april 30, 2020

Crypto Masterclass Review 2021 | AllesOverCrypto | Waardeloos?

by Jaco

Met de Bitcoin op een all-time high en vele andere altcoins die op ontploffen staan, gaan de Crypto Cursussen als warme broodjes over de toonbank. Mede hierdoor schrijf ik deze vernieuwde Crypto Masterclass review.

De jongens van AllesOverCrypto (Derek Westra & Patrick Suiker) hebben namelijk ook niet stilgezeten en spelen slim in op de vraag, maar ook op de veranderingen die momenteel plaatsvinden op de crypto markt.

Zij hebben dan ook een complete update gegeven aan de cursus en tientallen extra modules en video's toegevoegd. In deze review over de Crypto Masterclass deel ik al mijn ervaringen met deze vernieuwde cursus.

De prijs is namelijk ook omhoog gegaan, logisch, maar is dit het nu nog wel waard? Bovendien ken ik een 'trucje' om 50% korting te krijgen op de volledige prijs van de Crypto Masterclass. 

Klaar om te ontdekken of deze crypto training voor jou geschikt is, of dat je beter op zoek kan gaan naar een alternatief?

Crypto Masterclass Review Samenvatting

Review: Crypto Masterclass

Gebruik: leren investeren in cryptocurrency

Effectiviteit

Je leert als volledige leek van A tot Z hoe de crypto wereld werkt en hoe je moet investeren.

Prijs

Niet goedkoop, maar een prima prijs voor de waarde die je ontvangt.

Gebruiksvriendelijkheid

Oogt eerst wat onoverzichtelijk, maar hier wen je relatief snel aan.

Klantenservice

Prima klantenservice

Pluspunten

Minpunten

 • Kan pittig zijn voor de volledige leek

Samenvatting: de Crypto Masterclass is een samenvoeging van wat vroeger de Cryptocurrency Beginnerscursus was en het Crypto Portfolio. Voorheen leerde je alleen de beginselen, maar tegenwoordig word je echt opgeleid tot een crypto professional. De opbouw is erg goed en met de duidelijke informatie en coaching weet je zeker dat je op de juiste manier bezig bent en dat je op termijn veel rendement zal halen!


1.0 Ik zag door de bomen het bos niet meer

Voor een langere tijd vond ik cryptovaluta ontzettend interessant, maar het leek altijd een ver van mijn bed show. Ik dacht dat dit bestemd was voor oude, grijze, kalende mannen. Iets voor super rijke en slimme mensen, in ieder geval niets voor mij.


Toch hoorde ik van steeds meer mensen en andere ondernemers van mijn leeftijd dat zij een deel van hun vermogen in crypto beleggen. Cryptovaluta heeft enorme potentie hoorde ik, maar bij enorme potentie komt ook een verhoogd risico kijken.


Er werd mij verteld dat als ik wilde starten met beleggen in cryptocurrency, het volgen van een crypto training of cursus een logische vervolgstap was. Ik ging dus direct op zoek naar een geschikte training, maar liep vrijwel meteen tegen de lamp aan.


Want wat is nou een goede training? Waar moet ik überhaupt naar zoeken? Er zijn ontzettend veel trainingen beschikbaar waardoor ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zag...


1.1 Ik ontdekte de Crypto Masterclass

Toen ontdekte ik de Crypto Masterclass. Een, op het eerste gezicht, enorm professioneel bedrijf met ook goede reviews. Het prijskaartje lag hier wat hoger, maar uit ervaring weet ik dat dit beter is dan een goedkope training.


Het probleem met een goedkope training is dat je vaak heel oppervlakkig te werk gaat en later nog duizenden euro's extra moet investeren als je werkelijk verder wilt komen. 


Ik heb in het verleden tientallen trainingen gevolgd en weet gewoon dat een wat duurdere training altijd meer waar voor je geld is. Na aanraden van een kennis ben ik ook uiteindelijk gestart met de Crypto Masterclass. In deze review lees je wat ik er van vind en of het waar voor je geld is.


