november 29, 2020

Geld Verdienen Met Opties Review | [Harm van Wijk] | Beleggen.com

by Jaco

Tegenwoordig hoor je iedereen over aandelen of crypto, maar in mijn optiek wordt er een enorm goed verdienmodel een beetje vergeten, namelijk: geld verdienen met opties!

Voor mij reden genoeg om deze Geld Verdienen Met Opties review te schrijven. Het is boek, met bonussen, van een van de bekendste en succesvolste beleggers van Nederland: Harm van Wijk, eigenaar van beleggen.com.

Ik schafte het boek onlangs aan om eens te kijken of dit wat was. Kan je hier daadwerkelijk mee leren hoe je geld verdient met opties? De praktijk wijst vaak uit dat het vertalen van 'droge' informatie uit een boek naar de praktijk vaak erg lastig is.

Benieuwd of dat met dit boek ook het geval is of dat je hier daadwerkelijk veel aan hebt? Je ontdekt dat en meer over mijn ervaringen met het Geld Verdienen Met Opties boek in deze review!

1.0 Geld Verdienen Met Opties review samenvatting

Review: Geld verdienen met opties

Gebruik: leren hoe je geld verdient met opties

Effectiviteit

Volledig eenvoudig stappenplan om geld te gaan verdienen met opties.

Prijs

Niet heel goedkoop, maar ook niet duur. Prima.

Gebruiksvriendelijkheid

Simpel en overzichtelijk e-book dat goed wegleest.

Klantenservice

Vaak binnen het uur al een reactie op je vragen.

Pluspunten

 • Compleet stappenplan waarin je eenvoudig leert investeren in opties
 • Overzichtelijk en goed te lezen e-book
 • Bizar veel potentie met dit verdienmodel

Minpunten

 • Opmaak is minimaal

Samenvatting: Geld Verdienen Met Opties is een boek van een van de grootste en succesvolste beleggers van Nederland: Harm van Wijk. Je leert hier aan de hand van een kinderlijk eenvoudig stappenplan hoe je geld kan verdienen met opties. Dit leer je aan de hand van de methodes die Harm zelf nog dagelijks gebruikt.

Het is een boek dat voor iedereen goed te lezen en begrijpen is. Dat is ook de reden dat ik deze review schrijf; om ervoor te zorgen dat je weet of dit boek wat voor jou is, of niet!

Al vanaf €47,- euro te krijgen!

2.0 Ik ontdekte het vrij onbekende geld verdienen met opties!

Al tijden was ik bezig met meer leren over hoe ik mijn geld moest gaan beleggen. Ik weet namelijk dat geld sparen mij alleen maar geld kost. De inflatie ligt momenteel tussen de 1 en de 2%, wat betekent dat je geld minder waard wordt als je dit op de bank laat staan.

Dat is een van de redenen waarom ik zo geïnteresseerd ben in het investeren en beleggen van mijn geld. Echter begon ik hier nooit mee, omdat 'deze wereld' er veel te lastig uitzag. 

Het was, dacht ik, een echte ver van mijn bed show. Experts, grafieken en veel vakjargon zorgde er dus voor dat ik geld aan het verliezen was, doordat ik het op de bank liet staan.

Het beleggen in aandelen kende ik al, maar toen hoorde ik van een goede vriend van mij over opties. Hij zei dat dit een stuk veiliger was en dat je hier echt goed geld mee kon verdienen.

Trouwens voor de gene die het nog niet weet: een optie is het recht om een hoeveelheid effecten, zoals bijvoorbeeld aandelen, binnen een bepaalde periode tegen een vooraf afgesproken prijs te kopen of te verkopen. Bij huizen komt dit ook voor.

Dus je spreekt nu af dat je voor een periode van een half jaar een aandeel voor €1.000 euro mag kopen. Als deze dan in de tussentijd €10.000 euro waard wordt, mag jij hem nog steeds binnen de afgesproken periode voor de afgesproken prijs kopen.

En hier kun jij als investeerder dus je geld in beleggen. Ik vond dit echt enorm interessant, maar dacht wel direct: is dit wel iets voor mij?

3.0 Is dit wel iets voor mij?

Het ging namelijk weer spoken in mijn hoofd. ''Beleggen in opties is iets voor experts man, waar ben je mee bezig?'' en ''Je hebt helemaal niet de juiste kennis om dit te doen, kap ermee!''.

Dat laatste had dat stemmetje in mijn hoofd wel gelijk in natuurlijk. Daarom ben ik manieren op gaan zoeken om te leren hoe ik geld kon verdienen met opties.

