november 18, 2019

Hoe Kan Ik Geld Verdienen Met YouTube? (2020 HACKS)

by Jaco

''Hoe kan ik geld verdienen met YouTube'', is de vraag die je waarschijnlijk op dit artikel gekregen heeft. En wat heb jij een geluk daarmee!

 

In dit artikel ga ik je namelijk een hack vertellen. Een hack waar je letterlijk duizenden euro's MEER mee kan verdienen met YouTube.

 

Ik heb het niet over reclames op je video's of gesponsorde spulletjes.

 

Nee.

 

Dit is veel beter en ook nog eens een stuk makkelijker. Ontdek het snel en lees door tot het einde als je alle 'golden nuggets' van dit artikel mee wil krijgen.

 

Op het einde onthul ik het ware geheim.

 

corne marchand auteur

Corné Marchand

Auteur

Hey! Als bezoeker van De Geldwolf kun je de affiliate marketing revolutie voor maar 1,- euro proberen. Door deze cursus kan ik nu volledig van het internet leven. Sla die euroknaller dus een keertje over en kijk eens wat dit je te bieden heeft!

Hoe Geld Verdienen Met YouTube?

 

Straight to the point, jazeker. Daar houden we immers van 😉

 

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen met YouTube. Wat de meeste websites die schrijven over geld verdienen met YouTube echter niet weten is het geheim die ik je ga vertellen in dit artikel.

 

Eerst een stuk over de 'bekende' manier van geld verdienen met YouTube.

 

Geld Verdienen Met YouTube Aanzetten

 

Geld verdienen met YouTube moet je aanzetten. Echter kun je dit pas doen als je in de laatste 12 maanden minimaal 4.000 uur aan kijktijd hebt gehad en je minimaal 1.000 abonnee's hebt.

 

Als je dus een beginnende YouTuber bent die amper views heeft en abonnee's heeft kun je het voorlopig wel vergeten met de reguliere inkomsten van YouTube.

 

Wat je moet doen als je wel aan deze eisen voldoet is simpelweg een schakelaartje omzetten in je YouTube instellingen. Dit zijn advertenties die je dan aanzet op je video's.

 

Dit kun je doen door naar de funties pagina te gaan van je YouTube kanaal en het schakelaartje die je hieronder ziet omzetten.

 

Geld Verdienen Met YouTube Aanzetten

 

Dat is een manier. De andere manier is door naar de YouTube studio te gaan en hier op de knop 'inkomsten genereren' te klikken. Ook dan kom je op dezelfde pagina uit.

 

Geld Verdienen Met YouTube Aanzetten

 

De advertenties die op je video's worden geplaatst leveren je enkele tientallen centen of een paar euro per 1.000 views op. Dit is dus zeker geen vetpot.

 

Als je hier echt goed geld mee wil verdienen zul je miljoenen views moeten gaan genereren.

 

Een andere manier waar je geld mee kunt genereren als je veel views gaat krijgen is door sponsors. Dit zie je zelf waarschijnlijk ook vaak terug in de video's van je favoriete mensen.

 

Ze dragen kleren van een bepaald merk en laten ze even goed zien en noemen het merk in het filmpje. Allerlei van deze soorten gesponsorde berichten leveren deze mensen weer een paar duizend euro op.

 

Denk ook aan win acties van een bepaald merk. Allemaal manieren om wat extra geld te verdienen met YouTube.

 

Maar ook deze manier kun je pas gaan gebruiken als je echt veel YouTube views hebt. Dit schiet dus niet op voor de kleine YouTuber.

 

Daarvoor hebben we de geld verdienen met YouTube hack, maar daar later meer over.

 

Laten we eerst dit gedeelte even goed afsluiten.

 

YouTube Inkomsten Bekijken

 

Waar kun je dan je YouTube inkomsten bekijken, want ik zie nergens een rekening of iets dergelijks op YouTube zelf.

 

Dat klopt.

 

De betalingen worden geregeld via het Adsense account van Google, aangezien YouTube ook van Google is, is dit net zo makkelijk.

 

Als je nog geen Adsense account hebt, moet je er dus nu eentje aan gaan maken. Dit kost je hooguit 5 minuutjes.

