maart 26, 2021

🤑 Cash Cow Academy Review & Ervaring | Jelline Brands 🤑

by Jaco

Het maken van een zogenoemde 'Cash Cow Channel' stond bij mij zelfs eerder onder de aandacht dan het starten van een affiliate marketing business en het traden in cryptovaluta. Ik zag namelijk ontzettend mooie kansen in dit model en zag ook hoe makkelijk het zou zijn.

Echter was het probleem dat je op dat moment nog geen Nederlandse Cash Cow trainingen of cursussen had, dus ben ik er toen niet aan begonnen. Sinds kort is de Cash Cow Academy van Jelline Brands beschikbaar in Nederland en uiteraard heb ik deze cursus aangeschaft om eens te kijken of het een zoveelste copy cat is.

Wat je namelijk veel ziet, is dat Nederlandse ondernemers Amerikaanse cursussen kopen en deze vervolgens 'vertalen' naar de Nederlandse markt. Op zich niks mis mee; als het daadwerkelijk een goed product is. Ik ben dan ook wel benieuwd of dit bij Jelline het geval is of dat zij werkelijk haar eigen methodes met jou deelt.

Ik neem in deze Cash Cow Academy review dan ook absoluut geen blad voor de mond en ga je precies vertellen wat ik van deze cursus vind. Wat ik namelijk belangrijk vind, is dat je deze cursus niet gaat kopen ''omdat er geen andere keuzes zijn''.

Ready om meer te leren over mijn ervaringen met enerzijds de Cash Cow Academy en anderzijds Jelline Brands? Let's get started dan!

1.0 Cash Cow Academy Korting + Disclaimer

Overigens heb ik even contact gehad met Jelline om jou als lezer wat extra te kunnen bieden. Ik ga er geen doekjes om winden over dat ik een affiliate ben voor de Cash Cow Academy. Dat betekent dat ik een klein percentage van Jelline krijg als je besluit om de cursus aan te schaffen via mijn linkje. Ik vind dat ik jou dan ook wel wat mag bieden, maar daar kom ik zo even op terug.

Je zal merken dat ik volledig objectief ben, in tegenstelling helaas tot andere websites die te vinden zijn omtrent deze cursus. Maar, even om even terug te komen op het contact dat ik gehad heb: ik heb korting voor je geregeld. Jelline heeft een aparte checkout voor mij gemaakt waar je 200 euro korting krijgt op de volledige cursus.

Let op dat dit alleen geldig is op de éénmalige aankoop. Goed, nu we dat gehad hebben is het tijd voor mijn volledige, uitgebreide en objectieve Cash Cow Academy review. Laat ik beginnen met het hele idee van een Cash Cow Channel even kort uit te leggen.

2.0 First thing first... wat is een Cash Cow Channel?

Chase Namic is een ware selfmade miljonair. Dat betekent vanzelfsprekend dat hij er volledig zelf voor gezorgd heeft dat hij miljonair geworden is. Geen erfenissen of iets dergelijks, volledig zelf. Dit heeft hij gedaan door Cash Cow YouTube channels op te bouwen.

Namic heeft namelijk zo'n 20+ YouTube kanalen in bezit die hem maandelijks honderden duizenden euro's opleveren. Veel mensen verdienen namelijk met één enkel goedlopend Cash Cow Channel al zo'n €10.000 euro. Zie je de potentie van zo'n kanaal al? Juist, dat had ik dus 5 jaar geleden ook al.

Een Cash Cow channel heeft puur en alleen maar 1 doel: geld verdienen. Dit doe je door zo veel mogelijk abonnees en views te krijgen op de video's die je op deze kanalen plaatst. Er bestaat ook een goede kans dat je zelf al veel video's van Cash Cow channels bekeken hebt.

Denk bijvoorbeeld eens aan video's met onderwerpen als:

 • De top 10 machtigste legers ter wereld
 • De top 10 duurste auto's ter wereld
 • De top 10 gekste huizen ter wereld

Enz. enz. enz. Je snapt nu vast wel wat ik bedoel. Het mooiste aan deze kanalen is nog dat je hier als eigenaar helemaal niks aan doet op het uploaden en optimaliseren van je kanaal na. Zelfs dat kan je uitbesteden, maar dan moet je de inloggegevens aan een persoon toe vertrouwen. Niet veel mensen durven dit aan, zeker niet met personen die ze niet kennen.

