november 2, 2019

Review: Bol Masterclass 4.0 [Jia Ruan] + Ervaring, Prijs & Kopen!

by Jaco

In deze vernieuwde review over de Bol Masterclass neem ik je graag mee in mijn ervaring met de welbekende en razend populaire cursus van Jia Ruan.

Ik hoor namelijk tegenwoordig steeds meer geluiden over ''heeft het nog wel zin om hiermee te starten'' of ook ''is de markt en de Bol Masterclass inmiddels niet verzadigd?''.

Feit is dat ik in ben gestapt toen de cursus nog vrij onbekend was. Dus was dit de beste en de enige goede tijd om in te stappen, of kun je vandaag de dag nog steeds een mooie e-commerce business opzetten?

Je gaat in deze Bol Masterclass review in ieder geval antwoord krijgen op de volgende vragen:

 • Stopt de Bol Masterclass?
 • Zijn er mensen opgelicht door de Bol Masterclass?
 • Wat zijn mijn ervaringen met deze cursus?
 • Heeft het nog zin om de Bol Masterclass 4.0 te kopen?

De meeste mensen die mij inmiddels kennen en al wat langer volgen; weten dat dit niet het zoveelste verkooppraatje gaat worden zoals je bij de andere reviews terugziet.

Ik schrijf deze review met als doen om ervoor te zorgen dat jij de beste keuze kan maken. Of dat nu is; starten met de Bol Masterclass of op zoek gaan naar iets anders.

Bol Masterclass Review Samenvatting

Review: Bol Masterclass

Gebruik: het opzetten van een e-commerce business

Effectiviteit

Je bouwt een volledig winstgevende e-commerce business op.

Prijs

Niet goedkoop, maar een prima prijs voor de waarde die je ontvangt.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebouwd in Nederlandse Huddle software. Werkt heel simpel en overzichtelijk.

Klantenservice

Reageren niet als de snelste, maar wel met de juiste antwoorden.

Pluspunten

 • De informatie is kwalitatief erg goed
 • A tot Z stappenplan
 • Bizar veel potentie met dit businessmodel

Minpunten

 • Het duurt wel even alvorens je 10k+ verdient
 • Minimaal 1 uur per dag aan je business werken

Samenvatting: de Bol Masterclass steekt wat mij betreft met kop en schouders boven de rest uit. Je ziet dat andere ondernemers helaas copy-cats zijn en de cursus gaan nabouwen. De Bol Masterclass was de eerste in Nederland & België en is ook altijd de eerste met nieuwe updates en trends.

Daarom heb ik deze Bol Masterclass review geschreven. Als je wilt leren hoe je een succesvol en winstgevend e-commerce bedrijf opzet dan ben je bij Jia Ruan aan het juiste adres!

Al vanaf €997,- euro per maand, of meld je aan voor het gratis webinar.

Dit is waarom ik besloot om met de Bol Masterclass te beginnen

Ik wist niet wat ik wilde worden. Dat is waar het allemaal mee begon. Ik was klaar met de middelbare school en ''moest kiezen wat ik wilde worden''.

Natuurlijk had ik nog geen idee wat ik nu echt wilde worden. De meeste mensen hebben hier denk ik wel ''last van''. Dus ik ben maar wat gaan doen.

Van opleiding naar opleiding hoppen, maar wel allemaal afmaken. Dus nee ik ben geen ''highschool drop-out''. Ik deed het puur en alleen om die papiertjes te halen... maar wat de f*ck heb je nou eigenlijk aan die papiertjes?

Je ziet het nu heel goed, tijdens de coronacrisis, mensen verliezen hun baan en worden zonder reden ontslagen. Zekerheid zou je dus hebben met zo'n papiertje op zak, right? No way dus.

Dit zag ik enkele jaren geleden al in. En ik wist gewoon echt niet wat ik wilde doen, wat ik leuk vond. Ik zag mijzelf niet hetzelfde doen voor de rest van mijn leven lang!

Op een gegeven moment zat ik op mijn werk, marketing & communicatie bij een online tuincentrum bedrijf, en begon ik mijzelf af te vragen: is dit het nou?

Is dit hoe de rest van mijn leven eruit gaat zien? Elke dag met een grote dosis tegenzin opstaan? Haasten naar het werk om je vervolgens kapot te werken voor een baas? Een baas die als maar rijker wordt door mensen zoals ik?

