september 3, 2020

BnB Verhuur Cursus Review: Woningen Verhuren Zonder Eigen Geld?!

by Jaco

In deze BnB verhuur cursus review schrijf ik eens over iets wat een klein beetje afwijkt van de meeste content van mijn website en YouTube kanaal.

Normaliter gaan de onderwerpen over het starten van een online business. Nu denk je misschien dat het verhuren van woningen absoluut geen online business is, maar dan heb je het fout!

Nikki Koppedraaijer zit samen met zijn vriendin en zakenpartner Priscilla Jansma al jaren in het verhuur wereldje.

Panden kopen en verhuren is wat ze vaak doen, maar ook panden huren en direct doorverhuren doen zij regelmatig.

 • Door dit laatste principe toe te passen, heb je nog niet eens een dubbeltje nodig om te starten met een verhuur business.

Nikki & Priscilla hebben een cursus ontwikkeld met al de kennis en ervaringen die zij de afgelopen jaren opgedaan hebben.

Ik ben zelf ook al langere tijd geïnteresseerd in vastgoed en verhuur dus heb ik de volledige cursus doorlopen.

In deze BnB verhuur cursus review lees je mijn ervaring en kritische mening over de enige online BnB verhuur training van (voor zover bij mij bekend) de hele BeNeLux!

BnB Verhuur Cursus Review (VIDEO)

Wat Is De BnB Verhuur Cursus?

Panden aankopen en in de verhuur zetten is een manier om te starten met een verhuur business. Dit is een businessmodel dat mij ontzettend aanspreekt en wat ook absoluut in mijn toekomstplannen voorkomt.

Mocht je echter geen eigen geld hebben, dan is dit ook geen probleem. De BnB verhuur cursus leert je namelijke beide principes.

Enerzijds het verhuur van eigen aangekochte panden, waardoor de verhuurders jouw hypotheek aflossen en waar je alsnog maandelijks EXTRA winst op pakt.

Maar anderzijds ook het huren van een woning en deze direct in de verhuur zetten op allerlei platformen zoals Booking.com, AirBnB, maar ook andere Duitse websites waar niet veel mensen van weten.

Naast dat je beide manieren van verhuren gaat leren is de cursus ook geschikt voor gevorderde verhuurders.

Zo leer je namelijk ook hoe je de hoge commissies van de grote platformen als een Booking.com en AirBnB kan omzeilen.

Inmiddels blijkt dat de cursus uitermate geschikt is voor volledige leken, maar ook de professional heeft enorm veel aan deze cursus.

Leren ze niks nieuws dan is het wel een enorm frisse boost waardoor ze alsnog op een hoger level komen.

Veel ondernemers die willen starten met vastgoed denken al snel aan the millionaires club van Vasco Rouw, maar hier leer je maar een enkel principe: aankopen en verhuren.

Daardoor onderscheiden Nikki & Priscilla, eigenaren van de BnB verhuur cursus, zich direct.

De BnB verhuur cursus beloofd veel, maar maakt dat het ook waar?

bnb-verhuur-cursus-logo

Eerste Indruk...

Een eerste indruk kun je niet voor een tweede keer maken. Dat is behoorlijk simpel en dat is ook een oneliner waar ik ontzettend veel van hou.

Dit betekent dat alles direct goed moet staan. Als je je aanmeld voor de cursus dan krijg je een mailtje met inloggegevens en kun je je wachtwoord aanpassen.

Dit doe je en vervolgens kom je in de e-learning omgeving (Huddle) wat er enorm professioneel uitziet. Dit is echter niet vreemd, want Huddle is gewoon hele fijne software.

Naast Huddle worden ook Plug & Pay en Phoenix gebruikt. Allen software dat onder het Nederlandse bedrijf 'IMU' valt. Dit werkt lekker en ziet er prachtig uit.

