november 30, 2019

Geld Investeren Tips: Wat Is De Beste Investering Voor 2020?

by Jaco

Het is 2020! Het werd tijd dat je ging zoeken naar de beste investering voor 2020. Met deze geld investeren tips zit je gelukkig direct goed.

 

Ik ga je geen onzin voorschotelen. Je leest wat de beste investering voor 2020 is en waar je in mijn optiek het beste in kunt investeren, zodat je hier op lange termijn ook wat aan hebt.

 

Vergeet niet tot het einde door te lezen, wie weet mis je iets leuks 😉

 

Geld Investeren In 2020

 

Het is heel slim om je nu vast te oriënteren en om uit te zoeken waar je je geld in moet investeren in 2020.

 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je geld in te investeren. Helaas staat meer dan de helft van die mogelijkheden gelijk aan het weggooien van je geld.

 

Dit wil jij niet, dit wil ik niet, dit wil absoluut niemand. Daarom heb ik dit geld investeren tips artikel geschreven.

 

Maak geen verkeerde keuze en twijfel niet. Investeer in iets wat je geld echt dubbel en dik waard is.

 

Geld Investeren In 2020

 

Waarin Investeren In 2020?

 

Er is een hele waslijst waar je je geld in kunt investeren. Vele artikelen hebben dit al behandeld en ik vind het een beetje overdreven om hetzelfde lijstje nog eens op mijn website te gooien.

 

In dit artikel lees je niet weer het standaard rijtje. Ik ga je vertellen wat je het meest op kan gaan leveren. Het is geen investering in vastgoed, goud & zilver, startups etc.

 

Nee.

 

Dit soort dingen zijn leuk als het geluk jouw kant op valt of als je hier heel goed in bent. Zonder kennis kun je beter niet investeren in dit soort praktijken.

 

Het is zaak om het dichterbij te zoeken. Een investering die je nooit kwijt kunt raken.

 

Zie je al een beetje waar ik heen wil gaan?

 

Wat Is De Beste Investering?

 

Nu vraag je je vast af ''maar wat is nu de beste investering?''.

 

Dat is niet zo moeilijk. Het is iets wat de rijke mensen altijd hebben geroepen en altijd zullen blijven roepen. Door deze manier worden de rijke mensen rijker en de arme mensen armer.

 

Investeer in jezelf!

 

De beste en meest waardevolle investering die je kunt doen is een investering in jezelf.

 

Rijke mensen weten dat dit hun grootste asset is (iets dat je veel geld opleverd). Dit is wat rijke mensen doen.

 

Arme mensen investeren in liabilities (iets wat je alleen maar geld kost). Ze denken bijvoorbeeld dat een auto of een huis kopen een goede investering is.

 

Maar feit is: dit is een liability. Doe het niet!

 

Maar je keuze slim.

 

Zie het zo. Als jij investeert in jezelf dus door of een cursus te kopen een boek te kopen of elke andere vorm waar je op gebied van kennis op vooruit gaat.

 

Dan is dat iets wat je NOOIT meer zult kwijtraken. Leer een skill zoals bijvoorbeeld affiliate marketing aan. Als je dit eenmaal doorhebt kun je de rest van je leven geld verdienen met affiliate marketing.

 

Dit kun je automatiseren en je leeft volledig vrij van het internet.

 

Een investering als deze is 100% beter dan je geld ergens instoppen en maar hopen dat er meer uitkomt. Denk eens na!

 

Meer over het leren van affiliate marketing vind je hier: Affiliate Marketing Domination

 

''Exercise your brain''

 

''Exercise your brain''

 

Lange Termijn Visie

 

Bij thuis geld verdienen is het belangrijk dat je een lange termijn visie hebt.

 

Het is niet erg als je een baan hebt of nog op school zit. Je kunt makkelijk een investering in jezelf doen in de vorm van een online cursus. Dit kun je namelijk op elk gewenst moment volgen.

 

Na je werk of na school in de avonduurtjes de cursus volgen en daarna in de avonduurtjes gaan bouwen aan je eigen business.

 

Een stukje virtueel vastgoed maken. Vanuit het niets iets opbouwen wat je de rest van je leven geld gaat opleveren. Dit kun je ook nog eens super makkelijk opschalen.

 

Automatiseren en een nieuwe business starten is de volgende stap. Vóórdat je het weet heb je meerdere bronnen van inkomsten die van JOU zijn die je zelf gecreëerd hebt.

 

Geen onzekerheid meer over geld dat je ergens in investeert om vervolgens gespannen af te wachten. Nu heb je de regie in eigen handen en bepaal je zelf hoeveel geld je gaat verdienen met je investering.

 

Blijf je hele leven investeren in jezelf en je zult merken dat je veel sneller gaat dan 99% van de bevolking.

 

Nee serieus.

 

Geprogrammeerde Maatschappij

 

Tegenwoordig zijn we bijna robots geworden. De maatschappij heeft ons stuk voor stuk netjes geprogrammeerd.

 

We doen allemaal hetzelfde elke dag de rest van ons leven en niemand lijkt het raar te vinden of überhaupt door te hebben.

 

Je wordt geboren. Vervolgens ga je naar de kleuterschool. Daarna naar de basisschool groep 1,2,3,4,5,6,7,8. Daarna wordt 'je niveau' bepaalt aan een momentopname.

 

Misschien is er die dag of de dag ervoor iets gebeurt en heb je helemaal geen concentratie. Je scoort niveau kader en gaat dus naar kader op de middelbare school.

