De Laptop Lifestyle Review & Ervaring [Jacko Meijaard]

  • Home
  • /
  • De Laptop Lifestyle Review & Ervaring [Jacko Meijaard]
de-laptop-lifestyle-review-jacko-meijaard

Jacko Meijaard heeft zijn eerste fysieke boek gelanceerd op vrijdag 13 november 2020. Ik mocht het boek als een van de eerste ontvangen en heb hem inmiddels al volledig uitgelezen.

Jacko claimt niet alleen nieuwe informatie te delen, maar ook waardevolle casestudies. In deze De Laptop Lifestyle review ga je ontdekken of dit ook daadwerkelijk zo is of dat het toch allemaal wat achterhaald is.

Het boek is nagenoeg gratis, maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat dit het ook daadwerkelijk waard is. Je leest mijn ervaring en mening over de Laptop Lifestyle!

Bestel de Laptop Lifestyle DIRECT voor alleen de verzend- & drukkosten!

De Laptop Lifestyle review samenvatting

De Laptop Lifestyle is het allereerste boek van Jacko Meijaard, een van de grootste affiliate marketeers in Nederland. Dit boek heb ik met gemak weggelezen in een paar uur tijd, wat al genoeg zegt over de leesbaarheid en de schrijfstijl van Jacko.

In dit boek neemt Jacko je mee in 4 verschillende fases wat mij betreft:

  1. Je gaat eerst zijn verhaal lezen;
  2. Vervolgens krijg je een groot stuk over mindset;
  3. Daarna leer je meer over de stappen die je moet doorlopen om je eigen affiliate marketing business op te zetten;
  4. En als laatste ga je leren hoe je jouw affiliate business naar een volgend level kan tillen.

Dit maakt het boek geschikt voor enerzijds beginners, maar anderzijds ook voor de meer ervaren affiliate marketeers die meer willen halen uit hun huidige affiliate business.

Let op: je leert NIET wat je exact moet doen om jouw affiliate marketing business op te zetten. Je leert wat de stappen zijn, maar niet hoe je dit moet doen. Daarvoor dien je bijvoorbeeld de Affiliate Marketing Revolutie te volgen.

Het boek is uitermate geschikt voor beginners, omdat Jacko je een heel reëel beeld geeft over wat je kan verwachten als je gaat beginnen met affiliate marketing.

Schaf het boek voor een paar euro aan nu de lanceringsactie nog geldig is!

https://www.youtube.com/watch?v=iRrqb-gb6N8

Geschikt voor de beginner & de gevorderde?

Alright, het feit dat je nu door aan het lezen bent, betekent waarschijnlijk dat je het nog niet helemaal zeker weet en dat is prima.

In de rest van deze Laptop Lifestyle review bespreek ik de verschillende delen met het boek en lees je ook mijn ervaringen en ongezouten mening.

Het boek kan je al voor een paar eurotjes kopen, maar dat betekent niet dat er niet eens kritisch naar gekeken mag worden. Het kan zelfs zo zijn dat tegen de tijd dat jij dit leest; het boek al weer duurder geworden is (€20,-).

De eerste vraag die ik ga beantwoorden is: is de Laptop Lifestyle geschikt voor beginners en voor gevorderde affiliates?

De Laptop Lifestyle voor beginners

Voor beginners denk ik dat het een hele goede stap is om aan de slag te gaan met het boek van Jacko Meijaard. Ook voor mensen die nog niet weten wat ze precies willen gaan doen; acht ik dit boek zeer geschikt.

En dat is wel om de volgende reden. Jacko schept in het boek een super realistisch beeld van affiliate marketing en wat je kan verwachten. Dit is wel anders als zijn salespagina’s waar je vaak ziet staan hoe je tienduizenden euro’s per maand gaat verdienen als je zijn product aanschaft.

Hier word altijd de illusie gewekt dat je dat zomaar even doet op het moment dat je met affiliate marketing start. Dit is vanzelfsprekend niet het geval.

Aan het begin zal je hard moeten werken en moeten beschikken over een goede dosis doorzettingsvermogen en discipline. Consistentie, elke dag een beetje doen in plaats van af en toe heel veel, gaat het uiteindelijk winnen.

Dit is waar Jacko het ook uitgebreid over gaat hebben, waarbij hij zijn eigen verhaal als goed voorbeeld gebruikt. Het boek is dus zeer geschikt voor de volledige leek!

de-laptop-lifestyle-review-corne

De Laptop Lifestyle voor gevorderde

Toen ik het boek ging lezen achtte ik het niet echt iets voor de ervaringen affiliate marketeer. Totdat ik op ongeveer 75% van het boek kwam.

In de laatste 25% van het boek neemt Jacko je namelijk mee in hoe je jouw affiliate marketing business naar het volgende level kan tillen. Hoe je werkelijk ALLES uit je huidige business kunt gaan halen.

99% van de affiliates laten overal steekjes vallen en dus omzet liggen. Jacko doet dit zelf ook nog steeds, maar hij probeert alle processen zo goed mogelijk te optimaliseren.

In het laatste gedeelte van het boek deelt hij met je hoe hij dit precies doet. Dus ook voor de ervaren affiliate kan ik dit boek aanraden… zeker voor die paar euro!

”Jouw gids naar een passief inkomen met affiliate marketing”

Dit is de ondertitel van het boek, maar hier vind ik toch dat Jacko de plank wat heeft misgeslagen.