Je komt direct op het forum uit waar je als cursist je vragen kan stellen en waar je regelmatig updates vindt van Nikki & Priscilla.

bnb-verhuur-cursus-forum-bewerkt

Nikki Koppedraaijer & Priscilla Jansma

Ik zou bijna vergeten om de makers van deze cursus te introduceren. Laat ik dat nog even doen alvorens ik start met de opbouw en inhoud van de BnB verhuur cursus.

Nikki Koppedraaijer is oud marinier (special forces) die 18 jaar lang actief dienend is geweest waarvan 10 jaar bij de special forces.

Elk jaar werd Nikki tussen de 5-9 maanden uitgezonden naar allerlei uithoeken van de wereld.

Je kan je voorstellen dat het dan niet prettig is om voor je huis te betalen. Uit de behoefte om deze kosten weg te nemen is Nikki gestart met het verhuren van zijn woning.

Dus terwijl hij op uitzending was, werd zijn woning betaald door huurders, maar verdiende hij hier ook nog extra winst op.

Dit is echter niet zomaar op komen zetten. Zijn ouders en vele vrienden en kennissen in Egmond aan zee doen dit al jaren.

De afgelopen jaren heeft Nikki samen met zijn vriendin Priscilla enorm veel ervaring opgebouwd op het gebied van panden kopen of huren en weer verhuren.

Zo is Priscilla ook gestopt met haar baan als manager bij Basicfit en is ze volledig over gegaan op de verhuur.

Nikki en Priscilla beheren momenteel zo'n 20 panden die ze verhuren. Het doel, zo heb ik mij laten vertellen, is om 50 panden te beheren.

Beide met een enorme dosis kennis en ervaring in de verhuurwereld. Zij zijn dus echt ideale mentoren op dit vakgebied!

Meer over Nikki & Priscilla vind je hier!

nikki-koppedraaijer-priscilla-jansma

Opbouw Van De BnB Verhuur Cursus:

Laat ik beginnen met vertellen dat er enorm veel informatie beschikbaar is in de BnB verhuur cursus.

Dit is ook vrij logisch, want er komt best wel wat kijken bij het kopen of huren van panden en deze weer gaan verhuren.

Denk aan voorbereiding, financiering, platformen om te gebruiken, etc. etc.

Als je het gratis e-book nog niet gedownload hebt dan adviseer ik je om dit te doen. Hier leer je ook alvast de basis van het starten van een verhuur business.

Mindset & Persoonlijke Ontwikkeling

De cursus begint, net zoals eigenlijk elke cursus, met een introductie en een mindset module. 

Ondanks dat je dit overal ziet, vind ik het toch enorm belangrijk dat dit meegenomen wordt.

Wat in mijn opinie echt enorm sterk is, is dat Nikki begint met een disclaimer. Geen gelul over hoe hij jou zo rijk mogelijk gaat maken, dat je kan stoppen met werken en je kent de rest van de 'goeroe' taal wel.

Hij vertelt je hier hoe de business voor hem is, wat je van de cursus kan verwachten en hoe je dit het beste aan kan gaan pakken.

In de verdere modules over mindset zie je de militair weer naar boven komen in Nikki. Discipline en doorzettingsvermogen zijn belangrijk. En begin je ergens aan? Dan maak je het ook af!

Een klein minpuntje is dat ik de module wat langdradig vind. Het had wel wat korter en in minder video's gekund. Ik kreeg af en toe het idee dat ik een video 2 keer zat te kijken.

Maar goed, dit is mieren neuken, want de informatie die met je gedeeld wordt is wel enorm waardevol.

bnb-verhuur-cursus-mindset-module-bewerkt

Hoe Te Starten Met BnB Verhuur?

Als je de mindset module eenmaal afgerond hebt dan ga je door met de module 'hoe te starten met BNB verhuur'. Een module met 12 lessen en 1 bijlage.

Deze module kun je zien als een soort oriëntatie module. Je leert hier van Nikki, wie je overigens het meeste in de video's ziet, welke opties er voor je zijn.

Hier bedoel ik mee:

 • Woning kopen
 • Woning huren

Verder leert hij je hoe je marktonderzoek kan gaan doen om zo panden te vinden die echte parels zijn.