Die hun leven wijden aan hun werk. Aan hun baas?

Steeds meer vragen gingen door mijn hoofd heen...

 • Dit kan toch niet het leven zijn?
 • Het hele jaar door werken om te kunnen leven?
 • Maximaal 3 weekjes vrij krijgen om eens op vakantie te gaan in de periode dat iedereen op vakantie gaat?
 • Bij de baas moeten smeken of je alsjeblieft een ochtend vrij mag om naar de tandarts te gaan of je kind van school te halen?

Nee... dit kan niet alles zijn wat het leven te bieden heeft. Dit kan ik simpelweg geen leven noemen. Je wordt op deze manier geleefd door de maatschappij, door je baas.

Ik had wel eens van e-commerce gehoord, dat deden ze tenslotte zelf bij het bedrijf waar ik aan het werk was. Ik tikte dus op Google in: hoe kan ik geld verdienen met e-commerce. 

Vanzelf kwam ik uit bij het online ondernemen. Bij het verkopen op bol.com en zo kom je eigenlijk altijd wel uit bij Jia Ruan. Na het volgen van zijn gratis training heb ik besloten om de stap te nemen; ik ging aan de slag met de Bol Masterclass.

bol-masterclass-4.0-review

De Bol Masterclass is echter niet voor iedereen...

Laat ik vooropstellen dat de Bol Masterclass niet voor iedereen geschikt is. Online ondernemen en e-commerce is namelijk hard werken, zeker aan het begin. 

Het is namelijk zo dat je niet zomaar een passief inkomen kan gaan verdienen zonder eerst actief actie te ondernemen. 

Ik heb dan ook vele mensen zien falen en geen succes zien bereiken met de Bol Masterclass. Het profiel van die mensen kwam echter vaak overeen.

Dit was dan ongeveer:

 • Ze kopen de Bol Masterclass en denken dat het vervolgens vanzelf gaat
 • Ze hebben geen discipline en doorzettingsvermogen
 • Ze geven op als er 1 keer iets fout gaat

Herken jij je in de hierboven genoemde kenmerken? Dan raad ik je echt af om te starten met de Bol Masterclass en eigenlijk met online ondernemen in het algemeen.

Ja, het is makkelijker om te starten met online ondernemen. Dit komt doordat de kosten nihil zijn en doordat je jouw hele business in je laptop hebt.

Maar ook deze vorm van ondernemen kost moeite. Beantwoord de volgende vragen eens voor mij:

 • Ben je bereid om hard te werken en om er alles aan te doen om je doelen te bereiken?
 • Heb je doorzettingsvermogen & discipline?
 • Heb je de echte drive om verandering aan te brengen in je leven of ben je toch eigenlijk stiekem wel comfortabel in wat je nu doet?

Als je antwoord ''ja'' was op elk van bovenstaande vragen; dan weet ik zeker dat de Bol Masterclass geschikt is voor jou en dat je hier succes mee gaat behalen.

En wees eerlijk tegen jezelf he. Het zou tenslotte zonde zijn als je straks bij die 99% hoort in plaats van bij die 1%. Maar liefst 99% heeft bovenstaande kenmerken namelijk niet.

Ze klagen altijd veel over het werk, over het leven en leven eigenlijk voor het weekend. Maar op het moment dat ze iets kunnen veranderen; doen ze het niet!

Jij staat vandaag, nu voor de keuze om verandering aan te brengen. Ga je die kans pakken of ga je als een schaap achter de rest aan? Niet dat hier iets mis mee is... veel mensen zijn hartstikke gelukkig op die manier.

Maar als jij dit niet bent, nodig ik je uit om te ontdekken wat de Bol Masterclass voor jou kan gaan betekenen ;-)!

Saturday Night Live nbc snl 1990s discipline GIF

Dit is wat de Bol Masterclass voor jou kan betekenen!

Oké, je kent mijn verhaal en inmiddels heb je voor jezelf bepaalt of het wat voor jou is of niet. Aangezien je door aan het lezen bent, betekent dit dat het wel wat voor jou is.

Chapeau! Dit is vast je eerste overwinning en getuigd van doorzettingsvermogen. Een van de belangrijkste elementen om ook daadwerkelijk successen te gaan behalen.

Wat is de Bol Masterclass nu precies en wat kan het voor jou betekenen?

