januari 14, 2021

Wat Zijn De Beste Cryptomunten Om In Te Investeren In 2021? Top #5!

by Jaco

Cryptocurrency is booming business op het moment van schrijven! De Bitcoin bereikt continu een nieuwe all-time high en ook de altcoins zijn bezig aan een opmars. Veel mensen krijgen nu last van FOMO (Fear Of Missing Out) en stappen nu in.

Vaak zonder enige kennis of verstand van zaken om toch even de hype mee te pakken. Regel 1 als je gaat beleggen is: handel niet op emotie. Gaat de massa naar links? Dan ga jij naar rechts!

Met dit artikel hoop ik je een handje te kunnen helpen. Ik geef jou de 5 beste cryptomunten om in te investeren in 2021. Let op dat dit geen investeringsadvies is, maar puur wat ik denk en zelf ook doe. Wees vrij om hiermee te doen wat je zelf wil.

Ik zal er in ieder geval voor zorgen dat je ook snapt waarom ik denk dat dit de 5 beste cryptovaluta om te kopen in 2021 zijn. Het hangt namelijk af van een aantal factoren. De Bitcoin profiteert bijvoorbeeld nog altijd van het ''First Mover Advantage'', terwijl andere munten veel betere technieken hebben.

1.0 Maak een account aan bij Bitvavo

First things first: een gratis account aanmaken bij Bitvavo. Waarom bij Bitvavo? Omdat dit in mijn optiek veruit de beste broker van Nederland & België is.

Deze broker is snel, veilig, betrouwbaar, heeft een Nederlandse klantenservice en daarnaast hanteren ze ook nog eens de laagste kosten. Bijkomend voordeel is dat je de eerste €1.000,- euro kostenvrij kan handelen. Houd er rekening mee dat dit 7 dagen geldig is.

Wil je, ondanks dat het aanmaken van een account gratis is, toch eerst wat meer te weten komen over Bitvavo? Dat kan hoor, lees dan even mijn Bitvavo review en ervaring.

1.1 Disclaimer: niemand weet welke cryptocurrency gaat stijgen

Nog even een korte disclaimer alvorens ik je de 5 beste cryptocurrencies van 2021 ga geven. Sommige mensen gaan er vanuit dat ik de markt kan voorspellen en dat deze munten op zeker gaan stijgen. News flash: dat kan niemand.

Dit is ook zeker geen investeringsadvies. Dit is wat ik denk, geloof en zelf ook doe. Uiteraard met het nodige onderzoek en op advies van crypto experts. Maar ook dit is nog geen zekerheid op winst. Het blijft altijd voor een deel gokken.

1.2 Ik zoek altijd naar de beste cryptomunten voor de lange termijn

Ik zoek en investeer vooral in de beste cryptomunten voor op de lange termijn. Ik ben dus geen daghandelaar en ben ook niet dagelijks bezig met koerswisselingen. Dit vind ik ten eerste niet leuk en ten tweede is dit veel lastiger.

Ik investeer om over een jaar of 30 een enorm vermogen in cryptocurrency te hebben zitten. Ik zie cryptovaluta dan ook voor een groot deel als waarde opslag van mijn geld. Natuurlijk wil ik ook dat dit meer waard gaat worden. Daaruit is onderstaande lijst met de 5 beste cryptomunten om in 2021 in te investeren ontstaan.

2.0 Top #5 beste cryptomunten om in te investeren in 2021!

Elk van deze munten heb ik in mijn cryptoportefeuille zitten. De volgorde is hier verder niet zo belangrijk in, alleen heb ik wel veruit het meeste vermogen in Bitcoin zitten, gevolgd met Ethereum enz. 

Wees vrij om zelf géén, enkele of al deze cryptovaluta toe te voegen aan jouw portefeuille.

Vraag mijn GRATIS geheime top 5 crypto gems video aan >>

2.1 - #5: Cardano (ADA)

Investeren in Cardano (ADA) is de afgelopen tijd ontzettend populair geworden. Cardano heeft eigenlijk alles. Veel experts zien deze coin ook als de cryptocurrency die het beste val alle cryptovaluta combineert. Deze munt staat al enige tijd in de top 10 grootste cryptomunten.

