november 26, 2020

Affiliate Marketing Domination: #1 Affiliate Marketing Cursus!

by Jaco

Yes, ein-de-lijk is hij daar: de gloednieuwe affiliate marketing training van mijn compagnon (Robert) en mij met de naam Affiliate Marketing Domination.

Het afgelopen jaar hebben wij enorm hard gewerkt aan het ontwikkelen van de beste en meest complete affiliate marketing cursus die je gaat vinden.

Waar andere aan de oppervlakte blijven, gaan wij de diepte in. Waar andere stoppen, gaan wij door. 

Het is een overcomplete affiliate marketing training met alles wat je nodig zal hebben om een affiliate marketing business te starten. Je krijgt er ook coaching van ons bij. Dit is in onze optiek een van de sleutels voor succes.

Benieuwd wat je nog meer kan verwachten van ons en deze cursus? Lees dan de rest van dit artikel even af!

Voor wie is Affiliate Marketing Domination geschikt?

Oké, ik maak eerst graag duidelijk voor wie Affiliate Marketing Domination is en ook voor wie vooral niet. Meer dan deze training heb je niet nodig om succesvol je online business te starten.

Dus je zou zeggen dat deze cursus voor iedereen geschikt is die wil leren hoe hij/zij een affiliate marketing business op moet zetten, maar dit is niet zo.

Er zijn trainingen voor veel minder aan te schaffen, dit hebben Robert en ik beide ook gedaan. Wat er vervolgens gebeurt is dat je een hele oppervlakkige training krijgt en 2k+ extra moet betalen als je wel alle 'geheimen' van affiliate marketing wil leren.

Wij hebben ALLES in een cursus gestopt. 

Wat wij ook gemerkt hebben met trainingen die een paar tientjes kosten, naast de slechte kwaliteit, is dat het soort persoon dat zich hier voor aanmeld niet de persoon is die wij zoeken.

Dit zijn meestal de zeurpieten, mensen die niet in zichzelf durven investeren en zijn meestal geen doorzetters. Dit zijn precies de mensen die wij ook niet willen helpen.

AMD is een tool die JIJ moet gebruiken. Ook wij zijn een tool waar je beschikking tot krijgt, maar uiteindelijk moet JIJ het doen.

Wij zijn op zoek naar mensen die echt serieus zijn en die er echt wat van willen gaan maken. Als jij door het vuur gaat om ervoor te zorgen dat je succes gaat bereiken, dan gaan wij ook voor jou door het vuur.

In eerste oogopslag lijkt de cursus wat aan de hoge prijs als je het vergelijkt met andere trainingen. Maar als je het goed vergelijkt, en dus niet alleen prijzen naast elkaar leggen, dan zie je ook direct dat het eigenlijk niet met elkaar te vergelijken is.

De waarde die wij je bieden met deze cursus en deze prijs is echt ongekend. Ben jij die serieuze persoon waar wij naar zoeken? Lees dan even door in dit artikel of neem direct een kijkje op www.amdomination.nl/aanmelden

Insert Video

Wat is Affiliate Marketing Domination?

Robert en ik hebben ruim een jaar gewerkt aan AMD. We hebben een testgroep toegang gegeven tot de cursus. Een groep van 10 personen is aan de slag gegaan, waar de helft van afgehaakt is.

Gebrek aan motivatie. Zonde, want een gouden kans als deze gaan ze niet vaak meer krijgen. Even voor de duidelijkheid: zij kregen gratis toegang tot de cursus om ons van feedback te voorzien.

Een aantal van hen zijn serieus aan de slag gegaan, hebben ons goed van feedback voorzien en hebben inmiddels ook hun eigen affiliate marketing business opgezet. Hoe tof is dat?

Aan de hand van de feedback hebben wij al een 2.0 versie van AMD gemaakt. We hebben de informatie verbeterd en de cursus zelf in een chique jasje gestoken. Ik denk dat het je wel gaat bevallen als je straks de AMD Premium Community gaat joinen 😉

amd-alle-content.PNG

Compleet A tot Z stappenplan

Ten eerste is de cursus in de basis natuurlijk een compleet stappenplan. De cursus bestaat uit 8 uitgebreide modules met 64 video's verschillend van 10 minuten tot een uur.

De opbouw van de cursus gaat als volgt:

 1. Introductie
 2. Mindset voor succes
 3. Niche & Product
 4. Jouw online vastgoed opzetten
 5. Google Domination
 6. Content Domination
 7. E-mailmarketing Domination
 8. De weg naar 5k+ per maand

Deze basis is puur en alleen om je affiliate marketing business op te zetten. We hebben extra content bewust als bonussen toegevoegd, omdat dit afleid van de inhoud zelf. 

amd-lessen.PNG

Inclusief geweldige bonussen die ook werkelijk wat toevoegen

Die bonussen die we toegevoegd hebben, helpen je op gebieden die net zo belangrijk zijn voor de beginner. Vaak worden ze maar aan hun lot overgelaten en hier hebben wij van geleerd.

Zo hebben we meerdere modules toegevoegd die je helpen met:

 • Belasting & boekhouding
 • Inschrijven bij de KvK (NL) of ondernemersloket (BE)
 • Juridische documenten die je nodig hebt voor op je website
 • Uitbesteden van je business
 • Content kanon & content plan maken
 • En nog een waardevolle casestudie (meer in de toekomst)

Verder zit er nog meer content in de pijpleiding. Denk aan bijvoorbeeld geld beleggen. Affiliate marketing moet je niet als eindstation zien, maar als manier om geld binnen te krijgen.