1.2 Is crypto en de Crypto Masterclass wel iets voor mij...?

Alvorens ik over ga op de inhoud van de Crypto Masterclass en het bedrijf dat hierachter zit, beantwoord ik eerst graag nog een vraag die ik ontzettend veel gesteld krijg.


Deze vraag luid: is beleggen in cryptocurrency wel wat voor mij en is zo'n crypto cursus überhaupt wel een goed idee? Ik heb hier verder geen verstand van of ervaring mee...


Hier moet ik altijd wel een beetje om lachen, want ik dacht exact hetzelfde voordat ik de beslissing gemaakt had om het gewoon eens te gaan proberen. Vrij snel ontdekte ik dat het helemaal niet zo spannend is als het lijkt. Je kan het zelf ontzettend moeilijk maken, maar dit hoeft niet zo te zijn.


En een crypto training volg je JUIST als je geen ervaring of kennis hebt op het gebied van crypto. Dat is het hele nut van een training 😉 Verder is deze cursus geschikt voor iedereen die weet hoe een computer, smartphone of tablet werkt.


Je kan deze training namelijk op alle apparaten met WiFi volgen. Het mooie is dat dit dus 24/7 en overal ter wereld kan. Zo kun je de volledig training goed op eigen tempo volgen, video's pauzeren of zelfs gewoon opnieuw kijken. Ik vind het ideaal!

is-crypto-wel-iets-voor-mij

2.0 Wat is AllesOverCrypto.nl?


AllesOverCrypto.nl is ontstaan uit een passie voor crypto van een aantal crypto-enthousiastelingen. Dit waren Derek Westra & Patrick Suiker.


Op deze website vind je veel waarde terug in de vorm van blogs, e-boeken, trainingen en nog veel meer. Met deze website is het de bedoeling om crypto voor iedereen toegankelijk te maken. Hier doen ze aardig goed werk mee. 


Inmiddels is AllesOverCrypto.nl een bekende naam in de Nederlandse crypto wereld. Beginners komen vaak uit op deze website en gaan aan de slag met de training.


Verder zie je op deze website ook de actuele koersen en nieuwsberichten over crypto. Het is dus echt vooral de 'thuisbasis' van Derek & Patrick. Vanuit hier helpen zij duizenden mensen met de crypto training en het Crypto Portfolio waar ik het zo nog even over ga hebben.

allesovercrypto-logo (1)

2.1 Derek Westra & Patrick Suiker


In 2017 hebben Derek, zijn broertje Robin en Patrick de website AllesOverCrypto.nl opgezet. Robin regelt de technische kant van de website en komt verder niet voor in de trainingen of op de website zelf.


Derek heeft een master gedragseconomie en speltheorie afgerond op de Vrije Universiteit Amsterdam. De psychologie achter onze economie vind hij super interessant en bestudeert hij dan ook regelmatig. Zijn bevindingen kan hij weer goed gebruiken bij het handelen in cryptovaluta.


In 2013 is hij, net als Patrick, in aanraking gekomen met cryptocurrency en blockchain. Sindsdien is hij tot zijn oren verliefd en kan hij het niet meer loslaten.


Patrick is van jongs af aan al een echte ondernemer. Hij heeft altijd al een passie voor ondernemen gehad en heeft hier ook uiteindelijk een universitaire opleiding voor afgerond. 


Samen hebben zij een enorme liefde voor crypto ontwikkeld en zijn ze jaren geleden samen het crypto platform gestart dat inmiddels niet meer weg te denken is uit deze industrie. Beide heren zijn inmiddels echte experts te noemen. Het is ook niet voor niks dat zo veel mensen bij dit bedrijf uitkomen!

derek-westra-patrick-suiker

3.0 Wat Is De Crypto Masterclass?


De crypto masterclass is dé crypto cursus van Nederland & België. Deze cursus is zo gemaakt en in elkaar gezet dat jonge kinderen nog weten waar het over gaat.


Door het gebruik van ''Jip & Janneke taal'' is het zelfs duidelijk voor mensen die vandaag voor het eest van crypto gehoord hebben. De crypto masterclass was een verzameling van eerdere producten die zij eerst los verkochten. Deze kun je nu niet meer loskopen, op het crypto portfolio na.