Hier trek je echt je plan, je fundering en van daaruit ga je jouw BNB verhuur business opbouwen.

Een video die mij vooral opviel is het rollenspel dat ze vaker doen in de cursus. Het eerste idee vond ik wat gek.

Met een rollenspel heb ik namelijk eerder wat anders in gedachte...

Drie jaar een mafklaptastische mafkees (fotodump!) - Algemene Horlogepraat - Horlogeforum.nl - het forum voor liefhebbers van horloges

Nee maar los van alle gekkigheid: het is enorm waardevol.

In het rollenspel van deze module zie je Nikki & Priscilla die een gesprek met elkaar aangaan waarbij de een de eigenaar van het pand is en de ander de huurder.

Onderstaand zie je de lessen die je kunt verwachten in deze module. Alle lessen zijn ongeveer 10-15 minuten.

Later in de cursussen zijn er meer video's die tussen de 20 en 30 minuten zijn.

bnb-verhuur-cursus-hoe-te-starten-met-bnb-verhuur-bewerkt

Achter De Schermen Bij Beach House SEA Rentals

In de vorige module heb je dus je plan getrokken en als het goed is weet je nu wat voor verhuur business jij wil hebben.

Wellicht wist je dit al, maar dan weet je het nu zeker.

De module die dan volgt 'achter de schermen bij beach house sea rentals' is een module die veel van jullie waarschijnlijk heel interessant vinden.

Ik in ieder geval wel.

'Beach House SEA rentals' is namelijk het verhuur bedrijf van Nikki & Priscilla. In deze module met 12 video's nemen zij je mee in hun business.

Ze laten enkele woningen zien die extreem goed verhuren en geven je letterlijk hele touren door deze woningen met uitleg bij elke ruimte.

In deze video's leer je enorm veel en dit voelt echt als praktijkervaring. Zo vertelt Nikki je bijvoorbeeld waarom ze kiezen voor bepaalde meubels en waarom ze handleidingen voor bijna alles maken.

Zo wordt je namelijk nooit gestoord. Verder werken ze ook met een super slim sleutelsysteem. Hierdoor hoeven zij niet aanwezig te zijn als de klant aankomt bij de woning.

Hierdoor is het dus werkelijk een online businessmodel. Maar wel als het eenmaal staat natuurlijk!

bnb-verhuur-cursus-video-bewerkt

Voorbereiding Van De Woning

In de module 'voorbereiding van de woning' ga je echt aan de slag met praktische informatie. 

Zo leer je hoe je het beste je woning in kan richten, hoe je het beste foto's kunt maken of laten maken en wat je de schoonmaakster en troobleshooter moet vertellen.

Om deze lessen te ondersteunen krijg je wederom 2 rollenspellen.

 1. Rollenspel schoonmaker
 2. Rollenspel troubleshooter

Het is een module van 6 uitgebreide lessen die gegeven worden door Priscilla. Heel verstandig om een vrouw over de inrichting te laten gaan. Zij kan dit ook het beste uitleggen.

Een leuke anekdote die Nikki vertelde is dat hij vroeger, toen hij zijn eigen appartementje had, een ontzettende bende van zijn woning had gemaakt. Rode kleur kussens gemixt met andere felle kleuren etc. Dat is een duidelijke no go binnen de verhuurwereld! 
bnb-verhuur-cursus-rollenspel-bewerkt

Platform Inrichten

Wat een hele hoop verhuurders fout doen, is het inrichten van hun platform. Hier liggen dus enorme kansen voor jou als newbie.

Als jij wel een goede listing weet te maken en je platform op een bepaalde manier weet in te richten dan gaan je boekingen straks als een trein.

In de lessen van de module 'platform inrichten' leer je hoe je dit doet op Booking.com en AirBnB. 

Daarnaast ga je ook aan de slag met het koppelen van Ical's. Hierdoor staan alle agenda's van de platformen waar je bij aangesloten bent verbonden met elkaar.

