oktober 30, 2019

De Beste #5 Dropshipping Producten Voor Deze Winter! (2020)

by Jaco

Als het goed is ben je iemand die geïnteresseerd is in het verdienen van online centjes en dan dropshipping in het specifiek.

Als je het goed aanpakt blijft het niet alleen bij centjes maar kan het oplopen tot meer dan €10.000,- euro per maand. Vele zijn je al voor gegaan.

In dit artikel over ''De beste #5 dropshipping producten voor deze winter (2019/2020)'' leer je precies welke producten het goed zullen gaan doen.

Doe mij en jezelf een lol en hou het niet alleen bij lezen. Het is namelijk bewezen dat als je binnen 72 uur geen actie onderneemt met de informatie die je gehad hebt, je dit ook niet meer gaat doen.

Als je niet weet hoe je met dropshipping moet starten of waar je überhaupt moet beginnen, dan help ik je hier ook mee onderaan dit artikel.

Feestdagen & Winter

Met sinterklaas, kerst en de kou om de hoek is het super belangrijk dat je hier met jouw webshop rekening mee houdt. Als je dit niet doet kun je namelijk een hele hoop geld mislopen. Bovendien gaat de consument dan liever naar een andere webshop waar ze wel de juiste producten kunnen vinden.

In deze tijd van het jaar gaan mensen namelijk cadeautjes kopen voor hun familie, vrienden of kinderen of ze gaan naar producten zoeken die handig zijn bij de kou. Wat de producten zijn die in mijn optiek het beste gaan verkopen dit jaar, lees je verderop in dit artikel. De producten zijn allemaal even goed, dus ook nummertje #5.

Bekijk ze allemaal om te bepalen welke producten jij in je webshop kunt integreren of eventueel een nieuwe dropshipping webshop mee kunt maken.

Hier komen de beste #5 dropshipping producten voor deze winter! (2019/2020)!

Product #1 - Elektrische Schoenen Droger

Een product die we elk jaar weer terug zien komen in de winter en die het ook elk jaar weer goed doet is de elektrische schoenen droger. In Nederland gebruiken mensen deze niet voor het dagelijkse leven, maar heel veel mensen gaan op wintersport.

Laten deze mensen nou vaak op zoek zijn naar deze elektrische schoenen drogers. Dit zijn elementen die je in de schoen kunt stoppen. Deze elementen worden warm en zorgen ervoor dat je schoenen droog worden.

Ze worden ook vaak gebruikt om de schoenen van te voren even op te warmen, zodat mensen met warme voetjes de skies in stappen. Ideaal als je het mij vraagt!

Uiteraard kun je dit product gewoon op AliExpress vinden.

Elektrische schoenen droger - de beste #5 dropshipping producten voor deze winter! (2019/2020)!
Elektrische schoenen droger

Het product kun je bij AliExpress bestelen voor ongeveer €12,- euro. Deze kun je makkelijk verkopen voor €30,- euro. Mooie winstmarge dus!

Product #2 - Onesies

Dit is een product die mensen vaak kopen voor hun kinderen. Met de feestdagen om de hoek zullen mensen dit product dus ook weer veel gaan aanschaffen, het is tenslotte een leuk cadeautje voor een kind. En bovendien is het niet heel duur.

Voor ieder kind zit er wel een leuke onesie bij. Bovendien kun je ze gemakkelijk allemaal in een keer in je shop integreren, omdat ze allemaal van dezelfde leverancier vandaan komen.

Onesies
Onesies

De prijs hangt af van maat, al verscheelt het niet zo heel veel. Dit scheelt een eurotje tussen de kleinste en grootste maat. Ze kosten allemaal ongeveer €12,- euro. Hier kun je zeker het dubbele voor vragen in je eigen webshop.

Product #3 - Telefoon Nek Houder

Dit is een viraal product. Als je hier op tijd bij bent kun je heel veel verkopen gaan maken met dit product. Daar komt ook nog eens bij dat het binnenkort sinterklaas en kerst is. Een ontzettend leuk cadeautje om te geven.

telefoon nek houder - de beste #5 dropshipping producten van deze winter
Telefoon nek houder

Het product heet de ''telefoon nek houder'', maar kan voor allerlei dingen gebruikt worden. Zo kun je hem dus als gewone standaard voor op tafel gebruiken, voor in de auto of om je middel. Daarnaast is het ook handig voor als je bijvoorbeeld in bed ligt (iedereen heeft wel eens zijn telefoon op zijn hoofd laten vallen, right?).