Op deze kanalen wordt letterlijk al het werk uitbesteed. Denk aan scriptschrijvers inhuren, voice-overs die het script 'voorlezen', mensen die de video editen en mensen die de afwerking doen, zoals bijvoorbeeld het maken van thumbnails.

Je hoeft dus NIET voor de camera te verschijnen of überhaupt je stem te laten horen in zo'n video. 

Dit is exact wat je in de Cash Cow Academy wil gaan leren. Het hele proces van uitbesteden. Maar ook zonder geld zou je moeten kunnen starten. Dat betekent dus dat je eerst zelf het werk zal moeten doen. Als je op den duur geld gaat verdienen, kan je dit gebruiken om beetje bij beetje uit te gaan besteden.

Als je eerste Cash Cow Channel eenmaal loopt dan kan je met dit geld een volgende channel automatisch op laten zetten. Zo creëer je een steeds groter wordende cash flow en door dit geld goed te investeren en beleggen heb je echt de sleutel in handen om miljonair te worden.

Dit is geen slap overhaal gelul, ik meen het namelijk. Miljonair worden is makkelijker dan je nu wellicht denk. Hieronder een voorbeeld van een belachelijk goed lopend Cash Cow Channel. En wie zit hier dan achter...? Dat weet niemand, want het is volledig anoniem.

De vraag rest... heeft de Cash Cow Academy waar je naar op zoek bent of slaat Jelline Brands de plank volledig mis? Ontdek het in de rest van deze Cash Cow Academy review.

youtube-cash-cow-channel.PNG

3.0 Cash Cow Academy (Jelline Brand) Review

Er valt veel te zeggen over de Cash Cow Academy. De een vind het waarschijnlijk heerlijk en de ander had het graag wat anders gezien. Het is echt puur een kwestie van proberen. Ik denk eerlijk gezegd dat veel mensen de methode van Jelline prettig vinden. Hieronder wat meer over de verschillende onderdelen.

3.1 Cash Cow Academy hoofdproduct

Zo heb je om te beginnen uiteraard de volledige Cash Cow Academy cursus. Het eerste aspect wat mij opvalt is niet positief, maar ook niet echt negatief. Ik mis namelijk heel erg de 'persoonlijke touch'. Je ziet en hoort Jelline zelf helemaal niet terug in de cursus. De cursus bestaat namelijk uit video's, zoals je ze ook voor een cash cow channel maakt. 

Je leert Jelline zelf dus niet kennen en ziet en hoort haar niet terug in de cursus. Ikzelf vind het heel prettig als de cursus wat persoonlijker is, net als ik zelf ook doe bij mijn Cryptonite cursus. Ik stel mij netjes voor en leer je zelf alle technieken aan. Daarnaast vind je mij in elke video ook terug in beeld.

Dit is denk ik wel echt persoonlijk. Je kan het namelijk ook van de andere kant zien. Jelline heeft de cursus zo ingericht dat je direct met het belangrijke materiaal gaat beginnen. Zo heb je ook wel de volledige focus op de content en niet op Jelline zelf, want laten we eerlijk zijn; dat kan best afleiden 😉

cash-cow-academy-review-ervaring.PNG

Goed, hoe ziet de inhoud van de cursus er zelf uit? Dit kan wellicht wat overweldigend zijn aan het begin. Er staan denk ik meer dan 100 video's in de cursus. Zo lijkt het een heel karwei, maar niks is minder waar.

Jelline heeft namelijk elk onderwerp en zelfs elk deelonderwerp in aparte video's behandeld. De meeste video's duren daarom ook een kleine 3 minuten. Video's waar meer uitleg nodig is, duren een minuut of 10. Hier moet je wederom voor jezelf bepalen of dit je prettig lijkt.

