januari 4, 2021

Crypto Masterclass Kopen? | #10 Actie Redenen | 50% Korting

by Jaco

Ben je van plan om de Crypto Masterclass te kopen of weet je het nog niet helemaal zeker? In beide situaties zit je precies goed met dit artikel. 

Ik heb deze crypto training van AllesOverCrypto.nl zelf al ongeveer een jaar en het bevalt mij bijzonder goed. Daarom schrijf ik in dit artikel over de 10 redenen waarom het zo'n goed idee is om de Crypto Masterclass aan te schaffen.

Vele mensen zien namelijk door de bomen het bos niet meer als ze gaan zoeken naar een goede crypto training. Ik liep zelf ook tegen dit probleem aan en niks is vervelender dan gewoon niet meer weten wat je moet doen. De fout die de meeste mensen dan maken is om maar geen training te volgen en het zelf uit te gaan vinden.

Ze zeggen niet voor niks ''eerst leren, dan investeren''. Start je met investeren en beleggen zonder enige kennis, dan kan ik je garanderen dat dit finaal fout gaat. Gelukkig ben je nu op het juiste pad, want ik weet dat de Crypto Masterclass erg goed is en vertel je ook graag waarom!

#10 Redenen Om De Crypto Masterclass Te Kopen

Aan het begin van 2020 ben ik aan de slag gegaan met de Crypto Masterclass. De cursus was toen al vrij populair en won enorm snel terrein. De reden hiervoor is, omdat crypto in deze tijd weer enorm opkwam en steeds meer mensen de potentie van cryptovaluta inzagen.

De Crypto Masterclass is momenteel met stipt de nummer 1 crypto cursus van heel Nederland en België en ik heb dan ook nog geen moment spijt gehad van mijn aankoop. Sterker nog: op het gebied van cryptocurrency is het mijn beste beslissing geweest tot nu toe.

In dit artikel geef ik je de 10 redenen waarom ik de Crypto Masterclass kopen absoluut een goede stap vind. Zeker na de nieuwe update van begin 2021 is deze crypto training meer dan waar voor je geld!

Wil je meer leren over de cursus zelf en mijn ervaringen hiermee? Lees dan even mijn Crypto Masterclass review!

Reden 1: van newbie tot crypto master in één cursus

Voorheen was de cursus vooral alleen gericht op beginners. Je leerde de basis van crypto, enkele belangrijke begrippen en je leerde grafieken en candlesticks snappen. Het was echt een cursus waarin je dus vooral veel statische informatie tot je kreeg.

Tegenwoordig is deze cursus uitgegroeid tot ware Crypto Universiteit. Je leert hier werkelijk alles wat je maar over crypto kan leren. Zo kun je als volledige leek, newbie, de cursus instappen en de cursus uitkomen als ware crypto expert.

Na het volgen van deze cursus ben ik ook content gaan maken over crypto. Geloof me, ik maak echt geen content over onderwerpen waar ik zelf geen verstand van heb.

De cursus is te verdelen in 3 delen. Eerst krijg je een introductie, vervolgens deel 1 waarin je vooral leert beleggen voor op de lange termijn gevolgd door deel 2 waarin je vooral aan de slag gaat met dag handelen. En er komt ook nog eens een mindset cursus achteraan.

Daarnaast is de cursus ook goed opgebouwd. Je begint met het leggen van een steengoede fundering en gaat hier vervolgens stap-voor-stap op uitbouwen. Derek Westra & Patrick Suiker (AllesOverCrypto.nl) hebben de cursus ook zo gebouwd dat zelfs tante Truus nog kan leren hoe zij succesvol in cryptocurrency kan investeren.

De cursus is echt allesomvattend. Je hoeft ook na deze aanschaf nooit meer te investeren in een andere crypto gerelateerde training. In de rest van dit artikel leer je ook waarom dit zo is!

Reden 2: crypto staat aan het begin van een enorme ontploffing

Wat mij betreft ben je ook net op het goede moment aan het oriënteren naar cryptovaluta. Eigenlijk ben je net te laat, maar dat maakt NU het juiste moment. 2017 was namelijk het eerste jaar waarin alle cryptovaluta door het dak schoten.

Zo'n stijging hangt nu weer in de lucht. Je kan het een beetje vergelijken met een rokende vulkaan die op uitbarsten staat. Op het moment dat deze cryptovulkaan uit gaat barsten dan knalt de koers explosief omhoog.

De Bitcoin is nu al flink wat maanden aan het bewegen en bereikt all-time high na all-time high. Het is dan ook goed om te weten dat de meeste altcoins altijd wat later reageren, maar vrijwel elke keer ook omhoog schieten als de Bitcoin dit doet. De Bitcoin bepaalt vaak de markt.

NU beginnen is dan ook absoluut een logische vervolgstap om mee te kunnen profiteren van de uitbarstende cryptovulkaan. Het zou zonde zijn als je na deze stijging instapt en weer een jaar of 4 moet wachten, toch?

