Amazon Bonus Pack

  • Home
  • /
  • Amazon Bonus Pack

Hey toekomstig ondernemer! 

Wat vet dat je van plan bent om te gaan verkopen via Amazon!

Om je direct een super start te geven, heb ik een pakket samengesteld.

Dit pakket zijn cursussen en e-boeken die ik des tijds gevolgd heb om mijn skills te verhogen.

Ja, normaal kost dit dus best wel wat centen!

Maar, omdat jij ervoor kiest om de Amazon Next Level Cursus aan te schaffen via een link op deze website krijg je dit van mij cadeau 😉

Ik wil namelijk zo veel mogelijk mensen helpen en weet ook waar beginners tegen aanlopen.

Dit zijn cursussen en e-boeken van Amerikaanse marketeers. Vaak het beste van het beste, maar soms wat lastig voor sommige mensen die totaal geen Engels kunnen.

LET OP! Dit zijn bonussen die je ALLEEN van mij krijgt. Wees vrij om op andere websites te kijken of dit ook het geval is. Ik kan je verzekeren dat ik hier 100% uniek in ben en dat je een ongelooflijke waarde GRATIS krijgt!

Wat Moet Je Doen Om Deze Bonussen Te Ontvangen?

Bijna niks! Ik vraag een aantal dingen van je. Dit kost je verder helemaal niks, alleen 5 minuten van je tijd.

  1. Abonneer op mijn YouTube kanaal.
  2. Open een nieuw incognito venster en plak deze link in de zoekbalk: https://degeldwolf.nl/amazon-next-level-actiepagina 
  3. Koop de cursus via deze pagina en stuur de aankoopbevestiging naar mijn mailadres: corne@degeldwolf.nl.
  4. Vanaf dat moment krijg je binnen 24 uur de cursussen opgestuurd. Ik controleer de bestelbevestiging en check of je geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal. Meestal ontvang je de bonussen na enkele uren als alles klopt!
00
Days
04
Hours
22
Minutes
03
Seconds

Bonus 1 - Amazon FBA Succes (€199,95)

Dit is een cursus van een Amerikaanse top verkoper. Heel tof om eens een andere kijk op de zaken te hebben. Bovendien cruciaal voor het leren verkopen op de Amerikaanse markt. Absoluut een aanrader en van hoge waarde.

amazon-FBA-succes

Bonus 2 - Amazon FBA Video Upgrade (€399,95)

Dit is de video upgrade van bonus 1. Deze sluit naadloos aan op de vorige bonus en gaat veel dieper in op de stof. Ook deze cursus kan je ongekend veel waarde extra bieden. Zeker de moeite waard om te volgen!

amazon-FBA-succes-upgrade

Bonus 3 - Better E-mailmarketing (€149,99)

E-mailmarketing is voor de meeste mensen een ver van hun bed show, terwijl je juist met je mailinglijst het meeste geld kunt verdienen als online marketeer. In dit pakket leer je van A tot Z hoe je hier een meester in word.

Better-Email-Marketing-bonus-3

Bonus 4 - Facebook Mastery (€69,99)

In deze vijfdelige videocursus leer je hoe je een meester word in het opzetten en runnen van campagnes op Facebook. Deze bonus sluit ook weer goed aan op een van de social media marketing cursussen.

Facebook Mastery GFXSET

Bonus 5 - Facebook Ad Templates (€79,99)

Deze Facebook templates zijn conversie geoptimaliseerd en onmisbaar voor goede social media marketing campagnes. Ze zijn kant-en-klaar.

facebook-ad-templates

Bonus 6 - Succes Habits (€99,-)

Wat ik altijd erg belangrijk vind, is dat je de juiste mindset hebt. Zonder goede mindset zul je niet succesvol worden. Dat is een feit en altijd weer bewezen. Dit is een cursus waardoor je een mindset switch gaat krijgen. Je leert de gewoontes van succes.

succes-habits

Bonus 7 - Online Business Plan (€125,-)

De meeste ondernemers zijn super enthousiast en willen zo snel mogelijk beginnen. Zonder business plan... Geen goede start! Met deze cursus leer je hoe je voor jezelf een sterk business plan schrijft dat altijd een rode draad zal zijn!

Online Business Plan