Dit vereist wat werk en tijd, maar het is absoluut de moeite waard. Een van de grootste nachtmerries van verhuurders is dat ze een dubbele boeking hebben en er straks 2 gezinnen voor je deur staan.

Dit wil je ten allen tijde voorkomen. Hier helpen Nikki en Priscilla je uiteraard weer mee.

bnb-verhuur-cursus-ical-koppelen-bewerkt

Woning Gereedmaken

De module 'woning gereedmaken' spreekt denk ik voor zich. Dit zijn de puntjes op de i voordat je daadwerkelijk kan gaan starten met verhuren.

Zo krijg je meerdere ondersteunende checklists en handige trucjes die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je jouw business op afstand kan besturen.

Zo kun je dus, net als Nikki en Priscilla nu doen, je volledige verhuurbusiness beheren vanuit Griekenland. Zij doen dit nu met 20 woningen door de technieken die jij ook allemaal gaat leren.

Dit is toch meer dan tof? Vrij uniek ook, zeker in Nederland. In Amerika ken ik iemand die ook iets als dit doet, maar dan alleen voor AirBnB.

Jij kunt dus een van de pioniers zijn van Nederland!

Dit is een module van 5 video's waarin je Priscilla aan het woord ziet. De cursus is zowel beeld van echte woningen als presentaties om theo

bnb-verhuur-cursus-sleutelkastje-bewerkt

Verhuren!

De verhuren module is een spannende, maar ook best wel een pittige. Het gaat hier over directe boekingen, indirecte boekingen, aanvragen van Duitse websites enz.

Verder ga je ook aan de slag met het inchecken van gasten, uitchecken, beoordelingen verzamelen, wat je moet doen als er iets fout gaat en nog veel en veel meer.

Wat natuurlijk ook niet kan ontbreken is, jawel, het rollenspel!

Deze hele module bestaat uit maar liefst 16 video's. Werkelijk alles waar je aan kan denken wordt behandeld.

En mocht je toch iets missen, wat ik mij echt niet kan voorstellen, dan kun je Nikki nog een berichtje sturen voor persoonlijke coaching.

bnb-verhuur-cursus-rollenspel-2-bewerkt

Verschillende Platformen

Er zijn letterlijk honderden verschillende platformen waar je op kan gaan verhuren. Nationale, maar ook internationale websites.

In de module 'verschillende platformen' behandelen Nikki & Priscilla de 9 grootste en belangrijkste platformen.

Dit is een soort 'extra' module, maar wel ook een hele waardevolle.

Alles ondersteund Met PDF's, Word Docs, etc.

Wat ook erg fijn is, is dat ze ruim 20 bestanden ter ondersteuning toegevoegd hebben.

Ze hebben zelf praktijkboeken en verschillende PDF's, Word documenten enz. Gebouwd om alle lessen te ondersteunen, zodat je ook al begint met het bouwen van je business.

Wat ik echter wel minder vind, is dat deze bestanden in een aparte module staan terwijl deze ook prima bij elke les toegevoegd kunnen worden.

Wellicht een handigheidje waar ze nog geen weet van hebben!

Practice What You Preach: Hell Yes!

Practice what you preach vind ik ontzettend belangrijk. Zeker als je besluit om een cursus te maken waar mensen toch een redelijk bedrag voor moeten neerleggen.

Hierdoor heb je een bepaalde verantwoordelijkheid en moet je simpelweg echt kwaliteit leveren.

Het gedeelte wat je hierboven gelezen hebt, de cursus inhoud zelf, voldoet hier zeker aan. 

De afwisseling tussen praktijk en theorie is echt heel knap gedaan. De professionaliteit spat eraf en je merkt echt dat ze precies weten wat ze doen.

De video's zijn echter niet alles wat je krijgt. Hieronder lees je meer over de extra's die toegevoegd zijn en waar je nu nog gebruik van kunt maken.