 

Daarna moet je het Adsense account en je YouTube account aan elkaar koppelen. Dit kun je ook terugvinden onder het kopje 'inkomsten genereren' in YouTube studio.

 

YouTube Copyright

 

LET OP: je mag en kan alleen geld verdienen met YouTube video's als je deze video's volledig zelf gemaakt hebt. Er mogen geen rechten geschonden worden en geen muziek gebruikt worden waar copyright op zit.

 

Als je dit wel doet, verwijdert YouTube je video.

 

Maak dus je eigen content en voeg muziek toe waar geen copyright op zit. Dit kun je doen door in de muzieklijst van YouTube zelf te kijken of een website op te zoeken waar nummers aangeboden worden die copyright-vrij zijn.

 

Hoeveel Kun Je Verdienen Met YouTube?

 

Je weet waarschijnlijk wel dat je heel veel geld kunt gaan verdienen met YouTube als je hier succesvol in word. Maar, hoeveel kun je verdienen met YouTube?

 

Dat is natuurlijk een vraag die ik niet direct kan beantwoorden. Dit ligt aan de content die je maakt, de views die je krijgt, de abonnee's die je hebt en de verdienmodellen die je gebruikt.

 

Hoeveel Verdienen YouTube Sterren?

 

Je kunt wel uitrekenen wat de grootste YouTubers verdienen. Er bestaat namelijk een lijst waar alle statistieken bij worden gehouden. Aan de hand van de views kun je de inkomsten van de advertenties uitrekenen.

 

Dat zijn dus alleen de advertenties. Daarnaast moet je nog aan sponsor geld denken en de 'geld verdienen met YouTube hack'.

 

Als we bijvoorbeeld gaan kijken naar een van de bekendste en grootste YouTubers ter wereld: PewdiePie, dan zien we dat hij alleen al 6,8 miljoen euro heeft verdient met YouTube views.

 

Hier kun jij als kleine YouTuber een graantje van mee pikken. Een paar duizend euro is prima mogelijk met de geld verdienen met YouTube hack die ik je hieronder ga uitleggen.

 

Hoe Kan Ik Geld Verdienen Met YouTube 'Hack'?

 

Yes, daar zijn we dan eindelijk. Het lang verwachtte moment, haha 😉

 

De reden waarom ik dit pas aan het einde vertel is, omdat je dan in ieder geval de rest van het artikel ook even leest. Dit is namelijk minstens zo belangrijk, want dat zijn eigenlijk je vervolgstappen.

 

Misschien heb je wel in een keer naar beneden gescrold, maar dan is het maar even voor het idee!

 

Geld Verdienen Met Video's Maken

 

Als je geld wil verdienen met YouTube is het logisch dat je geld gaat verdienen met video's maken. Er is namelijk geen andere manier.

 

Echter hebben we het net over de bekende manier gehad van geld verdienen met YouTube. Dit waren de views, advertenties en sponsoren.

 

Maar, wat ik je nu ga vertellen weten nog niet veel mensen.

 

Affiliate Marketing Op YouTube

 

Wellicht heb je er al wel eens van gehoord. Affiliate marketing. Het promoten van producten van andere mensen in ruil voor commissie.

 

Dit word door de meeste mensen toegepast door het schrijven van een blog en hierin verschillende producten promoten en linken naar de pagina's.

 

Maar...

 

YouTube is een veel betere manier om dit voor elkaar te krijgen.

 

Waarom?

 

Voorbeeld: je gaat een YouTube kanaal starten. Op dit kanaal ga je mensen leren hoe ze een website van A tot Z moeten bouwen.

 

Dus verschillende instructie video's waarin je laat zien hoe het moet. In deze video's maak je gebruik van verschillende software om deze websites te bouwen.

 

Je gaat nu naar de website van deze software en zoekt een partner- of affiliate programma. Als je dit niet kunt vinden is een mailtje naar de eigenaar al genoeg.

 

 money ‎reazioni get that money monay make that money GIF

 

Je krijgt van hem/haar jouw unieke affiliate link die je kunt gaan gebruiken. Deze link zet je in de beschrijving van je video's en dit laat je meerdere keren aan je kijkers weten.