Inmiddels staat deze cursus als een huis. In januari 2021 heeft de cursus een enorme update gekregen en zijn er extra modules en video's toegevoegd. Je ziet dus ook dat ze actief bezig zijn met het verbeteren van de cursus en altijd bezig zijn met innovatie.


Onlangs hebben zij ook moderators aangenomen voor het forum. Deze mensen werken nu voor AllesOverCrypto en zorgen ervoor dat alle vragen vrijwel direct beantwoord worden. Naast de bizar uitgebreide en kwalitatief goede training krijg je dus ook nog eens support van de bovenste plank.


Wat de crypto masterclass allemaal precies bevat, wat je kan verwachten en wat mijn ervaringen met de verschillende modules zijn; lees je hieronder. Oh en vergeet je even niet aan te melden voor de gratis crypto training van de deze heren >>

3.1 Welkom bij de Crypto Masterclass!

De Crypto Masterclass heeft onlangs een belachelijk grote update gehad. Er zijn ruim 70 nieuwe video's bijgekomen en geüpdatet. Dit is gebeurd in het begin van januari om ervoor te zorgen dat de cursus volledig up-to-date en in verhouding is met de huidige crypto markt. 


Het eerste gedeelte van de masterclass is vooral een introductie en kennismaking. Dit zie je niet bij veel trainingen, maar ik moet toch echt zeggen dat ik dit meer dan prettig vind.


Je ontmoet jouw docenten (Derek Westra & Patrick Suiker) zodat je weet welke stem er achter de video's zit en wie zij precies zijn. Dat heb je hier ook al beknopt gelezen, maar het is altijd fijn om dit van de persoon zelf te horen.


Daarnaast leer je ook wat je allemaal gaat leren in de Crypto Masterclass en hoe het online platform werkt. Je krijgt ook alle downloads voor de gratis e-books en leert meer over 'The Zone', de community waar je toegang tot hebt.


Kortom: goed introductie en iets wat ik niet zou willen missen. 


3.2 Welkom bij deel 1 - beginnen met crypto!

Goed, als je de introductie eenmaal gehad hebt dan kun je gaan beginnen met het bouwen van jouw fundering. Je start namelijk met het eerste deel van de Crypto Masterclass genaamd 'beginnen met crypto!'.


Dit deel bestaat uit maar liefst 8 verschillende modules. Elke modulen bestaat weer uit meerdere video's. Sommige uit 4 video's en andere weer uit 15 video's. Hieronder lees je wat mijn ervaring met elk van de modules van de Crypto Masterclass is. Zo weet je exact wat jou te wachten staat na aanschaf.


3.2.1 Het geld van de toekomst

In 'het geld van de toekomst' ga je vooral aan de slag met het begrijpen van de hele crypto wereld. Althans: het grootste en belangrijkste deel hiervan. Je hebt namelijk ongetwijfeld gemerkt dat er veel vakjargon omgaat in deze wereld.


Je gaat dus echt bouwen aan jouw basis, jouw fundering, om hier vervolgens op uit te kunnen bouwen. Denk aan belangrijke begrippen, blockchain, smart contracts, adoptiemodellen, maar ook gewoon de toekomst van het geld.


In dit onderdeel gingen er gelijk tientallen deuren voor mij open. Ik verbaasde mij hoe simpel zij het weten uit te leggen. Let op dat dit eerste gedeelte bestaat uit tekst. Zie het als een soort leerboek met aan het einde van elke video ook een kennisquiz om te checken of je genoeg geleerd hebt.


Dit vind ik een hele goede toevoeging, omdat je niet verder wil gaan als je nog niet voldoende weet. Ik had alleen wel gehoopt dat er ook video's bij zouden zitten, maar dit is niet het geval.


3.2.2 Je eerste cryptocurrency

In het volgende deel ga je aan de slag met het kopen van jouw eerste cryptocurrency via een goede broker. Je krijgt hier meerdere opties en dus ook meerdere uitlegvideo's. Ja, dit onderdeel bestaat dus ook uit video's. Je krijgt een combinatie van tekst en video's!