Het team achter Cardano heeft een duidelijk plan, een missie en visie voor de toekomst. Dit komt een digitale munt altijd zeer ten goede. Zo is één van deze doelen om het meest veilige cryptoplatform van allemaal te worden.

Cardano heeft ook de optie voor smart contracts, wat een cryptomunt altijd behoorlijk populair maakt. Daarnaast heeft deze munt lage transactiekosten en is het ontzettend snel. 

Cardano wordt gebruikt voor betalingen, juridische contracten, financiële contracten, kredieten en identiteitscontrole. Dit maakt het een hele interessante digitale munt voor heel veel grote instanties.

beste-cryptomunten-om-in-te-investeren-5-cardano-ADA

Het is ook wel leuk om te vertellen dat de oprichter, Charles Hoskinson, CEO was van de nummer twee cryptovaluta van de wereld: Ethereum. Hoskinson heeft een blockchain bedrijf dat betrokken is bij Cardano. Ook veel wiskundige zijn hierbij betrokken. Dit samen maakt een bijzonder sterke blockchain.

Hoskinson zag dat de snelheid en transacties bij Ethereum op een veel betere manier gedaan konden worden, waardoor alles sneller en soepeler kon verlopen. Deze technieken heeft hij toegepast op ADA. Dit is onder andere een 'tweede laag' blockchain.

De eerste laag wordt hierbij ontzien, waardoor het netwerk altijd super snel zal zijn.

Op het moment van schrijven staat Cardano (ADA) op een koers van €0,26 cent. Ik denk dat deze munt nog makkelijk nog 5 keer zoveel waard kan worden en daar stopt het ook niet bij volgens mij. Cardano is een slapende reus, een van de meest veilige, snelle en schaalbare munten met enorm veel functies.

Het is een kwestie van tijd voordat de massa Cardano gaat ontdekken. Wat mij betreft is het investeren in Cardano een van de beste crypto investeringen in 2021! Onderstaande video is echt on point.

2.2 - #4: ChainLink (LINK)

ChainLink kopen is in mijn optiek op dit moment een hele goede zet. De koers van ChainLink (LINK) staat op het moment van schrijven op €13,- euro. Veel mensen denken dat LINK de potentie heeft om naar de €1.000,- te gaan in 2021. 

Dit is wellicht wat te enthousiast, maar ik denk dat deze munt zeker razendsnel gaat stijgen in 2021. Ik zal je uiteraard ook uitleggen waarom ik dit denk. Los van het feit dat deze coin in 2020 van $1,80 naar $19 steeg en dus al heeft laten zien dat hij dit kan.

ChainLink is de eerste digitale munt die het mogelijk maakt om traditionele financiële diensten te koppelen aan de blockchaintechnologie. Zo ontstaat er transparantie op elk vlak van al deze zaken. Denk hierbij aan alle financiële diensten als leningen, transacties en bankrekeningen.

Net als de Bitcoin profiteert ChainLink ook van het 'First Mover Advantage'. Bitcoin was de eerste cryptocurrency en profiteert daar vandaag de dag nog steeds van. ChainLink (LINK) is op het gebied van DeFi (Decentralized Finance) een van de eersten. DeFi is de technologie waar ik het net over gehad heb.

LINK doet het vaak beter als de BTC in dezelfde periodes. Dat zegt al genoeg over de potentie van deze cryptovaluta. Ik denk dan ook dat dit een van de beste cryptomunt is om in te investeren in 2021.

beste-cryptomunten-om-in-te-investeren-4-chainlink-link

DeFi is niet het enige waar ChainLink zo goed door is. Het maakt namelijk ook gebruik van Smart Contracts. Hierdoor ontstaat er volledige transparantie en kan een ieder zien hoeveel saldo er op een bepaalde rekening staat, welk percentage van een lening al terugbetaalt is en nog veel meer.