Uit eigen ervaring en ervaringen van mensen die mijn cursussen volgen, merk ik dat de korte video's vaak veel beter in de smaak vallen. Waarom? Omdat mensen zo stap-voor-stap per video mee kunnen doen en hun business op kunnen bouwen. De video over het bouwen van een YouTube kanaal duurt bijvoorbeeld 13 minuten. Hier heb je nou eenmaal wat langer de tijd voor nodig.

Zo zijn er dus geen onzin-vullende video's wat je vaak terugziet in cursussen. Deze eigenaren denken dat het nodig is om urenlange video's te maken, maar in de werkelijkheid zit niemand hier op te wachten. Bovendien is het erg lastig om op die manier je aandacht bij de les te houden.

Met de Cash Cow Academy kun je bijvoorbeeld even één of twee video's kijken in je pauze om zo toch weer een paar stapjes verder te komen. Een video van 30 minuten begin je dan niet zo snel aan. Zelf vind ik het dus een hele chille manier!

cash-cow-academy-jelline-brands-review-ervaring-2.PNG

De cursus bestaat uit een 'whopping' 14 modules. Dit lijkt dus erg veel, maar hier ben je dus door de korte video's in relatief korte tijd doorheen. Snel en efficiënt dus, chapeau Jelline; daar houd ik van. Om je een beter inzicht te geven in wat je mag verwachten, zal ik de verschillende modules even uitlijnen en toelichten:

3.1.1 Introductie

Ik mag hopen dat ik je niet uitgebreid uit hoef te leggen wat je van een introductie mag verwachten, maar voor de mensen die een beetje traag van begrip zijn zal ik het even toelichten. 

In de introductie van de Cash Cow Academy hoor je wat je van de Academy van Jelline Brands mag gaan verwachten. Tevens leer je wat ik je net ook geleerd heb; wat zijn Cash Cow Channels. En als laatste onderdeel van de introductie word je uitgenodigd voor de 'exclusieve' Facebook groep. Wat gewoon een Facebook groep voor leden van de cursus betreft. Niet heel bijzonder.

3.1.2 Winstgevende nichemarkt kiezen

In de tweede module gaat jouw Cash Cow avontuur pas echt van start. Je begint hier, en dit vind ik heel erg goed, met een complete lijst van ''30 best betaalde nichemarkten''. Je hoeft dus niet avondenlang na gaan denken en gaan zoeken naar nichemarkten waar veel geld in te verdienen is. Je krijgt ze hier letterlijk en figuurlijk op een presenteerblaadje. 

De opvolgende video neemt je mee in het kiezen van jouw ideale nichemarkt. Dat gaat dus een van de markten uit de lijst zijn, mits je relatief snel veel geld wil gaan verdienen natuurlijk. En dat lijkt me toch wel, aangezien het enige doel van een Cash Cow Channel het verdienen van geld is!

Vervolgens kan je nog specifieker binnen deze niche gaan en ga je leren hoe je jouw doelgroep moet gaan bepalen. Op deze manier kan je content maken die deze specifieke groep veel bekijkt, waardoor je het maximaal mogelijke aantal views gaat halen... ka-ching!

3.1.3 YouTube-kanaal opzetten

Als je eenmaal bepaalt hebt in welke niche jij je gaat bevinden en wat je doelgroep is, dan kan je aan de slag gaan met het opzetten van het Cash Cow Channel. Wat betekent dat je in module 3 dus al resultaat gaat zien van wat je doet; en dat motiveert.

In module 3 vind je dan ook maar 1 video van 13 minuten lang over het opzetten van een YouTube kanaal. Dit word gewoon aan de hand gedaan van een kijk-doe video. Je ziet dus welke stappen je moet doorlopen en dit kan je gewoon na gaan doen. Easy peasy lemon squeezy!


3.1.4 Basisprincipes voor het maken van content

Jelline heeft, zo lijkt het, goed nagedacht over de opzet van de cursus. Zo begint ze, waar relevant, een module met handige linkjes en verschillende tools. Zo ook bij module 4 waar ze begint met een lijst met basisbenodigdheden voor het maken van content. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Canva.

Vervolgens kun je met behulp van de video's aan de slag met het bedenken van onderwerpen voor video's, het maken van YouTube video's en het maken van thumbnails. 