Wat ik ook mooi vind, is dat je direct in het diepe gegooid wordt. Door gewoon te gaan doen leer ik altijd het meeste en ik denk dat het overgrote deel van de mensen deze mening deelt. Natuurlijk krijg je wel stap-voor-stap video's, maar na het volgen van die instructies heb jij gewoon jouw eerste cryptovaluta gekocht!

crypto-masterclass-review-module-2.PNGP

3.2.3 Maak een killer start

Module 3 is niet zo'n grote module, maar wel net zo belangrijk als de rest. In deze module ga je namelijk aan de slag met belangrijke principes omtrent het traden van crypto. 


Je leert wat je vooral niet moet doen, denk aan traden op emotie, en hoe je bijvoorbeeld goede potentiële cryptoparels kunt vinden. Wederom een goede en waardevolle module.


3.2.4 Je onbreekbare kluis

Module 4 verklapt al een beetje waar deze module over gaat. Zorgen dat jouw gekochte cryptovaluta zo veilig mogelijk opgeborgen is, zodat je niks kan verliezen door bijvoorbeeld een grote hack.


Dit is wellicht niet een van de meest sexy onderwerpen, maar wel een die van cruciaal belang is. Te veel mensen laten hun crypto gewoon afhalen door hackers, omdat ze niet genoeg bezig zijn met beveiliging.


Je leert over de software en beveiligde wallets die je hiervoor kunt gebruiken. Fijne en duidelijke module overigens. Ik was hier zelf al flink mee aan de slag gegaan voordat ik bij deze module aankwam.

crypto-masterclass-review-module-4P

3.2.5 Je winsten cashen!

Module 5 staat vooral in het teken van geld, money, keiharde peso's! Je leert hier hoe verschillende brokers werken en hoe je het beste jouw winsten uit kan laten betalen. Dit ga je doen aan de hand van wat tekst, 3 video's en het Crypto Portfolio dat je bij de masterclass krijgt.


Deze kost je normaal 200,- euro, maar krijg je er nu gewoon bij. Hier vertel ik je straks wat meer over. Deze module is niet geweldig en had op zich ook wel onder een andere module kunnen vallen, maar de informatie is prima.


3.2.6 De allereerste investeerder zijn

Module 6 is kort, maar interessant. Deze module gaat over zogenaamde ICO's, oftewel: Initial Coin Offerings. Je leert waarom dit een grote kans kan zijn voor jou als crypto belegger en wat je hier überhaupt mee kan doen.


Met de tweede video leer je hoe je mee kan gaan doen aan een ICO en hoe je ook hier geld mee kan gaan verdienen. Heel erg interessant als je het mij vraagt.

crypto-masterclass-review-module-6P

3.2.7 Een passief crypto-inkomen

Module 7 is een gloednieuwe toevoeging in de Crypto Masterclass. Deze module is met de enorme update in 2021 mee gekomen. Het is trouwens ook goed om te weten dat je als lid van de cursus altijd toegang krijgt tot dit soort nieuwe modules en updates.


Vind ik niet meer dan logisch, maar ik kan het maar gezegd hebben toch!


In de module 'een passief crypto-inkomen' leer je hoe je een inkomen kan gaan genereren met cryptocurrency. Jep, that's right! Door deze stappen goed op te volgen en uit te voeren kan je ervoor gaan zorgen dat je over enkele maanden jouw baan of opleiding op kan zeggen.


Je kan namelijk heel goed en relatief snel een passief inkomen met crypto gaan verdienen. Je leert in deze module exact hoe je dit moet doen!


3.2.8 De crypto-trends de baas

Module 8 is ook een gloednieuwe module en iets anders als de rest. Deze module wordt namelijk niet gegeven door Derek Westra of Patrick Suiker. Deze wordt gedaan door Martijn Houttuin, een werknemer van AllesOverCrypto.nl.


Martijn is ook een expert op het gebied van crypto en heeft vooral zijn expertise liggen bij crypto trends, Metamask en Uniswap. Dat is ook waar je meer over gaat leren in deze nieuwe module.


