november 28, 2019

Bol.com Affiliate: €2.800+ Per Maand Met Het Bol com Partnerprogramma?

by Jaco

Als bol.com affiliate kun je ontzettend veel geld verdienen met het bol.com partnerprogramma, maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

 

Hoe verdien je bol.com affiliate commissie, wat zijn de bol affiliate percentages, wat zijn mijn bol.com affiliate ervaringen en veel meer vind je in deze overcomplete bol.com affiliate gids.

 

Start na dit artikel direct met geld verdienen en het bol.com partnerprogramma.

Bol.com Affiliate & Bol.com Partnerprogramma (VIDEO)

 

Om je wat leeswerk te besparen heb ik ook een video opgenomen. In deze video laat ik precies zien hoe het werkt en hoe je het moet doen. Dit is een van de beste manieren voor thuis geld verdienen.

 

Bol.com Partnerprogramma

 

Het bol.com partnerprogramma is gemaakt voor affiliate marketeers. Het mooie aan het bol.com partnerprogramma is dat zij zo'n beetje elk product verkopen dat je kunt verzinnen.

 

Dit is super handig om te gebruiken voor affiliate marketing. Er zit namelijk voor iedereen dus wel een aantal producten bij die je kunt gaan promoten. Bovendien heeft bol.com het vertrouwen van de consument al.

 

Dit betekent dus dat ze het nog sneller zullen gaan kopen.

 

Om gebruik te kunnen maken van het bol.com partnerprogramma moet je een bol zakelijk account aanmaken. Je kunt uit verschillende mogelijkheden kiezen, maar in dit geval kies je voor affiliate marketing.

 

Bol.com PartnerprogrammaBol.com Partnerprogramma

 

Als je dit eenmaal gedaan hebt moet je nog even het een en ander bevestigen en je rekeningnummer etc. invullen voor uitbetalingen.

 

Als je dit allemaal gedaan hebt ben je eigenlijk al klaar om producten te gaan promoten.

 

Bol.com Affiliate Producten Verkopen

 

Bol.com affiliate producten verkopen is dan ook een fluitje van een cent. Bol heeft het echt ontzettend makkelijk gemaakt door middel van een handige 'side-bar'.

 

Als je ingelogd bent in jouw zakelijke account kun je kiezen om producten op twee verschillende manieren te promoten. Door middel van tekst linkjes of met afbeeldingen en actuele prijzen etc. erbij.

 

Je kiest dat door op een van onderstaande opties te klikken.

 

Bol.com Affiliate Producten Verkopen

 

Daarnaast die je ook boven in de balk dat je je opbrengsten kunt inzien en je rapportages kunt bekijken.

 

Dus welke linkjes werken goed en waar komen je inkomsten vandaan. Als je op een van de twee opties in de afbeelding hierboven gekozen hebt kun je aangeven om de 'side-bar' te activeren.

 

Klik op ja en klik daarna op ga naar bol.com. Je ziet dan rechts in je beeld de 'side-bar'. Hier kun je verschillende dingen mee doen.

 

Het eerste tekentje staat voor een linkje opvragen van het product. De rest spreekt voor zich. Direct linkjes delen op social media, instellingen en informatie.

 

Kies je voorkeur en begin met verkopen via bol.com!

 

Bol.com Affiliate Producten Verkopen

 

Bol.com Affiliate Commissie

 

De bol.com affiliate commissie is maximaal 8%. Dit kan verschillen per item en kun je ook uitzoeken bij bol.com. Zo had ik laatst een verkoop van €350,- euro die mij maar €6,- euro opleverde.

 

Echter had ik ook een product verkocht van €699,- euro waar ik €50,- euro voor kreeg. Zo verscheelt het enorm.

 

Zoek uit welke producten je wil verkopen en ga dan de bol.com affiliate commissie erbij zoeken.

 

Het commissie model van bol is verdeeld in 3 groepen. Goud, zilver en brons. Wat de bol affiliate percentages zijn kun je in de tabel hieronder zien.

 

Bol.com Affiliate Commissie

 

Echter krijg je bij bol.com over het gehele winkelmandje de commissie. Dus ook als iemand via jouw link naar een boek op bol.com gaat en uiteindelijk een laptop koopt.

 

Je krijgt over elk product commissie, alleen zijn de bol affiliate percentages over elk product anders.