Weet je nog dat ik het aan het begin had over kunnen starten zonder geld? Dat is dus de eerste focus van de cursus. Jelline leert je eerst hoe je zelf een compleet kanaal op moet zetten en welke handelingen je hier allemaal voor moet verrichten. Dus ja, het is mogelijk om zonder ook maar een rooie cent te starten met een Cash Cow Channel via de Cash Cow Academy!

Oja, alleen de Academy kost je natuurlijk geld. Maar wat ik altijd graag als advies mee geef, is: kijk naar wat iets je oplevert en niet naar wat iets je kost. Als je continue kijkt naar wat dingen je kosten dan ga je niet heel ver komen. Je kan namelijk zeggen: ''poepoe die 997 euro, of natuurlijk 797 via de korting die ik voor je geregeld heb, is een hoop geld''. Dit gebruik ik liever voor iets anders.

Terwijl je met de stof van de Cash Cow Academy relatief simpel naar een inkomen van €10.000 en meer kan gaan. Als je dit dan in perspectief zet, is de prijs voor de Academy een schijntje. Bovendien kan je 21% btw terugvragen aan de belastingdienst, omdat je dit voor je onderneming gebruikt. Dan kom je dus op een totaal van €629,64 #tipvanflip 😉 

3.1.5 YouTube-video's optimaliseren en publiceren

Module 5 is een mooi vervolg op module 4, waar je leert hoe je een YouTube channel op moet zetten. In module 5 ga je namelijk aan de slag met het optimaliseren van YouTube video's. Hoe ga je er nou voor zorgen dat jouw video's direct goed bekeken worden?

Wel grappig, want veel van deze 'trucjes' die Jelline gebruikt, heb ik ook gebruikt om mijn YouTube kanaal op te bouwen. Alleen had ik geen idee dat dit veel nut had.

Inmiddels heb ik op het moment van schrijven al bijna zo'n 30.000 abonnees. Weliswaar met een personal brand account, maar dit kan dus ook exact op dezelfde manier met een Cash Cow Channel. Jelline leert je in module 5 de stappen om dit snel te gaan bereiken.

3.1.6 YouTube automatisatie 

In module staat de vraag ''alles zelf doen of uitbesteden?'' centraal. Ik heb het eerder al gehad over de twee verschillende opties om een Cash Cow Channel op te bouwen en te beheren. Je leert in de cursus van Jelline in eerste instantie hoe je dit zelf moet doen, maar in module 6 ga je dus aan de slag met het uitbesteden.

Ik kan je bij deze alvast verklappen dat het uitbesteden niet makkelijk is. Het is namelijk lastig om echt goede freelancers te vinden die het werk afleveren dat jij graag wil hebben. 

Gelukkig helpt Jelline je met de zoektocht. Ze geeft exact aan welke zoekopdrachten zij aan Fiverr mee geeft en vervolgens ook wat je tegen de freelancer moet zeggen om ervoor te zorgen dat hij/zij perfect werk levert. Het is aan het begin lastig, het uitbesteden, maar het is het absoluut waard. Dit is namelijk de sleutel naar een passief inkomen.

Er is één video die er voor mij echt tussenuit springt in deze module en dat is de video over het inhuren van een volledig team. Zo pak je het direct in één keer goed aan. Het mooie van deze video is dat Jelline ook haar contacten deelt. Deze kan jij dus gewoon gebruiken. 

Houd er wel rekening mee dat je hier zo'n 2.000 euro startkapitaal voor nodig hebt. Dit kan je uiteraard eerst opbouwen door alles zelf te doen, maar uiteindelijk wil je zo snel mogelijk naar uitbesteden gaan.

cash-cow-academy-module-6.PNG

3.1.7 Geld verdienen met YouTube

Nu komt toch stiekem wel het leukste gedeelte. Je gaat in module 7 namelijk leren hoe je geld kan gaan verdienen met YouTube. Ik dacht vroeger altijd dat je honderdduizenden abonnees en views moest hebben om een paar duizend euro te verdienen, maar niks is minder waar.