Een leuk nieuw detail is overigens ook de nieuwe intro van de video's. Het is een heel klein detail, maar dit maakt het net even wat exclusiever. Toffe module en Martijn is wat mij betreft ook een goede docent.

crypto-masterclass-review-module-8P

3.3 Welkom bij deel 2 - geld verdienen met crypto trading!

De cursus is flink door elkaar geschud. Ze hebben de volledige crypto training opnieuw ingedeeld om zo een betere volgorde aan te houden en dat is ze zeker gelukt.


Je vindt in het tweede gedeelte van de Crypto Masterclass veel van de originele video's terug. Deze staan op andere volgorde en zijn uitgebreid met andere video's en ondersteunende bestanden. Hieronder lees je wederom mijn ervaring met dit vernieuwde gedeelte van de Crypto Masterclass.


3.3.1 Crypto trading

Dit tweede gedeelte gaat meer in op het echt geld verdienen en een inkomen genereren met cryptocurrency. Zie het als een verlengde van module 7. Hier ga je meer leren over het dag handelen of ook wel 'daytraden' genoemd.


Dit is lastiger en vergt ook een stuk meer oefenen, maar als je deze skills eenmaal bezit dan kun je hier meer dan goed geld mee gaan verdienen. 


Onderwerpen als bubbels, marktcyclussen, candlesticks, stop-loss, RSI, risicomanagement en nog veel en veel meer komt aan bod in deze module van maar liefst 17 verschillende video's.


Als beginner kan het pittig zijn, maar het is zeker de moeite waard. Je kan dit eigenlijk bijna zien als volledige nieuwe cursus. Je leert dus in de Crypto Masterclass enerzijds beleggen in crypto voor de lange termijn, maar anderzijds ook voor de korte termijn.


3.3.2 The winning mindset

De laatste module van deze crypto cursus is een mindset cursus van 10 video's lang. Ik schreef het eerder, maar ik zeg het toch weer: ik blijf het raar vinden dat deze module achteraan in de cursus staat.


Wat mij betreft kun je het beste beginnen met mindset. Je reset zo eerst jouw verkeerde overtuigingen en kan vanuit een nieuwe frisse mindset gaan starten met jouw crypto avontuur.


Maar goed, ze zullen hier vast een reden voor hebben. De kwaliteit wordt er natuurlijk niet minder op, omdat dit achteraan in de cursus staat. Het is dan ook gewoon extreem waardevol.

crypto-masterclass-review-deel-2-mindsetP

3.4 Eindexamen!

Wat tof en uniek is, is dat je elke belangrijke video of module afsluit met een kennisquiz. Je hoeft deze niet te volgen, maar het is wel aan te raden om dit te doen. Het is leuk en bovendien ook belangrijk.


Ga je door zonder genoeg kennis opgedaan te hebben, dan is de kans groot dat je later tegen de lamp gaat lopen. Je kan er beter nu wat langer over doen en genoeg kennis op doen dan dat je later fouten maakt en geld verliest!


In de inleiding van deze Crypto Masterclass review schreef ik overigens om mijn 'trucje' om 50% korting te krijgen op de cursus. Wellicht had je het al door, maar dit kun je doen door je aan te melden voor de gratis training via onderstaande knop.


Aan het einde van deze training krijgen 10 mensen de kans om de Crypto Masterclass met 50% korting te kopen. Uitgelezen kans! Meld je vast even aan en ga dan rustig door met het lezen van deze review over de Crypto Masterclass.


4.0 Wat krijg je allemaal na aanschaf van de Crypto Massterclass?

Je hebt inmiddels gelezen waar de volledige Crypto Masterclass zelf uit bestaat. Het is een ongelooflijk uitgebreide crypto training van hoge kwaliteit. Zodra je besluit om de Crypto Masterclass te kopen dan krijg je uiteraard direct toegang tot de e-learning omgeving.


Je krijgt via de mail de link met jouw inloggegevens (zorg dus dat je de juiste mail invult) en kan direct starten. Maar de videotraining is niet het enige dat je krijgt als je de training koopt.