De Bol Masterclass is een e-commerce cursus waarin je specifiek leert hoe je een bol.com business op kunt gaan zetten. Bol.com is namelijk een enorm groot e-commerce platform dat eigenlijk 'leeft' op externe verkopers zoals jij.

Zonder deze verkopers is er geen bol.com. Amazon werkt op exact dezelfde manier en het blijkt dus een mega goede manier te zijn aangezien het beide giganten zijn geworden.

Jia gaat je in de cursus stap-voor-stap meenemen in de opbouw van je online onderneming. Het begint met de basis, sleutelen aan je mindset en vervolgens meer praktijk.

Het is een waar stappenplan dat werkelijk elk aspect behandeld. Zelfs het inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Waar er voorheen best wel wat kinderziektes te vinden waren is de inmiddels Bol Masterclass 4.0 echt een fijn geslepen juweeltje. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je hier te weinig kennis of ervaring voor hebt.

Want dit is juist waar de cursus op gericht is. Op de volledige leek die vanuit niks een online onderneming op wil zetten en dan in het specifiek een verkopen op bol.com business.

Het kopen van de Bol Masterclass is dus vooral heel aantrekkelijk voor de volledige beginner.

Jia Ruan review: is hij betrouwbaar?

Jia Ruan is een jonge ondernemer de geboren is in 1996, reken zelf de leeftijd maar uit. Hij is een serial entrepreneur wat betekent dat hij meerdere bedrijven op zijn naam heeft staan.

Als je dan bedenkt dat hij een aantal jaren geleden nog pizza’s bezorgde heeft hij het nu goed voor elkaar. Althans, zo doet hij dat voorkomen!

Jia Ruan heeft allerlei verschillende dingen geprobeerd als het om ondernemen gaat. Hij heeft een Social Media Marketing Bureau gehad, van affiliate marketing geproefd en zo gaat het nog wel even door.

Helaas had hij geen focus op een ding en maakte hij van niks een succes. Dit is waar ik ook altijd voor waarschuw: het 'shiny object syndrome'. De simpele oplossing hiervoor is FOCUS:

F: Follow
O: One
C: Course
U: Until
S: Succes

Zo lastig is het niet mensen! Hou je koppie bij een businessmodel dan ga je 100% zeker succes behalen als je lekker door blijft rammen.

Goed, dit was weer eens een zijweg waar ik in sloeg en dat zal ook zeker niet de laatste keer zijn tijdens deze Bol Masterclass review.

Na van alles geprobeerd te hebben was Jia bij e-commerce uitgekomen en dan wel het verkopen op bol.com in het specifiek.

Dit begon hij al snel heel erg interessant te vinden, omdat je hier relatief snel resultaten ziet verschijnen. Ik kan je vertellen dat geld zeker motiveerd!

Deze resultaten waren in de vorm van duizenden euro’s omzet per maand. In zijn gratis training vertelt hij exact hoe hij dit voor elkaar gekregen heeft.

Jia zijn missie is altijd geweest om zo veel mogelijk mensen te helpen. Hij zag dan ook een goede kans, aangezien hij zo veel geld kon verdienen met e-commerce.

Vanuit dit idee is zijn tweede bedrijf: Unstoppable Lifestyle BV geboren. Met dit bedrijf helpt hij mensen zoals jij en ik om ook een succesvolle e-commerce business te starten en veel passief geld te gaan verdienen. Hier zo wat meer over.

Een aspect waar Jia vooral in gespecialiseerd is, is: mindset. Ik bedoel, uiteindelijk is het verkopen op bol.com niet het lastigste. Het creëren van de juiste mindset van overvloed en positiviteit. Dat is pas lastig en dat is precies waar Jia Ruan heel erg goed in is.

Een goede mindset is namelijk minstens zo belangrijk als kennis van je vakgebied.

Misschien zelfs nog belangrijker.

De juiste mindset wil hij dan ook overbrengen aan zo veel mogelijk mensen, omdat hij vind dat er veel meer uit het leven te halen valt. De Bol Masterclass cursus begint dan ook direct met een grote en lange module mindset waar Jia je mee neemt in de diepte.

Tip: wil je echt een ijzersterke mindset creëren? Lees dan ook eens mijn Unstoppable Mindset review.

De Opbouw Van De Bol Masterclass

Het is altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat je zelf graag wil en dus ook echt inzet toont.

