december 9, 2019

EuroClix Review [2020]: Geld Verdienen Vanuit Je Luie Stoel?

by Jaco

Dit is mijn EuroClix review. De laatste tijd krijg ik steeds meer vragen over geld verdienen met Euroclix en of het allemaal wel betrouwbaar is.

In deze review vertel ik je mijn ervaringen met EuroClix en lees je ook wat er voor jou mogelijk is.

Kleine hint: er is leuk geld mee te verdienen als je de juiste methode gebruikt.

Wat Is EuroClix?

EuroClix is een programma waarmee je 'Clix' kunt sparen. Deze kliks zijn enkele centen waard en kun je uit laten betalen.

De Clix kun je verdienen door e-mails te openen, enquêtes in te vullen, andere leden aan te brengen en aankopen te doen bij bol.com en bijvoorbeeld thuisbezorgd.nl.

Je krijgt een paar cent voor elke mail die je opent, maar voor enquetes krijg je al meer geld.

Je kunt je wel voorstellen dat als je elke dag even een momentje neemt waarin je alle mailtjes opent en 2 a 3 enquêtes invult, je leuk geld kunt verdienen.

Daarnaast kost het je dus helemaal niet veel tijd. Doe het in de trein naar huis of.... als je op de wc zit bijvoorbeeld 😉

EuroClix is leuk geld mee te verdienen. Het is geen methode om fulltime van te gaan leven, maar een paar honderd euro per maand is heel goed mogelijk.

Dit is toch weer vakantiegeld of geld voor die mooie auto die je altijd al wilde kopen!

Aanmelden & Inloggen Bij EuroClix

Aanmelden bij EuroClix is 100% gratis, je kunt het dus gewoon eens gaan proberen als je nieuwsgierig bent.

Aanmelden kun je via deze link doen, dan krijg je ook alvast 150 clix cadeau €1,95. Het is een start en hier kun je lekker mee gaan bouwen 😉

Het mooie aan EuroClix is dat je verder ook nergens aan vast zit. Je hebt geen verplichtingen en kunt het, als je wil, ook zo weer opzeggen.

In mijn optiek is opzeggen zonde, het is letterlijk gratis geld wat je zomaar even kunt meepakken.

Daarnaast krijg je ook nog eens hele toffe aanbiedingen via EuroClix.nl zelf. Je krijgt bijvoorbeeld speciale kortingen op producten van websites als bol.com en eens in de zoveel tijd krijg je gewoon wat Clix cadeau.

Je krijgt dus gewoon gratis geld door aangemeld te zijn. Een luiere manier van geld verdienen ken ik niet!

Hoeveel Geld Kun Je Verdienen Met EuroClix?

Veel mensen vragen mij of het wel echt mogelijk is om geld te verdienen met EuroClix. Meld je aan en zie het zelf zeg ik dan altijd. Je krijgt namelijk €1,95 cadeau en dit kan je vanaf €10,- uit laten betalen.

Hierboven zie je de tabel met wisselkoersen. Je ziet dat als je langer blijft sparen je steeds meer geld gaat krijgen. De indexkoersen worden namelijk hoger. Meer cash voor jou dus.

Daarom adviseer ik je om elke dag even een half uurtje te nemen en gewoon zoveel mogelijk dingen te gaan doen.

Open mailtjes, vul enquêtes, breng andere leden aan (daar krijg je namelijk €1,95 voor en de aanmelder ook) en meld je aan voor de loterij om clix te winnen!

Dit is allemaal volledig gratis.

Zodra je de Clix laat uitbetalen heb je het binnen 3 werkdagen op je rekening staan. Dit is toch weer een leuke extra stroom van inkomsten.

EuroClix Ervaringen

Ik ben zelf al een aantal jaar actief op EuroClix. Het meeste geld verdien je toch wel met enquêtes invullen en andere leden aanbrengen.

Het voordeel is dat je allebei kunt profiteren van het aanbrengen van iemand anders. Jij en de gene die je aanbrengt krijgen namelijk hetzelfde bedrag op hun account.

Maak dus een gratis account aan en pak ook jouw link om door te sturen naar vrienden en familie. Als ze zich alleen aanmelden is het al genoeg.

Maak een social media account aan en zet het linkje daarop. Als het je lukt om 10 mensen per dag aan te brengen, dan heb je al €15,- extra verdient.

Het mooie is dat aanmelden gratis is en mensen dit heel snel doen.