Een Smart Contract is een contract waarbij geen derde partij ter controle meer nodig is.

Cryptovaluta met Smart Contracts doen het over het algemeen ontzettend goed. ChainLink wordt op dit moment al gebruikt door veel grote bedrijven en in de loop van 2021 worden er nog meer samenwerkingen aangekondigd. Deze samenwerkingen kunnen wel eens voor een enorme stijging gaan zorgen.

Het heeft op dit moment al samenwerkingen met onder andere Google en SWIFT. Verder is ChainLink nog een vrij jonge munt, aangezien deze pas in 2017 gemaakt is. Hierdoor zijn de winstkansen nog hoger.

2.3 - #3: Tron (TRX) 

De afgelopen maanden ben ik veel aan het zoeken en ook vooral aan het leren geweest over de huidige crypto markt en de kansen die er liggen wat betreft het investeren in stijgende cryptovaluta. Feit 1 is dat je dit nooit zeker weet. Feit 2 is dat je wel, door goed onderzoek doen, een goede analyse kunt maken.

Hier ben ik zelf geen ster in, maar ik heb mensen om mij heen die dit wel zijn. Een van de cryptovaluta die uit dit onderzoek kwam is TRON (TRX). Op basis van de analyses die gedaan zijn door crypto experts, geloof ik echt dat deze munt op zijn minst een nieuwe all-time high neer gaat zetten.

TRON (TRX) bereikte in de Bullrun van 2018 een nieuwe all-time high van 30 dollarcent. Ten opzichte van de eerdere koers van 2017 was dit een stijging van een belachelijke 2000%. Op het moment van schrijven staat TRX op 20 dollarcent. 

TRON heeft al aangekondigd dat er in de toekomst nieuwe partnerschappen aankomen. Laat dit nu net altijd een van de variabelen zijn die een cryptovaluta explosief laat stijgen. Op dit moment wordt deze coin al gebruikt door een van de grootste muziekapps van de hele wereld: PEIWO.

Je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar het is een Chinese muziekapp die gebruikt wordt door miljoenen mensen. Daarnaast heeft TRON (TRX) het razend populaire platform BitTorrent overgenomen.

beste-cryptomunten-om-in-te-investeren-3-tron-trx

Als de nieuwe samenwerkingen er gaan komen, en deze goed zijn, dan gaat de koers zeker stijgen. Tron (TRX) is wat mij betreft een echte slapende reus. De koers staat nog ontzettend laag, waardoor de kans op veel winst enorm hoog is. Dit maakt Tron zeker wel een van mijn favoriete cryptovaluta.

Wanneer de stijging gaat komen weet ik niet, dat weet niemand, maar ik denk dat dat ongetwijfeld in 2021 gaat gebeuren. Er staat wat te gebeuren op de cryptomarkt. Ik ben zelfs van mening dat er een nieuwe Bullrun aan zit te komen.

Het mooie van een munt als Tron, is dat je veel van deze cryptomunten in kan kopen voor relatief weinig geld. Als je nu zo'n €1.000,- inlegt, dan heb je al bijna 40.000 TRX.

Stel dat de koers in 2021 gaat stijgen naar €1,- euro (wat sommige experts zeker mogelijk achten) heb je dus van €1.000,- ineens €40.000,- gemaakt. Snap je waarom ik dit soort munten zo interessant vind? Vergeet overigens niet om een gratis account bij Bitvavo aan te maken om de eerste €1.000,- euro kostenvrij te handelen. Dit is mooi meegenomen ;-)!

Over het algemeen zitten de video's van Jordan Camirand aardig in de buurt. Bekijk onderstaande video van hem over TRON.

2.4 - #2: Ethereum (ETH)

In eerste instantie waren Ethereum en Bitcoin de enige cryptovaluta waarin ik investeerde. Ik zag dit meer als waarde opslag en dat was het. Sinds ik mij meer bezig hou met de cryptomarkt en potentiële cryptoparels ben ik ook gaan beleggen in munten die je hierboven al tegengekomen bent.