Als je dit niet kunt dan is deze cursus en ondernemen niks voor jou.

De cursus is namelijk zo ingedeeld dat je wel hard moet werken. Bij elke video zijn namelijk ook opdrachten te vinden die je moet maken.

Zie dit als huiswerk, maar dan om je business op te bouwen. Dan begin je er met alle plezier aan kan ik je vertellen!

De video's staan 24 uur per dag en 7 dagen per week online dus je kunt wel op eigen tempo werken.

Mijn advies is om altijd pen en papier bij de hand te hebben. Schrijf belangrijke dingen op en schrijf vragen op die je hebt.

Die kun je dan namelijk stellen bij een livecall. Daarnaast adviseer ik je om het geen dat je geleerd hebt direct te implementeren. Zo leer je het snelst.

De Bol Masterclass is opgebouwd uit 5 modules met in totaal meer dan 20 uur aan videotraining.

 • Module 1: Grond
 • Module 2: Zaadje
 • Module 3: Plant
 • Module 4: Boom
 • Module 5: Appels
bol-masterclass-review-ervaring-mac (1)

Module 1: Grond

In de eerste week krijg je vooral veel uitgelegd. Onderwerpen als ''wat is e-commerce'' worden behandeld. Je krijgt als het ware een helikopterview van wat je allemaal gaat leren en wat de cursus en jouw uiteindelijke business inhoud.

Deze week kan nog wel eens erg lang duren. Je hebt namelijk net het product gekocht en wilt zo snel mogelijk geld gaan verdienen. Dit komt helaas nog niet aan bod. Je zult dus echt even geduld moeten hebben.

Wat ook centraal staat in deze week is je mindset. Iets wat Jia, maar ook ik, ontzettend belangrijk vind. Als je de verkeerde mindset hebt dan ga je 100% zeker niet slagen.

Wat ik het mooiste aan Jia Ruan vind, is dat hij de wijsheid heeft van een man die al 80 jaar heeft geleefd. Ik weet niet of je bekend bent met Michael Pilarzyck, Dan Pena en Tony Robbins?

Allemaal oudere mannen die ontzettend veel wijsheid hebben en je echt naar een ongekend hoog niveau kunnen tillen.

Ik durf wel te zeggen dat Jia qua wijsheid hier wel tussen past. Hij neemt namelijk alle belangrijke informatie van deze mannen over en brengt het samen in de cursus.

Je weet bijna niet wat je meemaakt. Het is een hele verademing en bijna een opluchting.

bol masterclass training les 1

Module 2: Zaadje

Grappig als je ziet hoe ze de modules genoemd hebben. Heel basic, maar zo relevant. Zaadjes planten, groeien, geduld hebben en uiteindelijk oogsten. Heel simpel, maar toch heel erg mooi.

Anyways, module 2 ga je heel erg tof vinden. Dit is namelijk de module waar je kennis gaat maken met het platform bol.com als verkoper.

Je gaat leren hoe je perfecte productlistings maakt, hoe je product research moet doen en eigenlijk alles wat hier verder bij komt kijken.

In deze module ga je ook les krijgen van de 'beer of e-commerce' Vince Ruiter. Als je verder nog geen enkele ervaring hebt dan kan het best pittig zijn.

Mijn advies is om alles gewoon op eigen tempo te doen. Bekijk gerust de video nog eens een keer. Dit gaat je alleen maar ten goede komen!

bol masterclass week 2 e-commerce 101

Module 3: Plant

In de vorige module ben je echt aan de slag gegaan met het vinden van producten en het hele proces wat hier aan vast hangt.

Dan is het nu tijd voor de volgende stap en dat is het inkoopproces. In module 3 ga je je dus bezig houden met het vinden van de juiste leveranciers en hoe je hiermee moet onderhandelen.

En wat niet geheel onbelangrijk is, is de winstberekening. Hier gaan veel verkopers de fout mee in waardoor ze verlies maken.

Daarom is het zo belangrijk om te investeren in de juiste kennis. Jij bent dus op het goede pad!

Hier ga je ook aan de slag met de tool die je er ook bij krijgt 'de golden calculator'. Hier kun je je winst mee verdubbelen.

week 3 the goldmine

Module 4: Boom

Deze module staat in het teken van voorbereidingen treffen voor wanneer je producten binnenkomen en het verzendproces.