Ik verdien zelf ongeveer €300,- euro per maand met EuroClix. Dit dekt toch weer een deel van de vaste lasten!

In deze EuroClix review video leg ik je nog eens persoonlijk uit wat het precies is en hoe het werkt.

https://youtu.be/AzWzdvDRWDc

EuroClix Review: Voor Wie Is Het Geschikt?

EuroClix is een programma dat iedereen kan gebruiken. Dit maakt het dus ook toegankelijk voor iedereen.

Zeker voor de jongere mensen die wat meer geld willen verdienen is het een leuke manier van thuis geld verdienen.

Je hoeft namelijk geen investering te doen in een cursus of allerlei dingen aan te kopen om te starten. Het enige wat je moet investeren is een beetje tijd.

Dus ook tijdens de saaie lessen in de klas kun je alvast aan de slag met wat extra geld verdienen. Dit geldt overigens ook voor de saaie kantoordagen!

Is EuroClix Betrouwbaar?

Is EuroClix betrouwbaar is ook een vraag die ik vaak krijg. Er zijn ruim 500.000 leden actief op het platform die allemaal stuk voor stuk hun geld netjes gestort krijgen.

Ja, EuroClix is betrouwbaar. Het feit dat het Nederlands is, is nog fijner. Dit werkt een stuk lekkerder, ook als je een keer problemen met iets hebt.

Thuis geld verdienen is een mogelijkheid die steeds meer mensen in beginnen te zien. Daarom gaan steeds meer mensen gebruik maken van platformen als deze.

Ze beginnen namelijk in te zien dat het niet allemaal een sprookje is, maar dat het gewoon kan. Als je maar begint!

EuroClix Hack: Bestaat Dat?

We hebben het net gehad over de betrouwbaarheid van EuroClix. We zijn tot de conclusie gekomen dat dit zeker een betrouwbare website is en een goede manier van geld verdienen.

De betrouwbaarheid zorgt er ook voor dat er niet in te breken is en je geen gebruik kunt maken van een EuroClix Hack.

Dus helaas... het feestje gaat niet door!

Je zult het eerlijk aan moeten pakken en gewoon doen wat ze vragen. Probeer je toch een vorm van EuroClix hacks dan kun je een permanente ban krijgen.

Dit zou zonde zijn!

EuroClix Sparen Tips

Als je EuroClix gaat sparen is het ook handig om dit bij dingen te doen in het dagelijkse leven. Je kunt namelijk op verschillende manieren wat extra Clix sparen.

  1. Koop via EuroClix bij bol.com. Bol.com krijgt commissie en jij krijgt hier extra Clix voor.
  2. Bestel bij thuisbezorgd.nl door EuroClix
  3. Bij overstappen van verzekering/telefoon/tv etc. Doe het via EuroClix. Hier krijg je veel Clix voor.
  4. Bij het kopen van vliegtickets kun je ook gebruik maken van Clix.

Zo is het belangrijk dat je bij dit soort activiteiten altijd even checkt of het via EuroClix kan gaan. Dan spaar je namelijk extra gratis geld 😉

Ook bijvoorbeeld bij het boeken van een vakantie.

EuroClix Review Conclusie

EuroClix is in mijn optiek het beste programma om geld mee te verdienen als het gaat om enquêtes, mailtjes en andere leden aanbrengen.

Dat is denk ik wel duidelijk geworden in deze EuroClix review.

Ik verdien een paar honderd euro extra per maand door een half uurtje per dag bezig te zijn met EuroClix. Als ik dit langer zou doen dan verdien ik waarschijnlijk nog meer.

Rijk worden doe je niet met EuroClix, dat doe je met andere manieren die aangegeven staan op deze website. Je kunt echter wel honderden euro's extra verdienen door deze methode.

Iets waar ik zelf veel plezier van heb en waar ik al mijn vakanties van kan betalen.

Door op onderstaande knop te klikken kun je een gratis account aanmaken en krijg je alvast €1,95 (150 Clix) cadeau.

Sluit je aan bij die andere 500.000 mensen en kijk of het wat is voor je, het kost je verder he-le-maal niks. Stuur jouw linkje naar 10 andere mensen en je hebt alweer een 10tje verdient! 

Nog vragen na deze EuroClix review? Stel ze onder dit artikel!

EuroClix

GRATIS
10

Verdien mogelijkheden

10.0/10

Betrouwbaar

10.0/10
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}