Uiteraard investeer ik nog altijd in Ethereum (ETH) en in Bitcoin (BTC). Deze cryptomunten blijven ook zeker mijn voorkeur genieten. Ethereum is door de Russische programmeur Vitalik Buterin uitgevonden met het idee om een nieuw blockchainnetwerk te introduceren.

Ethereum is echter uitgegroeid tot een echte alleskunner. Zo kun je met Ethereum zelfgemaakte programma's draaien zonder daar een server of netwerk voor nodig te hebben. Deze techniek noem je ook wel 'Dapps'. Dit is een afkorting van Decentralized Apps.

Deze apps zijn praktisch onmogelijk offline te halen, waardoor deze programma's of applicaties als extreem betrouwbaar bestempeld kunnen worden. Verder heb je ook hier geen tussenpersoon meer nodig om een transactie te doen.

beste-cryptomunten-om-in-te-investeren-2-ethereum-eth

Smart Contracts heb ik het nu al een aantal keer over gehad. Ethereum (ETH) maakt ook gebruik van deze contracts. Dit is altijd goed voor de cryptomunt en zijn waarde.

Ethereum is een van de eerste die gebruik is gaan maken van 'Dapps'. Dit zorgt ervoor dat ook deze munt geniet van de voordelen van het 'First Mover Advantage'. Dankzij dit feit is Ethereum zo ontzettend groot geworden. De grootste concurrent van Ethereum (ETH) is overigens Cardano (ADA).

De technieken achter Cardano zijn beter, maar Ethereum profiteert van het 'First Mover Advantage'. Besluit je om Ethereum te kopen, dan koop je eigenlijk Ether. Dit is namelijk het betaalmiddel van Ethereum. Deze munten zijn dus hetzelfde.

Veel banken en overheden zien Bitcoin als een bedreiging. Bij Ethereum is dit overigens volledig anders. De Bank of America maakt al gebruik van de blockchain van Ethereum en grote bedrijven als Microsoft gaan ook de samenwerking aan. Zij hebben samen een app uitgebracht om transacties veiliger te maken.

Ik denk dat Ethereum in de toekomst snel geaccepteerd zal gaan worden, wat ervoor gaat zorgen dat deze munt flink zal gaan stijgen. Dit is de grootste reden waarom ik dit een van de beste cryptomunten van 2021 vind. Ik blijf hier dan ook met plezier in investeren.

2.5 - #1: Bitcoin (BTC)

De Bitcoin is absoluut nog altijd de cryptovaluta waar ik het meest enthousiast over ben. Het grootste deel van mijn vermogen dat ik in cryptovaluta heb zitten, zit ook in de Bitcoin. Laat me ook even uitleggen waarom dit zo is.

Ik denk dat Bitcoin de beste belegging in cryptocurrency voor op de lange termijn is. We hebben de Bitcoin van 5 cent naar 10.000 euro zien gaan en onlangs ook naar een all-time high van zo'n 40.000 euro.

Ik voel de pijn van de mensen die niet 100 euro in Bitcoin gelegd hebben toen deze nog 5 cent kostte. Ik heb die boot zelf ook gemist. Toch kan je ook als je vandaag pas begint met beleggen in Bitcoin, enorme winsten gaan boeken. Ik geloof namelijk heilig dat de Bitcoin makkelijk 100.000 euro of meer waard kan gaan worden.

Ik investeer voor op de lange termijn en kijk niet naar de dagelijkse of wekelijkse koersen. Dit adviseer ik jou ook. Ik denk niet dat de Bitcoin snel gebruikt zal gaan worden als betaalmiddel. De koers van de Bitcoin is hier nog veel te volatiel voor en zo is het onmogelijk om prijzen te bepalen.

beste-cryptomunten-om-in-te-investeren-1-bitcoin-eth

Zelf zie ik de Bitcoin meer als het 'digitale goud'. Een investering om ervoor te zorgen dat jouw geld zijn waarde blijft behouden. Je ziet ook dat steeds meer beleggers kiezen voor Bitcoin in plaats van goud.