 

Je zegt dingen als: ''ik gebruik dit programma om deze website te maken. Zonder dit programma word het heel lastig en kun je niet meedoen''. De kijkers willen en moeten hetzelfde programma als jou gebruiken.

 

Ze klikken op jouw affiliate linkje die naar de software verwijst. Ze schaffen de software aan en jij krijgt hier geld voor.

 

Het mooie aan software is ook nog eens dat de mensen hier maandelijks voor moeten betalen. Wat betekent dat je wederkerende inkomsten opbouwt.

 

Jij krijgt ook elke maand betaald. Hoe meer mensen het kopen, hoe hoger je maandelijkse inkomen word.

 

Je video's gaan steeds meer bekeken worden en je abonnee's worden ook steeds meer. Op een gegeven moment kun je ook nog je advertenties aanzetten en heb je dus meerdere bronnen van inkomen.

 

Ander voorbeeld: je houd ontzettend veel van het maken van mooie video's. Je filmt natuurgebieden of verschillende sporten. Noem zelf maar iets leuks.

 

In de beschrijving van de video's zet je welke camera je gebruikt, welke camera tas je gebruikt enz. Alle producten die je gebruikt zet je in de beschrijving.

 

Maar...

 

Dit zijn natuurlijk weer affiliate linkjes die jou geld opleveren. Deze producten kun je van bijvoorbeeld bol.com of coolblue halen. Beide hebben affiliate programma's!

 

Nog niet helemaal duidelijk? Bekijk de video die ik voor je gemaakt heb.

 

Geld Verdienen Met Vlogs

 

Ook geld verdienen met vlogs kun je heel goed doen op deze manier. Je vlogt met een camera die je weer in de beschrijving kunt zetten.

 

Je kunt meerdere producten terug laten komen in je video's en hier linkjes van in de beschrijving zetten.

 

Alles is mogelijk met affiliate marketing. Als je weet hoe dit werkt natuurlijk.

 

LEES OOK: Affiliate Marketing Revolutie REVIEW: €250+ Euro Per Dag Verdienen?

 

YouTube Geld Verdienen Belasting

 

Helaas moet je ook met YouTube geld verdienen belasting betalen. Dit moet altijd in Nederland. Aan het begin als je nog niet zo veel geld verdient kun je er nog mee weg komen om het niet op te geven.

 

Dit kun je ongeveer 3 maanden doen. Het ligt er natuurlijk een beetje aan hoe snel je al veel geld gaat verdienen.

 

Ik wil je adviseren om hier een boekhouder voor te nemen. Zelf klooien met alle cijfertjes en belastingen is zonde van je tijd. Tijd die je goed kunt gebruiken om weer meer geld te gaan verdienen.

 

Zie de boekhouder dus als een goede investering en als een stukje uitbesteding wat echt nodig is.

 

Conclusie & Geld Verdienen Met YouTube

 

Als het goed is weet je nu exact hoe je snel veel geld kunt gaan verdienen met YouTube. Deze methode weten niet veel mensen. Ga het dus toepassen en zorg dat je video's bekeken worden.

 

Dit hoeft geen belachelijk hoog aantal te zijn. Deel het op social media, zet het op je website enz.

 

De inkomsten gaan vanzelf binnenstromen. Natuurlijk werkt affiliate marketing niet zo simpel als ik het nu heb uitgelegd.

 

Maar nu snap je het principe wel. Als je affiliate marketing wil leren, dan adviseer ik dat je even dit artikel leest: Affiliate Marketing Revolutie REVIEW: €250+ Euro Per Dag Verdienen?

 

Vragen over deze methode kun je altijd hieronder stellen. Ik help je graag, succes!

 

corne marchand auteur

Corné Marchand

Auteur

Hey! Als bezoeker van De Geldwolf kun je de affiliate marketing revolutie voor maar 1,- euro proberen. Door deze cursus kan ik nu volledig van het internet leven. Sla die euroknaller dus een keertje over en kijk eens wat dit je te bieden heeft!

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}