Je leert in aparte video's hoe je:

 • Een perfecte titel maakt
 • De perfecte afbeeldingen maakt
 • De meest optimale beschrijving maakt
 • En hoe je een product goed lanceert

Verder leer je hoe Logistiek via Bol werkt en wat je kan doen als je hier nog geen gebruik van kunt maken.

Module 5: Appels

Module 5 is denk ik de meest waardevolle module uit de hele Bol Masterclass 4.0. Deze is namelijk ook compleet geupdate met nieuwe super waardevolle content.

Je leert hier hoe je moet gaan private branden, dus echt je eigen merk moet gaan maken en hoe je meer producten kan gaan verkopen door middel van meerdere technieken.

Verder leer je een hoop technische aspecten als:

 • Listing beschermen tegen concurrenten
 • Voorraadbeheer
 • Facturen
 • Klantenservice

En als laatste en super belangrijk: opschalen. Hoe kan jij een echt e-commerce imperium opbouwen en buiten je business stappen.

Zo kun je blijven groeien en steeds meer geld gaan verdienen zonder er zelf echt aan te werken!

week 5 showtime bol masterclass

Bol Masterclass case study €1.600 in de eerste 4 weken

Door de kennis uit de Bol Masterclass direct toe te passen in de praktijk, kun je erg veel bereiken in een zeer korte tijd. Ik zie helaas veel mensen eerst de hele cursus kijken en vervolgens niet beginnen of pas later iets doen.

Als je gewoon direct de informatie uit de video die je kijkt toepast, dan zal je uiteindelijk het snelste resultaat bereiken. Ik ben simpelweg na elke video die ik keek; alles toe gaan passen wat ik geleerd had.

Zo zat het nog vers in mijn geheugen en hoefde ik later niet nog even de video opnieuw te kijken.

Het resultaat? €1.600,- euro netto in de eerste 4 weken nadat ik met de cursus begonnen was. Hoe kan het dat dit mij wel lukt en sommige andere studenten niet?

Mindset, doorzettingsvermogen en consistentie. Pas dit toe op elk aspect van je leven en je zal zien dat succes dichterbij is dan je denkt. Jij hebt dezelfde informatie als ik beschikbaar, dus ook jij kan dit simpel bereiken.

Ja, natuurlijk ook nu nog. E-commerce is een als maar groeiende markt. De vraag groeit en daar horen ook nieuwe spelers op de markt bij. Jij kan hier een van zijn en profiteren van deze trend.

resultaten-bol-masterclass

Bol Masterclass ervaringen van andere studenten

Ik ben niet de enige die positieve ervaringen heeft met de Bol Masterclass. Hieronder nog wat inspirerende en mooie video's met ervaringen van andere mensen.

Zoals benoemd kun je verder geen slechte review van betalende mensen vinden. Anders had ik je die ook graag laten zien.

Dit is onder andere een review van een van de studenten van Jia Ruan. In de video hieronder zie je een video met een van de succesvolste studenten van Jia Ruan: Daantje Goedhart.

Hij zet 100K+ per maand om en heeft inmiddels ook een eigen cursus opgezet. Inspirerende video!

Verder zijn er natuurlijk ook erg veel resultaten die gedeeld worden door de huidige studenten in de cursus van Jia Ruan. Je zal ze zeker ook wel voorbij hebben zien komen als je deze man al wat langer volgt.

Toch deel ik heel graag nog wat klantervaringen met de Bol Masterclass. Puur en alleen om te laten zien dat deze mensen dit voor elkaar gekregen hebben door de Bol Masterclass te gebruiken.

De cursus die jij nu ook kunt volgen. Daarmee wil ik zeggen; niks staat jou in de weg om hetzelfde te bereiken.

Bol Masterclass ervaringen van andere reviewers

Zoals je waarschijnlijk wel weet; zijn er zat andere reviews te vinden op het internet. 9 van de 10 van deze reviews zijn verkooppraatjes. Helemaal de zogenaamde ''reviewwebsites''.

Ik weet welke websites er wel toe doen en, net als ik, eerlijke reviews schrijven. Bij deze vat ik de conclusie van deze websites samen voor je:

Rogier de Rijcke ervaring

De Bol Masterclass is niet voor iedereen weggelegd. Als je op zoek bent naar een manier om snel geld te verdienen zonder moeite te doen dan kun je beter solliciteren bij de supermarkt om de hoek. 