 

Terwijl jij en je ouders weten dat je prima op Havo had kunnen meedraaien. Maar helaas, andere bepalen wat je gaat doen.

 

Onzin, right?

 

Maar we zijn er nog niet.

 

Geprogrammeerde Maatschappij

 

Na de middelbare school moet je een beroepskeuze maken. Of eigenlijk tijdens de middelbare school al. Je hebt geen flauw idee en kiest maar iets. Want je moet tenslotte wat kiezen.

 

Of toch niet?

 

Waarom MOET dit perse? Krijg je anders geen baan? Nou en... Maak je liever iemand anders rijk of jezelf? Dat eerste doe je in ieder geval door een baan te nemen.

 

Je werkt de rest van je leven voor iemand. Je werkt keihard en mag elk jaar 20 daagjes genieten van het leven. Totdat je 67 bent, als dat binnenkort niet nog hoger gaat worden.

 

Nee, als je 67 bent mag je eindelijk gaan genieten van het leven. op je 77e overlijd je.

 

Je hebt in totaal 67 jaar gewerkt en geleerd en 10 jaar van het leven genoten. Dit is ronduit belachelijk, toch?

 

En waarom eigenlijk? Want wat gebeurt er als we dit 'normale' patroon doorbreken? Wat gebeurt er als we een ander pad bewandelen dan al de geprogrammeerde mensen?

 

Ja, dat is eng.

 

Ja, dat is onzeker.

 

Ja, misschien faal je wel.

 

Maar zijn deze risico's het proberen waard?

 

Absoluut. Want wat kan jou het schelen dat je faalt? Iedereen faalt wel eens. Hier leer je het beste van. Het ergste wat er kan gebeuren is dat je weer terug moet naar het oude patroon.

 

Dus een vaste baan nemen en weer werken voor een ander. NOU EN. Doe dit en ga in deze periode weer aan de slag met het vinden van je vrijheid!

 

Want als we gaan kijken naar wat het kan opleveren dan doet iedereen het wel. Vrijheid, geen 9-5 meer, geen baas, je eigen dagen indelen, je hele leven genieten van het leven niet pas op je 67e.

 

De wereld zien nu je nog jong en mobiel bent.

 

Moet ik doorgaan of snap je wat ik bedoel?

 

Wees anders dan die 99% die het geprogrammeerde prima vinden. Die genoegen nemen met hun hele leven hard werken om de laatste jaartjes te ontspannen.

 

Vaak jaren waarin mensen alsnog gaan werken, omdat ze niet meer weten wat ze moeten gaan doen. Ze zijn te oud om de wereld te zien en iedereen die ze kennen werkt verder nog.

 

Dit wil je toch zelf niet? Tijden zijn aan het veranderen. Wees er als een van de eerste bij en je kunt echt grote successen behalen.

 

Neem mij als voorbeeld. Ik verdien geen €5.000 euro netto per maand. Waarom zou ik dit willen? Ik verdien de helft maar ben wel vrij. Ik kan gaan en staan waar ik wil. Ik bepaal ELKE DAG alle beslissingen volledig zelf.

 

Ik bepaal mijn leven zelf. Bepaal jij jouw leven ook zelf? Neem snel actie en investeer in jezelf.

 

Durf Te Beslissen

 

Rijke mensen investeren in hunzelf. Hun hele leven lang en dit maakt ze alleen maar nog rijker. Dit is een feit.

 

Wat rijke mensen ook doen is snelle beslissingen maken. Mensen die twijfelen missen altijd net de boot. Ze zijn hun hele leven te laat en vrijwel alles lijkt altijd tegen te zitten.

 

Dit is omdat je niet kunt beslissen.

 

Beslis nu. Verander je leven nu.

 

Een ander leid jouw op dit moment in jouw leven. Neem de regie in eigen handen en begin met het leiden en bepalen van je eigen leven.

 

Een van de beste investeringen die je op dit moment kunt doen is Affiliate Marketing Domination.

 

''Het enige wat je hoeft te doen is beslissen wat je met de tijd gaat doen die je is gegeven''

~Gandalf

 

Nog vragen na dit geld investeren tips artikel? De beste investering voor 2020 is in jezelf. Dit is altijd zo, vergeet dat nooit!

Starten met affiliate marketing?


Aan het begin van 2020 had ik genoeg van alle goedkope basistrainingen die er op de markt waren. Je koopt dan een training, leert amper iets en moet vervolgens duizenden euro's neerleggen om de 'geheimen' van affiliate marketing te leren.


Om deze reden ben ik samen met mijn compagnon een eigen training op gaan zetten: Affiliate Marketing Domination.


Een allesomvattende cursus waarin wij je stap-voor-stap begeleiden met 8 modules, 64 video's, bonus modules, een premium forum, coaching en nog veel meer.


Kortom; hier krijg je alles wat je nodig hebt voor een prijs. Geen gelul, geen addertjes onder het gras, gewoon volledige transparantie.


Lijkt het je wat om samen met ons te gaan bouwen aan jouw affiliate marketing business om zo minimaal €5k per maand te verdienen? En nog belangrijker; vrijheid te behalen?


Meld je dan via onderstaande knop aan voor Affiliate Marketing Domination. Of download eerst ons gratis e-book om te kijken of affiliate marketing wat voor jou is.

Ontwerp-zonder-titel-30-768x432
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}