Je krijgt nog een hoop waardevolle extra bonussen die ook terug te vinden zijn in deze online leeromgeving. Hieronder ontdek je wat dit allemaal is.


4.1 Crypto Portfolio

Het eerste wat ik met je wil bespreken is het Crypto Portfolio. Dit is een e-book waarin je cryptovaluta kan vinden die een enorme potentie hebben om x10 of zelfs x100 te gaan. Dit e-book word elk jaar geüpdatet, waardoor er dus ook continu nieuwe munten instaan. 


Het e-book is samengesteld door crypto experts die hier maanden onderzoek naar doen. Houd wel in gedachte dat het geen advies is. Dit is wat zij denken en jij kan hier gebruik van maken.


Vaak gaan 3 of 4 van de 10 munten inderdaad x10. Groot voordeel is, dat deze munten nog geen paar cent kosten. Je kan dus voor super weinig geld toch aardig wat munten inkopen.


Het Crypto Portfolio is overigens ook los te koop voor €200,- euro!

Crypto-portfolio-2021

4.2 E-Book 1: De Bitcoinbijbel

De Bitcoinbijbel is een boek dat geschreven is door Derek & Patrick. Dit boek is onder crypto-handelaren zeer bekend en staat normaal te koop voor 50,- euro.


In dit 132 bladzijde tellende boek leer je alles over waarom crypto en blockchain voor een enorme revolutie gaan zorgen. Het is een allesomvattend boek waarin je alle informatie vind waar je naar op zoek bent.


4.2 E-Book 2: Het Ultieme Investeringshandboek

De meeste mensen vinden het ontzettend moeilijk om te beslissen wanneer ze het beste cryptocurrency's moeten kopen of verkopen. Daarnaast hebben ze ook vaak moeite met het bepalen van het bedrag waar ze coins mee gaan kopen. 


In dit boek vind je een stappenplan waarin alles haarfijn uitgelegd wordt. Met dit boek weet je precies wanneer je moet gaan kopen, verkopen en met hoeveel geld je dit doet!


4.3 E-Book Pakket

Daarnaast krijg je nog een e-book pakket waarin je 4 geschreven boeken van Derek & Patrick vindt. Deze boeken bevatten 6 jaar aan ervaring. Je leert dus alles wat Derek & Patrick de afgelopen jaren ook geleerd hebben.


Het pakket bevat:

 • Het altcoin magazine
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin
 • 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 • Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst

4.4 VIP Community - The Zone

Je omringen met like-minded mensen is een van de meest belangrijke stappen op de weg naar succes. Mensen die dezelfde doelen hebben als jij en ook keihard werken om dit te realiseren.


De VIP Facebook-groep ''The Zone'' is opgericht om dit te bewerkstelligen. Iedereen die de crypto masterclass aangeschaft heeft, heeft toegang tot deze groep.


Verder krijgt niemand toegang tot deze exclusieve community. Wat mij opviel aan deze community is dat hij echt bizar actief is. Er zijn ook tientallen boards waar je terecht kunt voor vragen of inspiratie.


In deze community zijn Derek & Patrick zelf actief, maar ook andere werknemers van AllesOverCrypto.nl. Super waardevol!

crypto-masterclass-forum-the-zoneP

4.5 The Million Dollar Template

Een logboek bijhouden met al je trades is de weg naar succes als het gaat om crypto. The million dollar template rekent exact uit hoeveel geld je in mag leggen per trade. Daarnaast vertelt het je dus ook hoeveel risico je kunt nemen.


Als je dit consequent gebruikt dan is succes een logisch gevolg!


4.6 Crypto Belastinggids

Belasting! Altijd een tof onderwerp, not! Belasting is misschien wel een van de saaiste en vervelendste aspecten aan crypto.


Nergens is duidelijk hoe dit precies in zijn werk gaat en niemand weet echt of hij/zij dit wel goed doet. De belastingdienst is heel erg machtig. Reden genoeg om je belastingen goed te doen.


In de crypto belastinggids leer je exact hoe belasting op crypto werkt.


