste-module-p

4.13 Werkboek met strategieplan

Zoals ik aan het begin al aangaf kan je bij de eerste week een werkboek downloaden. Hier zet je op papier waar je nu staat, wat je doelen zijn en wat je sterke maar ook minder sterke punten zijn. 

Dit werkboek zet aan tot actie. Dat is een heel goed punt want actie zorgt altijd voor reactie. Als je stil blijft zitten dan gaat er helaas niet zo veel gebeuren.

4.14 Toegang tot Proranq 

Proranq is een tool waarmee je de beste vastgoed deals van dit moment kan vinden. Je krijgt een jaar lang toegang tot deze tool van Great Capital Partners. Dit is ook eigendom van Pieter en Frank.

Zeker als beginner is dit enorm waardevol.

4.15 Toegang tot het Great Property Experience forum

Voor de support kun je bij meerdere dingen terecht. Nummer 1 is het Great Property Experience forum waar je je aan kunt melden als je de cursus aangeschaft hebt.

Ik heb geen Facebook, dus dan kun je helaas niet in de groep komen. Of je moet even een nieuw account aanmaken als je hier echt perse in wil komen.

Persoonlijk hecht ik hier nooit zo veel waarde aan. 

great-property-experience-forum.PNG

4.16 Wekelijkse live Q&A (bonus)

Waar ik meer waarde aan hecht is de Q&A. Hier kun je direct en live al je vragen stellen aan Pieter & Frank. Zo ben je binnen enkele minuten geholpen en kan je weer verder gaan.

Bovendien leer je hier ook veel van de vragen van andere leden uit Masters of Property.

4.17 Toegang tot day of the masters (certificeringsevenement)

Normaliter zijn er ook evenementen die georganiseerd worden. Hier ontvang je ook een certificering voor. Helaas ligt dit momenteel stil door de coronacrisis, maar zodra dit weer mogelijk is zal er snel weer een evenement plaatsvinden.

 5.0 Ervaringen met Masters of Property & Great Property Experience

Er zijn een aantal ervaringen met Great Property Experience en Masters of Property die ik graag met je wil delen.

Eerst zal ik wat toffe ervaringen van andere kopers zoals jij en ik delen, vervolgens de ervaring van andere reviews en als laatste nog een toch wel bijzondere ervaring van Ryan Babel.

5.1 ervaringen van andere mensen die de training gevolgd hebben

Er zijn inmiddels 1594 Masters of Property deelnemers, dus alle ervaringen met je delen ga ik niet doen. Ik zal hier enkele ervaringen uithalen die er voor mij tussenuit sprongen.

Deze verhalen springen er voor mij uit, omdat je ziet dat het team ook echt persoonlijke hulp gaat bieden en jou dus gaat helpen met wat voor jou op dit moment de beste stappen zijn om je doelen te behalen.

great-property-experience-ervaring-2
great-property-experience-ervaring-2

5.2 ervaringen van andere reviewers

Ik ben ook even voor je uit gaan zoeken of er andere websites of reviewers waren die een review over de Masters of Property cursus geschreven hadden.

Dit was er maar 1, namelijk van Robert Jansen. Ik zal de conclusie van zijn review hier samenvatten voor je:

De cursus heeft echt mij  open geopend en mij laten zien dat het veel makkelijker is om vermogen op te bouwen met vastgoed dan ik in eerste instantie dacht. De cursus is voor iedereen geschikt, ook voor mensen die verder weinig of geen geld hebben. De experts die allemaal aan het woord kijken zijn ongelooflijk professioneel, het werkboek is erg handig en de garantieregeling in combinatie met de lage prijs maakt het een echte no-brainer.

Wat hij ook aangeeft is dat hij een module mist over hoe je betrouwbare huurders kan vinden voor in je pand. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat niet bij de kern van deze cursus vind passen.

Dan sla je namelijk een andere tak in, maar als jij dit ook graag zou willen hebben dan kan je beter op zoek gaan naar een andere training. Ik geef je hier zo een alternatief voor.

5.3 Great Property Experience met Ryan Babel

Ryan Babel, een bekende Nederlandse voetballer, is ook gaan investeren in vastgoed met behulp van Great Property Experience. Beluister zijn verhaal in onderstaande video.

5.4 zijn er ook alternatieven voor Masters of Property?

Er zijn vrij weinig echt goede alternatieven op de markt als het aankomt op het leren investeren in vastgoed. Hier en daar schieten de guru's als paddenstoelen uit de grond; maar echte unieke kennis en ervaring bezitten zij niet.

Dat is ook waarom ik de heren van Great Property Experience aan kan raden. Een alternatief kan The Millionaires Club van Vasco Rouw zijn.

Een multimiljonair die een groot deel van zijn vermogen te danken heeft aan vastgoed. In zijn cursus leer je investeren op alle vlakken. Je gaat hier echter een maandabonnement aan dat je €97,- euro per maand kost.

Het is echter geen volledige vastgoed cursus, dit is een deel van de hele training. Dus als je puur en alleen voor vastgoed wil gaan, dan raad ik Masters of Property aan.

6.0 Masters of Property review conclusie

Master of Property is een compleet stappenplan voor de volledige beginner die in de vastgoed wil stappen maar niet goed weet waar te beginnen. 

Pieter & Frank zijn ontzettend ervaren en hebben een enorme dosis aan kennis op het gebied van vastgoed en bovendien eigenlijk alles al wel een keer meegemaakt.

Ze kijken waar je nu staat en maken samen met jou een strijdplan om je doelen te gaan bereiken. Dit uiteraard na het volgen van Masters of Property, zodat je wel de nodige kennis hebt.

De vastgoed cursus met bonussen in combinatie met de super betaalbare prijs en lage garantie maakt het een geschikte keuze voor iedereen!

great-property-experience-review-ervaringen

6.1 Voor- & nadelen van deze vastgoed cursus

 • Voor iedereen goed te volgen dankzij de heldere en rustige uitleg
 • Betaalbaar met een goede garantieregeling
 • Compleet stappenplan om als beginner te starten met investeren in vastgoed
 • Voor elk vakgebied een andere expert aan het woord
 • De beste methode om een passief inkomen op te gaan bouwen
 • Ondersteunend materiaal is minimaal
 • Er had wat meer praktijk in mogen zitten

6.2 Wat zijn de kosten van Great Property Experience?

Normaliter betaal je €1.448,37 voor Masters of Property. Dit is een aanzienlijk hoog bedrag, maar het is het in mijn optiek zeker wel waard. Ik bedoel als je het vergelijkt met een jaar HBO dan gaat het nergens over. En dat terwijl het 100 keer zo veel waard is.

Maar goed. Ik zeg 'normaliter', omdat je deze prijs nu niet hoeft te betalen. Ik mag een pagina met je delen waar je een belachelijke korting krijgt en in totaal, inclusief btw, maar €843,37 betaalt!

6.3  Krijg ik nog een garantie?

Absoluut! Je krijgt 30 dagen 100% garantie op de aankoop van Masters of Property. Als het niks is krijg je binnen een maand gewoon het volledige bedrag teruggestort.

6.4 Inloggen bij Great Property Experience

Als je een account hebt bij Great Property Experience, oftewel je hebt Masters of Property gekocht, dan kun je hier inloggen. Na aankoop krijg je jouw inloggegevens in de mail.

Het is dus belangrijk dat je wel de goede mail opgeeft!

Laat het even weten als je nog vragen hebt en anders wens ik je enorm veel succes met jouw vastgoed avontuur!

Masters Of Property

9.8

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Opties

9.0/10

Support

10.0/10

Werking

10.0/10
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}