Je kan namelijk ook op andere manieren geld verdienen via YouTube. Denk hierbij aan affiliate marketing of dropshipping combineren met jouw YouTube kanaal. Na verloop van tijd krijg je een steeds groter wordende following en ga je ook met views veel geld verdienen.

Zo heb je binnen no-time een YouTube account opgebouwd die jou een bovengemiddeld inkomen op gaat leveren. Jelline Brands laat niks onbehandeld in deze module. Zéér waardevol!

3.1.8 De vijf belangrijkste factoren van succesvolle YouTube-kanalen

De Cash Cow Academy video's zijn echt hapklare brokken. Omdat de video's zo kort en duidelijk zijn, loop je hier ook echt als een sneltrein doorheen. Is dit slecht? Nee, natuurlijk niet. Hoe eerder jouw business live staat, hoe eerder jij dikke centen kan gaan verdienen.

Module 8 gaat over de belangrijkste factoren van succesvolle YouTube kanalen. Denk hierbij aan video's over: kijkersloyaliteit, klikfrequentie, sessietijd en meer. Maar ook bijvoorbeeld de altijd belangrijke pareto-regel, oftewel: 80/20. 

Je leert niet alleen de belangrijke dingen, maar ook hoe je ervoor moet zorgen dat je deze optimaal benut. Dit klinkt wellicht logisch, maar geloof me; er zijn zat cursussen waarin je uitleg krijgt en vervolgens dien je het zelf maar uit te zoeken.

Wat ik heel knap vind van Jelline, is dat ze deze cursus volledig zelf gecreëerd heeft. Mijn eerdere aanname over het 'vertalen' van een Amerikaanse cursus naar het Nederlands blijkt dus niet waar te zijn. Hier werd ik even goed op gecorrigeerd door Jelline herself die deze review had gevonden en gelezen. 

Ja, ook zij heeft uiteraard een coach gehad; maar zonder cursus. Het geen wat werkt heeft zijn verwerkt in de Cash Cow Academy en de onzin is er tussenuit gefilterd. Straks wat meer over Jelline Brands zelf. Wil je nu al meer weten? Klik dan hier om even een kijkje te nemen.

3.1.9 De magische formule voor een virale YouTube-video

Leuk he, hoe deze ondernemers altijd proberen om de titels zo tof mogelijk te maken. Zo ook de negende module ''De magische formule voor een virale YouTube-video''. Ik houd hier overigens zelf ook van 😉

In deze module ga je verschillende technieken leren die goed werken om video's viraal te laten gaan. Niks magisch aan verder, maar zeer zeker niet onbelangrijk. Een van de genoemde strategieën heb ik overigens echt een hekel aan: de ADHD-strategie.

Ken jij die ventjes op YouTube die maar door blijven ratelen en alles achter elkaar plakken, zodat er geen moment rust is? Nou, dat is de ADHD-strategie en blijkbaar werkt dit dus goed. Vergelijk dit met mijn eigen YouTube kanaal en het staat hier lijnrecht tegenover, haha.

black and white faces GIF

3.1.10 De geheimen om snel te groeien

Je kan ook actief gaan werken aan het laten groeien van je kanaal. De 'geheimen' hiervoor, worden onthuld in module 10. Deze module bestaat uit 5 verschillende video's. Ik moet Jelline wel meegeven dat ze elke module erg interessant heeft gemaakt en ook zeker een goede structuur aangehouden heeft.

3.1.11 Gegevens analyseren

Gegevens analyseren spreekt denk ik voor zich en is in mijn optiek een van de meeste saaie taken om te doen. Maar saai of niet, het is wel enorm belangrijk. Door goed te analyseren ga je namelijk zien wat er verbeterd kan worden. Voer deze verbeteringen door en je krijg meer abonnees, views en dus ook meer peso's! (Geld in het Spaans, want ik woon in Spanje, snap je?).

3.1.12 Opschalen

Module 12 heeft een totaal van zo'n 6 minuten. Deze module bestaat uit 2 video's en is denk ik de minst waardevolle. Waarom? Omdat het opschalen van deze business ontzettend voor de hand ligt. 