Vervolgens wil je een deel van dit geld ook aan het werk zetten voor je, om nog meer geld te maken. Wij zullen AMD dus continu voorzien van nieuwe verse content waar je echt wat mee kunt.

Uiteraard mag je ook verzoeken doen. Als er genoeg animo voor is, dan zullen wij hier een extra module aan besteden.

bonus-amd-module.PNG

Geen geheimen, geen addertjes onder het gras, volledig transparant

Tegenwoordig worden er een hoop marketingtrucjes uitgehaald wat ervoor zorgt dat het hele online marketing gebeuren een wat slechter imago krijgt. Zonde, want dit hoeft natuurlijk helemaal niet.

Denk aan hele goedkope trainingen waar je eigenlijk weinig mee kan en dan vervolgens een paar duizend euro extra moeten betalen om wel te leren waar je in eerste instantie voor kwam.

Dit is een stukje webpsychologie, want als je eenmaal een keer de commitment gemaakt hebt om die goedkope training te kopen, dan ben je ook eerder bereid om een paar duizend euro neer te leggen.

Geloof me; ik ben hier ook ingetrapt. Robert overigens ook. Dat is ook de hele reden waarom wij zelf iets begonnen zijn waar we de markt mee willen gaan DOMINEREN.

Een volledige training, met community en coaching. Werkelijk alles wat je nodig hebt voor een prijs die je jaarlijks betaalt. 1 jaar is ruim voldoende om je business succesvol op te zetten, maar je kan natuurlijk altijd langer lid blijven.

Toegang tot AMD Premium Community

Na aanschaf krijg je ook direct toegang tot de AMD Premium Community. Dit is een community met alle AMD leden en natuurlijk met Robert en mij.

Hier kun je terecht voor al je vragen, inspiratie, successen en ook antwoorden. Het is een mooi en overzichtelijk platform wat een ieder direct zal snappen.

amd-premium-community.PNG

Wekelijkse Q&A coaching

Wat wij zelf enorm gemist hebben aan de start van onze affiliate marketing carrière is begeleiding. We werden aan ons lot overgelaten met een paar video's en ik kan je vertellen dat je dan nog nergens komt.

Daarom hebben wij ook besloten om eenmaal per week een Q&A coaching sessie te houden. Je kan een sessie joinen als je vragen voor ons hebt en verder geholpen moet worden in je business.

Momenteel zitten er ongeveer 10 leden in de training en is er nog niet echt behoefte aan coaching (wellicht omdat de training zo ijzersterk is?), maar mocht dit wel nodig zijn dan kun je dit aangeven op een speciaal gedeelte op het forum.

We zullen dan een coaching sessie inplannen! 

Prijs & garantie

Zoals ik aan het begin al even zei; gaan wij voor de serieuzere mensen en ondernemers die hun business op willen zetten. Een investering in jezelf durven doen is een hele belangrijke stap wat betreft succes.

Een investering in jezelf is namelijk de allerbeste investering die je kan doen.

Wij vragen normaal een prijs van €2.000,- euro, wat absoluut een goede prijs is voor de waarde die je krijgt. Ik bedoel; 1 jaar HBO is nog duurder en daar kom je niet heel ver mee.

Nu leer je hoe je een volledige business voor jezelf op moet zetten. En daarnaast hoef je geen boekenpakket te bestellen waar je toch 80% niet van gebruikt 😉

Momenteel, vanwege de lancering, vragen wij nu tijdelijk €1.197,- euro. Een echte no-brainer als je het mij vraagt!

Meld je hier direct aan voor AMD en kies voor een jaarlijkse betaling of voor een kwartaal betaling. Let wel op dat je uiteindelijk met kwartaal betalingen duurder uitkomt.

Starten met Affiliate Marketing Domination?

Wij helpen jou enorm graag met het opstarten van jouw eigen affiliate marketing business om uiteindelijk stabiel €5k+ per maand te gaan verdienen. Belangrijker nog; om de vrijheid te behalen die wij ook hebben.

Iets waar wij voor staan en wat wij belangrijk vinden is transparantie en het scheppen van de juiste verwachtingen. Affiliate marketing is namelijk echt een lange termijn strategie.

Je zal aan het begin echt hard moeten werken. Ze zeggen wel eens ''to achieve what nobody else has, you must do what nobody else does''.

Oftewel: om te krijgen wat niemand heeft, zal je moeten doen wat niemand doet. Als dit betekent de eerste 2 a 3 jaar elke dag aan je business werken, dan zal je dit echt moeten doen.

Deze 2 a 3 jaar 'offer' je op, om straks de rest van je leven te leven zoals niemand dat kan, omdat zij niet bereid zijn om deze jaren op te geven. Dit hoeft niet zo te zijn, maar als het moet: ben jij dan bereid om dit te doen?

Als jouw antwoord hierop 'ja' is dan werken wij graag met je samen en denk ik dat wij een perfecte match voor elkaar zijn.

Meld je aan op www.amdomination.nl/aanmelden en we spreken elkaar in de community!

corne-robert
About the author

Hi, Jaco hier! Ik verdien mijn inkomen met het internet. Met mijn ervaring en passie voor marketing en economie wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hetzelfde te bereiken. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring op dit gebied en durf ik mij hier wel een expert in te noemen.

dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}