4.7 Constant Nieuwe Updates, Lessen & E-Boeken

Aan het begin van deze crypto masterclass review haalde ik al even kort aan dat Derek & Westra continue bezig zijn met het verbeteren van de cursus. Ze hebben zelfs de ambitie om de beste cryptocursus van de wereld te worden! 


Voorheen kwamen ze hier nog niet echt in de buurt aangezien ze meer de focus hadden op alleen beginners. Nu ligt de focus op de volledige beginner EN op de ervaren crypto trader. Zo kun je als volledige leek instappen en de cursus uitkomen als expert.


Maar ook de ervaren crypto trader kan hier nu enorm veel van leren. Bovendien is de community alleen al waar voor je geld als je het mij vraagt. Wat mij betreft zijn ze zeker met stipt de nummer 1 van heel Nederland & België!


5.0 Mijn Crypto Masterclass Ervaring

Ik ben zelf nog niet zo lang bezig met crypto. Een jaar geleden was ik zelf ook een volledige leek op dit gebied. Vandaag de dag schrijf ik artikelen over crypto, met dank aan de crypto masterclass.


Je legt hier een goede fundering en bouwt hier vervolgens op uit. Alle technieken en handelingen die je uit moet voeren leer je. Je doet kennis op van verschillende programma's, software en websites die je kunt gebruiken.


Daarnaast leer je natuurlijk veel meer over crypto kopen, verkopen en nog veel meer. Tijdens de cursus word je al geholpen met het aankopen van jouw eerste cryptovaluta. Spannend en leuk moment, maar vanaf dit moment gaat het heel erg hard. Je ziet de potentie van crypto, gaat hier meer over lezen wat uiteindelijk resulteert in meer investeren.


Ik heb wel gemerkt dat ik zelf een beetje te enthousiast werd. Mijn tip? Doe het een beetje rustig aan, investeer zo nu en dan en blijf vooral leren.


Mijn ervaring met de crypto masterclass? Ontzettend toffe en vooral professionele cursus die ik bij een ieder aan kan raden die op het punt staat om te beginnen met crypto.


Ook voor experts is het nu een serieuze optie om wat extra bij te leren. Ik ben, zeker na de nieuwe update, ontzettend enthousiast over deze cursus en kan hem je ook van harte aanraden!

5.1 Ervaringen Van Andere Mensen

Verder kan het natuurlijk fijn zijn om naast mijn ervaring ook die van andere mensen te lezen.


Ik ben daarom even op zoek gegaan voor je en kwam al snel uit op trustpilot. Ze krijgen hier een uitstekende scoren van mensen die hun ervaring met AllesOverCrypto graag delen.


Zie hieronder een aantal mooie ervaringen:

allesovercrypto-trustpilot
allesovercrypto-trustpilot-2

5.2 Hoe Is De Support?

Voorheen vond ik de support en de klantenservice van AllesOverCrypto.nl niet heel erg sterk. Het was prima, maar sprong er niet tussenuit. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van het forum en de moderators worden al je vragen echt binnen no-time beantwoord.


Mocht je er toch niet uitkomen of liever privé vragen stellen, dan kun je altijd een mailtje sturen. Deze worden vaak binnen 12 uur beantwoord.


Dat klinkt niet heel erg snel, maar wel als je bedenkt dat zij de grootste crypto cursus van heel Nederland & België zijn. Ze krijgen dus behoorlijk wat mailtjes die ze moeten beantwoorden naast de normale werkzaamheden!


Heerlijke support waar je goed op kunt vertrouwen. Dit is altijd goed.


5.3 Wat Kost De Crypto Masterclass?

Het moge duidelijk zijn dat de crypto masterclass dé enige echte crypto cursus van Nederland & België is. Hier kunnen ze een vrij hoog prijskaartje aan hangen. Dit doen ze normaliter dan ook wel.


De cursus kost je normaal 4.000,- euro. Een toffe prijs voor alle waarde die ze leveren. Niks op aan te merken. Gelukkig loopt er momenteel wel een kortingsactie waardoor je ''slechts'' 1.997,- euro betaalt.