Wat zou je moeten doen om een Cash Cow Channel business op te schalen? Zeg dat je 10k met je kanaal verdient, wat ga je doen om nog eens 10k extra te verdienen?

Juist! Nog een kanaal maken natuurlijk! Er word wel een hele waardevolle tip geleverd in de tweede video. Deze ga ik hier uiteraard niet verklappen, want ik denk dat Jelline hier dan niet zo blij mee is 😉

3.1.13 De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost

Ondernemen is niet makkelijk en er gaan ALTIJD tegenslagen en problemen op jouw pad komen. Ik lees momenteel een mooi boek, die hier goed op aansluit en ik jou ook zeker aan kan raden: Het obstakel is de weg.

Jelline helpt je hier al over een aantal veel voorkomende valkuilen heen, altijd prettig. Maar onthoud dus dat er altijd andere problemen bij jou op kunnen gaan treden. Dit betekent dus niet dat je geen tegenslagen meer krijgt. Hier wil je eigenlijk iets van coaching voor hebben en laat dit nu net nieuw zijn in de cursus! Straks meer.

3.1.14 Langetermijnvisie

De laatste module bestaat uit 1 video waar ik in eerste instantie een beetje van schrok. Hier hoor je namelijk dat het gemiddeld 33 video's duurt alvorens jouw YouTube kanaal aanslaat. Als je alles uit wil gaan besteden dan betekent dit dus een forse investering vóórdat je überhaupt geld gaat verdienen.

Echter stelde de video mij vrijwel direct weer gerust, aangezien dan ook direct ALLE video's bekeken gaan worden. En dat betekent in feite dat je echt in één klap naar de maan kan schieten, wat natuurlijk zorgt voor heel veel euforie. 

cash-cow-academy-review-ervaring1.PNG

3.2 Cash Cow Academy voor gevorderden

Als je dacht dat, dat het was, dan heb je het fout! Dat was namelijk de 'basis'. Gewoon de volledige Cash Cow Academy. Maar daarnaast krijg je er nog een aantal andere producten bij. Jelline noemt dit 'bonussen' op haar website en geeft het een totale waarde van €7.000 euro. 

Ik weet niet of ik het met die prijs eens ben, maar als je kijkt naar wat het je oplevert dan zou je zeggen van wel. Gelukkig betaal je ongeveer een tiende van dit bedrag via de korting die ik voor je geregeld heb.

Het eerste extra onderdeel is dus de 'Cash Cow Academy voor gevorderden'. In dit gedeelte is opeens een 'Wanner Aerts' te zien in de video's. Dit is blijkbaar ook een succesvolle YouTube die weet hoe je jouw kanaal nog beter kan gaan optimaliseren om meer resultaten te gaan boeken.

cash-cow-academy-wanner-aerts.PNG

3.3 YouTube-kanaal promoten en laten groeien

Het volgende onderdeel wordt ook gegeven door deze Wanner Aerts. Je leert hier nieuwe strategieën die je niet in de basis Cash Cow Academy leert om jouw YouTube kanaal te laten groeien. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van Instagram en TikTok, maar daarnaast ook andere virale technieken.

Heel interessant en zeker een goede extra toegevoegde waarde waar je veel aan kan hebben.

3.4 Content maken voor gevorderden

In dit onderdeel is weer iemand anders de 'leraar'. Dit is Noah Morris, wat opvalt is dat het allemaal relatief jonge mannetjes zijn. Neemt niet weg dat zij verder erg succesvol zijn in datgene wat ze doen. Toch weet ik dat veel mensen het lastig vinden om te leren van mensen die zo jong zijn.

Ik ben van mening dat je hier maar even doorheen moet kijken. Deze generatie is namelijk vele malen beter met het internet en nieuwe technologieën dan onze generatie. Noah leert je hier hoe je next-level content kan gaan produceren voor je business. Wederom een leuke extra. Deze video's duren overigens wel allemaal zo'n 10 minuten en je ziet de persoon hier.