Als snel kwam ik erachter dat het helemaal niet zo spannend is als het in eerste instantie lijkt. Dit is een mooi voorbeeld van ''don't judge a book by it's cover''. Het ziet er van buitenaf misschien eng uit, maar als je je eenmaal verdiept in deze wereld dan ontdek je als snel dat het voor veel mensen toegankelijk is.

Het enige wat je toch echt wel moet bezitten is doorzettingsvermogen en geduld. Beleggen is een lange termijnstrategie. Dus je moet geld kunnen investeren, dit laten staan en niet meer naar omkijken.

Doe het ook alleen met geld dat je kan missen. Zit je krab bij kas en ga je elke ochtend checken of de koers naar beneden gaat? Dan kan je het beter niet doen, want dan ga je handelen op emotie. 

En als je iets niet moet doen in de wereld van het beleggen dan is het handelen om emotie.

Heb jij een lange adem en ben je klaar om je geld voor jou aan het werk te zetten? Dan denk ik dat deze Geld Verdienen Met Opties review meer dan interessant is voor jou! En dat je hierna goed kan besluiten of je dit boek met de bonussen wel wilt kopen of niet.

4.0 Geld Verdienen Met Opties review

Als je Geld Verdienen Met Opties aanschaft dan krijg je ten eerste het boek, maar daarnaast ook een aantal relevante bonussen. Hieronder lees je kort waar het boek uit bestaat en wat ik hier van vind.

Ook lees je daarna meer over de verschillende bonussen die beschikbaar zijn als je het boek gekocht hebt.

4.1 Het Geld Verdienen Met Opties boek

Als je het boek aanschaft dan krijg je inloggegevens opgestuurd voor de cursusomgeving van Harm van Wijk. Hier vind je al zijn andere producten waaronder de Trading Navigator Methode en In 10 Stappen Succesvol Beleggen.

Deze producten zijn echter niet beschikbaar, tenzij je deze besluit te kopen. Maar deze producten leren je hoe je rijk kan worden met beleggen in aandelen en gaan niet over opties.

Wat hier dan wel beschikbaar is, is uiteraard het 'geld verdienen met opties' gedeelte.

geld-verdienen-met-opties-boek-dashboard.PNG

4.1.1 Waarom opties?

In het eerste stuk legt Harm van Wij (beleggen.com) je exact uit waarom het beleggen in opties zo enorm winstgevend kan zijn. Aan dit stuk kan je direct merken dat er veel tijd en ervaring in het boek zit.

Harm staat bekend als een echte expert en dat laat hij ook direct blijken. Wat echter ook opvalt is dat het boek niet zo 'fancy' en opgemaakt is als je tegenwoordig vaak ziet.

Je kan het saai noemen, maar dat doet verder niet af van de kwaliteit. De tekst is wel goed ondersteund met afbeeldingen en screenshots dus wat dat betreft doet Harm het uitstekend.

4.1.2 Wat zijn opties?

Vervolgens ga je door met opties. Harm zet het helemaal uit elkaar. Waar komen opties vandaan, mogelijkheden en meer. Je kan je afvragen of deel 1 en 2 niet omgedraaid hadden moeten zijn voor het logische aspect, maar op zich werkt dit zo ook wel.

Als je al weet wat opties zijn dan kan je deze delen overslaan en direct met deel 3 beginnen. Ik wil echter iedereen adviseren om dit toch even door te lezen. Je kan beter een steengoede fundering leggen in plaats van gaan bouwen met een fundering met scheuren.

Voor de beginner zijn deze eerste delen zeer interessant te noemen!

4.1.3 Basisstrategieën

In deel 3 ga je aan de slag met de basisstrategieën die je kan gebruiken om te gaan beleggen in opties. Zonder strategie ben je overgeleverd aan je gevoel en verlies je structureel geld. Dit doen helaas 90% van alle particulieren.

Als je volledig nieuw bent in deze wereld dan kan het best een pittig deel zijn. Het zijn basisstrategieën, maar voor de beginner kan het eruitzien als hogere wiskunde.

Je leert aan de hand van voorbeelden de 4 verschillende basisstrategieën kennen.

4.1.4 Synthetische aandelen

In plaats van aandelen kopen kan eenzelfde positie worden opgezet met een beperkte investering door een call te kopen en een put te schrijven. Dit zijn zogenaamde 'synthetische aandelen'.