Daar komt ook nog eens bij kijken dat de Crypto Masterclass op dit soort onderwerpen inspeelt. Dit door de volledig nieuw toegevoegde module 8.

crypto-masterclass-kopen-reden-2-cryptovulkaan

Reden 3: 'The Zone' is de grootste en meest waardevolle community van NL & BE

Reden 3 is wellicht wel een van de belangrijkste redenen om de Crypto Masterclass te kopen. Je krijgt namelijk ook direct toegang tot 'The Zone'. Dit is het forum of de community die bij de cursus hoort.

Op dit forum zijn Derek Westra en Patrick Suiker actief. Maar ook andere werknemers van AllesOverCrypto en natuurlijk alle andere cursisten die ooit de cursus aangeschaft hebben. Vele van hen zijn nu al experts en dat lot staat ook jou te wachten.

Vaak zie je dat dit soort communities niet al te actief zijn. Mensen komen toch vooral om zelf te leren en hebben niet zo veel behoefte aan andere mensen. Bij 'The Zone' is dat echt 180 graden de andere kant op.

Als ik naar bed ga en wakker word dan zijn er weer tientallen nieuwe topics geopend in dit forum en vaak zijn alle vragen ook al beantwoord. Je hebt overigens ook echt tientallen verschillende boards met onderwerpen waar je al jouw vragen in kwijt kunt. Maar daarnaast kun je hier ook super veel inspiratie in opdoen.

The Zone is wat mij betreft een toegevoegde waarde van de bovenste plank. Puur kwaliteit en zeer nuttig.

crypto-masterclass-forum-the-zoneP

Reden 4: je leert korte termijn trades, lange termijn beleggen en alles daar tussenin 

Voorheen ging je met de Cryptocurrency Beginnerscursus vooral in op de beginselen van crypto en leerde je vooral hoe je de markt kon gaan begrijpen. Nu is de Crypto Masterclass volledig uitgebreid en leer je enerzijds beleggen op de lange termijn en anderzijds op de korte termijn.

Mocht je echt actief willen gaan traden met cryptovaluta, dus op dagelijkse basis, dan adviseer ik je om een strategie te hanteren waarbij je beide termijnen meepakt. 

Dus je gaat traden voor op de korte termijn, maar doe dit OOK voor op de lange termijn. Zo leer je met de cursus hoe je een passief inkomen met crypto kan gaan verdienen en leer je hoe je op de lange termijn een enorm 'potje' op kan bouwen om vervroegd met pensioen te kunnen gaan of om je kinderen later iets moois te bieden.

Reden 5: koop de Crypto Masterclass en geniet van alle toekomstige updates

In januari 2021 heeft de Crypto Masterclass een enorme update gehad en heeft het ruim 60 nieuwe/vernieuwde video's online gezet. Hierdoor kreeg ik veel van dezelfde vragen van mensen die de Crypto Masterclass willen kopen.

''Krijg je als huidig lid van de cursus ook toegang tot de nieuwe modules en video's?''

Het antwoord is: ja! zeker! Zoals je inmiddels weet, ben ik al lid sinds begin 2020 en ik kan je dan ook uit eigen ervaring vertellen dat je als lid ALTIJD toegang krijgt tot de nieuwe video's, modules en bestanden.

De jongens van AllesOverCrypto zijn elke dag druk bezig met nieuwe trends om up-to-date te blijven wat betreft de crypto markt. Alle waardevolle informatie bundelen zij samen en verwerken ze dan weer in de crypto training.

Reden 6: 24/7 support & begeleiding

Wat ik persoonlijk erg belangrijk vind, is dat je goede support hebt. Zeker als het gaat om handelen in cryptovaluta. Voor vele mensen is dit toch een ver van hun bed show en best spannend.

Het is dan meer dan fijn als je weet dat je altijd iemand kan contacten als je het even niet meer weet of als je ergens tegen aanloopt. Hier spelen ze behoorlijk goed op in met de Crypto Masterclass.

Je krijgt namelijk 24/7 support na het aanschaffen van de cursus. Je kunt terecht op het forum, waar altijd een moderator actief is. Wat je ook kunt doen is een mailtje sturen die vaak binnen een dag beantwoord worden of je kunt een van de werknemers van AllesOverCrypto een DM sturen in het online leergedeelte. 

Kortom: altijd en overal de juiste support.

Reden 7: geniet van vele extra's na het aanschaffen van de Crypto Masterclass

Als je besluit om de Crypto Masterclass te kopen dan is de videotraining niet het enige wat je krijgt. Je krijgt namelijk nog vele waardevolle extra's

Zoals je weet krijg je toegang tot het exclusieve forum, maar daarnaast zijn er nog redelijk wat extra's die je krijgt en niet geheel onbelangrijk zijn.

Zo krijg je een complete gids met alle Bitcoin en cryptocurrency begrippen. In deze lijst kun je dus alle lastige begrippen opzoeken. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dit een van de mindere extra's vind. We hebben namelijk tegenwoordig ook zoiets als Google.

Verder krijg je de crypto belastinggids en dit is absoluut een waardevolle toevoeging. Niemand weet namelijk exact wat ze moeten doen met crypto en belasting of hoe dit werkt. In deze gids staat alles duidelijk uitgelegd.