Daarom vind ik het erg jammer dat je Jelline Brands zelf nergens terugziet in de cursus.

cash-cow-academy-noah-morris.PNG

3.5 Casestudie

Casestudies vind ik zelf altijd erg interessant. Zo zie je wat iemand heeft kunnen bereiken met de content die ook voor jou beschikbaar is. Zo staat er hier een casestudie over Minou. Zij heeft in 3 maanden tijd een inkomen van €10.000 euro op weten te bouwen door middel van de Cash Cow Academy.

Als Minou dit kan met de Cash Cow Academy... kan jij dit dan ook? Absoluut! Sterker nog, waarschijnlijk kan jij dit nog sneller en beter als je echt het verlangen hebt om die vrijheid voor jezelf te creëren. 

3.6 De sleutel tot succes

De sleutel tot succes module is, denk ik, bedoelt als een mindset module. Hier staan momenteel 3 video's in:

 • De sleutel tot succes
 • Langetermijnvisie
 • Falen is een illusie

Ik hoop oprecht dat Jelline deze module verder uit gaat breiden, want de juiste mindset is eigenlijk altijd de grootste sleutel tot succes. Nu is dit gedeelte een beetje karig. Maar goed: altijd ruimte voor verbetering!

3.7 Groepscoaching

Elke week is er een groepscoaching sessie met Wanner Aerts of een andere gastspreker. Wederom dus niet met Jelline Brand zelf, ik begin mij wel af te vragen waarom zij dit zo 'anoniem' doet. Ze is tenslotte zelf het gezicht van de cursus, dan vinden mensen het ook leuk om haar zelf te zien. Althans, dat is mijn mening.

Alle groepscoaching sessies worden opgenomen en in het 'groepscoaching' gedeelte geplaatst in de cursus.

3.8 Module financiën

Hoe zit het met de financiën en de belasting als je gaat ondernemen op YouTube? Een onderwerp waar veel mensen vragen over hebben en waar je de antwoorden op vindt in de financiën module. Deze module wordt gegeven door 'Finance Ray'. Deze persoon zie je ook terug in bijvoorbeeld de Dropship Academy

cash-cow-academy-review-ervaring-3.PNG

4.0 Hoeveel ervaring heeft Jelline Brands zelf eigenlijk?

Dit is toch echt wel iets wat mij opviel en waar ik het nog even over wil hebben. Jelline Brands is namelijk zelf net aan een jaar onderneemster; weinig ervaring dus. In veel gevallen zou ik zeggen dat je hier ver van weg moet blijven. Wellicht is dat ook wel waarom je Jelline zelf niet ziet of hoort in de cursus.

Echter is zij wel ontzettend goed in wat zij doet en heeft ze in een jaar tijd volledige financiële vrijheid weten te behalen middels het opzetten van Cash Cow Channels.

Tony Robbins zei ooit: als je iets wil hebben of bereiken dan moet je iemand zoeken die dit al heeft of bereikt heeft en simpelweg hetzelfde doen. Is jouw doel het behalen van financiële vrijheid met een behoorlijk passief businessmodel? Dan is Jelline met haar Cash Cow Academy absoluut de logische vervolgstap.

Dit is ook de manier waarop ik dingen aanpak. Ik wil iets, dan zoek ik iemand die dat heeft en ga ik hetzelfde doen als deze persoon. De Cash Cow Academy bevat alle stappen die Jelline gebruikt heeft en vandaag de dag gebruikt om tienduizenden euro's te verdienen.

Je kan dus stellen dat ze weinig ervaring heeft, maar er is maar een heel klein percentage die binnen een jaar weet te bereiken wat Jelline bereikt heeft. Zij is daarom juist een persoon waar je van wil leren!

jelline-brands

5.0 Persoonlijke ervaringen met de Cash Cow Academy

Van te voren was het voor mij twijfelachtig. Ik had al wat meer proberen op te zoeken over Jelline Brands en haar successen zelf, maar niet met veel succes. Het enige wat je kan vinden is haar LinkedIn en Instagram. Ze heeft dus geen eigen YouTube channel, komisch ergens wel haha.

Na het volgens van de Cash Cow Academy is mij wel duidelijk geworden dat Jelline de go-to-person in Nederland is als het aankomt op het bouwen van Cash Cow Channels. Ja, ik mis het persoonlijke aspect in de cursus, maar de informatie zelf en de kwaliteit van de cursus is hoogstaand. 