Om succesvol te worden met de training van Jia Ruan moet je zowel tijd als moeite investeren. Je kan het niet maar even ''aankijken'', nee; je moet er echt volledig voor gaan.

Deze cursus is geschikt voor een ieder die bakken met geld wil verdienen met het internet en bereid is om hier ALLES voor te doen. Vraag jezelf het volgende af als je denk te gaan starten:

Ben ik bereid om ALLES te gaan geven de komende tijd om hier echt succesvol mee te gaan worden?

Rubin Alaie ervaring

Jia Ruan is dé leraar als het aankomt op het aanbrengen van kennis en kunde omtrent e-commerce. Ik geef hem hier de hoogste score voor die ik ooit gegeven heb: 95/100.

Het opzetten van je business is een ding, maar alle processen die er bij komen kijken maakt Jia Ruan super simpel. Zo bereik je binnen de kortste keren wat de meeste willen bereiken:

 • Vrijheid om zelf je week in te delen
 • Financiële vrijheid om je dromen achterna te gaan
 • Meer tijd voor wat voor jou belangrijk is
 • Je werkt nu niet meer alleen om te leven
bol-masterclass-ervaringen
bol-masterclass-ervaringen-2

Zijn er ook alternatieven voor de Bol Masterclass?

Er zijn genoeg alternatieven te vinden voor de Bol Masterclass, maar geen enkele cursus die echt het niveau haalt als het aankomt op het verkopen op bol.com. Daar was Jia Ruan de eerste mee en tot op de dag van vandaag lopen ze hier altijd mee voorop.

Wat nog een goed alternatief voor jou kan zijn is de Amazon Next Level cursus. Hier leer je eigenlijk hetzelfde principe, namelijk verkopen op een groot platform, alleen dan op een ander platform.

Namelijk het verkopen op Amazon.

Mocht je dit businessmodel toch niks vinden, het zelf verkopen van producten, dan kun je altijd eens kijken naar bijvoorbeeld dropshipping. Hiervoor raad ik de Dropship Academy of de High-Ticket Dropship Academy aan.

Voor- & Nadelen

Er zijn een hoop voordelen aan de cursus waardoor je leven makkelijker word. Natuurlijk zijn er ook punten die mensen als een nadeel kunnen ervaren.

Ikzelf heb hier niet zo'n last van, maar ik wil het toch even benoemen.

Voordelen:

 • Eigen dagen indelen
 • De juiste mindset aanleren
 • Vrijheid creëren
 • Financiële vrijheid
 • Werken van over elke plek over de hele wereld
 • Je hebt alleen een laptop + internetverbinding nodig
 • Nooit meer in je hele leven zorgen hoeven maken om geld
 • Makkelijk en toegankelijk voor iedereen

Nadelen:

 • Je moet doorzettingsvermogen hebben, anders gaat het je niet lukken
 • Minimaal 1 uur per dag werken aan je business
 • Het duurt langer om 10K per maand te verdienen dan ze altijd laten zien
 • Investering maken van bijna 1K

Bol Masterclass Review: Oordeel

Het moge natuurlijk duidelijk zijn dat de Bol Masterclass kan doen wat je er van verwacht. Toch ligt dit aan de persoon die met de cursus aan de slag gaat.

Ben jij iemand die verwacht dat alles vanzelf gaat? Die denkt dat het ondernemen appeltje eitje is en die denkt dat er zomaar gouden bergen op je staan te wachten?

Dan kan ik je afraden om met de cursus te beginnen. Heb je echter de juiste drive, de drive om er echt iets van te maken om nu eindelijk weer controle te pakken over je eigen leven; dan is dit een absolute aanrader.

Zeker voor beginnende ondernemers is het verkopen op bol.com een hele goede start. De Bol masterclass is hier de perfecte blauwdruk die jou stap-voor-stap mee neemt in het hele proces van inschrijven bij de KvK of het ondernemersloket tot aan het uitbesteden van taken in je business.

Ben jij die vechter die klaar is met zijn huidige stijl van leven? Start dan vandaag met jouw online ondernemers journey!

bol-masterclass-4.0-review

Bol Masterclass Prijs

De prijs van de Bol Masterclass is €997,- euro. Let wel op dat dit de actie prijs is en dat dit dus anders kan zijn als jij dit leest.