Dit is helemaal een belachelijk lage prijs voor een masterclass als deze. Je kunt de cursus zelfs voor de helft krijgen krijgen. Derek & Patrick geven namelijk af en toe een gratis crypto training. Aan het einde van deze training krijgen 10 mensen de mogelijkheid om de cursus voor de prijs van 997,- euro te kopen.


Alleen als je op dat moment beslist. Leuke actie om te doen lijkt me zo!


5.4 Krijg Ik Enige Vorm Van Garantie?

Jazeker! De gasten van AllesOverCrypto.nl houden ook rekening met de mensen die vaak twijfelen. Ze bieden een 100% niet-goed-geld-terug garantie van 14 dagen. Je kunt de masterclass dus 2 weken lang proberen.


Is het niks voor jou? Dan stuur je een mailtje en krijg je zonder vragen je geld teruggestort. Dat noem ik pas vertrouwen hebben in je eigen product. Je kunt dus als consument de crypto masterclass risicovrij proberen! Hoe tof is dat?!

Garantie logo

6.0 Crypto Masterclass Review: Oordeel

Hopelijk heb je alles gevonden waar je naar zocht in mijn crypto masterclass review! Mocht je nog vragen hebben of dingen missen dan kun je altijd even een reactie achterlaten onder dit artikel.


Samengevat: de cursus toont enorme professionaliteit. Derek & Patrick hebben ontzettend veel oog voor hun cursisten en helpen een ieder persoonlijk om succesvol te worden. Ik zit nu al een jaar in deze cursus en moet zeggen dat er veel is veranderd sinds het begin.


En dit bedoel ik in positieve zin (ik beging er zelfs spontaan van te rijmen, haha). De crypto cursus is namelijk volledig omgegooid, ze hebben nieuwe video's en modules toegevoegd en hebben een ware Crypto Universiteit op weten te richten.


De crème de la crème van in crypto beleggend Nederland en België is inmiddels actief in deze community en dat is ook niet zonder reden. De afgelopen maanden is het niveau in rap tempo gestegen en daarmee ook de kwaliteit van de cursus.


De prijs/kwaliteit verhouding vind ik fantastisch en je krijgt dan ook meer dan waar je voor betaalt. Ik kan de Crypto Masterclass iedereen van harte aanraden!

Crypto-Masterclass-review-ervaringen

6.1 Plus- & Minpunten

 • Uitermate geschikt voor beginners
 • Nu ook geschikt voor de gevorderde crypto trader
 • Stappenplan die je zo kunt overnemen om succesvol te worden met crypto
 • Je komt de cursus uit als echte crypto expert
 • Je leert hoe je kunt investeren in de juiste crypto munten
 • De materialen zijn ernorm professioneel
 • Goede klantenservice
 • Overvloed van waarde
 • Relatief lage prijs
 • Gratis training beschikbaar
 • Soms te veel informatie
 • Discipline nodig

6.2 Niet Helemaal Zeker?

Ben je nog niet echt overtuigd of weet je het gewoon nog niet helemaal zeker? Meld je dan eens aan voor de gratis crypto training van Derek & Patrick.


Hier leren de jongens jou de basis van crypto en maak je kennis met de cursus en de manier van uitleggen van deze gasten.


Je hebt hier niks te verliezen en alles te winnen. Bij twijfel adviseer ik je dus om je eens gratis aan te melden voor de crypto training!

6.3 Meer Over Crypto?

Meer crypto producten bekijken? Check onderstaande reviews ook eens!

Crypto Masterclass

8.6

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Opties

8.5/10

Support

8.0/10
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Onlangs heb ik deze crypto masterclass aangeschaft. Ik zeg je eerlijk dat ik dacht dat het oplichting was, maar dankzij jou heb ik het toch geprobeerd. Inmiddels heb ik al ruim 5000 euro geïnvesteerd in Bitcoin en ben ik bezig met mijn vermogen te spreiden. Allemaal dankzij deze review. Deze crypto cursus is absoluut aan te raden mensen!

  Mo

  1. Mo, dank! Investeren in crypto is, zeker nu, ontzettend verstandig. De jongens van allesovercrypto.nl helpen je enorm goed in de crypto masterclass, maar dat weet je inmiddels!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}