Hier heb je ook verschillende varianten in:

 • Long call, short put
 • Short call, long put

In deel 4 van het boek leer je hier alles over. Eerst denk je: wat heeft dit met opties te maken? Daar ga je dan in de volgende delen op door!

geld-verdienen-met-opties-call-put

4.1.5 Short straddle

Een straddle is een optiecombinatie van een (zelfde aantal) call + put met dezelfde uitoefenprijs én dezelfde expiratiedatum. In deel 5 ga je veel dieper in op short straddles en wat je hiermee kan doen om geld te verdienen.

Harm doet dit erg goed aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ik moet zeggen dat ik dit zelf altijd wel lastige onderwerpen vind, maar Harm maakt het eigenlijk kinderlijk eenvoudig. Dit getuigd van zijn expertise omtrent dit onderwerp.

4.1.6 Short strangle

Daarnaast heb je ook de short strangle. Een strangle is een optiecombinatie van een (zelfde aantal) call + put met verschillende uitoefenprijzen en dezelfde expiratiedatum.

Hier ga je wederom diep op in aan de hand van vele grafieken en praktijkvoorbeelden. Het is wat pittig, maar als het kwartje eenmaal valt dan is het prima te doen.

Daarnaast reageert van Wijk ook vaak binnen het uur op je mailtjes. Dus mocht je echt ergens niet uitkomen, dan kun je hem altijd even mailen!

4.1.7 De Grieken

In de voorgaande delen heb je vooral veel geleerd over optiestrategieën en koersbewegingen van onderliggende waarde. De waardering/prijsbepaling van opties is zeer complex en afhankelijk van veel factoren.

Deze factoren worden ook wel 'Grieken' genoemd. In dit deel leer je exact wat de belangrijkste aspecten van dit begrip zijn om een beter idee te krijgen van de factoren die de prijs van opties beïnvloeden. 

4.1.8 Iron Condor

Een Iron Condor is een optieconstructie waarbij wordt ingespeeld op een onderliggende waarde die binnen een bepaalde bandbreedte fluctueert. In hoofdstuk 7 heb je het belangrijkste omtrent onderliggende waarde geleerd.

In deel 8, Iron Condor, ga je hier op verder en leer je hoe je door het toepassen van de Iron Condor strategie geld kan verdienen met opties.

Hier merk je wederom hoe goed het boek in elkaar steekt. Je leert eerst de principes waardoor je begrijpt waar het over gaat en vervolgens ga je hier op verder bouwen en leren.

Ik ben zeer te spreken over het boek en kan hem wat mij betreft nu al aanraden om het boek aan te schaffen!

iron-condor

4.1.9 Spreads

Een spread is ook een optieconstructie. In dit geval worden de opties gekocht en andere optieseries van dezelfde soort worden verkocht. Hiermee speel je in op een beperkte koersstijging of daling van een onderliggende waarde.

Eerst leer je wat spreads exact zijn en vervolgens ga je aan de slag met de theorie. Elk deel is een beetje hetzelfde opgebouwd. Dit werkt erg prettig, omdat je zo de structuur telkens sneller gaat snappen.

4.1.10 Current portfolio repair strategie

Dit is ook een optiestrategie, maar dan een strategie om eerder geleden verliezen weer goed te maken en weg te werken. Heel interessante module al zeg ik het zelf.

4.1.11 Covered short straddle

Als laatste ga je aan aan de slag met de covered short straddle. Het verschil met de 'naakte' of ongedekte short straddle is dat bij de covered short straddle de geschreven call wordt gedekt door 100 gekochte aandelen.

Wederom een optiestrategie die je gaat leren. Zo bespreekt Harm van Wijk echt alles wat belangrijk is om te weten als je geld wil verdienen met opties.

covered-short-straddle-opties

4.2 De bonussen die je bij het boek krijgt

Naast het boek krijg je nog een aantal toffe bonussen cadeau. Deze zijn ook beschikbaar in de cursusomgeving waar je het boek ook terug kunt vinden. 

 1. Call opties
 2. Covered straddle calculator
 3. Gedekt schrijven call opties
 4. Margin calculator
 5. Straddle

Dit zijn verschillende Excel bestanden met calculators om rendementsberekeningen te doen voor de strategieën die je eerder in het boek geleerd hebt. Dus het zijn absoluut waardevolle bonussen waar je wat aan hebt.

4.2.1 OptieAlert abonnement (gratis)

Als extra, extra bonus krijg je ook nog een gratis abonnement op OptieAlert. Hierdoor ontvang je de concrete posities van Harm van Wijk zelf. Je kan exact volgen wat hij doet en dus dan ook dezelfde stappen ondernemen.