Ook krijg je een e-book waarin je 5 tips krijgt om zo veel mogelijk te verdienen aan jouw crypto avontuur, krijg je een e-book met 12 belangrijke tips voor beginners en krijg je de Bitcoinbijbel (132 blz) cadeau. Dit boek werd tot voor kort nog los verkocht voor €100,- euro.

En als laatste krijg je een e-book waarin je leert wanneer je crypto moet kopen en wanneer je moet verkopen. Ontzettend veel extra leerstof dus! Een deel hiervan zit ook verwerkt in de cursus, maar het is altijd goed om het voor een tweede keer te leren.

Als bijzonder extra bonus krijg je overigens ook het Crypto Portfolio cadeau. Dit portfolio wordt nog steeds los verkocht voor €200,- euro. AllesOverCrypto doet jaarlijks onderzoek naar cryptomunten die de potentie hebben om x10 te gaan.

Dit doen zij samen met andere experts en dit onderzoek, en 10 potentiële knallers, zetten zij in dit e-book. Elk jaar krijg je een nieuw versie van dit e-book om zo constant op de hoogte te zijn van de nieuwste crypto parels. Deze bonus is extreem waardevol.

Crypto-portfolio-2021

Reden 8: eenmalige investering, geen abonnement

Vaak zie je bij dit soort cursussen dat je vastzit aan een maandelijks of jaarlijks abonnement. Voor de meeste is dit verre van ideaal, omdat ze graag in de community willen blijven en de nieuwe modules ook willen ontvangen.

Dan zal je dus lid moeten blijven en moeten blijven betalen. Bij het kopen van de Crypto Masterclass betaal je éénmalig de prijs en dan heb je voor de rest van je leven toegang. Het is dus geen abonnement en er zitten verder geen addertjes onder het gras. Je krijgt overal toegang tot.

Dit siert ze behoorlijk aangezien ze toch ook continu bezig zijn met uitbreiding en het leveren van nieuwe en meer waarde. Ze kunnen makkelijk kiezen voor een abonnement als je dit zo ziet. Voor jou nu nog in je voordeel dus 😉

Reden 9: coaching calls via Zoom

Wat er ook nieuw aan zit te komen zijn coaching calls via Zoom. Dit is dus nog een extra vorm van support dat ook direct een van de meest waardevolle vormen is. Je kan dan via deze manier je vragen stellen en goed uitleggen wat je nu bedoelt en waar je tegen aanloopt.

Daarnaast blijf je via deze manier ook op de hoogte van de nieuwste trends en beste kansen op de crypto markt. De coaching calls zijn er nog niet, maar er bestaat een grote kans dat de prijs dan nog omhoog gaat.

Het is tenslotte tijd wat ze hiervoor in moeten ruilen en dat is behoorlijk waardevol. Alles duid erop dat je er net op tijd bij bent wat betreft het kopen van de Crypto Masterclass!

Reden 10: ook zéér geschikt voor ervaren crypto traders

Inmiddels weet je dat de Crypto Masterclass, voorheen Cryptocurrency Beginnerscursus, eerst gericht was op specifiek de beginner om deze te helpen een beetje wegwijs te worden in de wonderen wereld van de cryptocurrency. 

Vandaag de dag is de Crypto Masterclass óók geschikt voor de gevorderde crypto trader. Zo leer je namelijk van verschillende experts wat de fijne kneepjes van het vak zijn en kun je jouw kennis nog een gezonde boost geven.

Daarnaast is de community ook erg waardevol voor jou als ervaren crypto trader. De diversiteit van de cursus maakt het dus een crypto training die geschikt is voor iedereen.

crypto-masterclass-kopen-reden-10-gevorderde

Crypto Masterclass kopen conclusie

De reden voor het schrijven van dit artikel met 10 redenen om de Crypto Masterclass te kopen is logisch: kwaliteit. Er zijn zo ontzettend veel onzin cursussen op het internet te vinden die het even willen doen voor 'het snelle geld'. Zodra je dan betaald hebt, word je aan je lot overgelaten.

Ik heb zelf mogen ervaren dat de Crypto Masterclass absoluut waar voor je geld is. De training is enorm uitgebreid, kwalitatief heel goed en de support is ook geweldig. Beter kan niet in mijn optiek.

Dus ben je op zoek naar een goede crypto training om mee te kunnen profiteren van de volgende enorme stijging? Dan is de Crypto Masterclass kopen een logische stap om succes te gaan behalen!

Crypto-Masterclass-kopen

Crypto Masterclass kopen met 50% korting?

Heb je geduld en wil je graag 50% korting krijgen op de Crypto Masterclass? Dat kan! Het enige wat je dan nog moet doen is je even aanmelden voor de gratis crypto training die zij af en toe geven.

Je moet wel tot het einde van de training blijven, want aan het einde geven zij 10 aanwezige mensen de kans om de cursus met 50% korting aan te schaffen. Dit betekent dus dat je de training voor de oorspronkelijke prijs kunt kopen.

Succes!

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}