Jacko leert je welke stappen je moet doorlopen om een affiliate marketing business op te zetten, maar niet hoe je die stappen moet doen.

Als je het boek koopt met de intentie om hierna een affiliate marketing business opgezet te hebben; dan zit je verkeerd.

Het belangrijkste doel van dit boek is om een zo goed mogelijk beeld te scheppen van affiliate marketing en daarnaast jou wel exact laten zien wat er allemaal voor nodig is om succes te behalen.

De Laptop Lifestyle is in 4e te verdelen

Het boek is niet letterlijk in 4e verdeeld, maar dit kan ik er zelf uit opmaken. De Laptop Lifestyle bestaat in totaal uit 19 verschillende hoofdstukken en 223 bladzijde om precies te zijn.

Deze hoofdstukken hebben wel allemaal een thema, welke in kan verdelen in 4 verschillende thema’s. Welke dit zijn en wat mijn ervaring hiermee is; lees je hieronder!

laptop-lifestyle-inhoudsopgave (1)

Jacko Meijaard zijn verhaal

De eerste 3 hoofdstukken zijn echt gewijd aan het verhaal van Jacko Meijaard zelf. Hoe hij is begonnen, hoe mensen eerst ‘lacherig’ deden over zijn droom om vrijheid te behalen met affiliate marketing.

Heel grappig, want het is ontzettend herkenbaar. Ik had dit zelf ook aan het begin. Iedereen vond het een soort van ‘schattig’ dat ik het ging proberen.

Toen vroegen ze mij telkens als ze mij zagen: ”en?! ben je al miljonair?!”.

Dit is grappig, want Jacko schrijft exact hetzelfde in zijn boek. Het belangrijkste is ook dat hij je vertelt hoe je hier mee om moet gaan. Want als je hier goed mee om gaat, en je er eigenlijk niks van aantrekt, dan kunnen er hele mooie dingen gebeuren.

Jacko is zelf een mooi voorbeeld, maar ik zelf ook!

Ik denk dat veel affiliates het verhaal wel deels herkennen van Jacko. Zo gaat het nou eenmaal in de wereld van het online ondernemen. Daarom is dit juist voor beginners zo interessant; zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan!

jacko-meijaard

Het belang van de juiste mindset

Wat het tweede deel is, maar eigenlijk volledig centraal staat in het hele boek is: mindset.

Zonder de juiste mindset ga je geen succes behalen. Dit geldt voor affiliate marketing, maar eigenlijk ook voor elk ander aspect in je leven.

Jacko heeft een ijzersterke mindset waar ik bewondering voor hem. Het deed mij overigens wel goed om te lezen dat hij ook momenten heeft waar hij eigenlijk even niet meer weet wat hij nou moet doen en of hij op het juiste pad zit.

Dit heb ik namelijk ook wel eens, maar bij Jacko lijkt het altijd alsof hij hier geen enkele last van heeft. Schijn bedriegt dus… ;-).

Het opzetten van jouw affiliate marketing business

Daarna komt het midden, en tevens het grootste deel, van het boek aan bod. Dit staat volledig in het teken van het opzetten van jouw affiliate marketing business.

Maar nogmaals, en ik kan het niet vaak genoeg benadrukken, je leest en leert niet wat je exact moet doen om jouw affiliate business op te zetten.

Jacko vertelt je wat de stappen zijn en waar je allemaal aan moet denken als je gaat starten. Als je de technische kant op wilt gaan dan kun je zijn video training voor een paar tientjes aanschaffen.

Dit sluit dan wel weer naadloos op elkaar aan.

affiliate-marketing

Jouw business naar het volgende level tillen

In het laatste gedeelte van het boek leer je hoe Jacko het onderste uit al zijn affiliate projecten haalt. Hier komt vooral het analyseren van data bij kijken en deze data gebruiken om jouw pagina’s stuk-voor-stuk te optimaliseren.

Zo kun je van een website die jou €1.000,- euro per maand oplevert ineens €3.000,- euro maken, bij wijze van.

Dit gedeelte is wat mij betreft ook enorm interessant voor de ervaren affiliate die simpelweg meer uit zijn huidige business wilt halen en naar het volgende level wilt gaan.

Want naast optimaliseren, leert Jacko je ook meer over de skill ‘funnelen‘. Wat eigenlijk gewoon inhoud dat je leert hoe je winstgevende funnels moet maken die op de lange termijn ontzettend veel omzet voor jou gaan genereren.

De meeste affiliates halen lang niet alle potentie uit hun business. Met de laatste hoofdstukken van dit boek leer je de exacte principes van Jacko Meijaard zelf.

De Laptop Lifestyle review conclusie

Het gloednieuwe boek van Jacko Meijaard is uitermate geschikt voor de beginnend affiliate marketeer en de persoon die wilt starten met online ondernemen, maar eigenlijk niet echt weet met wat.

Je krijgt namelijk een perfect beeld van affiliate marketing waardoor je kan besluiten om hiermee te gaan starten of het businessmodel uit te sluiten en op zoek te gaan naar iets anders.

Ook voor de ervaren affiliate denk ik dat het van veel waarde kan zijn en kom op: voor die paar euro kun je hem niet laten liggen toch?!

de-laptop-lifestyle-review-jacko-meijaard

Bestel de Laptop Lifestyle DIRECT voor alleen de verzend- & drukkosten!

De Laptop Lifestyle

7.8

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

7.5/10

Opties

7.0/10

Support

8.0/10

Werking

7.0/10