 

Het mooie van bol.com is dat ze ook nog gebruik maken van een cookie. Zo krijg je ook nog commissie als de bezoeker besluit om later iets te kopen op bol.com.

 

Het is dus zaak dat je zorgt dat ze op je link klikken dan verdien je hier eigenlijk altijd wel geld aan.

 

Coolblue Affiliate

 

Een Coolblue affiliate worden is ook heel goed mogelijk. Echter heb je hier niet een algemeen compleet assortiment.

 

Coolblue is alleen elektronica, wat dus betekent dat je in een bepaalde niche moet zitten om deze producten te kunnen promoten.

 

Het principe met het Coolblue affiliate programma is hetzelfde. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je ze altijd onder dit artikel even stellen.

 

Affiliate Marketing Website

 

Om het bol partnerprogramma succesvol toe te passen is het zaak dat je een affiliate website maakt.

 

Een website kun je make met verschillende gratis systemen. Meestal heb je wel wat technische kennis nodig om dit soort praktijken tot een succes te maken.

 

Laat ik dat nu net niet hebben en toch een succesvolle affiliate marketing business hebben 😉

 

Hoe ik dat gedaan heb?

 

Door fouten te maken, veel tijd en geld in het traject stoppen en zo uiteindelijk een winstgevende methode te ontwikkelen.


Je kan met mijn methode exact hetzelfde bereiken. Volg hiervoor mijn training Affiliate Marketing Domination.

Wat Kun Je Verdienen Als Bol.com Affiliate?

 

Goede vraag: wat kun je verdienen als bol.com affiliate.

 

Dit ligt natuurlijk aan ontzettend veel factoren en de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

De sky is hier echt the limit.

 

Verkopen via bol.com is tegenwoordig heel populair door verschillende guru's die veel media aandacht krijgen en allerlei cursussen aanbieden.

 

Het mooie aan het bol partnerprogramma is dat je wat meer geduld moet hebben en dat het vrij onbekend is voor mensen. De reden hiervoor is, omdat je dus niet bij elk YouTube filmpje een cursus door je strot gedrukt krijgt.

 

Dit is voor jou een hele mooie kans. Als je dure producten aanbiedt op je affiliate website dan kun je makkelijk €100,- euro per dag verdienen.

 

Dit lijkt niet veel, maar bedenk wel dat het internet 7 dagen per week open is in plaats van 5. Dan kom je dus uit op een mooie €2800,- euro.

 

Voor een website.

 

Zie je waar ik heen probeer te gaan? Maak nog 1 of 2 websites en je hoeft de rest van je leven alleen maar te zorgen dat er content op de websites geplaatst wordt.

 

''EXTRA TIP: GEEF JE AFFILIATE LINK AAN FAMILIE LEDEN EN VRAAG OF ZE VOORTAAN VIA JOUW LINK WILLEN BESTELLEN''

 

Ennn.... Ook dit kun je heel makkelijk uitbesteden!

 

Dat betekent dus dat je passief inkomen gaat verdienen en kunt gaan doen wat je wil.

 

Dit is het perfecte businessmodel van dit moment!

Starten met affiliate marketing?


Aan het begin van 2020 had ik genoeg van alle goedkope basistrainingen die er op de markt waren. Je koopt dan een training, leert amper iets en moet vervolgens duizenden euro's neerleggen om de 'geheimen' van affiliate marketing te leren.


Om deze reden ben ik samen met mijn compagnon een eigen training op gaan zetten: Affiliate Marketing Domination.


Een allesomvattende cursus waarin wij je stap-voor-stap begeleiden met 8 modules, 64 video's, bonus modules, een premium forum, coaching en nog veel meer.


Kortom; hier krijg je alles wat je nodig hebt voor een prijs. Geen gelul, geen addertjes onder het gras, gewoon volledige transparantie.


Lijkt het je wat om samen met ons te gaan bouwen aan jouw affiliate marketing business om zo minimaal €5k per maand te verdienen? En nog belangrijker; vrijheid te behalen?


Meld je dan via onderstaande knop aan voor Affiliate Marketing Domination. Of download eerst ons gratis e-book om te kijken of affiliate marketing wat voor jou is.

Ontwerp-zonder-titel-30-768x432
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}