De mooiste versie, zoals je hem op de foto hierboven ziet, kost je 4 dollar. Dat is dus nog niet eens €4,- euro. Je kunt het product voor zeker €15,- euro verkopen. Ik zou hem voor €17,95 online zetten (producten met een prijs waar een 7 in zit worden eerder gekocht). Gratis tip van flip 😉

Product #4 - Elektrische Voeten Warmer

De voeten warmer is ontzettend fijn voor in de koude winter en ook nog eens een leuk cadeautje om te geven tijdens de feestdagen. Dit product heeft dus beide eisen en is perfect voor deze tijd. De verwachting is dan ook dat de bestellingen voor dit product echt door het dak heen zullen gaan.

De elektrische voetenwarmer is een wat groter en luxer product met een afstandsbediening erbij. Deze koop je in voor nog geen €20,- euro en kun je verkopen tegen een prijs van €40,- a €45,- euro.

Elektrische voeten warmer
Elektrische voeten warmer

Dit is ook een leuk product op Facebook advertenties mee te draaien. Als je weet hoe dit moet dan verplicht ik je bijna om het te doen. Je gaat hier ontzettend veel verkopen mee pakken. Je kunt natuurlijk altijd leren hoe je dit moet doen met bijvoorbeeld een cursus dropshipping.

Product #5 - Honden Kerstman Outfit

En als laatste maar zeker niet minste product hebben we het honden kerstman outfit. Honden eigenaren gaan vaak in de winter op zoek naar producten om het beest lekker warm te houden tijdens de koude wandelingen.

In deze tijd vinden mensen het steeds grappiger om zo gek mogelijke outfitjes te kiezen. Zo heb je in deze tijd van het jaar de kerstman outfit, en deze is echt hilarisch.

Stel je eens voor dit je dit als cadeautje kunt geven aan iemand, onwijs leuk om te geven en onwijs leuk om te ontvangen. Win-win situatie. En de hond heeft ook nog eens een lekker warm lijfje! Win-win-win 😉

Honden Kerstman Outfit
Honden Kerstman Outfit

Dit is een van de duurdere varianten die er te vinden is, maar wel ontzettend leuk. Je hebt ze ook zonder kerstman op de rug, dan betaal je zo'n 4 dollar. Dit is geen geld. Bovendien kun je ze wel tegen 2 a 2,5 keer de inkoopprijs verkopen.

Mijn advies is om er meerdere in je shop toe te voegen. Dus varianten van de kerstman outfit.

Hulp Met Dropshipping?

Ben je net begonnen met dropshipping, maar weet je eigenlijk niet helemaal wat je aan het doen bent en of dit goed is? Of ben je nog helemaal niet begonnen en ben je aan het oriënteren?

In beide gevallen kan ik je de Ecomtrics Dropshipping 2.0 cursus van Floris & Robin aanbevelen. Via deze cursus heb ik het ook geleerd en had ik mijn eerste paar duizend euro al binnen een maand omgezet. Zo snel kan het gaan als je de juiste begeleiding en blauwdrukken hebt.

De #5 Beste Dropshipping Producten Voor Deze Winter

Je weet nu wat de #5 beste dropshipping producten voor deze winter zijn. Mijn advies, die in in de eerste alinea ook al gaf, is ga hier ook iets mee doen. Alleen lezen heeft weinig zin, hier zul je geen verkopen mee gaan maken.

Als de producten niet in je huidige shop passen, maak dan simpelweg een nieuwe. Met Ecomtrics dropshipping 2.0 leer je een shop opzetten in één dag. Dit is dus echt de moeite niet. Het gaat erom of je het zelf wel echt wil.

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Hey Gre!

   Binnenkort zal ik een artikel maken met de beste dropshipping producten voor deze zomer.

   Sowieso doen seizoensgebonden producten het altijd goed in de zomer.

   Zonnebrillen, bikini’s en trends die hiermee te maken hebben!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}