Vaak zie je dat bonussen gegeven worden, omdat ze denken dat dat moet. Hier heb je dan niet echt heel erg veel aan, maar dat is bij de bonussen van Geld Verdienen Met Opties wel anders!

geld-verdienen-met-opties-bonussen.PNG

5.0 Geld Verdienen Met Opties ervaringen

Hamr van Wijk is al ruim 26 jaar actief in de wereld van het beleggen en heeft ook al duizenden mensen geholpen met succesvol beleggen. Maar ik pik graag een aantal mooie ervaringen tussen al deze honderden ervaringen uit om even aan jou te laten zien.

5.1 Ervaringen van andere kopers

Hieronder een aantal toffe ervaringen van andere kopers van het boek en tevreden klanten van beleggen.com.

geld-verdienen-met-opties-boek-ervaringen
geld-verdienen-met-opties-boek-ervaringen-peter

En zo kan ik nog tientallen ervaringen en reviews van mensen plaatsen, maar deze bespaar ik je. Het is een feit dat de producten van Harm werken. Hij is niet voor niks al ruim 26 jaar actief in de wereld van beleggen en heeft ook niet voor niks al duizenden mensen succesvol kunnen helpen.

Het boek 'Geld Verdienen Met Opties' is een ontzettend goede stap richting het beleggen in opties om hier ook daadwerkelijk geld mee te gaan verdienen.

6.0 Zijn er goede alternatieven voor dit product?

Opties zijn niet heel bekend in Nederland. Er zijn wel wat Engelse alternatieven, maar hier ben ik zelf geen fan van. In andere landen werkt de markt namelijk anders en laten we eerlijk zijn: een Nederlands boek/training werkt veel lekkerder dan een Engelse.

Dat is ook waarom ik juist dit boek zo kan aanbevelen. Mocht je niet in de opties willen beleggen, maar in aandelen; dan zijn er wel wat meer opties.

Dan kun je eens kijken naar de instapcursus ''In 10 Stappen Succesvol Beleggen'' of naar de volledige cursus van Harm van Wijk ''Trading Navigator Methode''.

Beide zijn gericht op aandelen en niet op opties, maar wel hele interessante trainingen!

7.0 Geld Verdienen Met Opties review conclusie

Het geld verdienen met opties boek is wat mij betreft een absolute aanraden als je als beginner wil gaan starten met beleggen in opties. Opties zijn een hele goede en relatief veilige manier om te beginnen met beleggen.

Bovendien valt er een zeer aantrekkelijk rendement te verdienen. Het feit dat Harm van Wijk al zijn kennis en kunde voor jou beschikbaar gesteld heeft moet al een no-brainer zijn.

Maar de toegevoegde bonussen maken het nog net even een stukje waardevoller. Voor die paar tientjes kan je dit boek en de bonussen niet laten schieten als je echt serieus bent in wil starten met geld verdienen met opties!

geld-verdienen-met-opties-boek-review (1)

7.1 Voor- & nadelen van het Geld Verdienen Met Opties boek

 • Goed te volgen stappenplan, ook voor de beginner
 • Duidelijk en overzichtelijk boek
 • Goede bonussen om het zo makkelijk mogelijk te maken om de juiste opties te kiezen
 • Altijd een expert onder de sneltoets om jou te helpen
 • Goed voorbereid starten met investeren in opties
 • Super lage prijs
 • Goede garantieregeling
 • Geen bijzondere opmaak

7.2 Geld verdienen met opties prijs & garantie

Geld verdienen met opties is voor nog geen 5 tientjes aan te schaffen. Namelijk voor een kleine €47,- euro zijn het boek en de bonussen van jou. Dit is absoluut geen geld als je ziet hoeveel waarde je krijgt.

Daarnaast is van Wijk zo overtuigd van zijn eigen product dat je ook nog een 30 dagen 100% niet-goed-geld-terug garantie krijgt! Je kan het product dus 30 dagen risicovrij proberen. Is het niks? Stuur een mailtje en je krijgt je geld terug!

7.3 Is er een kortingscode voor het Geld Verdienen Met Opties boek?

Nee! Helaas is er geen kortingscode beschikbaar voor het geld verdienen met opties boek. Maar gezien de prijs is dit ook niet heel erg lijkt mij.

Geld verdienen met opties

8

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Opmaak

7.0/10

Leesbaarheid

7.5/10

Bonussen

8.0/10
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}