Extreem Waardevol: Persoonlijke Coaching Calls

Het eerste zijn de persoonlijke coaching calls die je wekelijks krijgt. Je hoeft hier niet bij te zijn, maar het is wel te adviseren.

Als je zelf niks te vragen hebt dan kan je natuurlijk alsnog veel leren van vragen van andere mensen.

Je krijgt dus 52 coaching sessies per jaar waarin je al je vragen kan stellen. Mochten ze niet goed beantwoord worden, dan kun je Nikki gerust een bericht sturen om je nog even privé te helpen!

Extra Modules...

Er zijn nog een hoop extra modules, wat goed is natuurlijk, maar hierdoor wordt het overzicht wel wat onoverzichtelijk.

Desalniettemin zijn dit modules waar je weer extra tips en tricks uit kan halen. Nikki en Priscilla delen werkelijk alles met de cursisten.

Sommige gaan zich dan afvragen waarom ze dit dan doen, want iedereen die zij opleidingen worden toch concurrenten?

Zo zien zij het zelf helemaal niet. Wat zij juist willen is dat er een groot netwerk ontstaan waarin iedereen elkaar helpt.

Zij werken bijvoorbeeld met veel bedrijven en organisaties samen. Dus als een bedrijf vraagt om een groep werkers te huisvesten in Utrecht, maar zij hebben daar geen woning, dan spelen ze hem door naar de cursisten van de cursus!

De extra bonus modules zijn:

 • Tips & Tricks
 • Casestudies
 • Out of the box
 • Livecall opnames
 • Marktonderzoek buitenland
 • Interviews met belangrijke spelers op de markt (op dit moment nog leeg)

In deze extra modules bevinden zich de bonussen die je op de verkooppagina zag staan. Denk aan het corona strijdplan enz.

bnb-verhuur-cursus-review-bewerkt

Dit Is Waarom Ik Enorm Enthousiast Ben!

Het moge duidelijk zijn dat ze echt alles in deze cursus gestopt hebben.

Ze delen alles wat ze weten, laten hun eigen business zien, geven praktijkvoorbeelden, hebben werkboeken gemaakt en geven nog een hele hoop extra waarde door de bonussen en live calls.

Elke cursist krijgt een praktijkdag/workshop waarin ze op locatie mee mogen kijken met de business van Beach House SEA rentals. 

Verder worden er continu nieuwe modules en updates aan de cursus toegevoegd. Zo heeft Nikki aan mij laten weten dat er al nieuwe modules in de pijplijn zitten over:

 • 2e woning in buitenland aankopen en alles wat hier bij komt kijken. (Denk aan marktonderzoek, fiscaal, financieel, etc.)
 • Interviews met bijvoorbeeld Booking.com en andere grote spelers
 • Financieringsmogelijkheden van recreatie woningen
 • En nog veel en veel meer voor in de toekomst!

Hieronder een video van een van de praktijkdagen:

Mindere Aspecten Van De Cursus

De BnB verhuur cursus is een ontzettende BOM aan info, voor de een fijn en de ander ziet misschien door de bomen het bos niet meer.

De informatie is echter allemaal bruikbaar en heb je gewoon nodig. Zo maak je zelf minder fouten en bewandel je het pad het allersnelste.

Verder verschilt het geluid per video, wat soms wat vervelend kan zijn als je meerdere video's achter elkaar bekijkt. Je blijft je eigen geluid dan maar veranderen.

Dit is ook wat mieren neuken, maar kritisch is kritisch, toch? Ik heb al genoeg veren in de reet van Nikki en Priscilla gestopt!

En als laatste, wat ik aan het begin al aangaf, is de intro wat langdradig. 

BnB Verhuur Cursus Ervaringen

Mijn ervaring met de cursus heb je in deze BnB verhuur cursus review gelezen. Uiteindelijk is je eigen ervaring natuurlijk het belangrijkste.

Daarom kun je dit zelf gewoon gaan proberen door de lange garantie, maar daar kom ik zo op terug.