Er zit ook een maximum aan het aantal te minen Bitcoins. Dit is 21 miljoen. Momenteel zijn er meer dan 18 miljoen Bitcoins uitgegeven. Er wordt geschat dat in het jaar 2140 alle Bitcoins uitgegeven zijn. Hoe dichter we bij dit jaar komen en hoe minder Bitcoins er uitgegeven kunnen worden, hoe meer schaarste er ontstaat.

Dit gaat vrijwel zeker zorgen voor een enorme prijsstijging op de lange termijn. Daarnaast blijft de Bitcoin altijd profiteren van het 'First Mover Advantage'. De techniek achter de Bitcoin is alles behalve goed. Als je daar naar op zoek bent dan kun je beter één of meerdere van de andere munten kiezen uit deze top 5 beste cryptomunten om in te investeren in 2021.

Ik zelf blijf zeker consistent beleggen in de Bitcoin en wel om ervoor te zorgen dat er genoeg geld inzit als de Bitcoin koers zet richting de 100k. En daar is de munt al mee bezig... 😉

3.0 Waar kun je het beste cryptocurrency kopen?

Dit is voor iedereen natuurlijk anders. De broker die ik fijn vind werken, vind jij weer minder prettig. Ik kan je wel vertellen waar ik naar zoek en dan kun je zelf de keuze maken of je het hier mee eens bent of niet.

Wat ik in een goede broker zoek zijn eigenlijk 4 aspecten:

  • Veiligheid
  • Betrouwbaarheid
  • Lage kosten
  • Eenvoud

Ik wil dus een veilige en betrouwbare broker hebben met een eenvoudig platform en lage kosten. In eerste instantie denk je dat dit te veel van het goede is, maar ik ben toch echt bij een broker uitgekomen die aan al deze aspecten voldoet en ook zéér goed bevalt.

Dit is de Nederlandse broker: Bitvavo. Als ik één enkele broker aan mag raden, dan is dat absoluut Bitvavo. Als je hier een gratis account aanmaakt krijg je zelfs de eerste €1.000,- euro kostenvrij handelen. Zo ben je dus geen extra kosten kwijt.

Sowieso heeft Bitvavo de laagste kosten van de markt. Houd overigens wel in gedachte dat deze actie 7 dagen geldig is na het aanmaken van jouw account. Zorg dus dat je in een week tijd een groot deel van je beleggingen gedaan hebt om kosten te besparen.

Mocht je eerst meer willen weten over deze broker dan kun je mijn Bitvavo review en ervaring eens op je gemak door gaan nemen.

bitvavo-logoo

4.0 Conclusie

Ik ga je niet adviseren welke cryptovaluta je aan moet schaffen. In dit artikel heb je wel gelezen wat in mijn optiek de 5 beste cryptovaluta zijn die je in 2021 kan kopen. Doe hiermee wat je wil natuurlijk.

Wat ik in ieder geval bijna zeker weet, is dat 2021 weer een heel mooi jaar gaat worden voor de mensen die in crypto beleggen. Mocht je te weinig verstand van de cryptowereld hebben, maar wel graag in willen stappen, dan adviseer ik je om deze gratis crypto training eens te volgen.

In deze training ga je aan de slag met het kopen van jouw eerste cryptovaluta voor €1,-. Zo zie je precies hoe alles in zijn werk gaat. Wil je echt op dagelijkse of wekelijkse basis geld gaan verdienen met handelen in crypto, dan adviseer ik je om eerst goed veel kennis op te gaan doen.

Eerst leren, dan investeren. Als ik je een cursus aan mag raden, dan is dat zeker de Crypto Masterclass. Deze cursus heb ik zelf ook tijden terug gevolgd en is echt allesomvattend en inclusief een actief forum met dagelijkse crypto updates en kansen.

Lees mijn Crypto Masterclass review eens voor meer ervaringen en informatie omtrent deze crypto training. Nog vragen na het lezen van dit artikel? Stel ze onderaan deze pagina!

About the author

Hi, Jaco hier!

Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}