november 23, 2019

De Beste Dropshipping Leveranciers In Nederland Vinden (TIPS)

by Jaco

De beste dropshipping leveranciers in Nederland vinden kan lastig zijn als je niet weet hoe je moet zoeken.

 

Het vinden van een dropshipping leverancier is een van de beste businessmodellen voor diegenen die gemakkelijk geld willen verdienen.

 

In wezen betekent dropshipping dat je producten verkoopt en vervolgens de gegevens van die klant doorgeeft aan dropshipping leveranciers.

 

Ze verzenden de items vervolgens naar de mensen die ze via jou hebben gekocht en de winst steek je in eigen zak.

 

Dit is een vrijwel foutloos systeem, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het opslaan van de producten, over de uitvoering of over de productie.

 

Er is niet eens een investering vooraf nodig. Tegelijkertijd blijft het bedrijf waar je jouw artikelen van verkoopt stil en ongezien en krijg jij alle lof voor het verkopen van de artikelen via jouw eigen winkel.

 

Maar dat betekent niet dat er niets mis kan gaan....

 

En het betekent niet dat je niet meer voorzichtig hoeft te zijn. Hier zijn enkele tips die je helpen ervoor te zorgen dat jouw nieuwe onderneming soepel verloopt …

Tip #1 - Wees Op Je Hoede Voor Valse Dropshipping-Bedrijven

 

De beste dropshipping leveranciers in Nederland vind je niet zomaar.

 

Er zijn een aantal bedrijven die zich voordoen als dropshipping-bedrijven die niet de echte deal zijn.

 

Deze bedrijven kopen de producten vaak bij groothandelaren en brengen ze vervolgens naar jou over! Dat betekent dat je een hoge prijs betaalt die zowel je winst als je omzet schaadt.

 

Een ding om op te letten zijn bedrijven die ook aan het grote publiek verkopen. Een ander waarschuwingssignaal is dat het bedrijf om een terugkerende maandelijkse vergoeding vraagt.

 

Echte dropshipping bedrijven doen dit niet!

 

Tip #2 - Weet Wat Je Kunt Verwachten

 

Dat gezegd hebbende, moet je misschien nog wat door hoepels springen als je een legitieme partner probeert te vinden.

 

Tip #2 - Weet Wat Je Kunt Verwachten

 

Een probleem is dat ze mogelijk het bewijs nodig hebben dat je echt een wederverkoper bent, anders zijn ze misschien bang dat je gewoon een commerciële klant bent die op zoek is naar de best mogelijke deal.

 

Iets anders dat ze misschien nodig hebben, is een minimale pre-order. Dit is om tijd verspillende bedrijven niet de kans te geven om hun kostbare tijd te verdoen en uiteindelijk niks te kopen.

 

Dit is niet geweldig als je een investering vooraf probeert te vermijden, maar het kan een noodzakelijk kwaad zijn.

 

Om te voorkomen dat er veel inventaris rondslingert, vraag je ze of ze het kunnen gebruiken om een tegoed bij hun winkel in te stellen.

 

Tip #3 - Controleer De Kwaliteit

 

Verkoop NOOIT blindelings producten van je site!

 

Niet alleen zullen jouw klanten ongelukkig zijn, maar het kan ook jouw reputatie beschadigen en voorkomen dat ze in de toekomst weer bij jou kopen.

 

Vraag ALTIJD eerst om ten minste één voorbeeld van het product te ontvangen dat je kunt controleren en met een vertegenwoordiger te spreken over de maatregelen voor kwaliteitscontrole die zij hebben getroffen om problemen te voorkomen!

 

Tip #4 - Kies Het Juiste Product

 

Natuurlijk is het ook vrij belangrijk dat je de juiste voorraad koopt!

 

Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw niche, maar een goede plek om te beginnen is door te zoeken naar iets dat een eenvoudig en beknopt probleem oplost dat je klanten hebben.

 

Dit is gemakkelijk voor jou om te communiceren en uit te leggen, wat het een ideaal product maakt om te beginnen als je een nieuwe winkel opent!

 

LEES OOK: Ecomtrics dropshipping 2.0 review

 

 

e-commerce is groot, maar over 10 jaar nog groter

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}