Ik heb even wat andere ervaringen gezocht van cursisten die de cursus ook doorlopen zijn en al wat verder zijn dan ik.

Meer geschreven reviews vind je hier onder aan de betaalpagina. Neem gerust even een kijkje!

De Prijs Van De BnB Verhuur Cursus

De BnB verhuur cursus heeft een prijs van 997,- euro. Deze prijs is normaal en zien we eigenlijk bij bijna alle online cursussen met zo veel waarde als deze.

Echter denk ik dat ze meer geld kunnen vragen voor deze cursus. Het kan dus zomaar zijn dat dit in de toekomst ook gaat gebeuren.

997,- euro voor zo ontzettend veel video's, alle bonussen, live calls, praktijkdagen... het is eigenlijk een belachelijk lage prijs!

Goed om te vertellen dat je normaliter €3200,- euro betaalt, wat ik een betere prijs vind, maar via de exclusieve kortingspagina kun je hem voor €997,- euro oppikken!

Hoe zit het dan met de garantie?

Zeker! Nikki en Priscilla zijn zo zeker van hun cursus dat zij voorheen een garantie van een jaar hadden.

Tegenwoordig is dit 30 dagen, omdat dit vanwege samenwerkingen niet lekker liep. Zo betaalde zij partners hun deel, maar als de klant het geld terug vroeg dan liepen Nikki & Priscilla in de rode cijfers.

30 dagen is nog steeds een dikke garantietermijn. Je krijgt dus een maand de tijd om te beslissen of het waardevol genoeg is voor jou.

Dat betekent: risicovrij aanschaffen!

Garantie logo

BnB Verhuur Cursus Review: Conclusie

In de BeNeLux kennen we nog geen cursus als deze waarin je op meerdere manieren leert hoe je met en zonder eigen vermogen een verhuurbusiness op kunt starten.

De inhoud van de cursus is een echte BOM aan informatie. Veel theorie, maar goed afgewisseld met veel praktijk.

Naast de 'core' zelf krijg je dus ook nog coaching en enorm veel extra modules en bonussen.

Als je wil leren hoe je een verhuurbusiness op wil zetten als leek, dan is de BnB verhuur cursus van Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma absoluut een must try.

Ben je ervaren? Ook dan leer je nog nieuwe slimme trucjes om meer uit je huidige business te halen.

Kortom: voor een ieder is het een geschikte cursus die het absoluut waard is. Zeker met deze prijs en de garantie waardoor je geen enkel risico loopt bij aanschaf!

Laat je me even weten of je gaat starten?!

Hi! Ik heb met Nikki (maker van de cursus) weten te regelen dat je een eenmalige kortingscode krijgt als je besluit om de bnbverhuurcursus aan te schaffen!

Ga naar de speciale aanmeldpagina en vul hier de code CORNE100 in bij het uitchecken. Je zal zien dat je direct €100,- euro korting krijgt!

Geen zorgen: je kan deze BnB verhuur cursus review rustig lezen en daarna je beslissing maken. Onderaan deze pagina vind je de actie nogmaals. 

Bij vragen mag je altijd een berichtje achterlaten!

BnB Verhuur Cursus

9.7

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

10.0/10

Support

10.0/10

Garantie

10.0/10
About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. 2 weken geleden heb ik je review gelezen corne… ik was al tijden op zoek naar een geschikte training om te leren hoe ik een woning kan verhuren op AirBnB en Booking.com.

  Ik had nooit gedacht dat er trainingen waren waarin je leert hoe je zelfs met vastgoed en verhuur kan starten zonder zelf ook maar een cent te investeren. Ik ben zeer positief over de bnb verhuur cursus.

  Ik ben nog niet volledig door de cursus heen, maar ben sinds het begin alle informatie al toe aan het passen in de praktijk. Het is elke cent waard geweest!

  1. Dank! Het starten van een verhuur business is niet alleen super lucratief, maar ook nog eens ontzettend leuk! Hopelijk ga je hier veel plezier van beleven Alexander! 😉

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}