Ik heb wel nog een 'geheim' voor je. Als ondernemer mag je namelijk 21% BTW terugvragen op alles wat je gebruikt voor je bedrijf.

Zo dus ook op de Bol Masterclass. Dit is namelijk leermateriaal om jouw bedrijf te laten groeien.

Je kunt dus €209,37 euro terugvragen aan de belastingdienst.

Je betaald eigenlijk dus maar €787,63 euro! Dit scheelt toch aanzienlijk in de prijs en haalt de drempel voor veel mensen omlaag.

Goed om te weten toch? Thank me later!

De Bol Masterclass Kosten

De kosten van de de Bol Masterclass zijn niet alleen de prijs die je voor de cursus betaald. Je hebt geen hoog startkapitaal nodig, maar wel een paar honderd euro. Je moet namelijk wel wat geld hebben om producten in te kopen.

100,- euro kan al genoeg zijn. Van deze 100 maak je 300,- euro. Deze 300,- euro herinvesteer je in je business en daar maar je €900,- euro van. Ook wel: het compound effect. Zo schaal je je business.

Rond de totale kosten van de Bol Masterclass dus op ongeveer €1.000,- euro af. Dit is inclusies €50,- euro voor de Kamer van Koophandel. Waar je overigens ook volledig mee geholpen word in de cursus. Dit geldt ook voor de Belgen die zich in moeten schrijven bij het ondernemersloket.

Garantieregeling

Je loopt geen enkel risico door de garantieregeling van de Bol Masterclass.

Je krijgt namelijk een 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Als je het niks vind kun je dus gewoon je geld terugvragen. Zo ben je volledig vrij van enig risico en kun je de cursus dus risicovrij proberen.

Als dat de drempel niet volledig wegvaagt dan weet ik het ook niet meer.

14dagengarantie

Bol Masterclass Kopen

Het kopen van de Bol Masterclass is altijd het spannendste moment, voor iedereen. Een psychologisch feit is dat er altijd een proces in werking word gezet op het moment dat je een aankoop als deze doet. Het stemmetje in je hoofd gaat je tegenspreken.

 • Wat heb je nu gedaan?!
 • Dit is een scam!
 • Je wordt opgelicht!
 • Je kunt geen geld verdienen op het internet anders doet iedereen dit wel!

En zo kan ik natuurlijk nog wel even doorgaan. Misschien herken je de vragen nu al en dat is heel normaal. Uiteindelijk moet je het zelf ervaren.

Dit is namelijk wat bij de meeste mensen gebeurt en die stoppen dan. Hier is het juist belangrijk om door te zetten! Je kunt überhaupt pas zelf beslissen of het product echt goed is door het zelf te proberen.

Je hebt mijn mening en ervaring gelezen en dat van andere gezien. De cursus werkt, als je bereid bent om te werken. Als je dit kunt is er geen enkele reden om nerveus of bang te zijn. Daarnaast kun je dus ruim €200,- euro terugvragen bij de belastingdienst.

bol-masterclass-4.0-review

E-Commerce Bonus Pack!

De meeste mensen kliken de review al op de helft weg en hebben dus dikke pech. Voor jou heb ik namelijk een cadeautje. Omdat je de tijd hebt genomen om mijn volledige Bol Masterclass 4.0 review te lezen krijg je een e-commerce bonus pack cadeau.

Hier vind je 11 cursussen en e-books die je nog beter gaan helpen om je business op te bouwen. Dit zijn producten van goede Amerikaanse marketeers die mij ook enorm geholpen hebben.

Je krijgt deze nu tijdelijk bij de aanschaf van de bol masterclass! Op deze pagina vind je meer informatie en de inhoud van de bonus pack!

Bij De Bol Masterclass Inloggen

Na het lezen van deze Bol Masterclass review heb je de knoop doorgehakt. Als je de cursus gekocht hebt krijg je direct je inloggegevens opgestuurd. Daarna kun je bij de Bol Masterclass inloggen door naar deze website te gaan.

Vul je gegevens in en je kunt direct aan de slag!

Ga jij starten of heb je nog vragen? Laat het even weten met een reactie hieronder!

Bol Masterclass

9.1

Video

9.0/10

Audio

9.0/10

Prijs/kwaliteit

8.5/10

Betrouwbaar

10.0/10

Kans op succes

9.0/10
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}