Wellicht dat ik in de toekomst zelf nog een Cash Cow Channel op ga zetten, puur omdat ik het zo tof vind. Financieel gezien is het niet nodig en momenteel heb ik er de tijd ook simpelweg niet voor. Het volgen van de cursus heb ik puur en alleen gedaan om jou zo goed mogelijk te informeren over wat je mag verwachten na de aankoop.

En ik heb natuurlijk die mooie korting voor je geregeld voor als je besluit om hiermee te gaan starten.

5.1 Ervaringen van andere studenten

Jelline heeft inmiddels al honderden studenten geholpen met het opzetten van hun Cash Cow business. Er stromen dan ook dagelijks ervaringen en reviews binnen over zowel Jelline als de Academy.

Hieronder enkele van deze ervaringen:

cash-cow-academy-ervaring-amy
cash-cow-academy-ervaring-arnout
cash-cow-academy-ervaring-myrthe

Vrijwel alle studenten zijn vol lof over de Academy. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat Jelline deze mensen gevraagd heeft om een review te schrijven. Dit kan ook de reden zijn waarom er geen negatieve reviews te vinden zijn. Jelline schiet zichzelf natuurlijk in de voet als de ontevreden mensen om een review vraagt.

Na lang zoeken heb ik overigens ook een garantietermijn gevonden. Dus als je niet tevreden bent, kan je gewoon je geld terugvragen. Dit kan ook een reden zijn waarom er geen negatieve ervaringen zijn. Er hangen echter wel wat voorwaarden aan het krijgen van garantie:

 • Binnen 7 dagen opzeggen
 • Niet meer dan 10% van het videomateriaal bekeken hebben (logisch, anders kijken mensen de volledige cursus en vragen zij hun geld terug)
 • Al het ontvangen materiaal dient teruggeven/verwijdert te worden

Onthoud deze punten dus even goed als je nu twijfelt. Je kan dan namelijk prima de cursus aanschaffen om te kijken of het wat is, maar houd je dan wel aan de 10% max bekijken en de 7 dagen. Dan is er niks aan de hand.

5.2 Voor- & nadelen van de Cash Cow Academy van Jelline Brands

 • Professionele cursus
 • Alleen maar nuttige en bruikbare informatie
 • Complete stappen om zonder voorkennis een Cash Cow business op te zetten en dit naar 10k+ te schalen
 • Financiële vrijheid binnen handbereik na aanschaf
 • Voor elke leek goed te volgen
 • Geen technische kennis nodig
 • Allesomvattende cursus
 • Inclusief coaching en goede support
 • Persoonlijke aspect mist
 • Weinig ervaring

6.0 Conclusie: Cash Cow Academy kopen of niet?

Langzaam maar zeker ben ik steeds positiever en enthousiaster geworden over de cursus bij het maken van deze review. Ik neem namelijk graag de tijd voor een review als deze over de Cash Cow Academy. Ik volg de cursus stap-voor-stap en maak ondertussen de review.

De cursus heeft een hele goede structuur, de video's zijn super duidelijk en makkelijk te volgen voor elke leek en voordat je het doorhebt, heb je al je eerste Cash Cow Channel staan. Ik stond verbaasd van de manier waarop een toch relatief lastig onderwerp zo simpel gemaakt is.

Ondanks dat Jelline zelf nog niet veel ervaring heeft, heeft ze wel uitzonderlijke resultaten behaald. Jelline is daarom ook absoluut een goede persoon om het vak van te leren.

Als je winstgevende Cash Cow Channels op wil gaan zetten en zo snel mogelijk financieel vrij wil worden, dan weet ik zeker dat de Cash Cow Academy de enige logische vervolgstap is voor jou. Ik kan Jelline en de Academy in ieder geval zeker bij jou aanraden!

Besluit je om te starten met de Cash Cow Academy, vergeet dan niet om gebruik te maken van de korting die ik voor je geregeld heb. Deze pagina vind je via onderstaande knop. Succes! 😉

Cash Cow Academy

8.3

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Opties

9.0/10

Support

6.5/10
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}